Chupacabra Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά, λάθη έκανε ο διαιτητής, αλλά μία είναι η ουσιαστική διαφορά : Δεν φάνηκε σε καμμία στιγμή να θέλει να αδικήσει κάποια ομάδα. Βλέπεις κάποια κοράκια που εκτελούν "υπηρεσία" και κάνουν μπαμ. Αυτός σήμερα δεν έδωσε τέτοια εντύπωση και τα σφυρίγματα που του ξέφυγαν είναι μέσα στα πλαίσια ενός ντέρμπυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ε βεβαια οταν εχεις συνηθισει να σε βοηθανε η παιζεις με την σιγουρια του ειναι τσιφλικι αυτα συμβαινουν. Καποιοι το παιζουν εξυπνοι και ανωτεροι και λενε ελα μωρε θα πας πεις και για τα πλαγια και για τα φαουλ στο κεντρο κλπκλπ. Βεβαια οταν σε αδφικησουν κανα δυο φορες αρχιζει και ποναει..Βεβαια ακομα και εκει το παιζει μαγκας και λες δεν εγινε τιποτα. Αλλα μεσα στην γκρινια εισαι... Κατα τα αλλα τα εχω πει σε διαφορα αλλα ποστ δεν χρειαζεται να επαναλαμβανομαι... Επισης περιμενω τον κυριο μαρινακη να παρει και τα ιδια μετρα για τις ομαδες που παιζουν στο καραισκακη ωστε η αποστολη να μην φτανει μετα απο 3 ωρες.... Σε εσένα πήγαινε η καραμέλα αποκλεισμένε, ξύπνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Σε εσένα πήγαινε η καραμέλα αποκλεισμένε, ξύπνα. Στο ξαναπα αδερφε, εγω τους βριζω ολη μερα και κλαιγομαι και για τη διαιτησια... Θα ηθελα να δω μεριδα των φιλαθλων σου αν ησουν της θεση της αεκ η του παο. τοτε τα ξαναλεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OBaneBane7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Στη φάση του γκολ του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει φάουλ παίδες. Λάθη έγιναν εκατέρωθεν, το μόνο σίγουρο και δεν διαμόρφωσαν αποτέλεσμα. Ελπίζω μετά από το σημερινό να έλιωσε η καραμέλα μερικών εδώ μέσα. Ποια καραμελα να λιωσει? Σημερα ναι μπραβο επαιξε πενηνταρισια(σχεδον). Αυτο τι? Σβηνει ολες τις υπολοιπες αδικιες? Οχι βεβαια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ποια καραμελα να λιωσει? Σημερα ναι μπραβο επαιξε πενηνταρισια(σχεδον). Αυτο τι? Σβηνει ολες τις υπολοιπες αδικιες? Οχι βεβαια.... Αδερφέ, για ποιες αδικίες μιλάς εσύ ακριβώς? Πόσα μεταξύ μας ματς έχεις χάσει από διαιτησία? Από αοριστολογίες άλλο τπτ εσείς οι παοκτζήδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OBaneBane7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Αδερφέ, για ποιες αδικίες μιλάς εσύ ακριβώς? Πόσα μεταξύ μας ματς έχεις χάσει από διαιτησία? Ανεκδοτα λες???????????????????????????????????????????????????????????????? Οσα ερωτηματικα εβαλα, πολλαπλασιασε τα με 10 και θα βρεις ποσες αδικιες και σφαγες στα μεταξυ μας ματς εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ανεκδοτα λες???????????????????????????????????????????????????????????????? Οσα ερωτηματικα εβαλα, πολλαπλασιασε τα με 10 και θα βρεις ποσες αδικιες και σφαγες στα μεταξυ μας ματς εχω. Έχω στρίψει τσιγάρο, έχω φτιάξει καφέ, ξεκίνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OBaneBane7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Έχω στρίψει τσιγάρο, έχω φτιάξει καφέ, ξεκίνα. Αυτος ειναι ελεφαντας------> :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Αυτές είναι κούπες ------> :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Και αυτο ειναι παραγκα-----> :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OBaneBane7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Κουπες, αλλά τι κουπες? Αρκετες ειναι: ......μαιμουδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό τι είναι ρε παλληκάρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 uberepic post και απ'τους 2... Αλλα για να μην σβήσει ο Snoob πείτε και τίποτα για την διαιτησία !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Αυτές είναι κούπες ------> :D Κι αυτες ειναι κουπες-------------> Ξερεις ποιες ε? :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Κι αυτες ειναι κουπες-------------> Ξερεις ποιες ε? :D Αυτές που θα βάλετε στο μουσείο σας στην Αλεξάνδρας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις