Προς το περιεχόμενο

Διαιτησία

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το "πρωτάθλημα της ντροπής", μην ξεχνιόμαστε, το ντρόπιασε η ομάδα σου..

Λάθος διατύπωση, η ομάδα σου έχει μικρή ευθύνη, πάμε πάλι..

Το "πρωτάθλημα της ντροπής", μην ξεχνιόμαστε, το ντρόπιασε η εξέδρα σας χέρι-χέρι με τη διοίκησή σας..

Και για να έχουμε καλό ρώτημα, κάτι ανακοινώσεις που έβγαζαν στο τέλος της σεζον οι αγγελόπουλοι της ξέχασαν??

Έγινε κάτι που δεν γνωρίζουμε και δεν επέμειναν στις τότε θέσεις τους...? Λέω γω τώρα...

Μην συγκρίνει 100 κάφρους με τον κόσμο που πήγε να δει μπάσκετ. Τουλάχιστον όμως είχαν κίνητρο. Αλήθεια, οι δικοί σας γιατί είχαν εξαγριωθεί το 2007; Τους είχαν σφάξει; Εκείνοι δεν ντρόπιασαν το μπάσκετ;

vazela_aerovola.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το "πρωτάθλημα της ντροπής", μην ξεχνιόμαστε, το ντρόπιασε η ομάδα σου..

Λάθος διατύπωση, η ομάδα σου έχει μικρή ευθύνη, πάμε πάλι..

Το "πρωτάθλημα της ντροπής", μην ξεχνιόμαστε, το ντρόπιασε η εξέδρα σας χέρι-χέρι με τη διοίκησή σας..

Και για να έχουμε καλό ρώτημα, κάτι ανακοινώσεις που έβγαζαν στο τέλος της σεζον οι αγγελόπουλοι της ξέχασαν??

Έγινε κάτι που δεν γνωρίζουμε και δεν επέμειναν στις τότε θέσεις τους...? Λέω γω τώρα...

Μην πέφτεις τόσο πολύ στα μάτια μου, σε έχω για άλλου είδους άτομο. Το πρωτάθλημα που ντρόπιασε η εξέδρα μας το είχε ήδη ντροπιάσει η εξέδρα σας με τα αεροβόλα και θα το ξαναντροπιάσει αύριο με αφορμή το Σπανούλη.

Σου δικαιολόγησα εγώ τους δικούς μας και όσα έχουν κάνει κατά καιρούς??

Μην πέφτεις τόσο πολύ στα μάτια μου, σε έχω για άλλου είδους άτομο. Το πρωτάθλημα που ντρόπιασε η εξέδρα μας το είχε ήδη ντροπιάσει η εξέδρα σας με τα αεροβόλα και θα το ξαναντροπιάσει αύριο με αφορμή το Σπανούλη.

Η απάντηση που προόριζα για τον tilemaxx πιστεύω καλύπτει και εσένα..

Ευνοείται η ομάδα που έχει διαλύσει το ελληνικό μπασκετ. Μη διαμαρτύρεστε.

Για τον Ο.Σ.Φ.Π. Κόκκαλη-Ιωαννίδη λες; Ή τότε ήταν αγνά τα πράγματα;

Γιατί το πας τότε στην εξέδρα, όταν η αφορμή έχει δοθεί από τα σφυρίγματα εντός παρκέ?

Όσοι ορμώμενοι από κακές διαιτητικές αποφάσεις σπάνε και καίνε πρέπει να τιμωρηθούν με "ανασκολόπιση". Άλλωστε είναι μάλλον κοινωνικά άχρηστοι.

Το πολύ πολύ να αποτελεί δικαιολογία ο διαιτητής.

φασκετε και αντιφασκετε και οι δυο. απο τη μια μιλατε για απροκαλυπτη ευνοια του Παναθηναικου απο την αλλη λετε οτι χρειαζεται ξεκαρφωμα.

Βασικά απαντάω με το σκεπτικό που γράφει ο άλλος. (Και το άλλος δεν το λέω υποτιμητικά)

Είναι μια μεγάλη αλυσίδα πολλών πολλών ετών η ντροπή του ελληνικού αθλητισμού.

Όταν μου γράφεις ότι είναι το πρωτάθλημα της ντροπής, ε, τι να σου απαντήσω?

Στην Ελλάδα ποιο πρωτάθλημα δεν είναι "της ντροπής"?

Ποιος είναι αυτός ο παράγοντας που έχει μπει στην ψυχολογία μας και έχει κάνει αυτό που θέλουμε οι λογικοί άνθρωποι?

Θα γούσταρα τρελά και θα ακολουθούσα παντού εκείνο τον πρόεδρο που θα ζήταγε τιμωρία του διαιτητή που με ευνόησε, που θα ζήταγε επανάληψη του αγώνα που αλλοιώθηκε και κέρδισα, που θα δήλωνε και θα αποδείκνυε ότι θέλει να κερδίσει με το σπαθί του. Το ίδιο πιστεύω θα κάνατε κι εσείς. Δεν υπάρχει όμως αυτός ο τύπος..

Οπότε, δεν μπορώ να δεχθώ να εμφανίζονται πράσινοι και κόκκινοι και να κάνουν δηλώσεις ως παρθένες μαρίες γιατί δεν είναι..

Τέλος πάντων, γνωστές είναι οι απόψεις μου και δεν θέλω να ξαναλέω τα ίδια..

Ε, αν ο άλλος έχει ξοδέψει μια καραβιά λεφτά για να φέρει παίχτες που ο βάζελος δεν είδε 10 χρόνια τώρα, θέλει και λίγο ξεκάρφωμα ;)

ρε φιλε πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω οτι θεωρείς τους περσινους παιχτες του Ολυμπιακου σαν παιχτες που εχουν να ερθουν 10 χρονια στον Παο.

Slim, αν το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη το σφυρίξει ο Παπουτσέλης, θα πέσει η κυβέρνηση φίλε.

ρε φιλε πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω οτι θεωρείς τους περσινους παιχτες του Ολυμπιακου σαν παιχτες που εχουν να ερθουν 10 χρονια στον Παο.

Ναι, θεωρώ τον Κλέιζα το καλύτερο τεσσάρι που έχει περάσει από την Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα που έχει δει η Ευρώπη και θεωρώ τον Τσίλντρες καλύτερο του Λε Μπρον Περπέρογλου. Είμαι παράλογος?

Ε, αν ο άλλος έχει ξοδέψει μια καραβιά λεφτά για να φέρει παίχτες που ο βάζελος δεν είδε 10 χρόνια τώρα, θέλει και λίγο ξεκάρφωμα ;)

Είπα και εγώ πως θα μιλήσουμε λίγο σοβαρά. Τες πα.

Ναι, θεωρώ τον Κλέιζα το καλύτερο τεσσάρι που έχει περάσει από την Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα που έχει δει η Ευρώπη και θεωρώ τον Τσίλντρες καλύτερο του Λε Μπρον Περπέρογλου. Είμαι παράλογος?

απο τον Σισκάουσκας είναι καλύτερος ο Τσιλντρες;

Δεκτό. Η διοίκησή σου γιατί δεν μιλάει λοιπόν?

Τέλος πάντων, σχολάω από την πρωινή και πάω στην απογευματινή γιατί δεν με λένε γιαννακόπουλο ή αγγελόπουλο, καλή συνέχεια

Δεκτό. Η διοίκησή σου γιατί δεν μιλάει λοιπόν?

Τέλος πάντων, σχολάω από την πρωινή και πάω στην απογευματινή γιατί δεν με λένε γιαννακόπουλο ή αγγελόπουλο, καλή συνέχεια

Οι διοικούντες δεν μιλάνε γιατί είναι κότες. Αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τα αίσχη που γίνονται.

Διπλοθεσίτης? Θα σε καταγγείλω. :P

Μην κλαίγεστε!

Δείτε το αλλιώς. Ευνοείτε η καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα της δεκαετίας που πέρασε.

Είπα και εγώ πως θα μιλήσουμε λίγο σοβαρά. Τες πα.

Μνημείο σοβαρότητας το παραπάνω. Τες πα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...