Προς το περιεχόμενο

Διαιτησία

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η πιο ευνοημένη ήσουν μέχρι να έρθεις στο Καραϊσκάκης και ακόμα και τώρα συνεχίζεις να είσαι. Βάλτα κάτω να τα μετρήσουμε αν θέλεις, γιατί μου μιλάς τώρα για 2 αγώνες και έχω να σου αντιπαραβάλλω 5-6 άνετα.

Εν ολιγοις μας λες οτι στη φετινη Σουπερλιγκ "τα κυκλωματα" με ευνοουσαν για καμια 20 αγωνιστικες και ξαφνικα μεσα σε 1 αγωνιστικη αποφασισαν οτι πρεπει να ευνοησουν εσενα ενω εισαι στο +7.

Στεκει? Και αν ναι με ποια λογικη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν θα πρέπει να μιλάει για διαιτησία ο ΠΑΟ τα τελευταία 2 χρόνια. Εκτός απο το παιχνίδι στο Καραισκάκη έχει ευνοηθεί σε όλα τα υπόλοιπα.

Να μας πούν πόσα πέναλντι έχουν σφυριχθεί εις βάρος τους, και πόσο υπέρ τους την τελευταία τριετία.

Και επαναλαμβάνω, όσοι θεωρούν το φετινό πρωτάθλημα κάλπικο (που δεν είναι), ας ξέρουν οτι την ίδια γνώμη είχαν Ολυμπιακοί-Παοκτζήδες για την περσυνή μπουγάδα του Πατέρα.

Καλα ναι βγαινει και μιλαει ο Μωαρλης και ο αλλος ο καραγκιοζης β αντιπροεδρος καθε φορα που δεν τους αρεσει..Βεβαια ευτυχως που υπαρχουν και τα ριπλευ για να γελαμε και εμεις με αυτους μετα..Δεν μιλαω για το σημερινο, αλλα θυμηθειτε αν εχετε παρει ιδια τετοια πεναλτυ

Εδώ οι Ολυμπιακοί δεν δίνουν σημασία και γελούν με τις δηλώσεις Μώραλη. Απορώ γιατί ασχολείστε οι υπόλοιποι.

Όπως έχω ξαναπεί, Μώραλης-Μητρόπουλος δρόμο, και ο Μαρινάκης θα πρέπει να αναθέσει έναν πρόεδρο στην ΠΑΕ και ο ίδιος να παραμείνει σιωπηλός. Πληγώνει την εικόνα την ομάδας κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του.

Εδώ οι Ολυμπιακοί δεν δίνουν σημασία και γελούν με τις δηλώσεις Μώραλη. Απορώ γιατί ασχολείστε οι υπόλοιποι.

Όπως έχω ξαναπεί, Μώραλης-Μητρόπουλος δρόμο, και ο Μαρινάκης θα πρέπει να αναθέσει έναν πρόεδρο στην ΠΑΕ και ο ίδιος να παραμείνει σιωπηλός. Πληγώνει την εικόνα την ομάδας κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του.

εχει κ εναν τροπο που τα λεει.λες να την πινει?????

Είναι μεγάλος αληταράς και δεν τον θέλω στην ομάδα μου. Είναι οτι χειρότερο έχει περάσει απο τον Ολυμπιακό εδώ και καιρό. Απορώ ποιός φωστήρας τον μάζεψε.

Είναι μεγάλος αληταράς και δεν τον θέλω στην ομάδα μου. Είναι οτι χειρότερο έχει περάσει απο τον Ολυμπιακό εδώ και καιρό. Απορώ ποιός φωστήρας τον μάζεψε.

θελουμε,δεν θελουμε αυτος εχει το γεματο πορτοφολι.ουτε εγω τον παω.

Κι εγώ με τη σειρά μου θεώρησα πως ο βιερίνεια έπεσε κάπως έυκολα...

Αν το δινε αντίστροφα, θα είχα ανάμεικτα συναισθήματα.Είναι απο αυτά τα πέναλτυ που λές "σύμφωνα με κανονισμό τα δίνεις,δεν σου λεει κανείς τίποτα" ,αλλά και απο την άλλη μπορεί να γίνουν 3-4 ίδιες φάσεις το παιχνίδι.

Ας μη συζητήσουμε για το πόσα τέτοια πέναλτυ έχει πάρει ο ολυμπιακός ή/και ο παναθηναικός...

Δεν θέλω να πάρω θέση αλλά διαβάζω τώρα σε ένα πρωτοσέλιδο, "Βασιλάκης: Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι"..

Και αναρωτιέμαι....

Τώρα είχε δυναμόμετρο ο βασιλάκης και μέτρησε...?

Γιατί παλιότερα σε κάτι τέτοιες φάσεις άλλα μας έλεγε....

Για το Βασιλάκη μιλάμε.

Στην αντίθετη περίπτωση, θα έλεγε, "ναι μεν δε μπορούμε να υπολογίσουμε (γελώντας) τη δύναμη την οποία εφαρμόζει (εδώ αλοιθωρίζει) ο παίκτης του παοκ πανω στον ΜΙΡΑΛΑΣ (τον παικτη του παοκ δε το ξερει,το Χ μιραλάς τον ξερει), ΑΛΛΑ σύμφωνα με τους κανονισμούς προτασσει το χέρι του ο αμυνόμενος και τον ρίχνει, επομένως μπορεί ο διαιτητής να το δώσει. Και ξανά εκείνο το ηλίθιο γελάκι του ρουφιάνου.

Απλά τα πράγματα...

είναι πραγματικά γελοίο, πεντακάθαρο penalty να το αμφισβητούνε έτσι απλά για να χαμέ να λέγαμε.

στου κρεμασμένου το σπίτι δε μιλάνε για σχοινί

Το πεναλτυ ειναι αποτελεσμα λαθους του παπαδοπουλου που κανει ενα σκληροτερο μαρακρισμα απ οτι χρειαζοταν στη συγκεκριμμενη φαση ,κακομαθημενος απο την "ασυλια" στην οποια τον εχουν συνηθησει.

Αποδειξη το γεγονος οτι πεφτει κι αυτος απο την δυναμη που βαζει στο σπρωξιμο στο βιερινια, ασχετα αν ο βιερινια πεφτει 100% απ αυτο ....

Παραδειγμα αναλογων μαρκαρισματων που περνανε στο ντουκου

http://www.youtube.com/watch?v=AibwyeVJ8Sc&feature=player_embedded

Δηλαδη εχουν δικιο οι ολυμπιακοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ...(απο απο αυτα που δινονται εις βαρος του ολυμπιακου).

offtopic

Παντως στο συγκεκριμμενο παιχνιδι το δικαιοτερο αποτελεσμα ηταν το ισοπαλο.

Όταν τα κερδίζει ο ΠΑΟΚ είναι πεντακάθαρα, όταν τα κερδίζει ο Ολυμπιακός, βγαίνουν κασέτες. Για το τασάκι στον Μιραλάς, στο κεκλεισμένων θα γίνει τπτ ή εκεί μίλησε ο περήφανος λαός του ΠΑΟΚ;

Για το τασάκι στον Μιραλάς, στο κεκλεισμένων θα γίνει τπτ ή εκεί μίλησε ο περήφανος λαός του ΠΑΟΚ;

Όσο έγινε για το ποτήρι που πέταξε ο Μαρινάκης. Έτσι είναι αυτά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...