Anubis13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μαρινακη περιμενω να μας πεις για τον Δαλουκα και τα εγκληματα κατα της Ελλαδος. Ειμαι ολος αυτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Καρπετόπουλος, όσο και να μην συμφωνώ, η απλή καταγραφή κάτι δείχνει Prozone 24 Στη 2η αγωνιστική της νέας εποχής το βασικό ήταν να μην αδικηθεί κανείς από τους επτά που ψήφισαν τον Βαγγέλη, που λέει κι ο Αχιλλέας. Νομίζω ότι αποστολή εξετελέσθη. • Βοσκάκης (Κέρκυρα – Ολυμπιακός Βόλου 1-3). Μπλέξαν οι γραμμές μας στο ακουστικό, μπλέξαν οι φωνές μας και φέραμε «διπλό». Πάντως ο Βοσκάκης, προσεκτικός στα κελεύσματα της νέας εποχής, δεν «έφαγε» κανέναν. Απλά κέρδισε αυτός που έπαιξε καλύτερα. • Λαμπρόπουλος (Ηρακλής – Ξάνθη 1-1). Σας είχα γράψει ότι μικρή σημασία έχει η παρουσία του: λάθος μου. Οτι δεν υπήρχαν δανεικά σας το 'χα πει («περιμένω να πιαστούν όλοι χέρι χέρι και να τραγουδήσουν "κομμένα πια τα δανεικά"», έγραφα). Οπως φάνηκε, η ψήφος του Ηρακλή μέτρησε, αλλά από εδώ και πέρα ο Πανόπουλος θα 'ναι προσεκτικός. • Τσινιάρης (ΠΑΟ – Ατρόμητος 1-1). Εγραψα ότι στα πέναλτι τα μπλέκει πολύ και νομίζω το είδατε. Ομως συνολικά η διαιτησία του ήταν μια χαρά για τον φιλοξενούμενο, αφού παρά το πολεμικό κλίμα έπαιξε 50-50 κι έκοψε και τον ρυθμό του ΠΑΟ στην αρχή. Αυτοί που έλεγαν ότι θα πληρώσει ο Δώνης τον Τρύφωνα ξέχασαν ότι ο Σπανός πήγε με τον νέο ηγέτη… • Σιδηρόπουλος (Πανσερραϊκός – Αστέρας 0-1). Ελεγα ότι «αν και με τον «Σιδηρό» δεν κάνει «διπλό» ο Αστέρας, καλύτερα ο Μπάκος και ο Καημένακης να αγοράσουν την Παναχαϊκή». Κέρδισαν μάλλον κατά λάθος. • Παππάς (ΠΑΟΚ – Καβάλα 0-2). Εδωσε ό,τι μικρό μπορούσε στον ΠΑΟΚ, αλλά δίστασε να κάνει το καθοριστικό και να του δώσει και πέναλτι. Ή έστω να μαρκάρει ο ίδιος τον Αμπντούν. • Κωνσταντινέας (Εργοτέλης – ΑΕΚ 2-3). Το 'ψαξε το «Χ» ο Πετράν, αλλά δεν τα κατάφερε. Ωστόσο η στήριξη του «Εργο» στη νέα εποχή δεν πήγε στράφι. Πέναλτι, αποβολή κ.λπ… • Μάνταλος (Λάρισα – Αρης 2-2). Είπαμε: «Είναι αλλεργικός με τον "άσο" ο Μάνταλος και όπου την έχει πετύχει τη Λάρισα δεν την έχει δει ακόμα να κερδίζει». Τι το ’θελες το λευκό, Κώστα μου; • Παμπορίδης (Πανιώνιος – Ολυμπιακός 1-1). Δεν πήγαν ο Βαγγέλης με τον Αχιλλέα να δουν το ματς μαζί με τον Γεράσιμο κι ο Παμπορίδης έσφαξε τον Ολυμπιακό: γέμισε η Νέα Σμύρνη αίματα. Τα παλιόπαιδα οι διαιτητές διώχνουν τους φίλους από τα γήπεδα. Ντροοοοοπηηή, που λέει κι ο Γιάννης. Να επέμβει ο Πλατινί… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Όσον αφορά το παραπάνω ποστ, η διαιτησία στο Λάρισα-Άρης ήταν πολύ καλή. Αν είχαμε όλη τη χρονιά τέτοια διαιτησία δε θα πέφταμε με τίποτα. Και δεν εννοώ ότι ήταν υπέρ μας. Ήταν αρκετά καλή. Τουλάχιστον τα αυτονόητα τα έδινε. Και ας πάμε στο σημερινό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: ΑΥΤΕΣ είναι οι διαιτησίες που πρέπει να σταματήσουμε. Ας μην κολλάμε σε βλακειούλες. Εδώ γίνονται "εγκλήματα". Δε μπορεί να τραβάει τα φώτα πάνω του ο διαιτητής, να ασχολούνται όλοι μαζί του και να έχουν και ΟΛΟΙ παράπονα! Έλεος πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μπράβο στον Manuel που έχει ανοιχτά τα μάτια του και δεν εθελοτυφλεί... Σε σέβομαι ρε μεγάλε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Οι δύο κίτρινες (κόκκινες) πάντως σωστές ήταν (από την φάση του Λινο και μετά είδα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Θεωρείς δηλαδή πως του ιβιτς η 2η κιτρινη ήταν σωστή για θέατρο; Επίσης και του λινο,θεωρώ πως ο σκόκο αρχισε να πέφτει για να εκμαιεύσει το φαουλ/κάρτα.Φυσικα δε θα του πει κανείς τπτ για αυτή τη κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Θεωρείς δηλαδή πως του ιβιτς η 2η κιτρινη ήταν σωστή για θέατρο; Επίσης και του λινο,θεωρώ πως ο σκόκο αρχισε να πέφτει για να εκμαιεύσει το φαουλ/κάρτα.Φυσικα δε θα του πει κανείς τπτ για αυτή τη κάρτα. Τα παράπονα σου στον Ζαγοράκη που έριξε Λευκό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertvic Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Θεωρείς δηλαδή πως του ιβιτς η 2η κιτρινη ήταν σωστή για θέατρο; Επίσης και του λινο,θεωρώ πως ο σκόκο αρχισε να πέφτει για να εκμαιεύσει το φαουλ/κάρτα.Φυσικα δε θα του πει κανείς τπτ για αυτή τη κάρτα. Για το βρισίδι που έριξε την πήρε. Φάνηκε καθαρά στην κάμερα τι του έσουρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Για το βρισίδι που έριξε την πήρε. Φάνηκε καθαρά στην κάμερα τι του έσουρε. Για πες μας εσύ αφού φάνηκε καθαρά και ξέρεις και Σέρβικα. Πάντως ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι την έβγαλε για θέατρο, εκτός αν δεν ξέρει γιατί την έβγαλε κι αυτός. Πέρα απ' αυτό, αν σε κάθε βρισίδι έπεφτε κάρτα, θα τελείωναν όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα με 5 παίχτες. Και μιλάμε για φάση που έχει γίνει φάουλ στον Ίβιτς που δεν δόθηκε ενώ λίγο πριν έχει αποβληθεί ο Λίνο με δεύτερη κίτρινη που θα μπορούσε και να μην είχε βγει. Ήθελα να δω τι θα λέγατε μερικοί αν αυτά γίνονταν σε ντέρμπι της δικής σας ομάδας (ΟΣΦΠ-ΠΑΟ) ας πούμε, γιατί τώρα τα λόγια σας δεν έχουν και μεγάλη αξία για εμένα τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Και εγώ για αυτά που έλεγε στον διαιτητή νομίζω πως την πήρε την δεύτερη. Αν την έδωσε για θέατρο... Είναι θέατρο. Edit: Αν όντως έγραψε πως την έβγαλε για θέατρο, έχετε κάθε δίκαιο να κράζετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnOldFriend Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Και εγώ για αυτά που έλεγε στον διαιτητή νομίζω πως την πήρε την δεύτερη. Αν την έδωσε για θέατρο... Είναι θέατρο. Edit: Αν όντως έγραψε πως την έβγαλε για θέατρο, έχετε κάθε δίκαιο να κράζετε. Το φυλλο αγωνα λεει οτι εβγαλε κιτρινη διοτι εκανε θεατρο. Εχουμε δικαιο να κραζουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ποιος τις λέει αυτές τις μπαρούφες? Για διαμαρτυρία δόθηκε η δεύτερη κίτρινη στον Ίβιτς και ορθώς δόθηκε για τα mars u picku materinu που ξεστόμισε στον κόρακα. Το αυτό γράφτηκε και στο φύλλο αγώνος. Σας παραμυθιάζουν άγρια τους Παοκτζήδες, για να έχετε μόνιμα την καραμέλα του αδικημένου και δεν το βλέπετε. Ξυπνάτε λίγο ωρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Πάλι καλά που είσαι κι εσύ ρε Erwdie και μας ξυπνάς. Μιλάνε τώρα και οι γαύροι που σε ένα ντέρμπι έδωσε πέναλτι κατά τους (που ήταν και πεντακάθαρο, στο ΟΑΚΑ) και ακόμα φωνάζουν για σφαγή. Ήμαρτον ρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ποιος τις λέει αυτές τις μπαρούφες? Για διαμαρτυρία δόθηκε η δεύτερη κίτρινη στον Ίβιτς και ορθώς δόθηκε για τα mars u picku materinu που ξεστόμισε στον κόρακα. Το αυτό γράφτηκε και στο φύλλο αγώνος. Σας παραμυθιάζουν άγρια τους Παοκτζήδες, για να έχετε μόνιμα την καραμέλα του αδικημένου και δεν το βλέπετε. Ξυπνάτε λίγο ωρε... Και είμαι σίγουρος πως την έδωσε για το βρισίδι. Στο ραδιόφωνο άκουσα πως στο φύλλο έγραψε για θέατρο και σε άλλη εκπομπή πως έγραψε για βρίσιμο... Ίσως έγραψε για θέατρο για να μην έχει μετέπειτα μπλέξιμο ο παίκτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Πάντως ο ίδιος διαιτητής, αφού έβγαλε τις δύο κόκκινες, έκανε ότι ήταν δυνατόν για να τελειώσει το παιχνίδι 0-0. Εμένα αυτό μου λέει πως δεν ήταν καθόλου σίγουρος για τις αποφάσεις του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις