Προς το περιεχόμενο

Διαιτησία

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα πραγματα δεν αλλαζουν. Ακομα και τωρα με το +10 πρεπει να ειναι τοσο σπαστικος ο διαιτητης?

επειδη εδωσε ενα πεναλτι, που ηταν, πρεπει να μην δινει φαουλ υπερ του Εργοτελη??

Τι αηδια καθομαι και βλεπω?? :mad:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα πραγματα δεν αλλαζουν. Ακομα και τωρα με το +10 πρεπει να ειναι τοσο σπαστικος ο διαιτητης?

επειδη εδωσε ενα πεναλτι, που ηταν, πρεπει να μην δινει φαουλ υπερ του Εργοτελη??

Τι αηδια καθομαι και βλεπω?? :mad:

Καλά εντάξει, ότι να 'ναι...

Έκανε μια χερούκλα ο Μελίσσης μόλις τώρα και ο Παμπορίδης δεν το έδωσε. Εγώ αν έπαιζα στη Λάρισα θα τον είχα σφαλιαρώσει τον ξεφτίλα. (τον Μελίσση, όχι τον Παμπορίδη)

Επισκέπτης

Έκανε μια χερούκλα ο Μελίσσης μόλις τώρα και ο Παμπορίδης δεν το έδωσε. Εγώ αν έπαιζα στη Λάρισα θα τον είχα σφαλιαρώσει τον ξεφτίλα. (τον Μελίσση, όχι τον Παμπορίδη)

Όπως φαντάζομαι τους ξεφτίλες τους παίχτες σας που παίρνετε τόσα χρόνια πρωταθλήματα όπως τα παίρνετε, όποτε τους βρίσκεις στο δρόμο τους σφαλιαρώνεις, ε;

Πέρα από το "κοίτα ποιος και με τι τρόπο μιλάει", πράγματι αδικήθηκε πάρα πολύ ο ΠΑΟ σε αυτό το πρώτο ημίχρονο. Δε μπορώ με τίποτα να χαρώ το αποτέλεσμα.

Anubis, φυσικά και έχω παράπονα από τον Παμπορίδη. Αυτές οι νίκες είναι για σας και τους άλλους, όχι για εμάς. Άμα εσείς πανηγυρίζετε τέτοια πράγματα, τι να σας πω. Εγώ θα απέχω.

Καταρχας manuel εγω δεν ειδα καν το χερι αλλα εξοργιστηκα με 3 τακλιν που πραγματικα απορω πως πανε ετσι..Ειδικα αυτο του νταμπιζα να μην πω τι ητανε. Την ομαδα γενικα την κραζω και τα 2 γκολ που εφαγε δεν τα τρωνε ουτε τα τσικο μιας τοπικης ομαδας αλλα απο εκει και περα τι να πω.

Α και εγω δεν πανυγηρισα ποτε τετοια πραγματα..Αλλοι τα κανουν στα αναλογα τοπικ

Τουλαχιστον πλεον το διασκεδαζω και δεν μου φτανει η πιεση στο 500 με αυτα που βλεπω

Εδώ δεν τους σφαλιάρωσαν τότε που έδωσαν το παιχνίδι και πρωτάθλημα μέσα στο Καραϊσκάκης.

Δηλαδη το -4 που ΘΑ γινόταν, θεωρείται κλεμμένο πρωτάθλημα. Βρε τι ακούμε...

Όπως φαντάζομαι τους ξεφτίλες τους παίχτες σας που παίρνετε τόσα χρόνια πρωταθλήματα όπως τα παίρνετε, όποτε τους βρίσκεις στο δρόμο τους σφαλιαρώνεις, ε;

:lol: :lol: :lol: :lol:

Σιγουρα.... :-(

Πέρα από το "κοίτα ποιος και με τι τρόπο μιλάει", πράγματι αδικήθηκε πάρα πολύ ο ΠΑΟ σε αυτό το πρώτο ημίχρονο. Δε μπορώ με τίποτα να χαρώ το αποτέλεσμα.

Anubis, φυσικά και έχω παράπονα από τον Παμπορίδη. Αυτές οι νίκες είναι για σας και τους άλλους, όχι για εμάς. Άμα εσείς πανηγυρίζετε τέτοια πράγματα, τι να σας πω. Εγώ θα απέχω.

Το χερι ηταν χερακλα, αλλα εγω στεκομαι στον Νταμπιζα σε τακλιν στον Νινη. ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ για κοκκινη απ'ευθειας.

Και μου αρεσει που εκανε και τον νταη μετα. :-( :-(

Επισκέπτης

Κι εμένα αυτή η φάση μου φαίνεται πιο απαράδεκτη. Το τάκλιν του Νταμπίζα. Και είναι πολύ πιο ασυγχώρητο, καθώς έγινε σε μια φάση όπου δεν υπήρχε η τεράστια ψυχολογική πίεση που έχει η ομάδα σε όλα τα παιχνίδια εδώ και μήνες, γιατί κερδίζαμε ήδη 2-0 (αν δεν κάνω λάθος).

Πραγματικά ήταν για κόκκινη.

Το νταηλίκι πάντως, για να το πούμε και αυτό, έχει να κάνει με το ότι ο ίδιος παραδέχτηκε ότι έκανε βλακεία, ζήτησε συγγνώμη από το Νίνη και αποδέχτηκε την τιμωρία του διαιτητή, και ο Λέτο πήγε και του έκανε τσαμπουκάδες. Χαζομάρες και από τον Λέτο λοιπόν. Ας χρεώσουμε στον καθένα αυτό που πρέπει. Και χαζομάρα και του διαιτητή που δεν τον έβγαλε (τον Νταμπίζα εννοώ).

Α και εγω δεν πανυγηρισα ποτε τετοια πραγματα..

Συγγνώμη για το ύφος μου. :-)

Όταν παίχτης του βάζελου (πρώην, δανεικός, δεν με ενδιαφέρει) σε ένα απλό γέμισμα πάει να δώσει τόσο ανόητο πέναλτι στον αντίπαλο, είναι ξεφτίλας. Ελπίζω τώρα να το κατάλαβες το υπονοούμενο.

Μιλάει και η Λάρισα για διαιτησία που για να ανέβει από τη Β στην Α είχε σφάξει όλη την Ελλάδα...

Εδώ δεν τους σφαλιάρωσαν τότε που έδωσαν το παιχνίδι και πρωτάθλημα μέσα στο Καραϊσκάκης.

Εκείνο το παιχνίδι παίρνει όσκαρ σκηνοθεσίας. Αντί να το δώσουν κατευθείαν, σκόραραν και είπαν να το κάνουν με σασπένς, για να μην τους υποπτευθούν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...