Mika Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 VAssassin Μαρινακη ηθελες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 VAssassin Μαρινακη ηθελες... Εντάξει αν εσύ πιστεύεις ότι οποιοσδήποτε πρόεδρος/γλάστρα της Σούπερ Λιγκ θα αποτρέψει Μαρινάκηδες, Πατέρες, Μπέους, Μάκαρους και λοιπούς από το να προσπαθούν να ελέγξουν το παρασκήνιο, εγώ πάω πάσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 VAssassin Μαρινακη ηθελες... Μπιέλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 δηλαδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertvic Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 δηλαδη; Εννοεί πως κάτι δεν πάει καλά στο μυαλό σου. Βάρεσε μπιέλα κ.τ.λ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 ναι το καταλαβα, αλλα προσπαθω να αντιληφθω τι δεν παει καλα στο μυαλο μου συμφωνα με τον Ερωδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Εννοεί πως κάτι δεν πάει καλά στο μυαλό σου. Βάρεσε μπιέλα κ.τ.λ. Ζήτησα διερμηνέα ή δικηγόρο? Πήγαινε να δεις αν έλαμψε η αρμάδα του Μαρινάκη και σταμάτα να μπλέκεσαι. Mika, λέω ότι έχεις βαρέσει μπιέλα με τα τελευταία γεγονότα και καταλογίζεις το κάθε διαιτητικό σφάλμα στο Μαρινάκη. Ξέρεις, υπάρχει και ο Πιλάβιος, ο οποίος είναι ο πλέον αρμόδιος για τα όσα συμβαίνουν στην ΚΕΔ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ειναι αυτο μαν. Δεν πιστευω οτι φταιει ο Μαρινακης για ολα τα δεινα του ποδοσφαιρου. αλλα οταν την Παρασκευη ενας παοκτσης λεει "μπραβο που δεν ψηφισε η ομαδα μου να αλλαξει το συστημα" και την Δευτερα κατηγορει οτι του την εστησε το συστημα τοτε κατι δεν παει καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ειναι αυτο μαν. Δεν πιστευω οτι φταιει ο Μαρινακης για ολα τα δεινα του ποδοσφαιρου. αλλα οταν την Παρασκευη ενας παοκτσης λεει "μπραβο που δεν ψηφισε η ομαδα μου να αλλαξει το συστημα" και την Δευτερα κατηγορει οτι του την εστησε το συστημα τοτε κατι δεν παει καλα. Ε, καλά, δε νομίζω να θεωρεί ότι του την έστησε το σύστημα στον αγώνα με την Καβάλα. Εξάλλου, αφενός, πόσες φορές πρέπει να τη δούμε τη φάση για να πουμε αν είναι πέναλτι (εγω ακόμα δεν είμαι σίγουρος πάντως) και αν θες να το πάμε κουτοπόνηρα, ποιος έχει όφελος από την απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟ, που θα θέλει να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή διαφορά για τα play off? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertvic Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Ζήτησα διερμηνέα ή δικηγόρο? Πήγαινε να δεις αν έλαμψε η αρμάδα του Μαρινάκη και σταμάτα να μπλέκεσαι. Mika, λέω ότι έχεις βαρέσει μπιέλα με τα τελευταία γεγονότα και καταλογίζεις το κάθε διαιτητικό σφάλμα στο Μαρινάκη. Ξέρεις, υπάρχει και ο Πιλάβιος, ο οποίος είναι ο πλέον αρμόδιος για τα όσα συμβαίνουν στην ΚΕΔ. Σε σένα απάντησα; Κακομαθημένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Σε σένα απάντησα; Κακομαθημένε. http://www.youtube.com/watch?v=Qhx3yjakvJo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertvic Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δεν περίμενα κάτι άλλο από έναν στρατιώτη του Μαρινάκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Eτσι πες την στυγνη αληθεια που μας το παιζει ο ερωδιος φτωχαδακι. Τα λεφτα του μαρινακη τρωει Τι νομιζεις βιλα στην εκαλη εχει και διακοπες κανει μονο στην χαβαη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Να στοχοποιηθεί άμεσα ο υπάλληλος του Μαρινάκη, Ερωδιός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertvic Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Eτσι πες την στυγνη αληθεια που μας το παιζει ο ερωδιος φτωχαδακι. Τα λεφτα του μαρινακη τρωει Τι νομιζεις βιλα στην εκαλη εχει και διακοπες κανει μονο στην χαβαη Μπα, έχουν τόσο τυφλή υποταγή που τσάμπα θα το κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις