firewalker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Αυτά είναι διαιτητικά λάθη. Πταίσματα σε σχέση με την μη διακοπή του αγώνα. Διακοπή θα σήμαινε αφαίρεση 3 βαθμών και κεκλεισμένων των θυρών για μερικά παιχνίδια (= εκατοντάδες χιλιάδες ευρό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Με εμας -3 βεβαια....εκει γινονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μια ΝΙΚΗ γοητρου έκανες και αποδείχθηκε μάλιστα πως αν παίζεις μπάλα η διαιτησία δεν επιρρεαζει όσο θα θέλατε κάποιοι. Τέλος αυτη η δικαιολογία για φέτος. Αν έμπαινε το πέναλτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Αυτά είναι διαιτητικά λάθη. Πταίσματα σε σχέση με την μη διακοπή του αγώνα. Διακοπή θα σήμαινε αφαίρεση 3 βαθμών και κεκλεισμένων των θυρών για μερικά παιχνίδια (= εκατοντάδες χιλιάδες ευρό). ο αγωνας θα μπορουσε να διακοπει αλλα ο διαιτητης πρεπει να ειναι και διπλωματης καποιες φορες. Προτιμησε να τελειωσει ο αγωνας και σε αυτο μοναδικος κριτης ειναι αυτος. Κατ εμε κακως και εγω θα τον διεκοπτα. Φασκω και αντιφασκω αλλα ο διαιτητης θεωρησε οτι με πιθανη διακοπη θα αναβαν πολυ περισσοτερο τα αιματα θεωρω και θα ειχαμε εκτροπα καθως ειδε την ενταση με δεδομενο οτι ειμαστε και στην ελλαδα. Ετσι πιστευω εκρινε μεσα του. Απλα να αναφερω οτι σε περσινο αγωνα του σουηδικου πρωταθληματος κατα τον πανηγυρισμο της φιλοξενουμενης ομαδας μαλμε στο γκολ 0-1 στο 1ο ημιχρονο οπαδοι της τζουγκαρντεν πεταξαν ενα μπουκαλι που εσκασε μερικα μετρα απο τους παιχτες. Αμεσως διακοπη χωρις παρατραγουδα, απο κανενα ουτε απο τους παιχτες τις τζουγκαρντεν, και κατοχυρωση του ματς την επομενη στη φιλοξενουμενη. Μεγαλο κατ εμε σφαλμα η μη αποβολη του χολεμπας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Οταν αύριο θα χάσεις απο καμία Λειβαδια μη σε δω να κλαιγεσαι πάλι για διαιτησία όμως. Ούτε οταν θα χάνεις απο μικρομεσαίες Ευρωπαϊκές ομάδες. Γιατι ο Αναστασίου θα σε σώσει με 1-2 καλα στησιματα τακτικής. Δε θα μπορει να το κάνει παντα. Μια ΝΙΚΗ γοητρου έκανες και αποδείχθηκε μάλιστα πως αν παίζεις μπάλα η διαιτησία δεν επιρρεαζει όσο θα θέλατε κάποιοι. Τέλος αυτη η δικαιολογία για φέτος. Ποια δικαιολογια ακριβως κυριε? Ειχες παλι σφυριγματα υπερ σου η οχι? Εχω χασει ποσους βαθμους φετος απο την κωλολιγκα που διοικειται απο τους γαυρους? Σε αντιθεση με σενα εγω φωναζω και οταν κερδιζω αυτη ειναι η διαφορα μας. Και τελικα εχεις δικιο, μολις φτασει το budget μου 0,000000000000001 παραπανω ο σενα εχω το δικαιωμα να κοβω και 2 πεναλτυ ταριφα υπερ μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Το προστιμο θα ειναι 100 ευρω και με την εφεση 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Εγω δεν είδα