Προς το περιεχόμενο

Διαιτησία

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πεντε.

Τιμολογιο ή αποδειξη?

Αν έχεις να μου δείξεις καλύτερη Ευρωπαϊκή ομάδα την δεκαετία που πέρασε...

Εχουν τοση σχεση με το αθλημα που θα σου πουν την Μαν.Γιουναιτεντ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε, αν ο άλλος έχει ξοδέψει μια καραβιά λεφτά για να φέρει παίχτες που ο βάζελος δεν είδε 10 χρόνια τώρα, θέλει και λίγο ξεκάρφωμα ;)

Καραβια λεφτα ξοδεψε γιατι δεν ξερει να κανει παζαρι. Ειμαι σε λαθος thread though.

1.5 ο παναγιωτης ο Βασιλοπουλος

1.7 ο Γιαννακης ο Μπουρουσης

2.2 Ο βουισιτς με τραυματισμους

2.2 ο Ματσας(μονο αυτο το συμβολαιο δικαιολογω που ηταν και τεραστια ατυχια)

Καραβια λεφτα ξοδεψε γιατι δεν ξερει να κανει παζαρι. Ειμαι σε λαθος thread though.

Τσίλντρες - Κλέιζα αφορούσε η καραβιά

Τσίλντρες - Κλέιζα αφορούσε η καραβιά

Σε αντιθεση με τον παμφθηνο Σαρας ας πουμε, τον μονο που διεκδικησαμε και οι δυο?

btw, ο Κλειζα δεν επαιρνε και ΤΟΣΑ λεφτα

Αυτο το κειμενο ψαχνετε??? http://www.sport-fm.gr/article/9125

Περαν τουτου, ουτε μιση διαμαρτυρια αυριο για τη διαιτησια.

Αφ'ενος μεν επειδη αυτο το πρωταθλημα και να το παρουμε το γραφουμε στα παλαιοτερα των υποδηματων μας καθως ειναι το πλεον αφερεγγυο πανευρωπαικα, και αφ' ετερου δε θα γινουμε σαν τους Παναθηναικους στη μπαλα.

Κλαψα γιοκ λοιπον!

Αυτα τα λεμε και εμεις πρωτοι απ ολους. Δυστυχως, καθε νεα διοικηση θα κανει λαθη.

Αυτο που λεν τα παιδια ωστοσο ειναι πως περυσι ειχες ολους τους παικτες σου ντεφορμε. Ενω εγω ειχα Κλειζα-Τσιλντρες-Τεο σε φοβερη φορμα ολη τη χρονια. Οποτε, ναι και συ ειχες Σαρας στον παγκο, οι παικτες ομως κρινονται απο την τρεχουσα αγωνιστικη τους κατασταση.

Δηλαδη, περυσι γελουσα απειρως με τους σαπιους τους Φωτση/Τσαρτσαρη/Περπερογλου. Φετος, ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση. Οι ιδιοι παικτες δεν ειναι?? Προφανως, το ιδιο ταλεντο εχουν, η καταστση τους ειναι ωστοσο μερα με τη νυχτα.

Για να μην τα πολυλογουμε, περυσι πηρες το πρωταθλημα με μειονεκτημα τεραστιο στο ροστερ, με τη διαιτησια του 3ου τελικου, τον μεγα υπνο του Γιαννακη που μοιραζε το χρονο λες και εκανε δημοσιες σχεσεις πολιτικαντη με τους παικτες, και εναν βελτιωμενο -στους τελικους- Σπανουλη.

Mεγαλος μαγκας ο Θανασης που ζητησε την εξαιρεση.

Α, μπράβο, πες τα. Αλλά αυτοί οι αληταράδες εκεί στην ΚΕΔ δεν τη δέχτηκαν. Κι αυτός θα πάει σήμερα να σφυρίξει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Σπανούλη, ήρθε η ώρα να καταλάβεις, γιατί τόσα χρόνια σήκωνες κούπες.

O Chris_85 έχει ένα μεγάλο δίκιο. Είναι τεράστια ανοησία να μας νοιάζει ποιος θα πάρει αυτό το αστείο πρωτάθλημα, στο οποίο υπάρχουν 2 ομάδες και καμιά 10αριά σκορποχώρια, που κρίνεται σε πολεμικές συρράξεις και όχι σε ματς, όπου κερδίζει αυτός που αντέχει στα καπνογόνα και τα κέρματα και όπου γίνεται περισσότερη κουβέντα για τη διαιτησία παρά για τους παίκτες.

Τα ίδια ισχύουν και για το ποδόσφαιρο βέβαια, αλλά εκεί με κάτι πρέπει να ασχοληθείς, η Ευρώπη για τις ελληνικές ομάδες τελειώνει συχνά και πριν τα Χριστούγεννα. Στο μπάσκετ με την Ευρωλίγκα, είναι δυνατόν να αξιολογείται τόσο ο τίτλος του ελληνικού γελοίου πρωταθλήματος;

Εμ πεστα...Για πεστε μας ποσες ευρωλιγκες μετραει το μεγαλο λιμανι?

Ε αυτό είναι το θέμα. Δε νομίζω να αμφισβητεί κανείς ότι ο ΠΑΟ είναι συνολικά πιο πετυχημένος από τον ΟΣΦΠ τα τελευταία 15 χρόνια. Αν όμως σου πει κάποιος ότι πέρσι ο Ολυμπιακός ήταν πιο πετυχημένος, γιατί πήγε στον τελικό της Ευρωλίγκας, ενώ ο ΠΑΟ στους 16, θα το δεχτείς;

Ε αυτό είναι το θέμα. Δε νομίζω να αμφισβητεί κανείς ότι ο ΠΑΟ είναι συνολικά πιο πετυχημένος από τον ΟΣΦΠ τα τελευταία 15 χρόνια. Αν όμως σου πει κάποιος ότι πέρσι ο Ολυμπιακός ήταν πιο πετυχημένος, γιατί πήγε στον τελικό της Ευρωλίγκας, ενώ ο ΠΑΟ στους 16, θα το δεχτείς;

Πήρε πρωτάθλημα, άρα είναι πιο πετυχημένος. :rolleyes:

Φυσικα και θα το δεχτω.

Επισης μερικοι ξεχουν οτι για να φτασεις στην πηγη να πιεις νερο, χρειαζεται το καταλληλο timing, η καταλληλη προετοιμασια και ολα τα λοιπα..

Φυσικα και θα το δεχτω.

Επισης μερικοι ξεχουν οτι για να φτασεις στην πηγη να πιεις νερο, χρειαζεται το καταλληλο timing, η καταλληλη προετοιμασια και ολα τα λοιπα..

Παίζει να είσαι ο μόνος που το (παρα)δέχεται. ;)

Φυσικα και θα το δεχτω.

Σωστός. Μας μένουν μερικά εκατομμύρια ακόμα να πείσουμε (και απ'τις δύο πλευρές).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...