DKNI Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Ελα δεν εχει νοημα Ο αλλος αρνειται να δει το πεναλτυ και την κοκκινη του Βιτολο. Δεν ειναι καν θεμα αγνοιας κανονισμων, ειναι θεμα γραφικοτητας. Βεβαια αν θυμηθουμε το αφθονο γελιο που μας εχει χαρισει στο τοπικ του ΝΒΑ...
we_will_rise Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Κόκκινη Βιτόλο σε ποια φάση ;;; Να μου πεις κόκκινη Κοντρέρας στον Σισσέ να πω πάει κι έρχεται.. Στον Βιτόλο γιατί ;;
kosmasgr Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Οταν έχεις συνηθήσει τόσα χρόνια ασυλία στις κάρτες και σφάξιμο στους άλλους , τα βλέπεις όλα ΚΟΚΚΙΝΕΣ. Τι ψάχνεις να βρεις.
DKNI Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Σοβαρα τωρα ρε ΠΑΟΚια, δεν ξερετε γιατι μιλάω?Δεν την ειδατε ποτε την κλωτσια στον Λαζαρο? Αλλα τι να περιμενεις απο οπαδους της ομαδας που εχει τον μαγκα Γκαρσια και τον αποθεωνουν Μακραν η πιο ευνοημενη ομαδα απο το κρατος ο γαυρος του Βορρα μετα απο αυτον του Νοτου. Του συγχωρουνται ολες οι ζουγκλες, ολοι οι τραμπουκισμοι παικτων και οπαδων, κλεινουν δρομους, δερνουν και απειλουν, χρωστανε σε οποιον μιλαει γλωσσα του ΟΗΕ και μιλανε κι απο πανω
apd453 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μίλησε ο βασιλιάς του στημένου. Μάθε την ιστορία της ομάδας σου πρώτα και μετά πες και για τον ΠΑΟΚ. Αν έβαζε χτες ο ΠΑΟΚ ένα τέτοιο γκολ θα μας τα είχες κάνει ούμπαλα, δράκους, συνωμοσίες, κλπ. Χάνω με γκολ μούφα στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς και είμαι ο πιο ευνοημένος? Σε παιδάκι 2χρονών να το πεις θα γελάει. Ο Σισέ που είναι να κάνει καμία δήλωση?
we_will_rise Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Σοβαρα τωρα ρε ΠΑΟΚια, δεν ξερετε γιατι μιλάω?Δεν την ειδατε ποτε την κλωτσια στον Λαζαρο? Αλλα τι να περιμενεις απο οπαδους της ομαδας που εχει τον μαγκα Γκαρσια και τον αποθεωνουν Μακραν η πιο ευνοημενη ομαδα απο το κρατος ο γαυρος του Βορρα μετα απο αυτον του Νοτου. Του συγχωρουνται ολες οι ζουγκλες, ολοι οι τραμπουκισμοι παικτων και οπαδων, κλεινουν δρομους, δερνουν και απειλουν, χρωστανε σε οποιον μιλαει γλωσσα του ΟΗΕ και μιλανε κι απο πανω Κλοτσιά στον Λάζαρο;;; Φίλε μου αν έπαιρνε κόκκινη σε εκείνη την φάση θα έπρεπε να βγει χέρι χέρι με τον καραγκούνη ο οποίος πήγε να του κόψει το πόδι (ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ???) Η πιο ευνοημένη ομάδα του κράτους, μετά τον γαύρο, ο ΠΑΟΚ;;; Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο άρθρο 44; Από τον ΠΑΟΚ διέγραψαν χρέη; Συγχωρούνται όλες οι ζούγκλες;; Πότε κάναμε ζούγκλα και δεν τιμωρηθήκαμε;;; Κλείσαμε δρόμο;; Πότε ήταν η τελευταία φορά;; Για χρέη μη μου λες, κι εσύ τα ίδια σκατά θα είσαι από βδομάδα
Erwdios Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μη μαλώνετε ρε παιδιά. Όλοι οπαδοί του ΠΑΟ(Κ) είστε. Ρωτήστε και το Βγενόπουλο να σας πει για τις business στη Σαλόνικα.
we_will_rise Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μη μαλώνετε ρε παιδιά. Όλοι οπαδοί του ΠΑΟ(Κ) είστε. Ρωτήστε και το Βγενόπουλο να σας πει για τις business στη Σαλόνικα. Και με τον Γλου έχουμε μπίζνα όμως, άάάάάάάάάάάάάάάάρααααααααα είμαστε ΚΑΙΙΙΙ δικό σας παραμάγαζοοο!!!!!! Ελλάδα μου
Erwdios Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Και με τον Γλου έχουμε μπίζνα όμως, άάάάάάάάάάάάάάάάρααααααααα είμαστε ΚΑΙΙΙΙ δικό σας παραμάγαζοοο!!!!!! Ελλάδα μου Όχι αγόρι μου, άλλο να φοράς μια μάρκα ενός γαύρου κι άλλο να βάζεις χορηγίες στη φανέλα και στον λώκο στα πλαίσια μεταγραφικής συμφωνίας. Το έπιασες?
we_will_rise Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Όχι αγόρι μου, άλλο να φοράς μια μάρκα ενός γαύρου κι άλλο να βάζεις χορηγίες στη φανέλα και στον λώκο στα πλαίσια μεταγραφικής συμφωνίας. Το έπιασες? όλα κι όλα ! αυτό δεν ήταν στα πλαίσια μεταγραφικής συμφωνίας ! Στα πλαίσια μεταγραφικής συμφωνίας ήταν τα € € € και οι... παίκτες Η χορηγία έγινε επειδή ο διορατικός βγενό διέκρινε ότι είμαστε μαγαζί γωνία και τα έσταξε για να τον προβάλλουμε στα ευρωπαϊκά σαλόνια (παίξαμε με την Herenveen AN θυμάσαι!!!!)
tasoskont Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Κλοτσιά στον Λάζαρο;;; Φίλε μου αν έπαιρνε κόκκινη σε εκείνη την φάση θα έπρεπε να βγει χέρι χέρι με τον καραγκούνη ο οποίος πήγε να του κόψει το πόδι (ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ???) Από τον ΠΑΟΚ διέγραψαν χρέη; ναι ,να ειναι καλα ο βενιζελος Κλοτσιά στον Λάζαρο;;; Φίλε μου αν έπαιρνε κόκκινη σε εκείνη την φάση θα έπρεπε να βγει χέρι χέρι με τον καραγκούνη ο οποίος πήγε να του κόψει το πόδι (ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ???) Συγχωρούνται όλες οι ζούγκλες;; Πότε κάναμε ζούγκλα και δεν τιμωρηθήκαμε;;; ζουγκλα στον ημιτελικο κυπελου με αεκ.μην μου πεις οτι τιμωρηθηκες γιατι θα γελασει ο καθε πικραμενος
we_will_rise Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 ναι ,να ειναι καλα ο βενιζελος Ο Βενιζέλος χάρισε την φυλακή στον Μπατατούδη, δεν έσβησε χρέη του ΠΑΟΚ Η ημιμάθεια χειρότερη της αμάθειας !!! ζουγκλα στον ημιτελικο κυπελου με αεκ.μην μου πεις οτι τιμωρηθηκες γιατι θα γελασει ο καθε πικραμενος Τιμωρήθηκα, γέλα τώρα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις