tsakonas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 πρωτογνωρο συναισθημα ε , σαν μυξοπαρθενες κλαιγονται...σκεψου να ειχε βαθμολογικο ενδιαφερων...βομβα στυλ κωνσταντινεα θα ετρωγε ο Κακος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 πρωτογνωρο συναισθημα ε , σαν μυξοπαρθενες κλαιγονται...σκεψου να ειχε βαθμολογικο ενδιαφερων...βομβα στυλ κωνσταντινεα θα ετρωγε ο Κακος... Πρεπει να καταλαβεις οτι δεν κλαιμε για την διαιτησια.Και μαλιστα ειπαμε οτι δεν παιξαμε καλα..Απλα λεμε που μας το παιζετε τα καλα παιδια και οτι θελουν το καλο του ποδοσφαιρου και τετοια και που ειδατε χθες 50-50 διαιτησια... Τι είναι αυτό που είπα για την διαιτησία, και με ρωτάς αν θα έλεγα τα ίδια; Αυτό που υπαινίχτηκα είναι πως ο Ο.Σ.Φ.Π. βλαστημά που δεν μπορεί να πάρει πίσω εκείνη την αισχρή/άθλια/βλοσυρή ανακοίνωση που έβγαλε πριν μία εβδομάδα. Όχι επειδή κατανοούν πως είναι λάθος, (δεν θα αλλάξει τώρα ο Ο.Σ.Φ.Π.) επειδή δεν τον "αφήνει" να σκούξει όσο θα ήθελαν. Ακριβως αυτο,οτι δεν ειπες τιποτα για την διαιτησια οταν σε αλλες περιπτωσεις το ποσταρισμα γινεται πριν γινει καν η αμφισβητουμενη φαση... Και επειδη τις περισσοτερες φορες,εσυ προσωπικα δν θα πεις το ασπρο μαυρο ή αν δεν εισαι σιγουρος θα πεις οτι ηταν πραγματικα δυσκολη φαση,μιλωντας παντα για καποια αμφισβητουμενη φαση ετσι.Σε ρωταω λοιπον,εσυ προσωπικα ειδες χθες διαιτησια 50-50 οπως οι περισσοτεροι ετσι βλεπουν? Ή κανε μια προβλεψη,ποσες σελιδες θα ειχαν γραφτει για την διαιτησια αν στην θεση του Ολυμπιακου ηταν ο ΠΑΟ και στην θεση του Παοκ ο Ολυμπιακος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 εννοια σου και καταλαβαινουμε πολυ καλα.... αυτο που εσεις δεν καταλαβαινεται ειναι ο δολος... αγνωστη λεξη τα λαθη ειναι ανθρωπινα, οταν γινονται κατα συρροη ομως κατι βρωμαει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 εννοια σου και καταλαβαινουμε πολυ καλα.... αυτο που εσεις δεν καταλαβαινεται ειναι ο δολος... αγνωστη λεξη τα λαθη ειναι ανθρωπινα, οταν γινονται βλεπουμε (ακομα και στα αναποδα πλαγια αραουτ) κατα συρροη ομως κατι βρωμαει... Fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ακριβως αυτο,οτι δεν ειπες τιποτα για την διαιτησια οταν σε αλλες περιπτωσεις το ποσταρισμα γινεται πριν γινει καν η αμφισβητουμενη φαση... Και επειδη τις περισσοτερες φορες,εσυ προσωπικα δν θα πεις το ασπρο μαυρο ή αν δεν εισαι σιγουρος θα πεις οτι ηταν πραγματικα δυσκολη φαση,μιλωντας παντα για καποια αμφισβητουμενη φαση ετσι.Σε ρωταω λοιπον,εσυ προσωπικα ειδες χθες διαιτησια 50-50 οπως οι περισσοτεροι ετσι βλεπουν? Ή κανε μια προβλεψη,ποσες σελιδες θα ειχαν γραφτει για την διαιτησια αν στην θεση του Ολυμπιακου ηταν ο ΠΑΟ και στην θεση του Παοκ ο Ολυμπιακος.. Στο έχω ξαναπεί. Ξεκινάς να λες πράγματα χωρίς πρώτα και ρίξεις μια ματιά για το τι έχει πει ο άλλος. Δεν περιμένω να το κάνεις. Αν έμπαινες σε αυτή την διαδικασία, θα ήσουν καλύτερος. Για την Ιστορία. Βρες, ποιος σχολίασε πρώτος την μπουνιά. Από την άλλη, δεν σχολίασα καθόλου το πέναλτι, γιατί πραγματικά δεν το θεώρησα σημαντικό (αν και ήταν φάτσα στον διαιτητή). Δες έδωσε το πέναλτι στο 39 (αν υπάρχει αμφιβολία δες στο 2:50 και μετά http://www.sport-fm.gr/videos/1027290). Στο ημίχρονο του το είπαν πως έκανε λάθος (δεν ξέρω με τι τρόπο), και μετά στο δεύτερο ημίχρονο έχασε την μπάλα και αδίκησε τον Ο.Σ.Φ.Π. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Που έχουμε φτάσει βρε, να μιλάνε οι Ολυμπιακοί για διαιτησία. Σε ένα ματς που κάνανε δύο ευκαιρίες όλες κι όλες και η μία μπήκε γκολ. Δεν παίξατε καλά, κανένα πρόβλημα, όλες οι ομάδες περνάνε κοιλιά κάποια στιγμή. Αλλά μην πιάνετε την ίδια "καραμέλα" για την οποία ειρωνεύεστε και κοροϊδεύετε τους υπόλοιπους εδώ και χρόνια, σας κοροϊδεύουν και οι πέτρες να 'ουμ. Λίγη τσίπα δεν βλάπτει, μία φάση όλη κι όλη σας χρωστάει ο Κάκος, σαν σύνολο το παιχνίδι ήταν 50-50 και στα λάθη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Που έχουμε φτάσει βρε, να μιλάνε οι Ολυμπιακοί για διαιτησία. Σε ένα ματς που κάνανε δύο ευκαιρίες όλες κι όλες και η μία μπήκε γκολ. Δεν παίξατε καλά, κανένα πρόβλημα, όλες οι ομάδες περνάνε κοιλιά κάποια στιγμή. Αλλά μην πιάνετε την ίδια "καραμέλα" για την οποία ειρωνεύεστε και κοροϊδεύετε τους υπόλοιπους εδώ και χρόνια, σας κοροϊδεύουν και οι πέτρες να 'ουμ. Λίγη τσίπα δεν βλάπτει, μία φάση όλη κι όλη σας χρωστάει ο Κάκος, σαν σύνολο το παιχνίδι ήταν 50-50 και στα λάθη. Βρε καταλαβετε οτι δεν λεμε για την διαιτησια και κλαιμε γι'αυτη.Πριν πουμε οτιδηποτε ειπαμε οτι ειχαμε τραγικη εμφανιση.Αναφερθηκαμε λοιπον στην διαιτησια οτι ΔΕΝ ΗΤΑΝ 50-50 οπως βλεπετε οτι ηταν εσεις.Εσεις που λετε για σφαγη και για αλλοιωσεις αποτελεσματων οταν δεν δοθηκε μια κοκκινη στον αντιπαλο σας ή για ενα κορνερ που επεφερε γκολ.. Και επισης,αν εσυ ειδες οτι μας χρωσταει μονο μια φαση ο Κακος οκ,μαλλον πρεπει να βγαλεις τα γυαλια...Εχουμε παραδεχτει αρκετες φορες οτι η διαιτησια μας ευνοησε,καντε λοιπον το ιδιο και εσεις και μην προσπαθειτε για το αντιθετο.Και για το ματσ της Τουμπας η διαιτησια ηταν κατα του Ολυμπιακου,και δεν ειμαι μια μονο φαση..Μπορω να σου πω για τουλαχιστον 3 κοκκινες καρτες που επρεπε να φαει ο ΠΑΟΚ.. Και λεω,πειτε οτι η ιδια διαιτησια γινοταν στο Καραισκακη υπερ του Ολυμπιακου σε παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ,θα ελεγες τα ιδια? οτι το παιχνιδι ηταν 50-50? Οταν προπερυσι στο κυπελο αν δεν κανω λαθος μιλουσατε για αλλοιωση αποτελεσματος στο Καραισκακη οταν δεν σας εδωσε ενα οφσαιντ που δεν ηταν που ξεκινουσε ο παικτης σας πισω απο το κεντρο? Γιατι αυτη ηταν μια φαση και κανατε τον χαμο,τωρα ολα ειναι οκ και ηταν 50-50 και δεν τρεχει τιποτα.Σε ενα ματσ που επρεπε να τελειωσεις με 8 παικτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Αν γινόταν το ματς στο Καραϊσκάκη και δεν σας δίνανε αντίστοιχο πέναλτι του ΠΑΟΚ πάλι διαγραφή του διαιτήτη με βούλευμα της ΠΑΕ σας θα είχαμε. Αλλά είπαμε, δύο μέτρα και δύο σταθμά, όταν ευνοείται ο ΟΣΦΠ δεν τρέχει τίποτα, οι άλλοι είναι κλαψούρηδες που μιλάνε για διαιτησία, όταν αδικείται σε μία φάση ο "Θρήνος" ξηλώνουμε διαιτητή και επόπτες από τους καταλόγους. Βέβαια, εδώ μίλησαν για διαιτησία σε μάτς που έχασαν 0-3 στην έδρα τους, εδώ θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια; Θες να πιάσεις και τις υπόλοιπες φάσεις που "αδικηθήκατε" όπως λες; Ακόμα και δίκιο να έχετε πως να σας πάρει κανείς στα σοβαρά, όταν σε άλλα ποστ κοροϊδεύετε τους βάζελους που γκρινιάζουν για τα στραβοσφυρίγματα στη Λεωφόρο; Πάλι δύο μέτρα και δύο σταθμά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Αν γινόταν το ματς στο Καραϊσκάκη και δεν σας δίνανε αντίστοιχο πέναλτι του ΠΑΟΚ πάλι διαγραφή του διαιτήτη με βούλευμα της ΠΑΕ σας θα είχαμε. Αλλά είπαμε, δύο μέτρα και δύο σταθμά, όταν ευνοείται ο ΟΣΦΠ δεν τρέχει τίποτα, οι άλλοι είναι κλαψούρηδες που μιλάνε για διαιτησία, όταν αδικείται σε μία φάση ο "Θρήνος" ξηλώνουμε διαιτητή και επόπτες από τους καταλόγους. Βέβαια, εδώ μίλησαν για διαιτησία σε μάτς που έχασαν 0-3 στην έδρα τους, εδώ θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια; Θες να πιάσεις και τις υπόλοιπες φάσεις που "αδικηθήκατε" όπως λες; Ακόμα και δίκιο να έχετε πως να σας πάρει κανείς στα σοβαρά, όταν σε άλλα ποστ κοροϊδεύετε τους βάζελους που γκρινιάζουν για τα στραβοσφυρίγματα στη Λεωφόρο; Πάλι δύο μέτρα και δύο σταθμά; Οπως σε ενα παιχνιδι με τον ΠΑΣ που δεν εδωσε πεναλτι στον Μπονγκ στο 5ο λεπτο και κοκκινη καρτα και ολοι εμειναν στο γκολ του Ολυμπιακου ετσι? Ξηλωμα διαιτητων ειχαμε..Επισης,ειδες κανεναν απο εδω να διαμαρτυρηθει για το παιχνιδι με τον ΠΑΟ στο 0-3? Το τι κανουν ατομα στην ΠΑΕ ειναι δικο τους θεμα,πολλοι απο εδω εχουμε ονομασει γραφικους πολλους απο τα στελεχη της ΠΑΕ..Εμεις μιλαμε σαν φιλαθλοι εδω και οχι στο τι κανει η ΠΑΕ..Δεν μιλαει ουτε ο Σαββας στο φορουμ ουτε ο Βρυζας.Εγω και εσυ μιλαμε και δοξα το Θεο και οι δυο μας (οχι προσωπικα εγω και εσυ) αλλα και αλλα ατομα δεν ειναι Θεωδοριδηδες κτλ..Εχουμε αποψη..Εμεις ας πουμε δωσαμε συγχαρητηρια για την νικη του ΠΑΟ στο Καραισκακη,εκανε κανεις το ιδιο απο την ΠΑΕ? Οχι.Δεν ειναι αυτο το θεμα λοιπον.Το θεμα ειναι μεταξυ των ατομων αυτου του φορουμ και το τι λεμε μεταξυ μας.Οπως ξαναπα,εχω πει και εχω παραδεχτει οτι αρκετες φορες εχω ευνοηθει απο την διαιτησια,το θεμα ειναι οτι δεν κανετε ΠΟΤΕ το ιδιο και εσεις και το παιζετε ΜΟΝΙΜΩΣ αδικημενοι..Δεν ακουσα κανεναν απο εσας να μιλαει για παραδειγμα για τα playoffs προπερυσι που λογω διαιτησιας σας στερησαν την εξοδο στο CL και την πηρε ο ΠΑΟ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Θες να πιάσεις και τις υπόλοιπες φάσεις που "αδικηθήκατε" όπως λες; Ακόμα και δίκιο να έχετε πως να σας πάρει κανείς στα σοβαρά, όταν σε άλλα ποστ κοροϊδεύετε τους βάζελους που γκρινιάζουν για τα στραβοσφυρίγματα στη Λεωφόρο; Πάλι δύο μέτρα και δύο σταθμά; Και το τρανταχτότερο παράδειγμα όλων αυτός εδώ. Οταν χάνει ο Παναθηναϊκός τσιμουδιά για την διαιτησία και ότι όργια έχει κάνει το κοράκι, αλλα ανάλυση της εικόνας του ματς της απόδοσης των ομάδων, λες και τον ρώτησε κανείς, για μια ομάδα που δεν υποστηρίζει. Τώρα; Ολα αυτά πήγαν περίπατο. Οκ...το οτι εισαι βάζελος επισης σε κάνει τραγικο να μιλάς για διαιτησία οταν επι 15 χρονια παιρνεις πρωταθληματα με τη διαιτησία στο μπάσκετ... Ειδες τι ωραια μπορω να σε τρολάρω και εγω??? Διάβαστε τι γράφω και αφήστε τα αυτά τα κολπάκια που σκοπό έχουν τον εκνευρισμό και τους τσακωμους. Ηταν η οχι κακος ο διαιτητής εχθές? Άφησε το σκληρό παιχνίδι? Έχασε φάσεις? Τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Οπως σε ενα παιχνιδι με τον ΠΑΣ που δεν εδωσε πεναλτι στον Μπονγκ στο 5ο λεπτο και κοκκινη καρτα και ολοι εμειναν στο γκολ του Ολυμπιακου ετσι? Ξηλωμα διαιτητων ειχαμε..Επισης,ειδες κανεναν απο εδω να διαμαρτυρηθει για το παιχνιδι με τον ΠΑΟ στο 0-3? Το τι κανουν ατομα στην ΠΑΕ ειναι δικο τους θεμα,πολλοι απο εδω εχουμε ονομασει γραφικους πολλους απο τα στελεχη της ΠΑΕ..Εμεις μιλαμε σαν φιλαθλοι εδω και οχι στο τι κανει η ΠΑΕ..Δεν μιλαει ουτε ο Σαββας στο φορουμ ουτε ο Βρυζας.Εγω και εσυ μιλαμε και δοξα το Θεο και οι δυο μας (οχι προσωπικα εγω και εσυ) αλλα και αλλα ατομα δεν ειναι Θεωδοριδηδες κτλ..Εχουμε αποψη..Εμεις ας πουμε δωσαμε συγχαρητηρια για την νικη του ΠΑΟ στο Καραισκακη,εκανε κανεις το ιδιο απο την ΠΑΕ? Οχι.Δεν ειναι αυτο το θεμα λοιπον.Το θεμα ειναι μεταξυ των ατομων αυτου του φορουμ και το τι λεμε μεταξυ μας.Οπως ξαναπα,εχω πει και εχω παραδεχτει οτι αρκετες φορες εχω ευνοηθει απο την διαιτησια,το θεμα ειναι οτι δεν κανετε ΠΟΤΕ το ιδιο και εσεις και το παιζετε ΜΟΝΙΜΩΣ αδικημενοι..Δεν ακουσα κανεναν απο εσας να μιλαει για παραδειγμα για τα playoffs προπερυσι που λογω διαιτησιας σας στερησαν την εξοδο στο CL και την πηρε ο ΠΑΟ.. Μα κουβέντα κάνουμε, δεν είπα το αντίθετο. Εσύ μπορεί να βλέπεις τα θέματα πιο αντικειμενικά και να αναγνωρίζεις όπως λες πως με τον ΠΑΟ δεν αξίζατε τη νίκη, αλλά "κόλλησες" στο ότι το ματς με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν κατ'εσέ 50-50 από πλευράς διαιτησίας. Κατ' εμέ δεν σας έδωσαν μία δίκαιη αποβολή, δεν τους έδωσαν ένα καθαρό πέναλτι, και οι υπόλοιπες φάσεις είναι λεπτομέρειες που βάσει της εμφάνισης του Ολυμπιακού, δεν θα έκριναν αποτέλεσμα. Άρα λέω πως ήταν 50-50 η διαιτησία, άντε να πω πως έπαιξε έδρα και ήταν 60-40 για τις "λεπτομέρειες" που λέγαμε. Ειλικρινά πάντως, πιστεύεις πως αν πιάσουμε προηγούμενα ματς με τρίτες ομάδες και τα αναλύσουμε θα φανεί πως ο Ολυμπιακός έχει αδικηθεί; Εγώ πιστεύω πως από τα 36 ματς του πρωταθλήματος μόνο το προχθεσινό θα θυμόμαστε ώς εκείνο που η πλάστιγκα δεν έγερνε προς της ερυθρόλευκη πλευρά. Μιλάω πάντα για εμάς τους φίλαθλους που κάνουμε κουβέντα και όχι το τι πιστεύει η κάθε διοίκηση ομάδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μα κουβέντα κάνουμε, δεν είπα το αντίθετο. Εσύ μπορεί να βλέπεις τα θέματα πιο αντικειμενικά και να αναγνωρίζεις όπως λες πως με τον ΠΑΟ δεν αξίζατε τη νίκη, αλλά "κόλλησες" στο ότι το ματς με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν κατ'εσέ 50-50 από πλευράς διαιτησίας. Κατ' εμέ δεν σας έδωσαν μία δίκαιη αποβολή, δεν τους έδωσαν ένα καθαρό πέναλτι, και οι υπόλοιπες φάσεις είναι λεπτομέρειες που βάσει της εμφάνισης του Ολυμπιακού, δεν θα έκριναν αποτέλεσμα. Άρα λέω πως ήταν 50-50 η διαιτησία, άντε να πω πως έπαιξε έδρα και ήταν 60-40 για τις "λεπτομέρειες" που λέγαμε. Ειλικρινά πάντως, πιστεύεις πως αν πιάσουμε προηγούμενα ματς με τρίτες ομάδες και τα αναλύσουμε θα φανεί πως ο Ολυμπιακός έχει αδικηθεί; Εγώ πιστεύω πως από τα 36 ματς του πρωταθλήματος μόνο το προχθεσινό θα θυμόμαστε ώς εκείνο που η πλάστιγκα δεν έγερνε προς της ερυθρόλευκη πλευρά. Μιλάω πάντα για εμάς τους φίλαθλους που κάνουμε κουβέντα και όχι το τι πιστεύει η κάθε διοίκηση ομάδος. Μα ειπα εγω ποτε οτι αδικειται ο Ολυμπιακος σε ολα τα παιχνιδια? Υπαρχουν παιχνιδια που εχει ευνοηθει αλλα εχει και αδικηθει.Χωρις φυσικα να κρινει αποτελεσμα. Και δεν ειναι μονο η αποβολη στον Εντινγκα φιλε μου,ειναι και αλλες κοκκινες που επρεπε να παρει ο Λουκας,ο Τζαβελλας που επρεπε να εχει τουλαχιστον 3 κιτρινες καρτες. Αυτο που λεω ειναι,οτι με τα λεγομενα σου και την εμφανιση του Ολυμπιακου δεν εκριναν κανενα αποτελεσμα.Ας συμφωνησω λοιπον.Και εγω με την σειρα μου σε ρωταω,οτι με βαση αυτα που λες,πως γινεται λοιπον οταν σε ενα παιχνιδι που εληξε 0-4 (με την ΑΕΚ για παραδειγμα) να βγαινουν καποιοι και να λενε οτι εγινε αλλοιωση αποτελεσματος οταν δεν δινεται ενα χερι στην αρχη του ματσ? Εκει δηλαδη δν μπορουμε να πουμε,οτι με βαση την εμφανιση της ΑΕΚ δεν εκρινε αποτελεσμα.Ελα ομως που καποιοι λενε οτι εγινε αλλοιωση αποτελεσματος απο αυτη τη φαση μονο..Σε ενα παιχνιδι που εληξε 0-4..Καποιοι μιλατε για αλλοιωση αποτελεσματος λογω 2-3 φαουλ που δοθηκαν στον Ολυμπιακο ενω δεν ηταν σε παιχνιδι με την Βεροια που εληξε 6-0!!! Δηλαδη σε ενα ντερμπι στην Τουμπα αναμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακο δεν κρινει αποτελεσμα 2 κοκκινες που επρεπε να βγουν "με βαση την αποδοση της ομαδας μου" ενω σε ματσ στο Καραισκακη με την Βεροια ή τον Πλατανια,κρινει το αποτελεσμα και γινεται αλλοιωση αυτου με 3-4 φαουλ που δινονται και δεν ηταν αν ακομα και απο αυτα καταληξει σε γκολ ετσι? Καταλαβαινεις την διαφορα πιστευω ετσι? Απλα αυτο που λεω ειναι οτι ο τροπος σκεψης καποιων ειναι οτι σε ενα ντερμπι στην Τουμπα 1-2 κοκκινες δεν μπορει να κρινουν το αποτελεσμα ενω σε ματσ στο Καραισκακη με την τελευταια ομαδα του πρωταθληματος την Βεροια,μια κοκκινη που δεν δοθει σε παικτη του Ολυμπιακου κρινει το αποτελεσμα!Ε δεν κολλαει ρε φιλε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μα ειπα εγω ποτε οτι αδικειται ο Ολυμπιακος σε ολα τα παιχνιδια? Υπαρχουν παιχνιδια που εχει ευνοηθει αλλα εχει και αδικηθει.Χωρις φυσικα να κρινει αποτελεσμα. Και δεν ειναι μονο η αποβολη στον Εντινγκα φιλε μου,ειναι και αλλες κοκκινες που επρεπε να παρει ο Λουκας,ο Τζαβελλας που επρεπε να εχει τουλαχιστον 3 κιτρινες καρτες. Αυτο που λεω ειναι,οτι με τα λεγομενα σου και την εμφανιση του Ολυμπιακου δεν εκριναν κανενα αποτελεσμα.Ας συμφωνησω λοιπον.Και εγω με την σειρα μου σε ρωταω,οτι με βαση αυτα που λες,πως γινεται λοιπον οταν σε ενα παιχνιδι που εληξε 0-4 (με την ΑΕΚ για παραδειγμα) να βγαινουν καποιοι και να λενε οτι εγινε αλλοιωση αποτελεσματος οταν δεν δινεται ενα χερι στην αρχη του ματσ? Εκει δηλαδη δν μπορουμε να πουμε,οτι με βαση την εμφανιση της ΑΕΚ δεν εκρινε αποτελεσμα.Ελα ομως που καποιοι λενε οτι εγινε αλλοιωση αποτελεσματος απο αυτη τη φαση μονο..Σε ενα παιχνιδι που εληξε 0-4..Καποιοι μιλατε για αλλοιωση αποτελεσματος λογω 2-3 φαουλ που δοθηκαν στον Ολυμπιακο ενω δεν ηταν σε παιχνιδι με την Βεροια που εληξε 6-0!!! Δηλαδη σε ενα ντερμπι στην Τουμπα αναμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακο δεν κρινει αποτελεσμα 2 κοκκινες που επρεπε να βγουν "με βαση την αποδοση της ομαδας μου" ενω σε ματσ στο Καραισκακη με την Βεροια ή τον Πλατανια,κρινει το αποτελεσμα και γινεται αλλοιωση αυτου με 3-4 φαουλ που δινονται και δεν ηταν αν ακομα και απο αυτα καταληξει σε γκολ ετσι? Καταλαβαινεις την διαφορα πιστευω ετσι? Απλα αυτο που λεω ειναι οτι ο τροπος σκεψης καποιων ειναι οτι σε ενα ντερμπι στην Τουμπα 1-2 κοκκινες δεν μπορει να κρινουν το αποτελεσμα ενω σε ματσ στο Καραισκακη με την τελευταια ομαδα του πρωταθληματος την Βεροια,μια κοκκινη που δεν δοθει σε παικτη του Ολυμπιακου κρινει το αποτελεσμα!Ε δεν κολλαει ρε φιλε.. Μισά μου τα θυμάσαι... με την ΑΕΚ υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος επειδή εκτός από το χέρι υπήρχε και υπερβολικό πέναλτι υπέρ του Μήτρογλου και αποβολή στην ίδια φάση, όταν το σκορ ήταν ακόμα 0-0. Μένει λοιπόν από το 15' η ΑΕΚ με 10 παίκτες, τρώει και το γκολ, και καπάκι δεν της δίνουν και το πέναλτι, ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει να μιλά για καμμία φάση στο ματς. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο παράδειγμα που να αποδυκνεύει καλύτερα το αντίθετο από αυτό που υποστηρίζεις. Φυσικά και μία κόκκινη μπορεί να κρίνει το ματς, αλλά όπως έγραψα, στο ματς με τον ΠΑΟΚ δεν του δώθηκε πέναλτι, το οποίο επίσης θα μπορρούσε να κρίνει το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Για να μην πω καμμιά κακία δηλαδή πως έτσι όπως έπαιζε ο Ολυμπιακός, και με 10 να έμενε ο ΠΑΟΚ δεν θα άλλαζε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μισά μου τα θυμάσαι... με την ΑΕΚ υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος επειδή εκτός από το χέρι υπήρχε και υπερβολικό πέναλτι υπέρ του Μήτρογλου και αποβολή στην ίδια φάση, όταν το σκορ ήταν ακόμα 0-0. Μένει λοιπόν από το 15' η ΑΕΚ με 10 παίκτες, τρώει και το γκολ, και καπάκι δεν της δίνουν και το πέναλτι, ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει να μιλά για καμμία φάση στο ματς. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο παράδειγμα που να αποδυκνεύει καλύτερα το αντίθετο από αυτό που υποστηρίζεις. Φυσικά και μία κόκκινη μπορεί να κρίνει το ματς, αλλά όπως έγραψα, στο ματς με τον ΠΑΟΚ δεν του δώθηκε πέναλτι, το οποίο επίσης θα μπορρούσε να κρίνει το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Για να μην πω καμμιά κακία δηλαδή πως έτσι όπως έπαιζε ο Ολυμπιακός, και με 10 να έμενε ο ΠΑΟΚ δεν θα άλλαζε τίποτα. Τωρα σοβαρα,λες αυτο το πεναλτι του Μητρογλου υπερβολικο ενω αυτο του ΠΑΟΚ την Κυριακη καθαρο? Οκ,φιλε,ειπαμε να συζητησουμε αλλα μονο απο αυτο που μ λες για τα 2 πεναλτι δεν μπορουμε απλα.. Και για να τελειωσω,το ματσ της ΑΕΚ ηταν απλα ενα παραδειγμα,οπως σου ειπα μπορω να σου πω και αλλα παιχνιδια βασισμενα πανω στην λογικη που ανεφερα.Και να σου πω ενα,ηταν με τον ΠΑΣ στα Γιαννενα.Που δεν δινει καθαρο πεναλτι και αποβολη στον Μπονγκ στο 5ο λεπτο και λογω του γκολ του Ολυμπιακου εγινε αλλοιωση αποτελεσματος κατα του ΠΑΣ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις