Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα δεν χρειαζεται να στο δειξουν του παπαπετρου. Εγω το πετυχα τυχαια στο μεγκα και αναρωτιομουνα ποσο βλακας μπορει να ειναι ο διαιτητης

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.sport-fm.gr/videos/1027021

Στο 00.53 η φάση...το αλλο του Παπαπέτρου δυστηχως δε το δείχνει.

Απο την αλλη πλευρα που το εδειξε ο ΣΚΑΙ το ριπλει ηταν ΠΟΛΥ καλυτερο και φαινοταν ΠΟΛΥ καλυτερα.

Παντως και απο εδω φαινεται καθαρα οτι αυτο τζαρτζαρισμα ΔΕΝ ειναι σε ΚΑΜΙΑ των περιπτωσεων!!

Μην ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε. Σαν να μου λες 1 ισον 568.

Το αν ηταν πεναλτυ να το συζητησουμε αν και ειπα αναλυτικα το τι ισχυει. Αλλά οχι και τζαρτζαρισμα αυτο! :eek:

zx1_zps1ade2959.png

zx3_zps99743ace.png

zx2_zpsc38796c4.png

Το να πιεζεις τον ωμο του αλλου και μαλιστα παρατεταμενα, εστω και αν ειναι ελαφρια η επαφη και η δυναμη που βαζεις και εστω και αν ο επιθετικος κανει θεατρο περι της ισχυος της δυναμης/παρεμποδισης που δεχτηκε, αποτελει σαφης παρεμποδιση της κινησης του(αν εχεις παιξει μπαλα ισως ξερεις οτι αν τρεχεις και ο αλλος σε πιανει τον ωμο ή ακομα χειροτερα σε παταει τον ωμο οπως εδω τοτε δεν μπορεις να κινηθεις! αλλά αν δεν εχεις παιξει ποτέ μπαλα τοτε τζαμπα μιλαω και δεν μπορεις να καταλαβεις τι λεω) ειναι αμεσο φαουλ αρα και πεναλτι εδω περα.

Ξερω οτι το θεωρειτε υπερβολικο αυτο λογω της μικρης δυναμης που εβαλε ο Σαμαρης αλλά ο κανονισμος ειναι σαφης και πρεπει καποτε να σταματησει η χρηση των χεριων και να βαζουμε τον διαιτητη να υπολογιζει τα Νewton της δυναμης.

Δημοσ.

Post helper όταν έγραφα αυτές τις γραμμές, δεν ειχα δει επανάληψη από κοντινη καμερα (τον έβλεπα live τον αγωνα) Αμα το δεις και εσυ από τη πρωτη κάμερα, όντως φαινεται ως τζατζαρισμα και οτι πάνε ωμο με ωμο.

Η κοντινη κάμερα δειχνει αυτό το ελαφρυ ακουμπημα του Σάμαρη και τον παιχτη του ΑΡΗ να γκρεμοτσακίζεται.

Δε καταλαβαίνω προς τι η αγανάκτησή σου.

Καλα δεν χρειαζεται να στο δειξουν του παπαπετρου. Εγω το πετυχα τυχαια στο μεγκα και αναρωτιομουνα ποσο βλακας μπορει να ειναι ο διαιτητης

Οικονομόπουλος ηθελα να γράψω, δε ξέρω πως μου βγηκε ο Παπαπέτρου :P

Ως κοκκινη εγω το νομιζω. Κολλαγε πολύ κιόλας.

Δημοσ.

Το χέρι του παίχτη του γάβρου εμποδίζει τον παίχτη να σκοράρει και τον επιβραδύνει επίσης. Ακόμα και να δεχτώ οτι ο παίχτης κάνει θέατρο και πέφτει, είναι πέναλτι γιατι υπάρχει αντικανονικό μαρκάρισμα. 

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόση δύναμη έβαλε. Η επαφή απαγορεύεται όπως και να έχει.

Αν αυτό δεν είναι πέναλτι, θα ήθελα να ρωτήσω, πότε είναι πέναλτι;

Τζατζαρισμα ήταν  :-D 

Δημοσ.

Post helper όταν έγραφα αυτές τις γραμμές, δεν ειχα δει επανάληψη από κοντινη καμερα (τον έβλεπα live τον αγωνα) Αμα το δεις και εσυ από τη πρωτη κάμερα, όντως φαινεται ως τζατζαρισμα και οτι πάνε ωμο με ωμο.

Το δεχομαι. Παιρνω πισω ολες τις υπονοιες οτι εισαι τελειως αμπαλος. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αν έπρεπε να το δώσει αυτο ως παράβαση, θα έπρεπε τοτε να δινει ανα 10 δεπτερόλεπτα φάουλ διοτι πάντα ακουμπάει ο ένας ποδοσφαιριστής τον άλλο. Κάποια πράγματα πάνε και βάση του τι επαφή υπάρχει. Ε στη δεδομένη φάση όλοι βλέπουμε οτι ο παιχτης του ΑΡΗ κάνει θέατρο. Ναι υπάρχει η επαφή, αλλά δε τον ενοχλεί.

Εν πάση περιπτώση, ο κανονισμός ειναι σαφης. Η επαφη τιμωρείτε με παράβαση. Στα πλαίσια του να έχουμε ένα καλό θέαμα, τα ακουμπήματα, δε τα τιμωρουν. Νομίζω οτι θα ηταν υπερβολικό ως πέναλτι. Προσωπική μου άποψη.

Δημοσ.

Το χέρι του παίχτη του γάβρου εμποδίζει τον παίχτη να σκοράρει και τον επιβραδύνει επίσης. Ακόμα και να δεχτώ οτι ο παίχτης κάνει θέατρο και πέφτει, είναι πέναλτι γιατι υπάρχει αντικανονικό μαρκάρισμα. 

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόση δύναμη έβαλε. Η επαφή απαγορεύεται όπως και να έχει.

Οχι βεβαια! Η επαφη δεν απαγορευεται(με την εννοια του οτι δεν ειναι παραβαση).

Πρεπει να εμποδιζεις τον παικτη να κινηθει για να ειναι παραβαση.

Εστω και λιγο.

Βεβαια δεν τα δινουν ολα αυτα τις περισσοτερες φορες. Ή αναλογως την ομαδα. ;)

Εδω ηταν πεναλτι, κοκκινη στον Σαμαρη επειδη ο Τατος ηταν σε προφανη ευκαιρια για γκολ και κιτρινη στον Τατο για προσπαθεια παραπλανησης του διαιτητη(αφου βουταει λες και τον χτυπησαν 10000 volt).

Δημοσ.

Νομιζω πως για να υπάρξει παράβαση πρέπει να ειναι οπως γράφεις ο άλλος σε προφανη θέση για γκολ, αλλά να παρεμποδιστεί κιόλας εμφανώς.

Τωρα το να δωσει το πέναλτι, κοκκινη στο Σαμαρη και συγχρονως να τιμωρησει και τον Τάτο, νομιζω πως θα έκθετε τον διαιτητή. Επρεπε να παρει μια γρηγορη απόφαση, αποφασισε να μην τιμωρηθει κανεις. Καλύτερα κατ εμέ...

Δημοσ.

Παράβαση μπορεί να είναι, αλλά καλά κάνουν και δεν τα δίνουν αυτά.

Αν ο παίκτης έμενε όρθιος θα τον κάκιζα τον κόρακα που δεν το έδωσε. Τώρα που έπεσε σαν Βάις, καλά έκανε και δεν το έδωσε.

Δημοσ.

Τι ξεψαχνίζετε ρε guys. Πέναλτυ και αποβολή ήταν το μαρκάρισμα. Επειδή έκανε καραβούτα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει παράβαση.

Δημοσ.

Αν έπρεπε να το δώσει αυτο ως παράβαση, θα έπρεπε τοτε να δινει ανα 10 δεπτερόλεπτα φάουλ διοτι πάντα ακουμπάει ο ένας ποδοσφαιριστής τον άλλο. Κάποια πράγματα πάνε και βάση του τι επαφή υπάρχει. Ε στη δεδομένη φάση όλοι βλέπουμε οτι ο παιχτης του ΑΡΗ κάνει θέατρο. Ναι υπάρχει η επαφή, αλλά δε τον ενοχλεί.

Οπως ειπα δεν ειναι το ακουμπημα φαουλ.

Ειναι εαν εμποδιζει αυτο τον αντιπαλο απο το να κινηθει.

Εδω το θεατρο που κανει ειναι σαφες ο Τατος, αλλά η επαφη τον ενοχλει στην κινηση καθως και παρατεταμενη ειναι και τον πιεζει στον ωμο. Επειδη εχω κανει διαιτητης ποδοσφαιρου αυτο δεν μας το εχουν πει ως οδηγια. Επειδη ομως πηγα να γινω και διαιτητης μπασκετ(τελικα δεν εγινα) ενα απο τα βασικα για τα φαουλ που μας ειχαν πει ηταν η επαφη στο ωμο κατα την κινηση ή ακομα χειροτερα κατα το αλμα. ΑΜΕΣΩΣ φαουλ!! Ομως αν εχεις παιξει και ποδοσφαιρο ή μπασκετ θα το ξερεις σιγουρα πόσο πολυ επηρεαζεται και δυσκολευεται η κινηση σου αν καποιος σε πιεζει στον ωμο,πόσο μαλλον ο Γολιαθ Σαμαρης μπροστα στον Δαβιδ Τατο.

Αυριο πες καποιον γνωστο σου την ωρα που τρεχεις να σε παταει ακομα και χαλαρα στον ωμο. Εκει θα δεις πόσο πολυ επηρεαζεται η κινηση σου.

Νομιζω πως για να υπάρξει παράβαση πρέπει να ειναι οπως γράφεις ο άλλος σε προφανη θέση για γκολ, αλλά να παρεμποδιστεί κιόλας εμφανώς.

Τωρα το να δωσει το πέναλτι, κοκκινη στο Σαμαρη και συγχρονως να τιμωρησει και τον Τάτο, νομιζω πως θα έκθετε τον διαιτητή. Επρεπε να παρει μια γρηγορη απόφαση, αποφασισε να μην τιμωρηθει κανεις. Καλύτερα κατ εμέ...

1ον η προφανης ΘΕΣΗ για γκολ μας τελειωσε. Σε προφανη ΕΥΚΑΙΡΙΑ για γκολ πρεπει να ειναι για να ειναι κοκκινη καρτα.

2ον η παραβαση δεν εχει καμια σχεση με το αν ηταν σε προφανη ευκαιρια για γκολ. Η προφανη ευκαιρια για γκολ απλως αλλαζει το χρωμα της καρτας ή απο απλο φαουλ το κανει κοκκινη καρτα και φαουλ.

3ον δεν θα εκθετε τον διαιτητη διοτι αυτη θα ηταν και η σωστη αποφαση.

Δημοσ.

Ειναι γελοιο σε μια τετοια φαση να ζητας πεναλντι.

Κατα τ αλλα δεν ειδα αναφορα στο οφσαιντ γκολ του παοκ.

υγ: α ρε μιζερο ελληνικο πρωταθλημα με μιζερους ελληνες οπαδους

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...