Προς το περιεχόμενο

Διαιτησία

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για όλους τους υπόλοιπους (πλην φιλάθλων/οπαδών του Ολυμπιακού) ξεκάθαρα όχι.To γκολ του Valbuena ήταν άπιαστο και βλέπαμε φαντάσματα,ερινύες κτλ κτλ 

Είπες την σωστή κουβέντα. πλην οπαδών. Και ο πρόεδρός σας είναι οπαδός, αδιαμφησβήτητα. Και πιστεύω είναι πολύ εποικείς ο όρος. 

Προφανώς αν τις δω σε διαφορετικό αγώνα ίσως να έλεγα άλλα. Αλλα τις είδα όλες σε έναν αγώνα. Και το χειρότερο απ όλα, συμμετείχε ο Βάις.

Δεν ξέρω αν πρόσεξες και κάτι άλλο επίσης, ο διαιτητής σαν πολύ δεν βιαζόταν να το λήξει; Σαν να καιγόταν ο κώλος του.

Γιατί η Αντερλεχτ έπαιζε έτσι; Δεν είπες. Ο άλλος είπε, την πλήρωσε ο Αλ. Εσύ τι λες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είπες την σωστή κουβέντα. πλην οπαδών. Και ο πρόεδρός σας είναι οπαδός, αδιαμφησβήτητα. Και πιστεύω είναι πολύ εποικείς ο όρος. 

Προφανώς αν τις δω σε διαφορετικό αγώνα ίσως να έλεγα άλλα. Αλλα τις είδα όλες σε έναν αγώνα. Και το χειρότερο απ όλα, συμμετείχε ο Βάις.

Δεν ξέρω αν πρόσεξες και κάτι άλλο επίσης, ο διαιτητής σαν πολύ δεν βιαζόταν να το λήξει; Σαν να καιγόταν ο κώλος του.

Γιατί η Αντερλεχτ έπαιζε έτσι; Δεν είπες. Ο άλλος είπε, την πλήρωσε ο Αλ. Εσύ τι λες;

1)Στα παπάρια μου για τον χοντρό. Ανατρέχω στο συναίσθημα που μου δημιουργήθηκε δύο χρόνια πριν ,όπου οι υπόλοιποι με έβγαζαν τρελό, και το ίδιο ακριβώς συναίσθημα έχουν από χθες και οι Ναπολιτάνοι.

2) Βγάλε τον Βαις , βάλε τον Καραγκούνη σε 3 διαφορετικούς αγώνες του Παναθηναϊκού στο Ch.L και πες μου τι από αυτά ΔΕΝ θα έπρεπε να σφυρίξει ο διαιτητής.

3) Ο διαιτητής έχω την αίσθηση πως έδειξε το σωστό χρόνο όσον αναφορά τις καθυστερήσεις , έκατσε το πέναλτι σκοράραμε συμπληρώθηκε το τρίλεπτο και το έληξε, όπως είχε λήξει το παιχνίδι και ο κόρακας στο Ελλάδα-Τσεχία.

4) Δεν ξέρω τί έταξε η Μπενφίκα αλλά δεν θεωρώ κακό να δίνεις κίνητρο σε μία αδιάφορη ομάδα να κερδίσει.(Ελπίζω να καταλαβαινόμαστε πως είναι τελείως διαφορετικό να σου τάζω πριμ για να κερδίσεις από το να σου τάζω πριμ για να ανοίξεις τα πόδια)

Για όλους τους υπόλοιπους (πλην φιλάθλων/οπαδών του Ολυμπιακού) ξεκάθαρα όχι.To γκολ του Valbuena ήταν άπιαστο και βλέπαμε φαντάσματα,ερινύες κτλ κτλ 

Απο ποτε ρε φιλε απαγορεύεται να δοθούν 3 πέναλτι σε ενα παιχνίδι απο την στιγμή που είναι και τα 3 ενω αν ηταν 1 σε 3 διαφορετικα ματσ έπρεπε να δοθούν? Δικος σου κανόνας είναι αυτός? Απαγορεύεται δλδ να δοθούν επειδή γίνονται σε 1 ματσ? Και συν της αλλης, λες οτι δν έπρεπε να δοθούν επειδή συμμετείχε ο Βαις? Σκέφτεσαι τι λες? Εσυ δλδ τι μας λες? Οτι ο διαιτητής ηταν στημένος απο τον Μαρινακη? Για να καταλάβουμε που είναι το μεμπτό?

1 μύριο δίνει η νίκη. Δεν παίρνουν οι παίχτες.

Dropsreef ξεκίνησα την πρότασή μου βάζοντας μέσα τον χοντρό(και σε αυτό απάντησες). Οπότε αν φαντάζουμε κάνουμε διάλογο, πρέπει να τον συμπεριλαμβάνεις στην σηζήτηση. 

Όσο δεν αλλάζει τίποτα σε σχέση με τις τελευταίες αγωνιστικές από την  UEFA, τόσο θα τα βλέπουμε αυτά

Και όχι απαραίτητα στησίματα με την έννοια του χρηματισμού, αλλά με τις εξυπηρετήσεις. Εξυπηρέτηση έκανε πριν 2 χρόνια η Ντόρτμουντ στη Μαρσέιγ και την εισέπραξε φέτος. 1,36 το διπλό, τα πάντα όλα.

<p>Νομίζω ότι το 1 μύριο που δίνει η νίκη είναι αρκετό για να μην είναι αδιάφορη μια ομάδα που δεν είναι πολύ πλούσια ούτως ή άλλως..</p>

Το point του Demon δεν καταλαβαίνω. Το πρόβλημα του είναι επειδή δόθηκαν 3 πεναλτι ΚΑΘΑΡΑ σε 1 παιχνίδι. Αν οι ιδιες φάσεις ειχαν γίνει σε 3 διαφορετικα ματσ δν θα υπήρχε πρόβλημα και καλως θα δινονταν..

1 μύριο δίνει η νίκη. Δεν παίρνουν οι παίχτες.

Ποιος τα παίρνει δηλαδή? Η Νίκη η μπακάλισα?

Το ότι τα παίρνει ο σύλλογός τους και τους πληρώνει τι είναι? Το ενδεχόμενο πριμ νίκης?

<p>1 μύριο δίνει η νίκη. Δεν παίρνουν οι παίχτες.</p>

Οι παίκτες πληρώνονται απο την ομάδα για να επιφέρουν αποτελέσματα τα οποία θα επιφέρουν με την σειρά τους εσοδα στην ιδια.

<p>1 μύριο δίνει η νίκη. Δεν παίρνουν οι παίχτες.</p>

Οι παίκτες πληρώνονται απο την ομάδα για να επιφέρουν αποτελέσματα τα οποία θα επιφέρουν με την σειρά τους εσοδα στην ιδια.

Το ότι τα παίρνει ο σύλλογός τους και τους πληρώνει τι είναι? Το ενδεχόμενο πριμ νίκης?

Οχι 1 εκατομμυριο είπα, λιγότερα. Τόσα παίρνει ο σύλλογος. Λες να τα μοιράζει όλα στους παίχτες;

διαιρεσέτα και /11. Σιγά τα ωά. 

4) Δεν ξέρω τί έταξε η Μπενφίκα αλλά δεν θεωρώ κακό να δίνεις κίνητρο σε μία αδιάφορη ομάδα να κερδίσει.(Ελπίζω να καταλαβαινόμαστε πως είναι τελείως διαφορετικό να σου τάζω πριμ για να κερδίσεις από το να σου τάζω πριμ για να ανοίξεις τα πόδια)

Εσύ μπορεί όχι. ο προεδρός σου δεν ξέρω πως το πήρε.

Οχι 1 εκατομμυριο είπα, λιγότερα. Τόσα παίρνει ο σύλλογος. Λες να τα μοιράζει στους παίχτες;

Ρε φιλε τοτε γιατί η Μπαγερν η Ρεαλ και οι αλλες ομαδες πανε για το cl αφου τα εσοδα δεν πανε στους παίκτες? Αγορι μου συγκεντρωσου.. οι παίκτες πληρώνονται απο τις ομαδες για να φέρνουν αποτελέσματα και εσοδα σε αυτες. Αλλιως να πληρώνονται με βαση τα αποτελέσματα.

4) Δεν ξέρω τί έταξε η Μπενφίκα αλλά δεν θεωρώ κακό να δίνεις κίνητρο σε μία αδιάφορη ομάδα να κερδίσει.(Ελπίζω να καταλαβαινόμαστε πως είναι τελείως διαφορετικό να σου τάζω πριμ για να κερδίσεις από το να σου τάζω πριμ για να ανοίξεις τα πόδια)

Εσύ μπορεί όχι. ο προεδρός σου δεν ξέρω πως το πήρε.

Ωραια και λόγω οτι το πηρε στραβα ο Μαρινακης εστησε τον διαιτητή Σταρκ? Αυτο μας λες?

Αυτά μόνο στην Ελλάδα. Να συζητάμε γιατί μας σφύριξε σωστά ευρωπαίος διαιτητής, μιας και μέχρι πριν δυο χρόνια μας έσφαζαν.

Και να συζητάμε, γιατί πήρε δύο καθαρά πέναλτι και δύο καθαρές αποβολές ο Βάις. (αν ήταν άλλος δεν μας πείραζε, ο Βάις μας κάθεται στο λαιμό)

Για να γίνει το χατήρι του κάθε πικραμένου, γιατί το είχε πιστέψει ότι θα αποκλειστούμε, για να μπει στο internet, να κάνει νια νια νια νια νια στους γαύρους...

Εχετε βαλει στοιχημα μεταξυ σας οι γαυροι ποιος θα φαει τα περισσοτερα ban και θα δημιουργησει τα πιο πολλα νεα account, ετσι? :D

• Like 1

Dropsreef ξεκίνησα την πρότασή μου βάζοντας μέσα τον χοντρό(και σε αυτό απάντησες). Οπότε αν φαντάζουμε κάνουμε διάλογο, πρέπει να τον συμπεριλαμβάνεις στην σηζήτηση. 

Nope.

Η συζήτηση ξεκίνησε με το στήσιμο προ διετίας μεταξύ Μαρσειγ-Ντόρτμουντ όπου όλοι οι υποστηρικτές του Ολυμπιακού ήμασταν τρελοί και οι υπόλοιποι χάζευαν την απίστευτη γκολάρα του Valbuena.

Τέλος πάντων. 

Είμαστε στους 16,υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κληρωθούμε  με Γερμανική ομάδα και μακάρι αυτή να είναι η Ντόρτμουντ.

It's time for Euroleague. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...