kosmasgr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Τι να δηλώσει. Πως να δικαιολογηθεί ο Κουκουλάκης που είναι στα 4 μέτρα πίσω , βλέπει οτι ο αμυντικός διώχνει την μπάλα , το σκέφτεται λίγο και δίνει το πέναλτι.
foufoutios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Η σημερινη διαιτησια υπερ του ΠΑΟ ειναι η απαντηση μου - επιβεβαιωση για αυτα που ελεγα.. Δε προκειται να μπω σε καποια αντιπαραθεση και να απαντησω στα ποστς (ευχαριστω οσους απαντησαν κανονικα και χωρις ειρωνειες) γιατι ο καθενας εχει τη γνωμη του και αυτο δεν αλλαζει.. Το οτι ΠΑΟ και ΟΣΦΠ σπρωχνονται περισσοτερο απο τους αλλους ειναι δεδομενο.. Το οτι θα "ευαισθητοποιουνται" περισσοτεροι οταν ευνοειται ο Ολυμπιακος και αυτο το θεωρω δεδομενο.. Για το πεναλτι στον Τοροσιδη δε βλεπω να υπαρχει ιδια "ευαισθησια" παντως.. Αν ηθελε το εδινε και ηταν και καλυμενος..
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Βασικά η ανικανότητα βγαίνει και υπέρ του Ολυμπιακού, αλλά και του ΠΑΟ. ...είπε κάποιος, ελάχιστο καιρό πριν. Και για άλλη μια φορά, δικαιώθηκα πανηγυρικά. E όχι. Θα υποθέσω ότι επηρεάζεσαι απ' τη φασαρία που έγινε με την ΑΕΛ. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ (εκεί αναφέρεται το συγκεκριμένο quote), θα υποθέσω ότι εσύ επηρεάζεσαι από το ότι δεν παίρνεις σφυρίγματα από ΠΑΟ και Ολυμπιακό και δε σε απασχολεί όταν αδικούνται ομάδες που "δεν υπάρχουν" στο χάρτη. Καμία σχέση με την ΑΕΛ το σχόλιό μου. Έχουμε αδικηθεί 10 φορές φέτος (το νούμερο δεν είναι στρογγυλεμένο). Σιγά μην κολλήσω σε μια συγκεκριμένη. Άμα ήταν να γράψω ότι όσες ομάδες ευνοήθηκαν απέναντι στη δική μου ευνοούνται γενικώς, θα έπρεπε να αναφέρω σχεδόν όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος. Επί τη ευκαιρία, ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι rival στους οπαδούς της ΑΕΛ, αλλά για εμένα προσωπικά δεν ισχύει αυτό. Ο πατέρας μου είναι από τη Θεσσαλονίκη και ο παππούς μου από την Κων/πολη και έχω μια άλλη σχέση.
VAssassin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 ΟΚ περιμένω να μου πεις 4-5 αγώνες τουλάχιστον εφόσον υποστηρίζεις ότι ο ΠΑΟΚ ευνοείται συστηματικά, αλλιώς δεν έχει νόημα. Ποιες ομάδες που "δεν υπάρχουν στο χάρτη" αδικήθηκαν σε ματς με τον ΠΑΟΚ; Ποια παιχνίδια κέρδισε χάρη στη διαιτησία ο ΠΑΟΚ;
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Τη Λάρισα. Seriously, δεν έχω καμία όρεξη να ψάξω ένα-ένα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Είπα ότι ευνοείται περισσότερο από άλλους και δε μιλάω μόνο για τη φετινή χρονιά, αλλά γενικότερα. Ίσως στο βαθμό που ευνοούνται οι μεγαλύτερες ομάδες σε όλα τα πρωταθλήματα. Δηλαδή αυτό το αίσχος που γίνεται με Ολυμπιακό και ΠΑΟ δε γίνεται με τον ΠΑΟΚ και δε θα είχα παράπονο αν αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα της ελληνικής διαιτησίας. By the way, πάνω στο ψάξιμο, βρήκα την παρακάτω σελίδα... http://www.vathmologia.gr/ ...όπου βγαίνει μια "πραγματική" βαθμολογία, ανάλογα με το τι ψηφίζουν οι αναγνώστες ως λανθασμένη απόφαση (απ' ότι έχω καταλάβει). Δεν είναι τελείως αξιόπιστη (για παράδειγμα, έχω παρατηρήσει ότι σε ένα παιχνίδι της Λάρισας που τελείωσε 0-0, ενώ είχε ως λανθασμένη απόφαση να ακυρωθεί στη Λάρισα γκολ ως offside, δεν έχει θεωρήσει ως "πραγματικό" αποτέλεσμα το 1-0, δεν ξέρω γιατί, ίσως είναι θέμα ποσοστών). Οι αναγνώστες της σελίδας είναι φίλαθλοι: Ολυμπιακός 20% Π.Α.Ο.Κ 16% ΠΑΟ 14% Α.Ε.Κ 14% Άρης 10% ΑΟ Κέρκυρα 7% Ηρακλής 6% A.E Λ. 4% Ξάνθη 3% ...κυρίως του Ολυμπιακού και μετά έρχεται ο ΠΑΟΚ. Οι ομάδες που φαίνονται να έχουν ευνοηθεί περισσότερο; Ο ΠΑΟ, μετά ο Ολυμπιακός και τέλος ο ΠΑΟΚ.
VAssassin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Οι ομάδες που φαίνονται να έχουν ευνοηθεί περισσότερο; Ο ΠΑΟ, μετά ο Ολυμπιακός και τέλος ο ΠΑΟΚ. Λάθος! Σύμφωνα με τη "δικαιη" βαθμολογία, ο ΠΑΟ είναι κερδισμένος 8 βαθμούς (!), η Κέρκυρα κι ο Αστέρας από 5, ο Ολυμπιακός 4 και ΠΑΟΚ, Βόλος από 2. Βέβαια σε αυτά φαντάζομαι δεν μετράει όταν μια ομάδα προηγείται ας πούμε με πέτσινο πέναλτι και μετά βάζει άλλα 2 γκολ ή όταν κάποιος κερδίζει παρότι αδικείται (πχ. Καβάλα-ΠΑΟΚ, πέναλτι μαρς σε Σαλπιγγίδη και κόκκινη στον αμυντικό που δεν δόθηκαν). Ακόμα και στο περσινό πρωτάθλημα να πας ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται δύο βαθμούς χαμένος, οπότε +2/-2 δεν νομίζω ότι αποτελεί συστηματική εύνοια... Όχι βέβαια ότι αυτό το (απίστευτα καμένο ) σάιτ αποτελεί σοβαρό κριτήριο αλλά να 'χαμε να λέγαμε!
Mika Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Γουσταρω που οι οπαδοι της ομαδας μου παραδεχονται οτι δεν υπηρχε πεναλντυ του Κουμορτζι και απεναντι κατι Μαργαρίτες λενε οτι αδικηθηκαν (!) και κατι εκτελεστες λενε ακομα για τα παπουτσια του Σισε
firewalker Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Ο Μήτρογλου έπρεπε να πάρει κόκκινη για δυσφήμηση αθλήματος και να του επιβληθεί 6-μηνη τιμωρία από την Ε.Π.Ο.
margaritagr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Γουσταρω που οι οπαδοι της ομαδας μου παραδεχονται οτι δεν υπηρχε πεναλντυ του Κουμορτζι και απεναντι κατι Μαργαρίτες λενε οτι αδικηθηκαν (!) και κατι εκτελεστες λενε ακομα για τα παπουτσια του Σισε Πατριωτη τα γεγονοτα οπως ειναι λεμε ε! Εγω μπηκα και εκραξα για το πεναλντι αν δεις λιγες σελιδες πισω! Και μετα εγραφα οτι υπηρχε μαρκαρισμα στον Τοροσιδη κι εψαχνα να το δω. Κι οταν το ειδα, ηταν καθαρη παραβαση που μπορουσε ανετα να σφυριξει. Ειχαμε λοιπον ενα καθαρο που δεν εδωσε κ ενα ακυρο που εδωσε. Ειναι βλακας η δεν ειναι;; Και για το δικο σας ματς τισ προαλλεσ ειπα οτι δεν ηταν κανενα απο τα 2 πεναλντι(ουτε το υπερ ουτε το κατα(Σιμαο)) Εμας ας πουμε ο Μπαστια επρεπε να ναι εξω με 2η κιτρινη, οπως κ εσας ο Κουμορτζι. Δες και το μαρκαρισμα του Γιονσον δεν ηταν για καρτα, οπως επισης σφυριχτηκαν ανυπαρκτα οφσαιντ σε Μητρογλου και Σισε Αυτους εχουμε κι οπως φαινεται δεν αλλαζουν, τι να κανουμε.. Ο Κακος κ καλα ο καλυτερος Ελληνας διαιτητης... Αυτος που στον τελικο ειχε μετρησει το γκολ-οφσαιντ της αεκ, κ μετα εβγαλε καρτα στον Γκαλετι ενω ειχε γυρισμενη πλατη... Sent from my iPhone using Insomnia
Mika Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 ναι ρε πατριωτισα αλλα οταν εχεις παρει τετοιο πεναλντυ (μην παρεξηγηθω και το δικο μας αναλογο ηταν) ε καπου " δε σε παιρνει " να μιλας για τον υπολοιπο αγώνα.
Deponakias Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Ο Μήτρογλου έπρεπε να πάρει κόκκινη για δυσφήμηση αθλήματος και να του επιβληθεί 6-μηνη τιμωρία από την Ε.Π.Ο. Και να μην ξανα παιξει ποτε απεναντι στον παναθηναικο και ιδιαιτερα αν ο τζορβας ειναι κατω απο τα δοκαρια...
kanesaxo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Tι εκανε ο μητρογλου για να το αξιζει αυτο? καπου ειδα στις ειδησεις οτι εβγαλε τη φανελα,ειχε συνέχεια ?
Mika Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 εβγαλε και το σορτσακι και ετρεχε με το μπλε βρακι του.
kanesaxo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Χμμ οντως, 2 ματς... Αφου δε ρουφηξε τη γραμμη της μικρης περιοχής παλι καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις