thanos77 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 στην λεωφορο κριθηκε σε εξωτερικους παραγοντες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Αν πας με βαση τα ροστερ το μονο σιγουρο ειναι να μη παιξεις ποτε στοιχημα.Με δουλευεις τωρα.Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Μα λες δεν θα με αφήσουν να κερδίσω και σου απαντάω κοίτα πως παίζει η μία ομάδα και πως η άλλη και ποια έχει την αγωνιστική υπεροχή.. Την άποψή μου για το αποτέλεσμα την συμπλήρωσα παραπάνω, δεν είμαι άνθρωπος που λέει "ελάτε για 4αρες κλπ" γιατί πιστεύω ότι σε ένα άθλημα όπως το ποδόσφαιρο όλα είναι εφικτά και ελπίζω η διαιτησία να είναι 50-50 ώστε να ασχοληθούμε καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι μετά το τέλος του αγώνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 <p>στην λεωφορο κριθηκε σε εξωτερικους παραγοντες?</p> Μιλησε κανεις για το ματς στη λεωφορο? Εγιναν επεισοδια και δε το ξερω? Αποκλειεται να ειστε κουρασμενοι η να βρεθειτε σε κακη μερα και να χασετε δηλαδη? Τι σκεπτικο ειναι αυτο. Ας παιξει η διαιτησια 50 50 αντε 60 40 υπερ σας και κανεις δε θα πει κουβεντα. Αλλα οχι να βαλω καθαρο γκολ και να μου πεις οφσαιντ,η να δωσεις ψευτικο πεναλτυ,και μετα να πειτε οκ ειχαμε καλυτερο ροστερ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μιλησε κανεις για το ματς στη λεωφορο? Εγιναν επεισοδια και δε το ξερω? Αποκλειεται να ειστε κουρασμενοι η να βρεθειτε σε κακη μερα και να χασετε δηλαδη? Τι σκεπτικο ειναι αυτο. Ας παιξει η διαιτησια 50 50 αντε 60 40 υπερ σας και κανεις δε θα πει κουβεντα. Αλλα οχι να βαλω καθαρο γκολ και να μου πεις οφσαιντ,η να δωσεις ψευτικο πεναλτυ,και μετα να πειτε οκ ειχαμε καλυτερο ροστερ. αν γινει αυτο το πραγμα ,πρωτοι εμεις οι ιδιοι θα βγουμε να το κραξουμε. αλλα ας δουμε πως θα παει πρωτα το παιχνιδι ..παντα ειναι ντερμπι και αν οι παιχτες σας βγουνε με αυτο το σκεπττικο οτι πανε σαν προβατα σαν σφαγη δεν προκειται να δουμε και μπαλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Εξαιρετικά. Κρατάω αυτο το επιχείρημα για ποδοσφαιρικές συζητήσεις Αν κάποτε το ποδόσφαιρο πάει σε λογική μπάσκετ, κανένα πρόβλημα. Προς το παρόν όμως οι ιθύνοντες του ποδοσφαίρου, θέλουν τον διαιτητή "αόρατο" (σε εισαγωγικά, όχι κανονικά όπως ο άλλος μετά το 75) στο παιχνίδι. για αυτη την φαση τσιμουδια βλεπω αδικιμενοι ετσι ? οταν κλαιγεσαι για την διαιτησια με εργοτελη και ατρομητο δεν θεωρησε μεγαλη ομαδα και το παιζεις θυμα αντι για θυτης κυριακη κοντη γιορτη για να μπει ο καθε κατεργαρης στον παγκο.κατω απο 3 θα ειναι αποτυχια οσον αφορα το μπασκετ δεν υπαρχει σωτηρια δυστυχως ..η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο . Κανονικό τάκλιν, με το ένα πόδι μαζεμένο και το άλλο στην μπάλα... Ας θες να σχολιάσουμε σωστά βάλε την φάση. ένα καρέ δεν λέει τίποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μια χαρά φάουλ ήταν. Και επιθετικό και γκολ φάουλ ταυτόχρονα. Ο "κανονισμός" είναι ξεκάθαρος. Δεν ξέρεις από μπάσκετ. Για πες εσυ που ξερεις, γιατι ειναι επιθετικο? Για το παιχνίδι Πανιώνιος-Παναθηναϊκός και το επιθετικό φάουλ του ΜακΚόλουμ στον Γκιστ: «Σ' αυτόν τον αγώνα ήμουν εγώ παρατηρητής. Αν εξαιρέσουμε τρία-τέσσερα λάθη που έγιναν στα 39 λεπτά, ήρθε ένα σφύριγμα από τον Πουρσανίδη που δεν έπρεπε να γίνει. Δεν ήταν καν φάουλ ήταν εκτός ψυχολογίας αγώνα και κακώς σφυρίχτηκε. Του ανακοίνωσα μετά στα αποδυτήρια ότι το σφύριγμά του δεν έπρεπε να γίνει, δεν υπήρχε καν φάουλ. Στην αρχή μου είπε μάλλον έγινε και μετά πείστηκε και μου είπε ότι όντως δεν ήταν. Και οι άλλοι δυο διαιτητές του είπαν ότι δεν ήταν φάουλ». - See more at: http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=135208&Itemid=226#sthash.MPNZg6uo.dpuf Όλο δικό σου με αγάπη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Για το παιχνίδι Πανιώνιος-Παναθηναϊκός και το επιθετικό φάουλ του ΜακΚόλουμ στον Γκιστ: «Σ' αυτόν τον αγώνα ήμουν εγώ παρατηρητής. Αν εξαιρέσουμε τρία-τέσσερα λάθη που έγιναν στα 39 λεπτά, ήρθε ένα σφύριγμα από τον Πουρσανίδη που δεν έπρεπε να γίνει. Δεν ήταν καν φάουλ ήταν εκτός ψυχολογίας αγώνα και κακώς σφυρίχτηκε. Του ανακοίνωσα μετά στα αποδυτήρια ότι το σφύριγμά του δεν έπρεπε να γίνει, δεν υπήρχε καν φάουλ. Στην αρχή μου είπε μάλλον έγινε και μετά πείστηκε και μου είπε ότι όντως δεν ήταν. Και οι άλλοι δυο διαιτητές του είπαν ότι δεν ήταν φάουλ». - See more at: http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=135208&Itemid=226#sthash.MPNZg6uo.dpuf Όλο δικό σου με αγάπη.. Δεν σου επιτρέπει η αντιληπτική σου ικανότητα να καταλάβεις τι γράφω. Είναι ιδιότητα τον υποστηριχτών του Ο.Σ.Φ.Π. μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Γιατι ως γνωστων μονο οι οπαδοι του Οσφπ ειδαν πως στη φάση αυτη έχει γινει φάουλ υπερ του Πανιωνίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Σου παρέθεσα άρθρο που καταρρίπτει το συλλογισμό σου υπέρ της παντοδυναμίας του διαιτητή που επικαλείσαι, μια που αυτός στη συγκεκριμένη περίπτωση, ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ. Όταν κάποιος λέει μια μπούρδα και την αναγνωρίζει, δείχνει οτι φοράει παντελόνια. Άν επιμένει να ονειροβατεί, μάλλον το αντίθετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μπορείς να συνεχίζει να πιστεύεις πως είναι έτσι. Ή μπορεί να "ξυπνήσεις" και να δεις πως είναι το σύγχρονο μπάσκετ. Ή απλά να αλλάξεις ομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Το "σύγχρονο μπάσκετ" που βλέπεις εσύ? Ούτε με γεροντική άνοια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Έχουν κριθεί Ευρωπαϊκά από την παντοδυναμία του διαιτητή στο μπάσκετ. Βλέπε το πρώτο του Παναθηναϊκού. Είπε ο διαιτητής πως ήταν καθαρό το κόψιμο, τέλος Οκ, δεν το συνεχίζω, είσαι εσκεμμένα άσχετος από μπάσκετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Αχταρμάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Πέρσι που την Ανατολού την βίασαν για να πάει ο ΟΣΦΠ στο F4. Κανείς δεν έβλεπε τίποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Oύτε να τρολλάρεις επιτυχημένα δε μπορείς.. Πάρτο, στο αφιερώνω: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις