Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο προπονητής του Απόλλωνα καλύτερα να βλέπει κάνα replay πριν ανοίξει το στόμα του και αρχίσει να εκτίθεται

Επίσης τα ανύπαρκτα φάουλ, οφσάιντ, χέρια που δεν δόθηκαν δεν τα είδε να φανταστώ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι και στο πεναλτι. Το offside δε το δωσε ο εποπτης. Το πεναλτι δωρακι το πηρε πανω του ο μανταλος. Την κοκκινη γιατι δεν την εβγαλε αφου ειδε πεναλτι ???

Δημοσ.

Ναι και στο πεναλτι. Το offside δε το δωσε ο εποπτης. Το πεναλτι δωρακι το πηρε πανω του ο μανταλος

Α σορρυ τώρα ειδα το πέναλτι.

Δύσκολη φάση ομως. Και όντως το παίρνει πάνω του ο Μάνταλος.

Δημοσ.

Σιγα την δυσκολη. Στηθος βρηκε στην ευθεια ηταν ο μανταλος. Αν ηταν αλλου ναι θα ηταν δυσκολη

Φιλε μα δεν δινει πεναλτι στην απόκρουση με το στηθος του παικτη. Μετα δίνει πεναλτι που βρισκει καθαρά στο χερι του παίκτη του Ατρόμητου. Σωστό το πέναλτι.

Δημοσ.

Ο μπαλας εκανε το κοντρολ και αποκρουση στην φαση και πηρε κιτρινη. Γιαυτο καταλογισε το πεναλτι. Μπερδευεσαι

Δημοσ.

Ο μπαλας εκανε το κοντρολ και αποκρουση στην φαση και πηρε κιτρινη. Γιαυτο καταλογισε το πεναλτι. Μπερδευεσαι

Φιλε μου εσγ μπερδεύεσαι. Κανει κεφαλια ο παίκτης του Ολυμπιακού προς το τερμα, αποκρούει ο Μπαλλας με το στηθος και μολις η μπαλα σκαει κατω βρισκει στο χερι του και αλλαζει λιγο πορεία. Τωρα μπορει να κανω λαθος οτι το χερι μπορεί να το εκανε αλλος. Παντως το χερι το κανει αυτος που του βρισκει η μπάλα στο στηθος στην κεφαλια του παίκτη του ολυμπιακού αφου χτυπησει η μπάλα κάτω

Δημοσ.
Κανει κεφαλια ο παίκτης του Ολυμπιακού προς το τερμα, αποκρούει ο Μπαλλας με το στηθος και μολις η μπαλα σκαει κατω βρισκει στο χερι του και αλλαζει λιγο πορεία.

Εν τέλη ναι αυτο που λέει ο crash έχει γινει.

Τη διωχνει με το χέρι, βρίσκει στο χέρι...δε ξέρω. Υπερβολικο μου φαίνεται για παράβαση. Λογικά δε το ήθελε, αλλά προφανως το δινει γιατι έχει κάνει κάκιστη διαιτησία σημερα και τυχαία εναντιον του Ολυμπιακου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...