Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι επισης ειχαμε καλο διαιτητη για να μην εκτροχιαστει η κατασταση...Αλλα εγω το ειπα στο πρωτο αναποδο σφυριγμα στην λεοφωρο πρεπει να μπει το γηπεδο μεσα να σπασει τα ποδια του διαιτητη και τοτε να λεμε σαν παε προκληθηκε το κοινο αισθημα.

Δεν εχει καμια σχεση πειθαρχικα αν ο διαιτητης ηταν καλος ή οχι.Μιλαμε για το συμβαν και αυτο που βγηκε και ειπε η υπερασπιστικη γραμμη του ΟΣΦΠ.Οπως ειχε βγει και η δικη σας στο ματσ της Λεωφορου και ζητησε να μην τιμωρηθει ο ΠΑΟ γιατι ο παικτης που τραυματιστηκε ηταν του Παναθηναικου και οχι του Ολυμπιακου,και ετσι δεν πιανεται αφου ειναι ιδιοκτησια μου..

Θελω να πω,πως πατανε πανω στον ΚΑΠ,οτι αν δεν υπαρξει τραυματισμος νομιμα ευρισκωμενου προσωπου στο γηπεδο δεν προβλεπεται τιμωρια εδρας..Ασχετα για το αν ο διαιτητης επρεπε να διακοψει για παραπανω απο 15 λεπτα ή οριστικα το παιχνιδι.

Κακως βεβαια,γιατι εγω ηθελα να τιμωρηθει η εδρα του ΟΣΦΠ για να τελειωνει επιτελους ολη αυτη η καφριλα (καλα,που λεει ο λογος),παρολαυτα ομως και με τα συμβαντα,δεν προβλεπεται τιμωρια εδρας.Ασχετα αν επρεπε να πραξει αλλιως ο διαιτητης ή να γινει οτιδηποτε αλλο..

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>Παρασχεθηκαν οι πρωτες βοηθειες σε ευρισκομενο προσωπο?</p>

Αυτο δεν σημαίνει οτι τραυματιστηκε.. Του Πρανιτσ δεν του παρασχεθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ελα ντε που όμως τραυματιστηκε..

Δημοσ.

Αυτο δεν σημαίνει οτι τραυματιστηκε.. Του Πρανιτσ δεν του παρασχεθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ελα ντε που όμως τραυματιστηκε..

λογικη του παραλογου λεγεται αυτο. Ειναι μια λογικη που την χρησιμοποιεις κατα κορον.

Δημοσ.
και ο κανονισμός είναι απλά ηλίθιος...

τι πάει να πει αν προκύψει τραυματισμός?

αν πέσει κάνα πιστολίδι και δεν τραυματιστεί κανεις όλα καλά ....

Δημοσ.

και ο κανονισμός είναι απλά ηλίθιος...
τι πάει να πει αν προκύψει τραυματισμός?
αν πέσει κάνα πιστολίδι και δεν τραυματιστεί κανεις όλα καλά ....

Οπως και αλλοι 10909312 νομοι,ποδοσφαιρικοι ή μη που "πατανε" πανω τους και την βγαζουν καθαρη χιλιαδες λαμογια..

Σαφως και ειναι λαθος ο κανονισμος,και μακαρι να αλλαξει.

λογικη του παραλογου λεγεται αυτο. Ειναι μια λογικη που την χρησιμοποιεις κατα κορον.

Τι δεν καταλαβαινεις σε αυτο που λεω και την λες λογικη του παραλογου?

Πως πιο απλα να στο πω για να το καταλαβεις?

Υπαρχει ενας νομος που λεει κατι σαφες ασχετα αν ο νομος ειναι ασαφης ή σκ@τα,δεν κρινω τον νομο αν ειναι σωστος ή οχι.Παρολα αυτα ομως αυτον εχουμε και αυτος υπαρχει και με βαση αυτου μιλαμε.Λεει λοιπον οτι τιμωρια εδρας προβλεπεται σε περιπτωση που υπαρχει τραυματισμος..Στην Λεωφορο υπηρξε του Πρανιτσ με πορισμα του ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΑΣ που μιλαει για εγκαυμα και στην Περιπτωση της Κυριακης δεν υπαρχει κατι τετοιο..

Ετσι λοιπον,η υπερασπιστικη γραμμη του Ολυμπιακου "παταει" πανω στην αυτολεξι διατυπωση του νομου ωστε να αποφευχθει η τιμωρια της εδρας (ξαναλεω,δεν κρινω αν ειναι σωστο να τιμωρηθει ή οχι,που για μενα ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ και να φαει και χοντρο προστοιμο),οπως πηγε να κανει και ο Παναθηναικος στο πρωτο παιχνιδι που αυτη ελεγε οτι επειδη ο παικτης που τραυματιστηκε ηταν δικος μας και οχι του αντιπαλου (Αφου ειναι δικος μας αν θελουμε τον καιμε κιολας,δεν τρεχει τιποτα ενω αν ηταν του αντιπαλου τοτε καλως ας τιμωρηθουμε)

Με λιγα λογια απλα σχολιαζω οτι αν δεν φαει τιμωρια εδρας ο Ολυμπιακος θα γινει επειδη πατησαν πανω στο νομο που λεει οτι για τιμωρια θα πρεπει να υπαρξει τραυματισμος που δεν εγινε,το ακριβως αντιθετο δηλαδη που εγινε στη Λεωφορο,που πατησαν πανω στον τραυματισμο του Πρανιτσ.

Οπως ειπα και στον Τσακονα,μακαρι να αλλαξει ο νομος και να προβλεπεται τιμωρια εδρας για οτιδηποτε πεταγετε μεσα στο γηπεδο ασχετα αν υπαρχει ή οχι τραυματισμος,ασχετα αν βρει στοχο ή οχι..

Ολα τα παραπανω δεν σημαινουν οτι εστερνιζομαι το γεγονος ουτε οτι ΔΕΝ το καταδικαζω..

Δημοσ.

Διαφωνουμε στο οτι υπηρξε τραυματισμος, αφου ο αναστασιου δεν γλυστρισε διοτι ηταν βρεγμενο το χορταρι δεν λιποθυμησε απο την ενταση και κατι τον χτυπησε και αφου του παρασχεθηκαν οι πρωτες βοηθειες υπηρξε τραυματισμος. Αν του αφησε γρατζουνια μελανια η κατι αλλο δεν μας απασχολει.

Δημοσ.

<p>Διαφωνουμε στο οτι υπηρξε τραυματισμος, αφου ο αναστασιου δεν γλυστρισε διοτι ηταν βρεγμενο το χορταρι δεν λιποθυμησε απο την ενταση και κατι τον χτυπησε και αφου του παρασχεθηκαν οι πρωτες βοηθειες υπηρξε τραυματισμος. Αν του αφησε γρατζουνια μελανια η κατι αλλο δεν μας απασχολει.</p>

Οποτε δηλαδή αν σου ριξει χαστουκι ο πατέρας σου ειτε σου ριξω χαστουκι εγώ και σου σκισω το φρύδι μιλαμε για τραυματισμό και στις 2 περιπτώσεις. Αντίστοιχα αν 2 ποδοσφαιριστες πανε σε διεκδικήση της μπάλας και χτυπησουν τα πόδια τους κ ο ενας αποκομίσει ενα σκίσιμο στη γάμπα κ ο άλλος δεν παθει τίποτα λεμε οτι τραυματιστηκαν και οι δυο ετσι?

Υ.Γ μπουκαλι εφαγε και ο Μητρογλου στη λεωφόρο αλλά δεν ειδα κανέναν να μιλάει για τραυματισμό..

Υ.Γ2 Σαν κίνηση ειναι καταδικαστεα, προφανώς ομως έχουμε διαφορετική οπτική γωνία στην έννοια τραυματισμός.

Και περα απο αυτό ας αλλάξει ο κανονισμός για τις τιμωριες εδρας ωστε να τιμωρείται οτιδήποτε πέφτει στο γήπεδο και να μην αναφερετε τραυματισμός ή μη. Μέχρι και αν γίνει αυτο οι τιμωριες θα ειναι με κριτήριο τραυματισμός ή μη.

Με βάση την διατύπωση του υπάρχοντος κανονισμού παμε προς το παρόν ασχέτως αν ειναι ελλιπής ή ασαφης..

Δημοσ.

Υ.Γ μπουκαλι εφαγε και ο Μητρογλου στη λεωφόρο αλλά δεν ειδα κανέναν να μιλάει για τραυματισμό..

Προφανως και εφαγη μπουκαλι αλλα αν απο το μπουκαλι επεφτε κατω και πηγαινε το επιτελειο του ολυμπιακου για να τον δει δεν ειναι τραυματισμος? Δηλαδη αν ματωσει ειναι τραυματισμος?

Δημοσ.

Προφανως και εφαγη μπουκαλι αλλα αν απο το μπουκαλι επεφτε κατω και πηγαινε το επιτελειο του ολυμπιακου για να τον δει δεν ειναι τραυματισμος? Δηλαδη αν ματωσει ειναι τραυματισμος?

Δηλαδη αν καποιος κανει θεατρο σε εναν αγωνα οτι εφαγε κλοτσια ενω δεν τον εχει βρει καθολου και μπει το ιατρικο επιτελειο της ομαδας του σημαινει αυτοματα και τραυματισμος?

Φιλε μου προφανως οπως σου ειπα,εχουμε διαφορετικη αντιλλειψη της σημασιας της λεξης τραυματισμος και ποτε ενας ανθρωπος τραυματιζεται.

Εσυ λες πως οποιοδηποτε χαστουκι ας πουμε ή καποιο αντικειμενο χτυπησει καποιον αυτοματα λεγεται οτι τραυματιστηκε.Ελα ντε ομως,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ετσι.

Και παραδειγμα σου εφερα.Παλαιστες που παλευουν σε ενα ρινγκ,μολις τελειωσει ο αγωνας λεμε οτι και οι δυο παικτες βγηκαν απο το ρινγκ τραυματιες.Απλα δεν ειναι ετσι,τοσο απλα.

Σου ριχνω εσενα μια μπουνια στο προσωπο,πεφτεις κατω γιατι πονας.Μου ριχνεις εσυ μια μπουνια,πεφτω κατω γιατι ποναω αλλα παραλληλα μου αφηνεις ενα μωλωπα ή ενα σκισιμο σε ενα σημειο του προσωπου μου,μια μελανια,μια κακωση,ενα ραγισμα,κατι τελοσπαντων.Ποναμε και οι δυο,ποναμε το ιδιο ας πουμε,εγω τραυματιστηκα ομως παραλληλα αλλα εσυ οχι.Απλο!

Δημοσ.

Παλι μας ευνοει η παραγκα του αλαφουζου

34': ΠΕΝΑΛΤΙ για τον Αρη σε μαρκάρισμα του Μέντες στον Οικονομόπουλο. Το ριπλέι δείχνει ότι δεν υπάρχει παράβαση.

Πως μπορει να γινεται αυτο κανεις δεν ξερει..

Δημοσ.

Ειναι δεδομένο πως ο Αρης ειναι ομάδα του Βαγγέλα. Να πως εξηγείτε :-)

Χωρις πλάκα, πιο μουφα πέναλτι δεν έχω δει φέτος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...