gamanos Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Επειδή φαίνεται είδες το ματσάκι, θα είδες ότι δύο φορές στο ίδιο λεπτό σφύριξε εναντίον μας τρία δευτερόλεπτα; Αυτό μόνο εύνοια δεν το λες. Βασικά δεν θυμάμαι καν ματς που να σφυριχτούν τρεις συναπτές φορές παράβαση τρία δευτερόλεπτα (2 εναντίον μας και μία υπέρ μας). Και ο μέγας Ομπράντοβιτς φώναζε για τις δύο παραβάσεις και όταν σφυρίζει και τρίτη συνεχόμενη υπέρ μας πάει και λέει στη Γραμματεία "Ρε μαζέψτε τον, τι κάνει ο άνθρωπος" . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Πάντως για τη σημερινή ταμπακιέρα τπτ. Ο ένας για τη δεκαπενταετία, ο άλλος για το χέρι του Ουρτάδο, ο παράλλος για τη Σιένα. Για το σημερινό ματσάκι, γαργάρα, που μόλις πλησίασε ο Πανιώνιος, ανέλαβαν οι συνήθεις ύποπτοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Στο έχουν ξαναπεί πολλοί, οτιδήποτε δεν είναι 80-20 υπερ της ομάδας που υποστηρίζεις σου φαίνεται περίεργο. Δεν φταις εσύ, έτσι έχεις συνηθίσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Κοίτα, βλέπεις ότι εσκεμμένα αποφεύγω να σου απαντήσω, γιατί είμαι σίγουρος ότι ούτε εσύ πιστεύεις 100% αυτά που λες. Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ ούτε τα χέρια του Ουρτάδο, ούτε τα πόδια του Σπανούλη, αλλά όταν εκφράζω μία άποψη καλό είναι να προσπαθείς να την αντικρούσεις με τα δικά σου επιχειρήματα, γιατί το πλέον εύκολο είναι να αρχίσω να λέω κι εγώ, "καλά, αυτό το είπε ο Slimdata" Klein meine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μα θες αλήθεια επιχείρημα ως απάντηση σε αυτό που λες? Το είδες όλο το παιχνίδι? Διαιτητές που είχαν τη συνηθισμένη τάση να ευνοήσουν τον δυνατό με ηλίθια σφυρίγματα και προσπαθώντας να διορθώσουν έδιναν στον απέναντι επίσης ηλίθια σφυρίγματα. Τι μπορώ να κάνω εγώ σε αυτό? Ποιο είναι το πρωτοφανέςπου θέλεις να παραδεχθώ? Και τέλος πάντων, ναι, θα πω κι εγώ το δικό μου.. Γιατί τους διαιτητές τους βλέπουμε-βλέπετε όπως μας συμφέρει. Βρες μου λίγο τα σχόλια όλων των ολυμπιακών του φορουμ για τη ροχάλα και την αγκωνιά στο λαιμό του μιραλας. Θα μου βρεις κάτι? Οχι. Με το που πήρε ομως ο Παναθηναικός παραπάνω σφυρίγματα σε έναν αδιάφορο αγώνα μπασκετ, τσουπ.... Και μην ξεχνάς ότι εγώ δεν σχολίασα καν τον αγώνα μπασκετ, εσύ σχολίασες το μήνυμά μου που ήταν πολύ συγκεκριμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Το χέρι του ουρτάδο όμως μάλλον δεν θα το είδες ε... Ξέρω, πες μου τώρα για τον πλεσί.. Εγω απαντησα στον Ερωδιο που ειπε για το μπασκετ, δεν εχει σχεση το ποδοσφαιρο. Αν περιμενες, θα βλεπες οτι θα το γραφα στα σχολια του αγωνα Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Ναι ενταξει τα εχουμε ξανακουσει μολις τους πεις κατι μετα σου αρχιζουν τα τραλαλα τραλαλο...Μην ανησυχειτε κυριοι και κυριες εχουμε 5-6 ματς να απολαυσουμε μπροστα... Α και για να μην ξεχνιομαστε συμφωνα με τα ευρωπαικα στανταρ ειμαι καλυτερος φετος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Συγχαρητηρια στον μαλακα που διευθυνε τον αγωνα στον Βολο.. Καραγκιοζηδες..Ευθυμιαδης που σας χρειαζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μεγάλο σφάλμα του διαιτητή που δεν διέκοψε το παιχνίδι εις βάρος της Π.Α.Ε. Μπέου. Πραγματικά δεν πρέπει να ξανασφυρίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Ιδανικό φινάλε για ένα πραγματικό κόσμημα της διαιτησίας, τον κύριο Τεροβίτσα. Απόλυτα ενδεικτικό της μακράς πορείας του ως διαιτητή μετά παράγοντα και πάνω από όλα άνθρωπο. "Γκραν φινάλε για τον «Τέρορ»: οι επιλογές του δείχνουν ότι νιώθει κι ο ίδιος ότι την Κυριακή έχουμε τέλος εποχής. Πριν πέσει η αυλαία βγαίνει για το χειροκρότημα με όλα τα δικά του παιδιά. • Ζαχαριάδης (Ολυμπιακός - Λάρισα): Μία ακόμα απόδειξη ότι ο «Τέρορ» έχει και χιούμορ: το πρώτο πρωτάθλημα του Κόκκαλη ξεκίνησε με «Ζαχά», το πρώτο πρωτάθλημα του Μαρινάκη κλείνει με «Ζαχά». «"Ζαχά", γερά, το βράδυ στον Καρρά» (παλιό ΠΑΟΚτσίδικο σύνθημα). • Μάνταλος (Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκός): Τράβα με να σε τραβώ να ανεβούμε στο βουνό! Ποιος μπορεί να τραβήξει πιο πολύ; Λογικά ο Αχιλλέας. Που με τον Μάνταλο ανέβηκε και κατηγορία και τον έχει σε τεράστια εκτίμηση. " Από Καρπετόπουλο. Και για να μην έχουμε σβησίματα , την ανάλυση του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την βάζω σαν Trivia και σαν μια απόδιξη ότι η ζωή έχει χιούμορ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μεγάλο σφάλμα του διαιτητή που δεν διέκοψε το παιχνίδι εις βάρος της Π.Α.Ε. Μπέου. Πραγματικά δεν πρέπει να ξανασφυρίξει. Γιατί να το διακόψει; Δεν είδα το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Γιατί να το διακόψει; Δεν είδα το παιχνίδι. Υποθετω λεει για τις μπαλες. Γελαγα με τα τυπακια στην Πορτογαλια σε κατι Σετουμπαλ - Πακος Φερειρα ή κατι τετοιο (ουτε που θυμαμαι) αλλα ενταξει, οτι θα το ξεπερνουσαμε, δεν το περιμενα. Μα να τις πετανε απο τον παγκο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Mια απο τις χειροτερες σεζον των τελευταιων ετων/δεκαετιων για το ελληνικο ποδοσφαιρο. Μαυρη σελιδα, απο αυτες που μονο ζημια μπορουμε να πουμε οτι κανουν στο ελληνικο ποδοσφαιρο και τον αθλητισμο γενικοτερα. Οι τιτλοφοροι αυτης της φετινης εμετικης διοργανωσης με τα 10δες ντροπιαστικα γεγονοτα, να χαιρονται τους τιτλους τους. Εξαλλου με τετοιους τιτλους ποδηγετηθηκαν χρονια τωρα, να χαιρονται. Και εις ανωτερα. Την σεζον ανελαβαν και την εκλεισαν με τον ιδανικοτερο τροπο. Οπως ακριβως της ταιριαζε. Επιδειξη δυναμης απο Μπεο, επιδειξη δυναμης και απο τους υπαλληλους του, υπενθυμιζοντας με τον πιο χαρακτηριστικο τροπο ποιος κανει κουμαντο και προετοιμαζοντας ολο το φιλαθλο κοσμο για τις διαθεσεις τους και για την επομενη σεζον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Πετάχτηκαν καμιά 15ρια μπάλες στον αγωνιστικό χώρο από επίσημα πρόσωπα της Π.Α.Ε. Μπέος και δεν υπήρχαν ball boys. Εξαφανίστηκαν και εμφανίστηκαν δια μαγείας όταν ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Φανταστειται να περναμε περισοτερα σφυριγματα απο εσας τι θα ακουγαμε ΟΚ νταξει στο καραισκακη εγινε οτι εγινε αλλα μην ξεχναμε τι εγινε σε ολην την σεζον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις