Kasrith Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Είναι δυνατόν να τρώει 2η κίτρινη για καθυστέρηση ενω η ΑΕΚ σε όλο το πρώτο ημίχρονο το είχε παρακάνει στις καθυστερήσεις??
Erwdios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Είναι δυνατόν να τρώει 2η κίτρινη για καθυστέρηση ενω η ΑΕΚ σε όλο το πρώτο ημίχρονο το είχε παρακάνει στις καθυστερήσεις?? Το τρίτο γκολ είδες αν είναι offside?
antreas18 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Pause ακριβως στην πρωτη κεφαλια(4ο sec) και φαινεται καθαρα οτι δεν ειναι offside... http://www.dailymotion.com/video/xgv4ps_aek-pao-1-3-vidra
Erwdios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Pause ακριβως στην πρωτη κεφαλια(4ο sec) και φαινεται καθαρα οτι δεν ειναι offside... http://www.dailymotion.com/video/xgv4ps_aek-pao-1-3-vidra Ωραίος, thanx
EKTELESTES Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Παντως εκει στο redplanet εχουν μεγαλη πλακα: Ο Ολυμπιακός έπρεπε να αποκλειστεί και αποκλείστηκε. Ο Μάνταλος δεν υπέδειξε τρία πέναλτι, ο βοηθός Τρύφων υπέδειξε τρία ανύπαρκτα οφσάιντ και ο ΠΑΟΚ πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (1-0). :lol: :lol: :lol: 3 πεναλτι δεν καταλογιστηκαν στον Ολυμπιακο????? Για ποιο ματς μιλαει? :mrgreen: Για τα offsides έχει δίκιο, για τα πέναλτυ θα μπορούσε να δώσει 1 σε κράτημα του Τοροσίδη, και αν ο Μιραλάς δεν έπεφτε για την πλάκα θα το παιρνε από τον Βιερίνια εκεί που άπλωσε το χέρι ο 2ος. Η ουσία είναι άλλη όμως, ότι ήταν το χειρότερα ματς του Ολυμπιακού φέτος ΜΕ διαφορά κι όλας.
margaritagr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 επρεπε να χει παρει κοκκινη αρκετη ωρα πριν, και πριν πετυχει το γκολ. αλλα ειπαμε, μονο ο σφπ ευνοειται
akpe Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μπορεί κάποιος αντικειμενικά να μου πει αν άξιζε ο Βυντρίνιο δεύτερη κίτρινη στο τριανταφεύγα;
antreas18 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μπορεί κάποιος αντικειμενικά να μου πει αν άξιζε ο Βυντρίνιο δεύτερη κίτρινη στο τριανταφεύγα; Η φαση που παιρνει 2η κιτρινη δεν ειναι για κιτρινη αλλα για αλλαγη στο πλαγιο.
akpe Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Η φαση που παιρνει 2η κιτρινη δεν ειναι για κιτρινη αλλα για αλλαγη στο πλαγιο. Αναφέρομαι νωρίτερα, στο 34' σε φαουλ στον Ντιοπ (νομίζω) που τα ραδιόφωνα και οπαδοsite λένε πως του χαρίστηκε.
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 δεν εχω ξαναδει ρε τετοιο πραμα τα ballboy κρατανε τη μπαλα τη δινουν οποτε γουσταρουν , ο διαιτητης παιζει κοντρα και δινει 7 λεπτα καθυστερησεις και κραταει και 8ο και κανει τον παναθηναικο να παιζει 35 λεπτα με 10 ενω δεν εχει ζητησει να αδιασει το γηπεδο οταν κατι κλασομαγκες μπαινουν μεσα και απειλουν τους παιχτες :angry: @#$@%#@#@$@#$@
Erwdios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 δεν εχω ξαναδει ρε τετοιο πραμα τα ballboy κρατανε τη μπαλα τη δινουν οποτε γουσταρουν , ο διαιτητης παιζει κοντρα και δινει 7 λεπτα καθυστερησεις και κραταει και 8ο και κανει τον παναθηναικο να παιζει 35 λεπτα με 10 ενω δεν εχει ζητησει να αδιασει το γηπεδο οταν κατι κλασομαγκες μπαινουν μεσα και απειλουν τους παιχτες :angry: @#$@%#@#@$@#$@ Έχω δει εγώ ομάδα να κερδίζει με αναμμένο καπνογόνο στη μικρή περιοχή μου. Τότε που ήσασταν ρε παλληκάρια?
firewalker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Έχω δει εγώ ομάδα να κερδίζει με αναμμένο καπνογόνο στη μικρή περιοχή μου. Τότε που ήσασταν ρε παλληκάρια? Εδώ δεν ήμασταν; Έχεις παράπονο;
Erwdios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Εδώ δεν ήμασταν; Έχεις παράπονο; Όχι εσύ, εσύ δεν είσαι παλληκάρι εξάλλου, σε πήραν τα χρόνια
firewalker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Όχι εσύ, εσύ δεν είσαι παλληκάρι εξάλλου, σε πήραν τα χρόνια Με πήραν τα χρόνια; :cry:
Erwdios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Με πήραν τα χρόνια; :cry: Πόσο είσαι αλήθεια? Από το στυλ γραφή σου και σκέψης σου σε κάνω για 35 φεύγα
Προτεινόμενες αναρτήσεις