kanesaxo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 http://www.sport-fm.gr/article/460985 Ντροπη και αισχος...Πωτς γκενεν αυτο? με το φτωχό και λιγοστό μυαλό μου σκέφτηκα το εξής διαβάζοντας το δημοσιευμα... Για τις φάσεις που μπηκε το τριο στο ψυγείο είναι θέματα των εποπτων/βοηθών (οφσαιντ). Συνεπώς,γιατί τιμωρήθηκε ο καλόπουλος; αυτός σφυρίζει τα οφσαιντ; Ο παρατηρητής σωστά τιμωρήθηκε,εαν έβαλε καλούς βαθμούς στους επόπτες. Οτι ναναι;;; Εδιτ: τώρα διαβασα πως ο καλόπουλος παρατηρείται για το χέρι του τοροσίδη.Χμμ, για ένα πέναλτυ ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Ας μας εξηγησει καποιος γιατι πηρε ο καλοπουλος 8.1 και ο βοηθος 8. Επισης αναφερθηκε οτι το φυλλο αγωνος εγραφε αλλα νταλων παπανταλων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yakuza Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 άκουσα ο παο ψάχνει για πασαδόρο! Νομίζω μόλις τον βρήκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Βρήκαμε τερματοφύλακα σε καλή ηλικία. Γκοβού γερά, το βράδυ στον Καρρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Ναι να διαγραφεί και ο σημερινός διαιτητής . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertvic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Βρήκαμε τερματοφύλακα σε καλή ηλικία. Γκοβού γερά, το βράδυ στον Καρρά Μπορείς να την δεις με δύο τρόπους την φάση. Μία πέναλντι και μία όχι. Αν και υπήρχε επιθετικό φάουλ στον Γκοβού που δεν το έδωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μπορείς να την δεις με δύο τρόπους την φάση. Μία πέναλντι και μία όχι. Αν και υπήρχε επιθετικό φάουλ στον Γκοβού που δεν το έδωσε. Αν σου πω εγώ ότι στη φάση του γκολ του Κατσουράνη υπάρχει επιθετικό και ανάποδο κόρνερ, θα μου λες μετά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Δεν διορθώνεται η αδικία με αδικία. Κραυγαλέα περίπτωση πέναλτι την οποία και έπνιξε ο διαιτητής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Ας μας εξηγησει καποιος γιατι πηρε ο καλοπουλος 8.1 και ο βοηθος 8. Επισης αναφερθηκε οτι το φυλλο αγωνος εγραφε αλλα νταλων παπανταλων Πήραν καλές βαθμολογίες, γιατί έκαναν σωστά τη δουλειά που τους έβαλαν να κάνουν. Δηλαδή νίκησε ο Ολυμπιακός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertvic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Αν σου πω εγώ ότι στη φάση του γκολ του Κατσουράνη υπάρχει επιθετικό και ανάποδο κόρνερ, θα μου λες μετά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Δεν διορθώνεται η αδικία με αδικία. Κραυγαλέα περίπτωση πέναλτι την οποία και έπνιξε ο διαιτητής. Δεν υπάρχει πέναλτι. Το είπε ο και ο αυτός διαιτησίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Τι έγινε, σήμερα έφτιαξε το ελληνικό ποδόσφαιρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertvic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Τι έγινε, σήμερα έφτιαξε το ελληνικό ποδόσφαιρο; Λογικά ναι, ήταν πολύ χαρούμενοι οι Μαρινάκης και Μπέος στο γεύμα που είχαν. Οπότε όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Tην φαση με τον ελ ζαρ χθες ήταν κατά τη γνώμη σας πέναλτυ και κόκκινη κάρτα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στέλιος7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Tην φαση με τον ελ ζαρ χθες ήταν κατά τη γνώμη σας πέναλτυ και κόκκινη κάρτα ; Κατα τη γνωμη μου, οχι, γιατι ετσι οπως το ειδα ο τερματοφυλακας της Καβαλας δεν τον βρισκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Tην φαση με τον ελ ζαρ χθες ήταν κατά τη γνώμη σας πέναλτυ και κόκκινη κάρτα ; Φυσικά είναι πέναλτι και κόκκινη ενώ όλως τυχαίως είναι ο ίδιος διαιτητής που στον πρώτο γύρο στο παιχνίδι μεταξύ των ίδιων ομάδων δεν είχε δει αυτό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Χμμ, ναι, κανένα απο τα δυο δεν ειναι πεναλτυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις