Προς το περιεχόμενο

Διαιτησία

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το ποδοσφαιρο ειναι αντρικο αθλημα. Οσοι δεν μπορουν υπαρχει το γκλοφ το πλεξιμο και διαφορα αλλα.

Αντρικό εννοείς να μην έχεις πρόβλημα με το να σου πετάνε βεγγαλικά και φωτοβολίδες; Πχ το ράγκμπι είναι αδερφίστικο, που αν πέσει αντικείμενο μέσα θα το διακόψουν;

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αντρικό εννοείς να μην έχεις πρόβλημα με το να σου πετάνε βεγγαλικά και φωτοβολίδες; Πχ το ράγκμπι είναι αδερφίστικο, που αν πέσει αντικείμενο μέσα θα το διακόψουν;

Να το διακοψει και -2 η -102 βαθμους σιγα μην σκασω, εγω αναφερομαι στα του αγωνιστικου χωρου. Επισης ποσο βαζεις στο σημερινο διαιτητη?

Το ραγκμπι και το χοκευ θελουν αρκετα κοτσια ως αθλημα ;)

Α ΟΚ, για τα εντός δεν έχω άποψη, γιατί έβλεπα από streaming κάνοντας και κάτι άλλο ταυτόχρονα. Σε τέτοιες συνθήκες πάντως, ο διαιτητής και οι παίκτες ξέρουν ότι αν βγει κόκκινη ή αν γίνει κανένα 0-2, παίζει να μην τελειώσει το ματς, γεγονός το οποίο αλλάζει εντελώς το ματς.

Ο σημερινός διαιτητής ελέγχεται για κανά 2 ανύπαρκτα φάουλ υπέρ μας και για 2-3 κάρτες που δεν έβγαλε (εκ των οποίων μία κόκκινη) εναντίον σας.

Εγώ του βάζω 9, γιατί ήταν στοχοποιημένος από τον Αλαφούζο και τα μέσα του και πάλι κατάφερε να σφυρίξει όσο καλύτερα μπορούσε μέσα σε ένα γηπεδάκι που έσκαγαν κροτίδες ανά 5 λεπτά.

• Like 1

Οταν εχει διακοπει το ματς 3 φορες, οταν πετανε μεσα κροτιδες , στον μητρογλου νερα στο γκολ, κονταρια στα κορνερ (στον σαμαρη) , χαρισμενη δευτερη κιτρινη στον πρανιτς, ε δε γινεται να διαμαρτυρεσαι για 5 παραπανω φαουλ. Οπως και στη φαση του ρομπερτο που ο παιχτης του παναθηναικου τον παρεμποδιζει και δινει καρτα στον τερματοφυλακα.

Γενικα το σημερινο ματς δε χωρα διαμαρτυρια απο κανεναν.

• Like 1

Εγω παλι του βαζω 4 για ολα αυτα που λες + το οτι δεν δεικοψε το ματς. Αλλα για να εχεις τα guts που λενε και οι αμερικανοι να το διακοψεις πρεπει να εχεις την φωλια σου καθαρη και ο μανταλος δεν την εχει. και  φυσικα να ξερεις οτι την επομενη δεν θα σου σπασουν το μαγαζι, αμαξι καποιοι ψυχακηδες. Οποτε εχουμε μια διοργανωτρια μπουρδελο, που αντιπροσωπευει επαξια την χωρα, κοιτωντας πως τα δυσαρεστημενα μελη της θα φωναζουν λιγοτερο χωρις να ειναι δυσαρεστημενοι αυτοι οι οποιοι μπορουν να την απειλησουν. Μην το γελαμε το ποδοσφαιρο ειναι μικρογραφια της σαπιας κοινωνιας μας.

Κοιτα εγω επειδη το εργακι το ξερω δεν χολοσκαω, δεν με νοιαζει ακομα και αν φτασει στην 4η εθνικη ο παναθηναικος. Βγαζω μερικα ψιλα απο τον οσφπ καθε σκ και ειμαι ευχαριστημενος.

1.20 χ 10 χ 25 ματς καλα ειναι :)

• Like 1

Ούτε οι Τανατζήδες έχουν τη φωλιά τους καθαρή και μια χαρά το διέκοψαν το ματσάκι τον Μάιο. 

Είναι βλέπεις τι πλάτες έχει ο καθείς, για να παίρνει τις αποφάσεις.

PS Και εγώ συζήτηση κάνω μαζί σου, εγώ δεν βγάζω καν λεφτά από τον Ολυμπιακό ;)

Ούτε οι Τανατζήδες έχουν τη φωλιά τους καθαρή και μια χαρά το διέκοψαν το ματσάκι τον Μάιο. 

Είναι βλέπεις τι πλάτες έχει ο καθείς, για να παίρνει τις αποφάσεις.

PS Και εγώ συζήτηση κάνω μαζί σου, εγώ δεν βγάζω καν λεφτά από τον Ολυμπιακό ;)

Καλα ρε δε βγαζω και μηνιατικο απλα σου λεω οτι καποτε μπορουσε να με πειραξει το αποτελεσμα στην σουπα λιγκα. πλεον καρφακι..Μπορουσαν να κανουν αλλιως? Μπορουσαν να συνεχισουν το ματς μς 200 ατομα πιθανως.

Αλλα εγω το εχω ξαναπει βγαινει ο ταδε και λεει την δικια του βλακεια προκαλει 10 πειραγμενους στον εγκεφαλο οι οποιοι ειναι ικανοι να γκρεμισουν οικοδομη. Ποιανεις τους 10 πειραγμενους, ριχνεις ενα γερο προστιμο σε αυτον που ειπε την μαλακια τετοιο που να τον τσουζει αρκετα. Κουνιεται ο επομενος? Οχι. Συμφερει την πολιτεια? Οχι.

Αρα ολα φτανουν στο ιδιο σημειο. Την εχουμε ξανακανει την κουβεντα νομιζω.

Σημερα πως μπηκαν στο γηπεδο οτι μαλακια μπορουσε να βρεθει? Μην μου πεις ιδιωτικη φυλαξη. να την βρασω. λες και δεν ξερω τι ειναι αυτος στην ιδιωτικη φυλαξη. Τα ματ και πληρωθηκαν και ειδαν τσαμπα την σουπα.

Ο σημερινός διαιτητής ελέγχεται για κανά 2 ανύπαρκτα φάουλ υπέρ μας και για 2-3 κάρτες που δεν έβγαλε (εκ των οποίων μία κόκκινη) εναντίον σας.

Εγώ του βάζω 9, γιατί ήταν στοχοποιημένος από τον Αλαφούζο και τα μέσα του και πάλι κατάφερε να σφυρίξει όσο καλύτερα μπορούσε μέσα σε ένα γηπεδάκι που έσκαγαν κροτίδες ανά 5 λεπτά.

Σας αδίκησε κιόλας... ήμαρτον. 10 βάλτου μια που αποστολή εξετελέστει

Ο διαιτητής αυτός έχει κάνει αισχρές διαιτησίες, και κακώς συνεχίζει να σφυρίζει.Δεν βάζω το σημερινό.

+ Μπλέκεται με τον Μπεο με τα στημένα, με αποδείξεις πλέον.

Και με τον Αγαπούλα που ήταν κολλητός του Πιλάβιου και του Πατέρα, τα είπαμε.

Στο σημερινό σε ευνόησε, έπρεπε να παίζεις με 9, να φας μια ξεγυρισμένη τεσσάρα και να πας αύριο σχολείο να σε κοροϊδεύουν και οι αεκτζήδες.

Ε τότε τι τον θες για διαιτητή και τον υποστηρίζεις; Να διαγραφεί λοιπόν. Αφού δεν κάνει. 

Άστο καρφώθηκες με το 9άρι που έβαλες σε διαιτητή που "και καλα" μας ευνόησε. 

25-10 τα φάουλ , 4-1 οι κίτρινες, όλα υπερ σας, και μας ανακάλυψες 2 αποβολές. (Του πρανιτς ισχύει μόνο)

Και με τον Αγαπούλα που ήταν κολλητός του Πιλάβιου και του Πατέρα, τα είπαμε.

Για δείξε. Θέλω να το δω αυτό. Που το στηρίζεις; Γιατί εγώ στο απέδειξα.

Με 9 παίχτες έπρεπε να παίζει ο ΠΑΟ. Αδικήθηκαμε από την ΑΠοδεδειγμενη παράγκα του αραβα και φυσικα κόντρα σε όλους οι ήρωες παίχτες τα παλικάρια μας νίκησαν τσεκουρια όπως ο Λαγός!

Μόνο οι παραπάνω απόψεις αρμόζουν σε όσους έχουν παράπονα από εχθές!

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...