Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επαιξε εξαιρετικά βάση του τρόπου παιχνιδιού! Αν ήμουν στη θέση του, θα έπαιζα χειρότερα!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ενώ ο Χολέρας έπαιζε με το θυμιατό στο χέρι.

Ακόμα να το ξεπεράσεις; Έπρεπε να διακοπεί ο αγώνας και να γράψει το αγαπημένο σου 0-3 το ματς ναί ή όχι;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο σιλντεφελντ παει και σπρωχνει εκτος φασης τον ντε βινσεντι που πεφτει κατω, κι ο διαιτητης δινει κιτρινη στους δυο παιχτες. Καλη φαση.

Δημοσ.

Ο σιλντεφελντ παει και σπρωχνει εκτος φασης τον ντε βινσεντι που πεφτει κατω, κι ο διαιτητης δινει κιτρινη στους δυο παιχτες. Καλη φαση.

Καλα και για το γκολ...ασε!

Δημοσ.

Kαλα , ο superpie απο οσα γκολ εχει βαλει ο ΠΑΟ απτην αρχη της σεζον ζητημα αν εχει παραδεχθει παραπανω απο ενα ως καθαρο και δικαιο, απορω τι ανοιγετε κουβεντα με το 123453545ο τρολλ account του κιολας...

Δημοσ.

Kαλα , ο superpie απο οσα γκολ εχει βαλει ο ΠΑΟ απτην αρχη της σεζον ζητημα αν εχει παραδεχθει παραπανω απο ενα ως καθαρο και δικαιο, απορω τι ανοιγετε κουβεντα με το 123453545ο τρολλ account του κιολας...

Αν νομιζεις και εσυ οτι ειμαι ο superpie λογω επειδη σου πιπιλησε το μυαλο ο demon13 τοτε το κουμπακι της αναφορας και οι admin ειναι διαθεσιμοι.Τραβα εκει για τα παραπονα σου.

Δεν ξερω για τον superpie που λες,αλλα εσυ εχεις παραδεχτει μηπως καποιο γκολ της ομαδας σου που δεν επρεπε να μετρησει?

Και επισης,δεν υπαρχει οφσαιντ στο πρωτο γκολ του ΠΑΟ σημερα? (προσεξε,δεν μιλαω οτι επρεπε να χασεις,γιατι ησουν καλυτερος σχεδον σε ολοκληρο το ματσ.Απλα οτι υπαρχει οφσαιντ,υπαρχει)

Midi μιλατε και εσεις που δεν εχετε παραδεχτει εδω και 15 χρονια οτι εχω παρει ενα καθαρο πρωταθλημα.Και σε καθε αγωνιστικη βλεπετε αλλοιωσεις αποτελεσματων..

Εσυ εχεις παραδεχτει οτι καποιο γκολ σας φετος δεν επρεπε να μετρησει?

• Super Moderators
Δημοσ.

Χίλιες φορές τα ίδια πράγματα. 

Απαγορεύονται οι πολλαπλοί λογαριασμοί. 

Και μη δω κανένα προσωπικό μήνυμα περί "λάθους" και λοιπές ομορφιές που διάβαζα και κατά τη μετάβαση από τον Superpie στον Crash, γιατί θα πέφτει spam ban με την έγγραφή.

Άντε, γιατί το παραξεφτύλισες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...