Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γουσταρω που οι οπαδοι της ομαδας μου παραδεχονται οτι δεν υπηρχε πεναλντυ του Κουμορτζι και απεναντι κατι Μαργαρίτες λενε οτι αδικηθηκαν (!) και κατι εκτελεστες λενε ακομα για τα παπουτσια του Σισε ^_^

Για πήγαινε λίγο πιο πίσω και άνοιξε τα ματάκια σου να δεις τι είπα. 2ον, ξανα-άνοιξε τα ματάκια σου και δες ποιες ομάδες παίζουν μπάλα φέτος και δες που βρίσκεται η δική σου.

Πήραμε και εμείς φέτος 1 πέναλτι ανύπαρκτο και πεταχτήκατε σα τα σαλιγγάρια να κάνετε νέες διαμαρτυρίες και...ιντερνετικές διαδηλώσεις, δε κοιτάτε κάθε Κυριακή που γελάει όλη η Ελλάδα με τα ανύπαρκτα πέναλτι και τις ακυρώσεις καθαρών γκολ αντιπάλων σας, μιλάτε κι από πάνω.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εν τω μεταξυ ο αλλος λεει 2η κιτρινη καρτα, αφου δεν ειχε παρει αλλη :P

Λέει μία για τη φανέλα και μία για το σορτσάκι. Αν έβγαζε και το σώβρακο δεν θα του είχαν μείνει κάρτες στην τσέπη να βγάλει. :-D

Δημοσ.

Για πήγαινε λίγο πιο πίσω και άνοιξε τα ματάκια σου να δεις τι είπα. 2ον, ξανα-άνοιξε τα ματάκια σου και δες ποιες ομάδες παίζουν μπάλα φέτος και δες που βρίσκεται η δική σου.

Πήραμε και εμείς φέτος 1 πέναλτι ανύπαρκτο και πεταχτήκατε σα τα σαλιγγάρια να κάνετε νέες διαμαρτυρίες και...ιντερνετικές διαδηλώσεις, δε κοιτάτε κάθε Κυριακή που γελάει όλη η Ελλάδα με τα ανύπαρκτα πέναλτι και τις ακυρώσεις καθαρών γκολ αντιπάλων σας, μιλάτε κι από πάνω.

πες μου ξανα για τα παπουτσια του σισε και το "ανυπαρκτο" πεναλντυ του αβρααμ να φτιαχτω

Δημοσ.

πες μου ξανα για τα παπουτσια του σισε και το "ανυπαρκτο" πεναλντυ του αβρααμ να φτιαχτω

:lol: :lol: Απάντησες ήδη για τον λόγο που ποστάρεις σε αθλητικού περιεχομένου ποστ, δε το λεγες από την αρχή ξεκάθαρα;;; :lol:

Δημοσ.
Η συνεδρίαση της ΚΕΔ ανά αγώνα

- Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-1

Διαιτητής: Κουκουλάκης

Βοηθοί: Φαντόπουλος, Αλεξέας

Παρατηρητής: Σωμαρακάκης

Μάκης Γερμανάκος:

+++ Υπάρχει περίπτωση πέναλτι στον Τοροσίδη από Ουριμπάρι και κράτημα που δεν δίνεται

+++ Δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση που το καταλογίζει ο Κουκουλάκης, αφού ο Ορόθκο διώχνει τη μπάλα και στη συνέχεια ο Φουστέρ πέφτει πάνω του.

Γιώργος Φασόλης:

+++ Δεν δίνεται πέναλτι στον Τοροσίδη σε κράτημα του Ουριμπάρι και στο 29' είναι λάθος το πέναλτι που δίνεται υπέρ του Ολυμπιακού.

Ηρακλής Τσίκινης:

+++ Πέναλτι στο 15' στον Τοροσίδη σε κράτημα που δεν δίνεται.

+++ Λάθος το πέναλτι που δόθηκε στον Ολυμπιακό. Ο διαιτητής πήρε αυτή την απόφαση επειδή είναι σε κακή θέση και δεν μπορεί να δει τη φάση.

- Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 1-1

Διαιτητής: Κάκος

Βοηθοί: Ευθυμιάδης, Γεωργαράκος

Παρατηρητής: Μαζαράκης

Μάκης Γερμανάκος

+++ Δεν έπρεπε να δοθεί πέναλτι στον Παναθηναϊκό η φάση με τον Κουμορτζί με τον Λέτο. Διώχνει ο αμυντικός την μπάλα και στη συνέχεια πέφτει ο Λέτο

+++ Στον πειθαρχικό, έπρεπε να αποβληθεί ο Κουμορτζί με δεύτερη κίτρινη, αφού είδε την πρώτη κίτρινη κακώς στη φάση του πέναλτι (κακώς), αλλά αφού την είδε έπρεπε μετά να πάρει δεύτερη.

+++ Το ίδιο μπορούσε να συμβεί με τους Καντέ και Βύντρα, αλλά η πιο κραυγαλέα περίπτωση είναι η αντιμετώπιση του Μήτρογλου, που κατέβασε το σορτσάκι του για να πανηγυρίσει και δεν αποβλήθηκε. Τι άλλο έπρεπε να κάνει από το να ξεβρακωθεί για να τον αποβάλει ο διαιτητής;

Γιώργος Φασόλης

+++ Στο 32' κακώς ο Σισέ κόπηκε ως οφσάιντ

+++ Στο 49' ο Μήτρογλου έπρεπε να αποβληθεί επειδή κατέβασε το σορτσάκι του πανηγυρίζοντας. Αναγνωρίζω τη δυσκολία στον διαιτητή να το δει.

+++ Στο 54' κακώς ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ. Ήταν λάθος η θέση του, έπρεπε να βρίσκεται στη διαγώνιο.

+++ Στο 64' έπρεπε να δοθεί δεύτερη κίτρινη στον Κουμορτζί, αν και κακώς είδε στην πρώτη στη φάση του πέναλτι.

Ηρακλής Τσίκινης

+++ Λάθος διαχείριση του αγώνα στον Πειθαρχικό έλεγχο. Έπρεπε να αποβληθεί ο Κουμορτζί με δεύτερη κίτρινη

+++ Μπορούσε να αποβάλει τον Μήτρογλου για τον τρόπο που πανηγύρισε

+++ Λάθος η απόφαση του πέναλτι στον Παναθηναϊκό. Σε κακή θέση ο διαιτητής.

Πηγή: http://www.soccerplus.gr/article/epta-lathos-penalti-eksi-parapompes

Δημοσ.

Λέει μία για τη φανέλα και μία για το σορτσάκι. Αν έβγαζε και το σώβρακο δεν θα του είχαν μείνει κάρτες στην τσέπη να βγάλει. :-D

Ρε αμα το εβγαζε θα τον επαιρναν στην σειρηνα μετα :-D

Δημοσ.

Λογικά δεν κάνει. Πρέπει να είναι μικροτσούτσουνος.

Τώρα που θα πάει σε άλλη έδρα και θα του πετάνε λερωμένα εσώρουχα να βάλει θα φταίει ο κόσμος.

Δημοσ.

:lol:

Στον "εφιάλτη στο δρόμο με τις Πέρκες" θα τον παίρναν. Τέτοιο θρίλερ πουθενά αλλού.

Ηρέμησες σήμερα? Γιατί χθες είδα έγραφες βλακειούλες για το πέναλτι στον Φουστέρ και μετά, το βραδάκι εξαφανίστηκες. :lol: :P

Δημοσ.

:lol:

Στον "εφιάλτη στο δρόμο με τις Πέρκες" θα τον παίρναν. Τέτοιο θρίλερ πουθενά αλλού.

Ηρέμησες σήμερα? Γιατί χθες είδα έγραφες βλακειούλες για το πέναλτι στον Φουστέρ και μετά, το βραδάκι εξαφανίστηκες. :lol: :P

Στο χω ξαναπει..Αμα δεν παθεις οτι εκανες δεν θα μαθεις.. B)

Τα λεω απο τον παοκ αλλα μου λενε οτι παντου γινονται τετοιες φασεις.. :eek:

ΥΓ: Μαγκια μου να εξαφανιζομαι οπως και να κραζω τα χαλια της ομαδας μου. Τουλαχιστον δεν κανω το μαγκα γαυρο της περασμενης 10ετιας. Δεν θα βγω να πανυγηρισω για το δυναμομετρο που δεν ειχα σε καποιο πεναλτυ... :-)

Δημοσ.

Στο χω ξαναπει..Αμα δεν παθεις οτι εκανες δεν θα μαθεις.. B)

Τα λεω απο τον παοκ αλλα μου λενε οτι παντου γινονται τετοιες φασεις.. :eek:

ΥΓ: Μαγκια μου να εξαφανιζω οπως και να κραζω τα χαλια της ομαδας μου. Τουλαχιστον δεν κανω το μαγκα γαυρο της περασμενης 10ετιας. Δεν θα βγω να πανυγηρισω για το δυναμομετρο που δεν ειχα σε καποιο πεναλτυ... :-)

Χαχα, μην το παίρνεις ρε προσωπικά και μανουριάζεις, δεν θα τις βγάλουμε έξω να τις μετρήσουμε, μας πρόλαβε ο Μήτρογλου. :P

Απλώς αμφότεροι, παρασυρόμαστε από τη στιγμή και μετά αναγκαζόμαστε να καταπιούμε αυτά που αμολούσαμε πάνω στα νεύρα μας.

PS Ήθελα να δω τη φάτσα σου χθες στο πέναλτι του Κάκου. :lol:

Δημοσ.

Χαχα, μην το παίρνεις ρε προσωπικά και μανουριάζεις, δεν θα τις βγάλουμε έξω να τις μετρήσουμε, μας πρόλαβε ο Μήτρογλου. :P

Απλώς αμφότεροι, παρασυρόμαστε από τη στιγμή και μετά αναγκαζόμαστε να καταπιούμε αυτά που αμολούσαμε πάνω στα νεύρα μας.

PS Ήθελα να δω τη φάτσα σου χθες στο πέναλτι του Κάκου. :lol:

Να σου πω την αληθεια δεν την ειδα γιατι εκανα refresh(κολλαγε) αλλα θα επρεπε να το δεις οταν το καταλαβα μετα τις πρωτες αντιδρασεις εδω :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...