firewalker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Είχα γράψει ενα τεράστιο ποστ προς απάντηση σου Ανουβι αλλα μια μικρη διακοπή ρεύματος με έκανε να χάσω τα παντα. Μου βγήκε το αναψυκτικό από την μύτη! :D Κοντά στο Καραϊσκάκης μένεις; :P
Cossutius. Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Κεφαλονιά 4ημερο. Θες να περάσεις απο δω μια βόλτα;; 1
Demon13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Είχα γράψει ενα τεράστιο ποστ προς απάντηση σου Ανουβι αλλα μια μικρη διακοπή ρεύματος με έκανε να χάσω τα παντα. Βαριέμαι να τα ξανά γράψω. Κρατά αυτο. Εσείς φωναζετε πως ο ΠΑΟ ειναι καλύτερος αλλα χάνει λόγω διαιτησίας. Σήμερα λοιπόν κέρδισε τον "αρχιπαραγκαρχη" και μάλιστα με μεγάλο σκορ. Βάση της δικής σας παντα λογικής, η οποία εχει επικρατήσει σε αλλα ματς που χάσατε φέτος, ο διαιτητής έκρινε τον νικητή. Σήμερα έγινε κάτι τέτοιο; Απ όσο είδα εσείς νικησατεμε 0-3. Δε νίκησε ο γαβρος. Αυτα που αναφέρεις τα δικαιολογώ κάλλιστα ως ανθρώπινα λάθη που συμβαίνουν σε πολλα παιχνίδια. Εκατεροθεν υπήρξαν λάθη. Αν ήθελε ο διαιτητής πχ θα μπορουσε με ανύπαρκτα φάουλ να σπρώχνει τον γαβρο προς τη περιοχή σας η να σφυρίζει χαζομαρες για να μη φεύγει ο Μπερκ σε αντεπιθέσεις. Επίσης πράγματα που υποτίθεται ότι έχουν συμβει σε αλλα ματς και διάφοροι ( όχι ΚΑΤ ανάγκη εσυ) υποστηρίζουν ότι έχουν συμβεί εναντίον του ΠΑΟ μονο ο οποίος θα πρέπε να νικάει με 3-0 αλλα τελικά έχασε 0-1 ξέρω γω. Με καταλαβαίνεις, σε καταλαβαίνω, ας μη κοροϊδευόμαστε. Συγχαρητήρια για τη ΝΙΚΗ και κοιτάτε να στε έτσι σε όλα τα παιχνίδια. Αυτές που ο Πατέρας παίρνει τηλέφωνο τον Δαλουκα για να του πει να σφυρίξει καλα στον αγώνα; Είπαμε. Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Μα εκοψε τον μπερκ με ανηπαρκτο offsite, και εδωσε αρκετα αναποδα φαουλ που εκτελεσατε φαουλ απο καλη θεση. Ενα απο αυτα ηταν που τραυματιστηκε ο καπινο. Εδωσεπεναλτι, κανοντας γαργαρα επιθετικο φαουλ του παιχτη σας 3´´ πριν την φαση. Τι αλλο θες να κανει; Με το 2-1 μπαιν ατε στο ματς. Τι αν ηθελε, ηθελε, το εκανε. Τελικα υπαρχουν αποδειξεις για τον πατερα, το ακουσαμε και αυτο. Αλλοι διωκονται για τα στημενα αλλοι ειναι ενοχοι
Anubis13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Είχα γράψει ενα τεράστιο ποστ προς απάντηση σου Ανουβι αλλα μια μικρη διακοπή ρεύματος με έκανε να χάσω τα παντα. Βαριέμαι να τα ξανά γράψω. Κρατά αυτο. Εσείς φωναζετε πως ο ΠΑΟ ειναι καλύτερος αλλα χάνει λόγω διαιτησίας. Σήμερα λοιπόν κέρδισε τον "αρχιπαραγκαρχη" και μάλιστα με μεγάλο σκορ. Βάση της δικής σας παντα λογικής, η οποία εχει επικρατήσει σε αλλα ματς που χάσατε φέτος, ο διαιτητής έκρινε τον νικητή. Σήμερα έγινε κάτι τέτοιο; Απ όσο είδα εσείς νικησατεμε 0-3. Δε νίκησε ο γαβρος. Αυτα που αναφέρεις τα δικαιολογώ κάλλιστα ως ανθρώπινα λάθη που συμβαίνουν σε πολλα παιχνίδια. Εκατεροθεν υπήρξαν λάθη. Αν ήθελε ο διαιτητής πχ θα μπορουσε με ανύπαρκτα φάουλ να σπρώχνει τον γαβρο προς τη περιοχή σας η να σφυρίζει χαζομαρες για να μη φεύγει ο Μπερκ σε αντεπιθέσεις. Επίσης πράγματα που υποτίθεται ότι έχουν συμβει σε αλλα ματς και διάφοροι ( όχι ΚΑΤ ανάγκη εσυ) υποστηρίζουν ότι έχουν συμβεί εναντίον του ΠΑΟ μονο ο οποίος θα πρέπε να νικάει με 3-0 αλλα τελικά έχασε 0-1 ξέρω γω. Με καταλαβαίνεις, σε καταλαβαίνω, ας μη κοροϊδευόμαστε. Συγχαρητήρια για τη ΝΙΚΗ και κοιτάτε να στε έτσι σε όλα τα παιχνίδια. Αυτές που ο Πατέρας παίρνει τηλέφωνο τον Δαλουκα για να του πει να σφυρίξει καλα στον αγώνα; Είπαμε. Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Κοιτα εγω προσωπικα φετος να εχω φωναξει για την διαιτησια(που το χω κανει κανα 2 φορες) λιγο δυσκολο μιας και εχω δει 5-6 ματς αλλα πχ βαζω και βλεπω φασεις στο παο - ατρομητος το οποιο εληξε 1-2 καρατεκα αμυντικο και να μην δινει πεναλτυ στον παο παο - βεροια ισοπαλια εληξε νομιζω μας εκοψε γκολ με οφσαιντ σημερα που προφανως δεν αλλοιωσε το αποτελεσμα παλι οι 2 φασεις οι συζητησιμες ειναι εναντιον μου πριν 2-3 βδομαδες παιζω πανω στην θρακη μπαινει ο καρελης στην περιοχη ο αλλος τον σπρωχνει αφηνει πλεονεκτημα. Δηλαδη μας δουλευει Ανθρωπινο λαθος στον πανθρακικο? κερδιζα 0-2 δεν με νοιαζει αλλα διαιτητης και εποπτης δεν βλεπουνε? Σημερα ο διαιτητης εχει την φαση μπροστα του. ειναι στα 3 μετρα χωρις παικτη. Ε ναι αυτο με κανει εξαλλο οσο ανθρωπινο λαθος και να ειναι. Δηλαδη αν κατσω και ψαξω τις υπολοιπες αγωνιστικες και βρω και αλλα τι θα κερδισω? Τιποτα το θεμα ειναι οτι ενω πχ ολοι παραδεχομαστε την δουλεια του αναστασιου που αν η ομαδα του ειναι φωτια καθε κυριακη θα τον παιρνανε στην μπαρτσελονα λεμε α δεν πειραζει. Ε δεν πειραξε σημερα ομως την αλλη κυριακη ενα κομμενο γκολ μπορει να μου στερησει 2 βαθμους και μπορει να εχω κανει 20 ευκαιριες και να εχω βαρεσει τα περιστερια. Ευτυχως εδω δεν επεσε το ρευμα.
tsakonas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Αυτές που ο Πατέρας παίρνει τηλέφωνο τον Δαλουκα για να του πει να σφυρίξει καλα στον αγώνα; Είπαμε. Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Φοβερη συγκριση, δακρυσα απο συγκινηση. Σα να συγκρινεις τον Λιαπη με τον Τσοχατζοπουλο ενα πραμα... Ρε μπας και εκανε κανα μεγαλο μετασεισμο παλι και πατησες καταλαθος αυτα τα 50 πληκτρα;
Cossutius. Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Φοβερη συγκριση, δακρυσα απο συγκινηση. Σα να συγκρινεις τον Λιαπη με τον Τσοχατζοπουλο ενα πραμα... Ρε μπας και εκανε κανα μεγαλο μετασεισμο παλι και πατησες καταλαθος αυτα τα 50 πληκτρα; Η σύγκριση ειναι ανάλογη με τα αποδεικτικά στοιχεία που ανεφερες.Οταν τα βρεις στείλτα στην εισαγγελία Εκεί θα δεις διάφορους να κατηγορούνται. Απ ΟΛΕΣ τις ομάδες Ανουβι το ότι ο Αναστασίου κάνει καλη δουλειά δε σημαίνει ότι εχει και καλύτερη ομάδα. Καλη δουλειά κάνει και ο προπονητής του Παναιτωλικου που σήμερα έχασε στην απόρθητη έδρα του απ τον Ατρομητο. So what? εκεί ειναι που παίζει ρόλο το μπατζετ. Στη διάρκεια. Ο γαβρος έκανε σήμερα ενα μπαμ και έσκασε. Το πιθανότερο ειναι μετα το ματς με τη Μανσεστερ να αρχίσει να πετάει πάλι 4αρες. Εσυ ως Παναθηναϊκός θα ριξεις όμως ανάλογες 3αρες; Και εκεί δε θα φταίει ο Αναστασίου αλλα τα καβουρια στις τσέπες του πρόεδρα.
Anubis13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ουτε σε αυτο διαφωνουμε cossutie. Αλλα τουλαχιστον ας παιρνει αυτα που πρεπει να παρει. 1
Demon13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Η σύγκριση ειναι ανάλογη με τα αποδεικτικά στοιχεία που ανεφερες. Οταν τα βρεις στείλτα στην εισαγγελία Εκεί θα δεις διάφορους να κατηγορούνται. Απ ΟΛΕΣ τις ομάδεςΑνουβι το ότι ο Αναστασίου κάνει καλη δουλειά δε σημαίνει ότι εχει και καλύτερη ομάδα. Καλη δουλειά κάνει και ο προπονητής του Παναιτωλικου που σήμερα έχασε στην απόρθητη έδρα του απ τον Ατρομητο. So what? εκεί ειναι που παίζει ρόλο το μπατζετ. Στη διάρκεια. Ο γαβρος έκανε σήμερα ενα μπαμ και έσκασε. Το πιθανότερο ειναι μετα το ματς με τη Μανσεστερ να αρχίσει να πετάει πάλι 4αρες. Εσυ ως Παναθηναϊκός θα ριξεις όμως ανάλογες 3αρες; Και εκεί δε θα φταίει ο Αναστασίου αλλα τα καβουρια στις τσέπες του πρόεδρα. Εδω μιλαμε για την διαιτησια οχι για μεταγραφες επενδυσεις μπατζετ καβουρια 4αρες http://www.insomnia.gr/topic/395317-διαιτησία/?p=3799205
SpirtouLisS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Εδω μιλαμε για την διαιτησια οχι για μεταγραφες επενδυσεις μπατζετ καβουρια 4αρες http://www.insomnia.gr/topic/395317-διαιτησία/?p=3799205 ελα μωρέ και συ...εδω στα θρεντ του ολυμπιακου και του παναθηναικου τρωγονται εχουν γραψει 50 απαντησεις απο χθες για τον σιδηροπουλο, ασε να τους κλεβει και το thread της διαιτησιας κανα ποστ
Cossutius. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-3Διαιτητές: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, Δαμιανός Ευθυμιάδης, Αλέξανδρος Γρέβενης4ος Διαιτητής: Μιχαήλ Κουκουλάκης«Καλή η διαιτησία του Σιδηρόπουλου. Μπήκε στο κλίμα του αγώνα, δεν δημιούργησε προβλήματα και στα λάθη ήταν υπεύθυνος ο βοηθός. Στο πέναλτι που έδωσε υπάρχει πρώτα επιθετικό του Πέρες στον Τριανταφυλλόπουλου και στη συνέχεια ο Κουτρομπής σπρώχνει τον παίκτη του Ολυμπιακού. Στα τελευταία λεπτά ο Χολέμπας, ενώ έχει κάρτα, κάνει τράβηγμα και θα έπρεπε να τον είχε αποβάλει ο διαιτητής, αλλά μέτρησε και την ψυχολογία της εξέδρας» Αυτά που λέγαμε. Δεν χρειαζονται οι υπερβολές. Κατευθείαν ο Σιδηρόπουλος βγηκε γαβρος απο κάποιους.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω ποιος την έγραψε αυτή την κριτική, αλλά είναι αστεία: δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι "στα λάθη ήταν υπεύθυνος ο βοηθός" όταν μία απόφαση που θα αλλοίωνε ενδεχομένως το αποτέλεσμα του αγώνα και μία που αλλοιώνει τις συνθήκες διεξαγωγής του πρωταθλήματος/κυπέλλου στη συνέχεια είναι καθαρά αποφάσεις του Σιδηρόπουλου. Συγγνώμη, τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος; Δίνει πέναλτι ενώ έχει προηγηθεί επιθετικό στα 2 δευτερόλεπτα και δεν αποβάλει παίκτη της γηπεδούχου. Η διαιτησία ήταν κάτω του μετρίου και θα μπορούσε (αν ο Τσόρι δεν είχε σημαδέψει τις μπεκάτσες) να είχε αλλοιώσει το αποτέλεσμα ευκολότατα. 1-2 με το Καραϊσκάκη να βράζει; Τελείως άλλη ιστορία. Απλά, κουκουλώνεται μέσω του αποτελέσματος το ότι ο άνθρωπος πήγε να τα τινάξει όλα στον αέρα. 1
Cossutius. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Η κριτική ειναι από τον Παναγιώτη Βαρούχα, τον πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας. Όλο το άρθρο και οι κριτικές του για ολους τους αγώνες εδώ http://www.sport-fm.gr/article/elaxista-lathi-apo-tous-diaitites/753820 Ανάλογη κριτική του, έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν, από γνωστό μέλος φιλοπαναθηναικών αισθημάτων, για να δείξει το πόσο είχε αδικηθεί η ομάδα του. Snoob δεν ξέρω αν ειδες τον αγώνα αλλά και το πέναλτι να έβαζε ο Τσορι, δε θα άλλαζε τιποτε στο ματς. Δεν έχεις ξαναδει παίχτες σε τέτοια κατάσταση. Από το 40 και μετά είχαν παρατήσει το ματς.(προφανως δεν έβρισκαν λύσεις στην τακτική του Αναστασίου θα πω εγω, αν και μεταξύ μας μπορουμε ευκολα να καταλάβουμε οτι δεν ειναι μόνο αυτό το προβλημα) Το Καραισκάκη ούτως η αλλιώς έβραζε...Είδες να αλλάζει κάτι?
mtzs Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Αυτά που λέγαμε. Δεν χρειαζονται οι υπερβολές. Κατευθείαν ο Σιδηρόπουλος βγηκε γαβρος απο κάποιους. Δηλαδη τι προσπαθειτε να αποδειξετε εδω μεσα; Αν το σκορ ηταν στο 0-0 δε θα υπηρχε αλλοιωση αποτελεσματος με το πεναλτυ που εδωσε; Η φαση τελειωνει στο επιθετικο φαουλ. ΤΕΛΟΣ. Δεν επρεπε να δωθει κανενα πεναλτυ. Δεν επρεπε να παρει κοκκινη ο Χολεβας που εχει γλυτωσει αλλες τοσες; Κανει τα ιδια και στην Εθνικη και εκει εχουμε δει τα αποτελεσματα. Αλλα προστατευτηκε ωστε να μην χασει και αυτον ο ΟΣΦΠ στην Τουμπα. Οσο για τον Σιδηροπουλο να θυμησω οτι ηταν αυτος που στο 0-4 με την ΑΕΚ ηταν αυτος που εδωσε μετα περισσης ευκολιας πεναλτυ στον Ολυμπιακο στο 20 και αποβολη σε βαρος του αμυντικου της ΑΕΚ, εκαμε γαργαρα το χερι Χολεμπα και αποβολη με δευτερη κιντρινη παλι (συμπτωση και δεν εδωσε και αλλο πεναλτυ στην ΑΕΚ στο πρωτο ημιχρονο σε πιο καραμπινατο σπρωξιμο παικτη της ΑΕΚ στη περιοχη του ΟΣΦΠ. Επισης ηταν αυτος που επαιζε τον Παναθηναικο 10-90 με τον ΠΑΣ μεσα στη λεοφωρο στο ματς με την αποβολη Κατσουρανη χωρις εμφανη λογο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Η κριτική ειναι από τον Παναγιώτη Βαρούχα, τον πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας. Όλο το άρθρο και οι κριτικές του για ολους τους αγώνες εδώ http://www.sport-fm.gr/article/elaxista-lathi-apo-tous-diaitites/753820 Ανάλογη κριτική του, έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν, από γνωστό μέλος φιλοπαναθηναικών αισθημάτων, για να δείξει το πόσο είχε αδικηθεί η ομάδα του. Snoob δεν ξέρω αν ειδες τον αγώνα αλλά και το πέναλτι να έβαζε ο Τσορι, δε θα άλλαζε τιποτε στο ματς. Δεν έχεις ξαναδει παίχτες σε τέτοια κατάσταση. Από το 40 και μετά είχαν παρατήσει το ματς. Το Καραισκάκη ούτως η αλλιώς έβραζα...Είδες να αλλάζει κάτι? Λοιπόν, ο κ. Βαρούχας φάσκει και αντιφάσκει. Τα λάθη δεν είναι μόνο του βοηθού. Τουλάχιστον αυτά τα δύο είναι του Σιδηρόπουλου. Και είναι βαριά λάθη, ας είμαστε ειλικρινείς. Κατά τα λοιπά, δεν ξέρω τι σημαίνει "γνωστό μέλος φιλοπαναθηναϊκών αισθημάτων". Εγώ τη συγκεκριμένη κριτική σχολιάζω, επειδή είναι εξωφρενικό στην ίδια παράγραφο να ισχυρίζεται ο συντάκτης της ότι "τα λάθη είναι του βοηθού" και καπάκι να παραθέτει δύο χοντράδες του διαιτητή και παρ' όλα αυτά να ισχυρίζεται ότι η διαιτησία ήταν καλή. "Καλή", λόγω αποτελέσματος, δεν είναι καλή. Τον γλίτωσε η αστοχία του Τσόρι. Το παιχνίδι το είδα. Και 1-2 να ερχόταν, και να είχε 15' ο Ολυμπιακός να ισοφαρίσει; Άνετα άλλαζε. Αν θα μπορούσε ο Ολυμπιακός τη συγκεκριμένη βραδιά να το κάνει; Μπορεί και όχι (εγώ πριν το πέναλτι στην παρέα έλεγα πως πιθανότερο είναι το 0-3 παρά το 1-2) αλλά αυτό δε δικαιολογεί τα αβαβά του διαιτητή. Έτερον εκάτερον. 1
Cossutius. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Υποτίθεται Snoob οτι αυτός ειναι ο ειδικός. Αυτός ειναι ο αρχιδιαιτητής. Δεν ειμαι εγω, ούτε εσύ. Οπότε ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πάντα οτι ο λόγος του έχει μεγαλύτερη ισχύ από τον δικό μας. Από κει και πέρα, ο Σιδηρόπουλος όπως βλέπεις κατηγορείτε από αρκετους ως "εντεταλμένος". Επειδή έχουμε την τάση να ξεχνάμε, επι διαιτησίας Σιδηρόπουλου ο ΠΑΟ έριξε 4 στη Καλλονή(μια Καλλονή που δεν ειναι και τυχαία ομάδα) και νίκησε και τον ΠΑΣ, σε μια φάση που ο ΠΑΟ ήταν μέσα στη γκέλα. Επίσης θεωρητικά πάντα, ειναι και ο καλύτερος ισως Ελληνας διαιτητής αυτη τη στιγμη. Να θέλει ο Βαρούχας να τον προστατεύσει? Επισης ηταν αυτος που επαιζε τον Παναθηναικο 10-90 με τον ΠΑΣ μεσα στη λεοφωρο στο ματς με την αποβολη Κατσουρανη χωρις εμφανη λογο. Αναφερεσαι τότε με τα μπινελίκια του Κατσουρανη που αμέσως μετά το παιχνιδι αυτο έλυσε και το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις