Erwdios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 «Φωτιά» στο Σεβίλλη-Ρεάλ «Πόλεμος» έχει ξεσπάσει στην Ισπανία ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αιτία ήταν η απόφαση των Ανδαλουσιάνων να τοποθετήσουν άνδρες ασφαλείας για να μην επιτρέψουν στους ανθρώπους της «βασίλισσας» να πλησιάσουν τους διαιτητές της πρώτης αναμέτρησης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». Η κίνηση της Σεβίλλης αποδίδεται σε όσα είχαν συμβεί το Φεβρουάριο του 2004, όταν οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και πάλι στο Κύπελλο και ο Χόρχε Βαλντάνο είχε κατηγορηθεί πως είχε μιλήσει με το διαιτητή στη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου μετά την αποβολή του Ζινεντίν Ζιντάν και αυτό οδήγησε στην αποβολή του Χάβι Ναβάρο στο ξεκίνημα της επανάληψης. «Αυτή τη φορά θα πάρουμε επιπλέον μέτρα ασφαλείας για να βεβαιωθούμε πως δεν θα γίνει τίποτα περίεργο κοντά στους διαιτητές», δήλωσε ο πρόεδρος της Σεβίλλης, Χοσέ Μαρία Ντελ Νίδο. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.
Erwdios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δείτε τι κάνει ο λάισμαν στον Μανόλο μετά το 0-4. Έχω πεθάνει στο γέλιο. http://www.youtube.com/watch?v=ByziU-YtI84&feature=player_embedded
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Είχαμε μια κουβέντα κάποτε για τα λεπτά των καθυστερήσεων και κάποιος μου έγραψε "έχεις δει ποτέ στο εξωτερικό να δίνονται πάνω από 5 λεπτά καθυστερήσεις;" στο οποίο είχα απαντήσει πως 1) όταν πρέπει το κάνουν χωρίς πρόβλημα και 2) εκεί δεν υπάρχει αυτοί οι αχαρακτήριστοι θεατρινισμοί που υπάρχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα (για τους οποίους δεν κατακρίνουμε κανέναν παίχτη, αντιθέτως τους λέμε και μεγάλες προσωπικότητες, ότι να 'ναι δηλαδή). Πηγή: http://www.contra.gr/Soccer/England/Premiership/306936.html Είναι, δε, χαρακτηριστικό ότι ο διαιτητής κράτησε 10 λεπτά καθυστέρηση λόγω τραυματισμού του Ραφαέλ.
firewalker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Σε αγώνα παγκοσμίου δεν είχαν κρατηθεί 9 λεπτά;
kanesaxo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Πολύ σωστό αυτό με τη μαντσεστερ χθες. Μπράβο τους. Εδω συνηθως κρατιουνται καθυστερησεις πολλές μόνο αν βολεύει κάποια ομαδα,δυστυχώς.
Anubis13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 καρτα στον παντελιτς για εσκεμμενο χερι? μα ποτε
kanesaxo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Tι διαβαζω θεε μου!!!! πως ευνοηθήκαμε απτη διαιτησία σημερα... Δεν δωθηκε κιτρινη στο μιραλας στο 5' για χτυπημα με το χερι στο σναουτσνερ. Δεν δωθηκε κιτρινη στον νικοπολίδη που επιασε τη μπαλα εξω απτη μεγαλη περιοχη.Γελάνε και τα τσιμεντα (αυτα που πεταξαν το μπουκαλι). Δεν δωθηκε κιτρινη/πεναλτυ στη φαση του φαουλ στο τελος με τον αγκωνα καποιου παικτη του ολυμπιακου που εδιωξε τη μπαλα κορνερ. Δεν δωθηκε κιτρινη στο μελμπεργκ στο σταματημα της μπαλας με το χερι σε μια κοντρα. Κατα τ'αλλα,ο διαιτητής δε ψαρωσε απο κατι βουτιες,κατι "και καλα" χτυπηματα,κλαψες κτλ. Αλλα δινω τα συγχαρητήρια μου στον εποπτη (δε ξερω ποιος ειναι) ο οποιος πραγματικα ηταν απιστευτος.Ισως εκανε λαθος σε μια φαση του ολυμπιακου που δεν ηταν οφσαιντ.(απ'οτι θυμάμαι). Αυτα που θυμάμαι.
Sugizo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Tι διαβαζω θεε μου!!!! πως ευνοηθήκαμε απτη διαιτησία σημερα... Δεν δωθηκε κιτρινη/πεναλτυ στη φαση του φαουλ στο τελος με τον αγκωνα καποιου παικτη του ολυμπιακου που εδιωξε τη μπαλα κορνερ. όχι μονο δεν έδωσε penalty, αλλα το έδωσε OUT! αντί να το δώσει τουλάχιστον corner
Kasrith Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 όχι μονο δεν έδωσε penalty, αλλα το έδωσε OUT! αντί να το δώσει τουλάχιστον corner Αυτό. Με πρόλαβες. Επίσης ξέχασε ο απο πάνω να πει και την μπαλιά για τον Σαλπι στο κέντρο του γηπέδου που ήταν να φύγει μόνος αν περνούσε τους 2 αμυντικούς, και την σταμάτησαν με χέρι...
kanesaxo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Το ανέφερα kasrith. Ειναι θαρρώ η φάση με το μελμπεργκ που σηκωσε το χέρι με το που εφευγε η μπαλα. (μπορει να κανω λαθος για τον παικτη ομως).
Kasrith Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Το ανέφερα kasrith. Ειναι θαρρώ η φάση με το μελμπεργκ που σηκωσε το χέρι με το που εφευγε η μπαλα. (μπορει να κανω λαθος για τον παικτη ομως). Το είδα και αυτό, αλλα έχω την εντύπωση πως η φάση του Μελμπεργκ ήταν άλλη... Όπως και να χει, βλέπουμε προς τα που πήγαινε η σφυρίχτρα. Αν είναι δυνατόν να ακούμε τώρα ότι ευνόησε τον Παοκ και όλας...
kosmasgr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ένα καθαρό λάθος offside έκοψε στον ολυμπιακό . Στα αλλα δυο που έκοψε τον ολυμπιακό έστω και για 1 εκατοστο ήταν μπροστά η προεξειχε κάποιο μέρος του σώματος λίγο. Επίσης δεν είδαν καθαρό πέναλτι για ΠΑΟΚ . 50-50 ήταν σήμερα. Ήταν και εύκολος ο αγώνας για τον διαιτητη δεν είχε δύσκολες φάσεις
we_will_rise Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Όσο πιο αντικειμενικά μπορώ να το δω 1) έκοψε λανθασμένα 2 φορές με offside τον οσφπ ενώ δεν ήταν ! 2) στο φάουλ που εκτέλεσε ο Lino έγινε χέρι μέσα στην περιοχή ! Κατά τ'άλλα σωστός νομίζω..
Erwdios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Στη φάση του γκολ του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει φάουλ παίδες. Λάθη έγιναν εκατέρωθεν, το μόνο σίγουρο και δεν διαμόρφωσαν αποτέλεσμα. Ελπίζω μετά από το σημερινό να έλιωσε η καραμέλα μερικών εδώ μέσα.
Anubis13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ε βεβαια οταν εχεις συνηθισει να σε βοηθανε η παιζεις με την σιγουρια του ειναι τσιφλικι αυτα συμβαινουν. Καποιοι το παιζουν εξυπνοι και ανωτεροι και λενε ελα μωρε θα πας πεις και για τα πλαγια και για τα φαουλ στο κεντρο κλπκλπ. Βεβαια οταν σε αδφικησουν κανα δυο φορες αρχιζει και ποναει..Βεβαια ακομα και εκει το παιζει μαγκας και λες δεν εγινε τιποτα. Αλλα μεσα στην γκρινια εισαι... Κατα τα αλλα τα εχω πει σε διαφορα αλλα ποστ δεν χρειαζεται να επαναλαμβανομαι... Επισης περιμενω τον κυριο μαρινακη να παρει και τα ιδια μετρα για τις ομαδες που παιζουν στο καραισκακη ωστε η αποστολη να μην φτανει μετα απο 3 ωρες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις