Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με πολύ δυσκολία που το είδα, για βουτιά μου φάνηκε γιαυτο και "βριζω" τον Σαλίνο. Θα το ξαναδουμε μετά.

Τραγικός διαιτητής...Το χει χάσει εντελως.

Δημοσ.

λιγο γραφικο να μιλας για μιζερια.

Ο ΜΟΝΟΣ λογος για τον οποιο ανεφερα τον παοκ ηταν γιατι ειδα να γινεται θεμα ο ολυμπιακος. Αλλιως δε θα εμπαινα στη διαδικασια να γραψω κατι.

Δημοσ.

Υπάρχουν 2 σοβαρές αμφισβητουμενες φάσεις. Ο Ολαιτάν ηταν σε οριακή θέση οφσάιντ στο πρωτο γκολ απ ότι φαίνεται και ο Σαλίνο ΜΑΛΛΟΝ έκανε βουτιά στο 1ο πέναλτι.

Αν ηταν οριακό, τότε πάει υπερ του επιτιθέμενου οπότε δε τρέχει τιποτα.ΑΝ λέω.

Για το άλλο, εμένα μου φάνηκε βουτιά...δεν ειμαι σίγουρος. Για να μην έχει μπει κανεις να γράψει ακόμα πάει να πει οτι δεν το έχει δει κανεις.

Δημοσ.

Το πρώτο γκολ του ολυμπιακού δεν έπρεπε να μέτρηση είναι οφσαιντ ο ολαιταν που επηρεάζει την φάση πέναλτι στο σαλινο δεν υπάρχει αλλά η βουτιά σε συνδυασμό με την κίνηση του παίχτη του πας μπερδεύει τον διαιτητή βέβαια δεν δίνει και πεντακάθαρο πέναλτι στον Ολυμπιακό στο 5 λεπτό

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην έχει μπει κανεις να γράψει ακόμα πάει να πει οτι δεν το έχει δει κανεις.

'Η οτι ειστε αναξιοι σχολιασμου πλεον  ;)

Δημοσ.

Υπάρχουν 2 σοβαρές αμφισβητουμενες φάσεις. Ο Ολαιτάν ηταν σε οριακή θέση οφσάιντ στο πρωτο γκολ απ ότι φαίνεται και ο Σαλίνο ΜΑΛΛΟΝ έκανε βουτιά στο 1ο πέναλτι.

Αν ηταν οριακό, τότε πάει υπερ του επιτιθέμενου οπότε δε τρέχει τιποτα.ΑΝ λέω.

Για το άλλο, εμένα μου φάνηκε βουτιά...δεν ειμαι σίγουρος. Για να μην έχει μπει κανεις να γράψει ακόμα πάει να πει οτι δεν το έχει δει κανεις.

Tι διαολο κανα 2 οριακα οφσαιντ του παναθηναικου παντως σφυριχτηκαν οφσαιντ. Ειδες διαφορες. Και αν θες και παραδειγμα ψαξε στο παναθηναικος βεροια.

Δε το ειδα καν, κανεναν αγωνα σημερα.

Φαντασου εχεις βαρεθει σε καθε αγωνιστικη να ξερεις οτι κατι εξτρα θα παρεις οποτε ναι καταντα βαρετο συμφωνω.

Δημοσ.

Εγκληματιας ο διαιτητής στο παιχνίδι Ξάνθη-ΟΦΗ.

Δεν δινει καθαρό χέρι υπερ του ΟΦΗ και στο 90φευγα βάζει κανονικότατο γκολ ο Παπάζογλου που θα ισοφάριζε το παιχνίδι και το ακυρωνει για επιθετικο φάουλ...

Αυτο θα πει αλλοιωση αποτελέσματος.

Ειναι τα χρωστουμενα στην Ξανθη απο 2 καθαρες αλλοιωσεις αποτελεσματος εις βαρος της σε 2 αγωνες πιο πριν(στον εναν αγωνα ηταν με τον Αστερα εκτός εδρας αν θυμαμαι καλα).

Δημοσ.

Ρε παιδια, ειναι πέναλτι στον σαλίνο και νομίζω καθαρό.

Του καμπελ απεναντίας είναι βουτιά, οπότε λάθος η αποβολή

Και το πρώτο γκολ καθαρό οφσάιντ, όχι οριακό

Δημοσ.

ο γάβρος πότε θα αδικηθεί; χρωστούμενα δεν έχει εκεί; 

Στις τελευταίες 3 αγωνιστικές 3 εύνοιες σε υπερθετικό βαθμό. Τρίπολη-Αρης-Γιάννενα!

Πλην της πρώτης, στις άλλες 2 αλλίωση αποτελέσματος!

Μετά λέτε +10... μόνο ποδόσφαιρο δεν έχει παιχτεί, συνέχεια γάβρο παίζουν τα κοράκια.

Δημοσ.

Μιλάμε για σχόλια σε ματς που ο ΠΑΣ έπρεπε απ'το 5' να δεχτει κόκκινη και πέναλτι. fail.

Γενικά πολύ άτσαλα μαρκαρίσματα στην περιοχή σ'όλη τη διάρκεια του ματς.

Πάντως είναι ήδη σε διακοπές οι παίχτες του ΟΣΦΠ, πριν τις διακοπές τουλάχιστον 2 αγωνιστικές νωρίτερα, χριστούγεννα-καλοκαίρι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...