Anubis13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Εμαθα λεει ο coach bean τσαντιστηκε επειδη του ειπαν οτι κερδισε την κηφισια με την βοηθεια της διαιτησιας..Σωστα για την διαιτησια μιλαει μονο ο ιδιος, εχοντας φυσικα το αλαθητο του παπα. Σε ερώτηση αν θεωρεί πως η διαιτησία ευνόησε τον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας απάντησε εκνευρισμένος: "Έχετε καμιά σχέση με το μπάσκετ; Τι είστε; Αναλυτής; Η ερώτηση που κάνετε είναι επιεικώς απαράδεκτη. Τι περιμένετε να πω εγώ ότι είχε ο Ολυμπιακός σφυρίγματα εις βάρος της Κηφισιάς; Εσείς κρίνετε ότι το παιχνίδι κρίθηκε από αυτό έτσι; Κύριε μπορείτε να γράψετε ό,τι θέλετε στο σάιτ σας, ό,τι κριτική θέλετε. Αυτή η ερώτηση που κάνετε είναι άνω ποταμών, δεν έχω ξανακούσει ποτέ τόσα χρόνια τέτοιου είδους ερώτηση. Τη γνώμη σας μπορείτε να τη γράψετε όπως θέλετε. Εδώ άλλωστε ο καθένας γράφει ό,τι θέλει σε αυτή τη χώρα που ζούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Εμαθα λεει ο coach bean τσαντιστηκε επειδη του ειπαν οτι κερδισε την κηφισια με την βοηθεια της διαιτησιας..Σωστα για την διαιτησια μιλαει μονο ο ιδιος, εχοντας φυσικα το αλαθητο του παπα. Αλλοι τα λενε δημοσια και αλλοι κανουν ντου στα αποδυτηρια και τα λενε τρωγοντας 3μηνες τιμωριες και κανουν ανετα τα καλοκαιρινα μπανακια τους... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ναι μονο που πρεπει να μαθει οπως μιλαει αυτος και λεει για την διαιτησια μπορουν να το κανουν και αλλοι ασχετοι οπως του αποκαλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ναι μονο που πρεπει να μαθει οπως μιλαει αυτος και λεει για την διαιτησια μπορουν να το κανουν και αλλοι ασχετοι οπως του αποκαλει. Μα του ειπε οτι αν θελει ας το κανει.Δεν τον ενδιαφερει.Το να τον ρωταει ομως ειναι οντως ηλιθιο. Δηλαδη και να επαιρνε πραγματικα σφυριγματα υπερ του,τι περιμενε ο δημοσιογραφος? Να βγει και να πει οτι ναι τα πηραμε? Νευριασε διοτι του εγινε ΑΥΤΗ η ερωτηση και ΟΧΙ επειδη θα γραφοταν κατι τετοιο σε καποιο ΜΜΕ. Εχει διαφορα δεν νομιζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μα του ειπε οτι αν θελει ας το κανει.Δεν τον ενδιαφερει.Το να τον ρωταει ομως ειναι οντως ηλιθιο. Δηλαδη και να επαιρνε πραγματικα σφυριγματα υπερ του,τι περιμενε ο δημοσιογραφος? Να βγει και να πει οτι ναι τα πηραμε? Νευριασε διοτι του εγινε ΑΥΤΗ η ερωτηση και ΟΧΙ επειδη θα γραφοταν κατι τετοιο σε καποιο ΜΜΕ. Εχει διαφορα δεν νομιζεις? Μα δεν ειναι προφανες οτι ο ιδιος προκαλεσε την ερωτηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ναι μονο που πρεπει να μαθει οπως μιλαει αυτος και λεει για την διαιτησια μπορουν να το κανουν και αλλοι ασχετοι οπως του αποκαλει. Πόσες φορές έχεις ακούσει δημοσιογράφο να ρωτάει τον Μποχού για τη διαιτησία? Πες μου μία φορά. Ρε το ερυθρόλευκο sport24... Επίσης πες μου αν είδες τον αγώνα για να έχει νόημα να συζητήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μα δεν ειναι προφανες οτι ο ιδιος προκαλεσε την ερωτηση? Την προκαλεσε επειδη μιλησε για διαιτησια στο κυπελλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Πόσες φορές έχεις ακούσει δημοσιογράφο να ρωτάει τον Πέδουλα για τη διαιτησία? Πές μου μία φορά. Ρε το ερυθρόλευκο sport24... Ποσες φορες εχει μιλησει ο πεδουλας για διαιτησια? Γιατι ο μπαρτζωκας το τελευταιο διβδομαδο εχει μιλησει τουλαχιστον 3. Επισης να σας φερνουμε δημοσιογραφους απο το γαυρο να ακουτε οτι θελετε μην κουραζουμε και τον προπονητη στην συνεντευξη τυπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ποσες φορες εχει μιλησει ο πεδουλας για διαιτησια? Γιατι ο μπαρτζωκας το τελευταιο διβδομαδο εχει μιλησει τουλαχιστον 3. Πόσες φορές να μιλήσει αφού ευνοείται? Επαναλαμβάνω, το ματς το είδες ή λέμε ότι θέλουμε τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Σε ερώτηση αν θεωρεί πως η διαιτησία ευνόησε τον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας απάντησε εκνευρισμένος: "Έχετε καμιά σχέση με το μπάσκετ; Τι είστε; Αναλυτής; Η ερώτηση που κάνετε είναι επιεικώς απαράδεκτη. Τι περιμένετε να πω εγώ ότι είχε ο Ολυμπιακός σφυρίγματα εις βάρος της Κηφισιάς; Εσείς κρίνετε ότι το παιχνίδι κρίθηκε από αυτό έτσι; Μόνο αναλυτές διαμαρτήρονται για την διαιτησία και όχι απλοί φίλαθλοι; Δηλαδή άντε και του φέρναν αναλυτή στην συνέντευξη τύπου, τι θα έλεγε; "Οκ πες μου τι θες" "Ναι αναλυτής είμαι" θα του έλεγα εγώ. Συνέχεια ρωτάνε προπονητές για διαιτησία. Οχι θα τον ρωτάνε μόνο οτι αυτός θέλει. Οποιοσδήποτε αναλυτής στον κόσμο θα του έλεγε πόσο άδικο έχει για την διαιτησία στο κύπελο με μια ματιά ενος λεπτού σε ριμπάουντ, διεισδύσεις., τρίποντα. Τελείως άκυρος ο τύπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ρε φιλε,οσες φορες και αν εχει μιλησει για διαιτησια ο δημοσιογραφος τι απαντηση περιμενε να παρει? Αν δηλαδη η ομαδα σου επαιρνε 10 εξωφθαλμα σφυριγματα υπερ της και ρωτουσαν τον προπονητη σου αν πηρες σφυριγματα,περιμενεις ο προπονητης σου να πει ναι τα πηρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Πόσες φορές να μιλήσει αφού ευνοείται? Επαναλαμβάνω, το ματς το είδες ή λέμε ότι θέλουμε τώρα? Γεματος επιχειρηματα ο Ερωδιος. Ομως με τον ΚΑΟΔ που βαρεσες διπλασιες βολες και σε εσφαξε το κατεστημενο δε μιλας. Εκει δεν ειπε για βολες ο coach B. Ουτε ο προεδρας τυπωσε μπλουζακι. Γιατι πρεπει να δω το ματς? Για να σχολιασω αν πρεπει να γινει ερωτηση στον προπονητη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή αυτός που τον ρώτησε ήταν απλός φίλαθλος? Ρε λέγε τώρα για το πέναλτι του Κατσικά, το offside του ΠΑΟΚ και το κόρνερ από τη βούλα του πέναλτι κι άσε τις υπεκφυγές όπου σε βολεύουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Σε ερώτηση αν θεωρεί πως η διαιτησία ευνόησε τον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας απάντησε εκνευρισμένος: "Έχετε καμιά σχέση με το μπάσκετ; Τι είστε; Αναλυτής; Η ερώτηση που κάνετε είναι επιεικώς απαράδεκτη. Τι περιμένετε να πω εγώ ότι είχε ο Ολυμπιακός σφυρίγματα εις βάρος της Κηφισιάς; Εσείς κρίνετε ότι το παιχνίδι κρίθηκε από αυτό έτσι; Μόνο αναλυτές διαμαρτήρονται για την διαιτησία και όχι απλοί φίλαθλοι; Δηλαδή άντε και του φέρναν αναλυτή στην συνέντευξη τύπου, τι θα έλεγε; "Οκ πες μου τι θες" "Ναι αναλυτής είμαι" θα του έλεγα εγώ. Συνέχεια ρωτάνε προπονητές για διαιτησία. Οχι θα τον ρωτάνε μόνο οτι αυτός θέλει. Οποιοσδήποτε αναλυτής στον κόσμο θα του έλεγε πόσο άδικο έχει για την διαιτησία στο κύπελο με μια ματιά ενος λεπτού σε ριμπάουντ, διεισδύσεις., τρίποντα. Τελείως άκυρος ο τύπος. Η Ερωτηση ηταν για το σημερινο αγωνα και οχι το κυπελλο.ΞΥΠΝΑ! Ακυρη ερωτηση ηταν.Τι περιμενε να του πει δλδ? Οτι ναι τα πηρα? Ακομα και εξωφθαλμα να ηταν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή αυτός που τον ρώτησε ήταν απλός φίλαθλος? Δε με νοιαζει τι ητανε, ας ελεγε δεν απαντω την ερωτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις