Προς το περιεχόμενο

Διαιτησία

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.sport-fm.gr/article/460985

Ντροπη και αισχος...Πωτς γκενεν αυτο? :confused:

με το φτωχό και λιγοστό μυαλό μου σκέφτηκα το εξής διαβάζοντας το δημοσιευμα...

Για τις φάσεις που μπηκε το τριο στο ψυγείο είναι θέματα των εποπτων/βοηθών (οφσαιντ).

Συνεπώς,γιατί τιμωρήθηκε ο καλόπουλος; αυτός σφυρίζει τα οφσαιντ;

Ο παρατηρητής σωστά τιμωρήθηκε,εαν έβαλε καλούς βαθμούς στους επόπτες.

Οτι ναναι;;;

Εδιτ: τώρα διαβασα πως ο καλόπουλος παρατηρείται για το χέρι του τοροσίδη.Χμμ, για ένα πέναλτυ ε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βρήκαμε τερματοφύλακα σε καλή ηλικία. Γκοβού γερά, το βράδυ στον Καρρά :lol:

Μπορείς να την δεις με δύο τρόπους την φάση. Μία πέναλντι και μία όχι. Αν και υπήρχε επιθετικό φάουλ στον Γκοβού που δεν το έδωσε.

Μπορείς να την δεις με δύο τρόπους την φάση. Μία πέναλντι και μία όχι. Αν και υπήρχε επιθετικό φάουλ στον Γκοβού που δεν το έδωσε.

Αν σου πω εγώ ότι στη φάση του γκολ του Κατσουράνη υπάρχει επιθετικό και ανάποδο κόρνερ, θα μου λες μετά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Δεν διορθώνεται η αδικία με αδικία. Κραυγαλέα περίπτωση πέναλτι την οποία και έπνιξε ο διαιτητής.

Ας μας εξηγησει καποιος γιατι πηρε ο καλοπουλος 8.1 και ο βοηθος 8. Επισης αναφερθηκε οτι το φυλλο αγωνος εγραφε αλλα νταλων παπανταλων

Πήραν καλές βαθμολογίες, γιατί έκαναν σωστά τη δουλειά που τους έβαλαν να κάνουν. Δηλαδή νίκησε ο Ολυμπιακός.

Αν σου πω εγώ ότι στη φάση του γκολ του Κατσουράνη υπάρχει επιθετικό και ανάποδο κόρνερ, θα μου λες μετά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Δεν διορθώνεται η αδικία με αδικία. Κραυγαλέα περίπτωση πέναλτι την οποία και έπνιξε ο διαιτητής.

Δεν υπάρχει πέναλτι. Το είπε ο και ο αυτός διαιτησίας.

Τι έγινε, σήμερα έφτιαξε το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Λογικά ναι, ήταν πολύ χαρούμενοι οι Μαρινάκης και Μπέος στο γεύμα που είχαν. Οπότε όλα καλά.

Tην φαση με τον ελ ζαρ χθες ήταν κατά τη γνώμη σας πέναλτυ και κόκκινη κάρτα ;

Κατα τη γνωμη μου, οχι, γιατι ετσι οπως το ειδα ο τερματοφυλακας της Καβαλας δεν τον βρισκει.

Tην φαση με τον ελ ζαρ χθες ήταν κατά τη γνώμη σας πέναλτυ και κόκκινη κάρτα ;

Φυσικά είναι πέναλτι και κόκκινη ενώ όλως τυχαίως είναι ο ίδιος διαιτητής που στον πρώτο γύρο στο παιχνίδι μεταξύ των ίδιων ομάδων δεν είχε δει αυτό:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...