καποια αλλοίωση αποτελέσματος σήμερα. Μια καθαρή νικη είδα που αποδεικνύει πως οποίος παίζει μπάλα κερδίζει. Παρπιπτοντως αν για κάποιο λόγο θεωρείς ότι ο γαβρος διοικεί τη διαιτησία θα ήθελα τις πηγές σου, τις αποδείξεις σου και την απάντηση στο ερώτημα "γιατί δεν κερδισα σήμερα". Χαρείτε την Παναξια ΝΙΚΗ σας και μη προκαλείται του γαβρους με προτάσεις τύπου "νικησαμε και τη διαιτησία" και παρόμοιες γραφικοτητες. Ειναι το λιγότερο μικρότητα να καταφευγετε κάποιοι σε τεχνάσματα οταν ειδικά σήμερα αποδείχθηκε πως η διαιτησία ελάχιστα επιρρεαζει και για την αγωνιστική θέση του ΠΑΟ οπου μονο ο κακός του εαυτός φταίει αφού στο ματς με τον "άρχοντα της διαιτησίας" νίκησε και μάλιστα με βαρύ σκορ. Καμία δικαιολογία απολύτως. Ειναι και λόγος για να χαίρομαι αυτο το ματς. Πέθανε η καραμέλα πλέον. Τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Yπαρχει φαουλ πριν το πεναλτυ? Πρεπει να βγει κοκκινη στο Χολεμπας? Εχει κοπει ο μπεργκ σε offside? Αν στα παραπανω η απαντηση ειναι ναι τοτε τι βαθμολογια παιρνει ο διαιτητης. Νταξει μην σε ρωτησω τι βαθμολογια παιρνει που δεν διεκοψε το ματς στην εκκλησια-καραισκακη. Δεν εγραψα οτι νικαμε και την διαιτησια, εγραψα οτι παλι ο διαιτητης δεν με σεβαστηκε και σου τονιζω οτι το κανω και οταν κερδιζω επειδη παλι θα μου την βγεις οταν θα χασω βαθμους και θα γραφω για την διαιτησια. Μηπως εισαι ο Μωραλης? Μην ανησυχεις τις αποδειξεις τις ακουσα πριν μερικα χρονια στο ιδιο γηπεδο δεν μου χρειαζονται παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ο διαιτητής προσπάθησε, το πέναλτι δεν μπήκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Το δεδομένο είναι ότι σε σφάζουν. Στα μισά παιχνίδια δεν δικαιούσαι να διαμαρτύρεσαι γιατί δεν νίκησες, στα άλλα επειδή νίκησες. Το budget παίζει μπάλα, όταν νικάει η πιο ακριβή ομάδα αποδεικνύονται τα λεγόμενά μου, όταν δεν νικάει η πιο ακριβή ομάδα ...fuck logic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Εγω δεν είδα καποια αλλοίωση αποτελέσματος σήμερα. Μια καθαρή νικη είδα που αποδεικνύει πως οποίος παίζει μπάλα κερδίζει. Παρπιπτοντως αν για κάποιο λόγο θεωρείς ότι ο γαβρος διοικεί τη διαιτησία θα ήθελα τις πηγές σου, τις αποδείξεις σου και την απάντηση στο ερώτημα "γιατί δεν κερδισα σήμερα". Χαρείτε την Παναξια ΝΙΚΗ σας και μη προκαλείται του γαβρους με προτάσεις τύπου "νικησαμε και τη διαιτησία" και παρόμοιες γραφικοτητες. Ειναι το λιγότερο μικρότητα να καταφευγετε κάποιοι σε τεχνάσματα οταν ειδικά σήμερα αποδείχθηκε πως η διαιτησία ελάχιστα επιρρεαζει και για την αγωνιστική θέση του ΠΑΟ οπου μονο ο κακός του εαυτός φταίει αφού στο ματς με τον "άρχοντα της διαιτησίας" νίκησε και μάλιστα με βαρύ σκορ. Καμία δικαιολογία απολύτως. Ειναι και λόγος για να χαίρομαι αυτο το ματς. Πέθανε η καραμέλα πλέον. Τέλος. Εκει ειναι το προβλημα, οτι δεν ειδατε τπτ... προσπαθησε το κορακι αλλα δε τα καταφερε, οπως και σεις προσπαθητε να βγαλετε τη ρετσινια απο πανω σας...ακομα και με 0-3 δε γινεται.. οσο για τις πηγες που θελεις, ειναι οι ιδιες με τις κασσετες του μητροπουλου...σαν να μην ακουστηκαν ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capten- Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ο διαιτητής προσπάθησε, το πέναλτι δεν μπήκε... Βρε καρδιά μου καθαρά τον σπρώχνει ο αμυντικός σας.Τόση στέρηση από τίτλους και όλα μπλα-μπλα για τα κοράκια θα πέσεις σε κατάθλιψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Βρε καρδιά μου καθαρά τον σπρώχνει ο αμυντικός σας.Τόση στέρηση από τίτλους και όλα μπλα-μπλα για τα κοράκια θα πέσεις σε κατάθλιψη. Ψιτ, φίλος... Υπάρχει μάλλον επιθετικό πριν το πέναλτι. Πέναλτι όμως πρέπει να ήταν. Φάνηκε να τον σπρώχνει ο Κουτρουμπής. Ρε ΒΛΑΞ Κουτρουμπή! Μάλλον υπήρχε επιθετικό πριν το πέναλτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Βρε καρδιά μου, αν δεν έχεις δάκρυα στα μάτια δεν έχεις λόγο να μην δεις ότι κανείς δεν αμφισβήτησε το ότι ήταν πέναλτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Είχα γράψει ενα τεράστιο ποστ προς απάντηση σου Ανουβι αλλα μια μικρη διακοπή ρεύματος με έκανε να χάσω τα παντα. Βαριέμαι να τα ξανά γράψω. Κρατά αυτο. Εσείς φωναζετε πως ο ΠΑΟ ειναι καλύτερος αλλα χάνει λόγω διαιτησίας. Σήμερα λοιπόν κέρδισε τον "αρχιπαραγκαρχη" και μάλιστα με μεγάλο σκορ. Βάση της δικής σας παντα λογικής, η οποία εχει επικρατήσει σε αλλα ματς που χάσατε φέτος, ο διαιτητής έκρινε τον νικητή. Σήμερα έγινε κάτι τέτοιο; Απ όσο είδα εσείς νικησατεμε 0-3. Δε νίκησε ο γαβρος. Αυτα που αναφέρεις τα δικαιολογώ κάλλιστα ως ανθρώπινα λάθη που συμβαίνουν σε πολλα παιχνίδια. Εκατεροθεν υπήρξαν λάθη. Αν ήθελε ο διαιτητής πχ θα μπορουσε με ανύπαρκτα φάουλ να σπρώχνει τον γαβρο προς τη περιοχή σας η να σφυρίζει χαζομαρες για να μη φεύγει ο Μπερκ σε αντεπιθέσεις. Επίσης πράγματα που υποτίθεται ότι έχουν συμβει σε αλλα ματς και διάφοροι ( όχι ΚΑΤ ανάγκη εσυ) υποστηρίζουν ότι έχουν συμβεί εναντίον του ΠΑΟ μονο ο οποίος θα πρέπε να νικάει με 3-0 αλλα τελικά έχασε 0-1 ξέρω γω. Με καταλαβαίνεις, σε καταλαβαίνω, ας μη κοροϊδευόμαστε. Συγχαρητήρια για τη ΝΙΚΗ και κοιτάτε να στε έτσι σε όλα τα παιχνίδια. οσο για τις πηγες που θελεις, ειναι οι ιδιες με τις κασσετες του μητροπουλου...σαν να μην ακουστηκαν ποτε Αυτές που ο Πατέρας παίρνει τηλέφωνο τον Δαλουκα για να του πει να σφυρίξει καλα στον αγώνα; Είπαμε. Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις