Cossutius. Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Ωραία βουτιά έκανε ο Σαλίνο. Μπράβο παιχταρά μου. Με τα Γιάννενα παίζεις.
Cossutius. Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Με πολύ δυσκολία που το είδα, για βουτιά μου φάνηκε γιαυτο και "βριζω" τον Σαλίνο. Θα το ξαναδουμε μετά. Τραγικός διαιτητής...Το χει χάσει εντελως.
margaritagr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 λιγο γραφικο να μιλας για μιζερια. Ο ΜΟΝΟΣ λογος για τον οποιο ανεφερα τον παοκ ηταν γιατι ειδα να γινεται θεμα ο ολυμπιακος. Αλλιως δε θα εμπαινα στη διαδικασια να γραψω κατι.
Anubis13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μας κανεις ενα σχολιασμο για το σημερινο? Για τον παοκ καλα τα λες.
Cossutius. Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Υπάρχουν 2 σοβαρές αμφισβητουμενες φάσεις. Ο Ολαιτάν ηταν σε οριακή θέση οφσάιντ στο πρωτο γκολ απ ότι φαίνεται και ο Σαλίνο ΜΑΛΛΟΝ έκανε βουτιά στο 1ο πέναλτι. Αν ηταν οριακό, τότε πάει υπερ του επιτιθέμενου οπότε δε τρέχει τιποτα.ΑΝ λέω. Για το άλλο, εμένα μου φάνηκε βουτιά...δεν ειμαι σίγουρος. Για να μην έχει μπει κανεις να γράψει ακόμα πάει να πει οτι δεν το έχει δει κανεις.
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Το πρώτο γκολ του ολυμπιακού δεν έπρεπε να μέτρηση είναι οφσαιντ ο ολαιταν που επηρεάζει την φάση πέναλτι στο σαλινο δεν υπάρχει αλλά η βουτιά σε συνδυασμό με την κίνηση του παίχτη του πας μπερδεύει τον διαιτητή βέβαια δεν δίνει και πεντακάθαρο πέναλτι στον Ολυμπιακό στο 5 λεπτό 1
Armored Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Για να μην έχει μπει κανεις να γράψει ακόμα πάει να πει οτι δεν το έχει δει κανεις. 'Η οτι ειστε αναξιοι σχολιασμου πλεον
margaritagr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μας κανεις ενα σχολιασμο για το σημερινο? Για τον παοκ καλα τα λες. Δε το ειδα καν, κανεναν αγωνα σημερα.
Anubis13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Υπάρχουν 2 σοβαρές αμφισβητουμενες φάσεις. Ο Ολαιτάν ηταν σε οριακή θέση οφσάιντ στο πρωτο γκολ απ ότι φαίνεται και ο Σαλίνο ΜΑΛΛΟΝ έκανε βουτιά στο 1ο πέναλτι. Αν ηταν οριακό, τότε πάει υπερ του επιτιθέμενου οπότε δε τρέχει τιποτα.ΑΝ λέω. Για το άλλο, εμένα μου φάνηκε βουτιά...δεν ειμαι σίγουρος. Για να μην έχει μπει κανεις να γράψει ακόμα πάει να πει οτι δεν το έχει δει κανεις. Tι διαολο κανα 2 οριακα οφσαιντ του παναθηναικου παντως σφυριχτηκαν οφσαιντ. Ειδες διαφορες. Και αν θες και παραδειγμα ψαξε στο παναθηναικος βεροια. Δε το ειδα καν, κανεναν αγωνα σημερα. Φαντασου εχεις βαρεθει σε καθε αγωνιστικη να ξερεις οτι κατι εξτρα θα παρεις οποτε ναι καταντα βαρετο συμφωνω.
margaritagr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Ναι γιατι το ενδεχομενο να χει καποιος δουλεια, καθημερινη, δε παιζει
PostHelper Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Εγκληματιας ο διαιτητής στο παιχνίδι Ξάνθη-ΟΦΗ. Δεν δινει καθαρό χέρι υπερ του ΟΦΗ και στο 90φευγα βάζει κανονικότατο γκολ ο Παπάζογλου που θα ισοφάριζε το παιχνίδι και το ακυρωνει για επιθετικο φάουλ... Αυτο θα πει αλλοιωση αποτελέσματος. Ειναι τα χρωστουμενα στην Ξανθη απο 2 καθαρες αλλοιωσεις αποτελεσματος εις βαρος της σε 2 αγωνες πιο πριν(στον εναν αγωνα ηταν με τον Αστερα εκτός εδρας αν θυμαμαι καλα).
SlimData Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδια, ειναι πέναλτι στον σαλίνο και νομίζω καθαρό. Του καμπελ απεναντίας είναι βουτιά, οπότε λάθος η αποβολή Και το πρώτο γκολ καθαρό οφσάιντ, όχι οριακό
Demon13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 ο γάβρος πότε θα αδικηθεί; χρωστούμενα δεν έχει εκεί; Στις τελευταίες 3 αγωνιστικές 3 εύνοιες σε υπερθετικό βαθμό. Τρίπολη-Αρης-Γιάννενα! Πλην της πρώτης, στις άλλες 2 αλλίωση αποτελέσματος! Μετά λέτε +10... μόνο ποδόσφαιρο δεν έχει παιχτεί, συνέχεια γάβρο παίζουν τα κοράκια.
~mxls~ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μιλάμε για σχόλια σε ματς που ο ΠΑΣ έπρεπε απ'το 5' να δεχτει κόκκινη και πέναλτι. fail. Γενικά πολύ άτσαλα μαρκαρίσματα στην περιοχή σ'όλη τη διάρκεια του ματς. Πάντως είναι ήδη σε διακοπές οι παίχτες του ΟΣΦΠ, πριν τις διακοπές τουλάχιστον 2 αγωνιστικές νωρίτερα, χριστούγεννα-καλοκαίρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις