Προς το περιεχόμενο

Διαιτησία

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γιατι την ώρα που σουτάρει ο Σίλβα καλύπτεπται απο 3 του ολυμπιακού.

Μα δεν δοθηκε για εκει το οφσαιτ!Εννωειται οτι καλυπτεται. Οταν ομως φευγει η μπαλα απο Παρντο ο Κατσου βγαινει απο θεση οφσαιτ γιατι τον καλυπτει μονο ο Ντουντου. Το σημαιακι σηκωθηκε πριν καν μπει το γκολ...

Αλλα λογικα, παντα ο χαμενος πρεπει καπως να δικαιολογησει την ητα του...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μαγκες (αν δεν κανω λαθος) η φαση κρινετε απο την στιγμη που η μπαλα φευγει απο τα χερια του Παρντο και οχι απο την σεντρα του Σιλβα....Μην ποσταρεται ασχετα μονο για εντυπωσεις...

Δεν υπαρχει αυτο που λες εκτος αν πηρε μεταγραφη ο Παρντο στον Παναθηναικο

Τοσες φορες εχουμε δει γκολ μετα απο αποκρουση που σφυριχτηκε σωστα οφσαιντ γιατι την ωρα του σουτ, ο παικτης δεν καλυπτοταν, ασχετα του τι γινοταν την ωρα της αποκρουσης

Και οχι ας πουμε οτι εσυ που εισαι Ολυμπιακος θες να δικαιολογησεις τη νικη σου και εφευρισκεις νεο κανονισμο ενω ακομα και Ολυμπιακοι λενε οτι το γκολ του Κατσουρανη ειναι κανονικο

Καθώς πίνει το απεριτίφ του τον πλησιάζει ένας και του λέει:

- Καλησπέρα σας, κύριε Αϊνστάιν, τιμή μας να σας έχουμε απόψε μαζί μας.

- Τιμή δική μου, απαντάει ο μεγάλος επιστήμων, αν επιτρέπετε τι IQ έχετε;

- 250, απαντάει αυτός.

Τότε ο Αϊνστάιν του πιάνει συζήτηση για τη θεωρία της σχετικότητος, τις μαύρες τρύπες και δε συμμαζεύεται.

Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγαν το ορεκτικό τους, ένας κύριος που καθόταν αριστερά του τού λέει:

- Μεγάλη τιμή μας κάνετε, κύριε Αϊνστάιν, να βρίσκεστε εδώ μαζί μας.

- Δική μου η τιμή, ευγενικέ κύριε, απαντάει ο Αϊνστάιν. Τι IQ έχετε, ευγενικέ κύριε;

- 150.

Του πιάνει λοιπόν κουβέντα ο Αϊνστάιν για το διεθνές δίκαιο, για τα προβλήματα που ανακύπτουν από τα πειράματα γενετικής, κοκ.

Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγε το κυρίως πιάτο του, αυτός που καθόταν δεξιά του, του λέει:

- Είναι μεγάλη μου τιμή να τρώω δίπλα σε έναν τόσο μεγάλο επιστήμονα.

- Δική μου η τιμή, απαντάει ο Αϊνστάιν, τι IQ έχετε, αν επιτρέπετε;

- 100.

Του πιάνει λοιπόν κουβέντα για την κυβέρνηση, για τα επιτόκια, το χρηματιστήριο, την τιμή της βενζίνης, κοκ.

Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγαν επιδόρπιο, γυρνάει ο κύριος που καθόταν απέναντι του και του λέει:

- Είναι πάρα πολύ μεγάλη μου τιμή να σας έχω απέναντι μου, κύριε Αϊνστάιν.

- Δική μου η τιμή κύριε, τι IQ έχετε;

- 50.

Του πιάνει λοιπόν κουβένταο Αϊνστάιν για τον big brother, τη φάρμα, τον πιο αδύναμο κρίκο, τον Τριανταφυλλόπουλο, τον Ευαγγελάτο και τα λοιπά.

Καθώς έπιναν καφέ, τον πλησιάζει ένας κύριος και του λέει με τη σειρά του:

- Πολύ μεγάλη μας τιμή, κύριε Αϊνστάιν, να βρίσκεστε σήμερα μαζί μας.

- Δική μου η τιμή. Ποιο το IQ σας;

- 10.

Κι ο Αϊνστάιν ρωτάει:

- Πώς πάει, λοιπόν, o Ολυμπιακός;;;;;;;;

Μαγκες (αν δεν κανω λαθος) η φαση κρινετε απο την στιγμη που η μπαλα φευγει απο τα χερια του Παρντο και οχι απο την σεντρα του Σιλβα....Μην ποσταρεται ασχετα μονο για εντυπωσεις...

Βλεπεις αθλημα του οποιου δε ξερεις τους κανονισμους.

Εχεις αποψη για αθλημα του οποιου αγνοεις τους κανονισμους.

Γραφεις την αποψη σου για το αθλημα το οποιο δε γνωριζεις τους κανονισμους.

Επιμενεις στην αποψη σου που αποδεικνυει οτι δεν ξερεις τους κανονισμους.

Εισαι η ευχαριστη νοτα του φορουμ, ομολογω. Αλλος ενας γαυρος.

καλα ρε πατε καλα. Στην σεντρα του σιλβα υπηρχε παιχτης δικος μας στην γραμμη του τερματος + αλλοι 2 μπροστα απο κατσουρανη. Λετε να υπαρχει διαιτητης στον κοσμο που να εδινε κατι τετοιο. Ειπα για ποιον λογο δωθηκε το οφσαιτ και οποιος εχει τον κανονισμο στα χερια του μπορει να λυσει την απορια.

Μα δεν δοθηκε για εκει το οφσαιτ!Εννωειται οτι καλυπτεται. Οταν ομως φευγει η μπαλα απο Παρντο ο Κατσου βγαινει απο θεση οφσαιτ γιατι τον καλυπτει μονο ο Ντουντου. Το σημαιακι σηκωθηκε πριν καν μπει το γκολ...

παρακαλουνται οι εγκεφαλικα κατεστραμενοι να μην ποσταρουν ειναι επικινδινοι για τους υπολοιπους που ακομα δεν εχουν καψει φλατζες ...πατηστε Pause στο 0.28 3ισ το καλυβουν παλι οφσαιντ ειναι που να παρει οχι χερι να εχουμε εκατο αποψεις....http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dIB_73I06uk

Το offside το υπολογίζεις από την στιγμή που ο παίχτης κάνει το σουτ αλλιώς τότε θα έκανε πάσα ο τερματοφύλακας άρα και πάλι όχι offside. Σήμερα ήταν τραγικό πόσα τακλιν πρέπει να γίνουν με τις τάπες για να πάρεις κίτρινη. Μπράβο στους ΓΑΥΡΟΥΣ για το πρωτάθλημα και τον Μαρινακη που θέλει σωστή διαιτησία

καλα ρε πατε καλα. Στην σεντρα του σιλβα υπηρχε παιχτης δικος μας στην γραμμη του τερματος + αλλοι 2 μπροστα απο κατσουρανη. Λετε να υπαρχει διαιτητης στον κοσμο που να εδινε κατι τετοιο.

Πραγματικά, δεν θα μπορούσαμε να το φανταστούμε αλλά να που έγινε.

καλα ρε πατε καλα. Στην σεντρα του σιλβα υπηρχε παιχτης δικος μας στην γραμμη του τερματος + αλλοι 2 μπροστα απο κατσουρανη. Λετε να υπαρχει διαιτητης στον κοσμο που να εδινε κατι τετοιο. Ειπα για ποιον λογο δωθηκε το οφσαιτ και οποιος εχει τον κανονισμο στα χερια του μπορει να λυσει την απορια.

Κατσε ρε μαν.

Στην αρχη ελεγεσ οτι ειναι οφφσαιντ γιατι το οφφσαιντ ηταν μετα την αποκρουση του Παρντο οπως νομιζες.

Αφου γελασε ολο το φορουμ μαζι σου, τωρα ειναι οφφσαιντ για αλλο λογο?

Εισαι απολαυστικος οσο επιμενεις στην αποψη σου παντως, γελανε και οι γαυροι μαζι σου.

Κατσε ρε μαν.

Στην αρχη ελεγεσ οτι ειναι οφφσαιντ γιατι το οφφσαιντ ηταν μετα την αποκρουση του Παρντο οπως νομιζες.

Αφου γελασε ολο το φορουμ μαζι σου, τωρα ειναι οφφσαιντ για αλλο λογο?

Ναι για να γελασει και το υπολοιπο φορουμ μαζι του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...