Προς το περιεχόμενο

Διαιτησία

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Μιλάει και η Λάρισα για διαιτησία που για να ανέβει από τη Β στην Α είχε σφάξει όλη την Ελλάδα...

Κατ' αρχάς, είμαι βέβαιος ότι παρακολουθούσες πολύ στενά την πορεία της Λάρισας όταν έπαιζε β' εθνική, γιατί δεν είχες τι άλλο να κάνεις τις Κυριακές και έβλεπες β' εθνική.

Δεύτερον, πράγματι όταν ανεβήκαμε είχαν αδικηθεί πολλές ομάδες και είχαμε ευνοηθεί απίστευτα. Πλην, όμως, έτσι ακριβώς είναι το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής δυστυχώς. Δηλαδή ανεβαίνουν ομάδες με δημόσιες σχέσεις και μόνο. Δεν παίζεται ποδόσφαιρο.

Όπως και στην Α' άλλωστε αυτός που παίρνει τα πρωταθλήματα (ονόματα δε λέμε) το κάνει με σαπίλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και το ανυπαρκτο πεναλτι υπερ του ΟΣΦΠ στο Εργοτελης - Ολυμπιακος που του εδωσε καλπικη νικη θα το εκανε -2 και παει λεγοντας...

Ε ναι βέβαια...το πέναλτι που ΔΕΝ δώθηκε στον Ολυμπιακό στην ανατροπή του Τοροσίδη δεν μετράει έτσι;

Επισκέπτης

Άλλο ένα ρεσιτάλ διαιτησίας στο Πανιώνιος - Λάρισα.

By the way, το πιάσαμε το υπονοούμενο, πέφτουμε και μόνοι μας, δε χρειάζεται να μας ρίξετε με το ζόρι.

Μου θέλετε και κόσμο στα γήπεδα. ΟΥΣΤ!

Άραγες να κάτσω να δω το β' ημίχρονο; Ουφ... Άντε μπορεί και να γελάσουμε.

Άλλο ένα ρεσιτάλ διαιτησίας στο Πανιώνιος - Λάρισα.

By the way, το πιάσαμε το υπονοούμενο, πέφτουμε και μόνοι μας, δε χρειάζεται να μας ρίξετε με το ζόρι.

Μου θέλετε και κόσμο στα γήπεδα. ΟΥΣΤ!

Άραγες να κάτσω να δω το β' ημίχρονο; Ουφ... Άντε μπορεί και να γελάσουμε.

Τι έγινε εκει ?

Επισκέπτης

Τώρα ακούω ότι τα 2 γκολ της λάρισας είναι ένα με χέρι και ένα με μούφα πέναλτι.

Ισχύει?

Επειδή τα βλέπω με ψευτο-ποιότητα και διακοπές στην εικόνα, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος.

Το πέναλτι, ναι, μου φάνηκε μούφα. Στο άλλο γκολ δεν είδα χέρι, αλλά δεν μπορώ να ξέρω έτσι όπως έβλεπα το παιχνίδι.

Για μένα το χειρότερο ήταν τα φάουλ. Σε κάθε διεκδίκηση, φάουλ για τον Πανιώνιο και κίτρινη κάρτα. Αηδία με έπιασε. Η δεύτερη κίτρινη πάλι στον Νταμπίζα (χωρίς να ξέρω, γιατί δεν είχα εικόνα) μου φάνηκε από την περιγραφή απαράδεκτη! Δεν έχω ξαναδεί τέτοια κίτρινη, παρά μόνο γι' αυτούς που βγάζουν την μπλούζα. Εμένα στο Αλκαζάρ μου έχει τύχει πόσες φορές να έρθουν αντίπαλοι-παίχτες που μόλις σκόραραν στην κερκίδα και να μου κάνουν "πάρτα", δεν είδα κανέναν να παίρνει κίτρινη. Αμφιβάλλω αν δείχνουν replay για τέτοια πράγματα (παρά μόνο αν βγει φυσικά η κάρτα).

Λένε στο ραδιόφωνο πως όταν έβαλε το γκολ άρχισε να βρίζει άθλια και έχει και κοντινό κάποια κάμερα, γι'αυτό τον απέβαλλε..

Για το γκολ του μετιν είπανε πριν λίγο ότι την έβαλε καθαρά με το χέρι

Επισκέπτης

Ποιο γκολ του Μετίν; Δύο έβαλε ο Νταμπίζας και ένα ο Μετίν, αλλά με πέναλτι; Με το χέρι το εκτέλεσε το πέναλτι;!

Η αποβολή του Νταμπίζα έγινε μετά από υπόδειξη του βοηθού. Τώρα τι μπορεί να έλεγε ο Νταμπίζας, που έπρεπε να αποβληθεί, δε μπορώ να φανταστώ. Πόσο μάλλον που δεν έβρισε κάποιον, αλλά μονολογούσε. Εγώ πρώτη φορά ακούω να αποβάλλεται παίχτης επειδή τον άκουσε ο επόπτης να λέει στον εαυτό του πχ "ναι, γ... την π... μου!"

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Ένα ακυρωθέν γκολ για τη Λάρισα που θέλει συζήτηση.

Ένα μούφα πέναλτι για τον Πανιώνιο, σε έναν παίχτη που βγήκε τετ-α-τετ παίρνοντας την μπάλα από θέση offside.

Ένα γκολ για τη Λάρισα όπου υπάρχουν υποψίες για χέρι (προφανώς αυτό θεωρούν κάποιοι ως γκολ του Μετίν, αλλά αυτό ισχύει μόνο εφόσον ακούμπησε τη μπάλα).

Ένα πέναλτι για τη Λάρισα που χωράει συζήτηση.

Μια κόκκινη από τις λίγες.

Πολλά σφυρίγματα και κίτρινες κάρτες για το τίποτα.

Επί τη ευκαιρία, και το τρίτο γκολ του Πανιωνίου προέρχεται από ένα τέτοιο φάουλ. Τη στιγμή που η Λάρισα πίεζε συνεχώς (το σκορ ήταν 2-1), ο διαιτητής έδωσε όλα τα σφυρίγματα στον Πανιώνιο και τον έφερε στην περιοχή της Λάρισας.

Ο πιο τραγικός είναι ο εκφωνητής, που άλλα έδειχνε το πλάνο, άλλα περιέγραφε.

Επισκέπτης

Ναι, μόλις είδα κι εγώ βίντεο στο contra.gr

Φαίνεται να το βάζει ο Μετίν με το χέρι, πράγματι.

Ότι να 'ναι, παιχνίδι για τον π... Και σχολιάζουν και όλα τα site για εκπληκτικό παιχνίδι. Θα τρελαθούμε τελείως. 6 γκολ μπήκαν, τα δύο με μούφα πέναλτι (και offside το ένα από τα δύο), το άλλο με το χέρι, το τέταρτο από λάθος απόφαση, ακυρώθηκε και ένα κανονικό γκολ, και αυτό στην Ελλάδα το λέμε "συγκλονιστικό παιχνίδι".

Τι να σας πω. Κατα-συγκλονιστήκαμε. Όλοι στα γήπεδα! Μη χάνουμε τέτοιο θέαμα, κρίμα είναι! :eek:

Επισκέπτης

Εμείς θα πάμε σε ένα πρωτάθλημα σούπερ-παρωδία πλέον, όπου είτε κάποιοι θα μας ανεβάσουν, είτε κάποιοι θα μας κρατήσουν εκεί (υποθέτω ότι λόγο του νέου γηπέδου θα μας ανεβάσουν). Δεν ανησυχούμε για τίποτα. Αν δεν παίζεται ποδόσφαιρο στην Α΄Εθνική μια, στην Β' δε παίζεται δέκα. Όλα αποφασισμένα από την αρχή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...