Προς το περιεχόμενο

Διαιτησία

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παντως ρωμαιε, κριτικη για στημενες κληρωσεις κανεις, για το οταν στην ομαδα σου χαριστηκαν δεν σε ειδα να κανεις. Οποτε μην κατηγορεις τους αλλους.

Αν και δε καταλαβαίνω σε τι πράγμα αναφέρεσαι, στο τοπικ αυτο όμως ο καθένας λέει αυτο που τον βολεύει. Όσο θα υποστηρίζετε κάποιοι (δεν αναφερομαι σε εσένα συγκεκριμενα) αυτά που γράφουν χρηστες οπως ο Demon, εγω και ο LRoi θα απαντάμε ανάλογα (με τον οποιο σε πολλά δεν συμφωνω αλλά αμα θέλετε θα στηρίζω ακομα και τσουκαλά... :-P )

Αν θες τη προσωπική και ειλικρινή μου γνώμη πάντως, όλοι μπλεγμένοι ειναι πιστευω με διαφορετικους τρόπους ο καθένας και αν θέλετε πραγματικά να δειτε κάθαρση, θα πρέπει να πέσουν ΟΛΑ τα κεφάλια. Να γινει φορμάτ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και να ξεκινησουν ολα απ την αρχη. Αυτό δε βολευει φυσικά ουτε τους Ολυμπιακους στο ποδόσφαιρο, ούτε φυσικά και τους Παναθηναικους στο μπάσκετ....

(edit...αναφέρεσαι στην εποχή Κοσκωτά? Γιατι για το θέμα αυτο έχουμε συζητήσει αρκετές φορές)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παντως ρωμαιε, κριτικη για στημενες κληρωσεις κανεις, για το οταν στην ομαδα σου χαριστηκαν δεν σε ειδα να κανεις. Οποτε μην κατηγορεις τους αλλους.

Τί θα ρίξουμε σήμερα ρε και μην ασχολείσαι με τα "πλυντήρια" που ξεπλένουν χρήματα αβέρτα

Kάπου εδώ μπαίνεις ignore list, να μην σε ενοχλώ. Και έτσι δεν θα μου το ξαναπαίξεις admin.

Βάλε και εμένα plz

begging-doggy.jpg

Δεν ξέρω τι ανακάλυψες εσύ ξαφνικά πρόπερσι.

Εγώ είμαι αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι τους χαχόλους που όταν ο Κοσκωτάς ήταν με βραχιόλια στις ΗΠΑ, είχαν αναρτήσει πανώ "κάτω τα χέρια".

Κατά τα άλλα, αυτά που έγραφα και πριν: ο νόμος του φόβου, της σιωπής και της συνενοχής. ("Άμα πέσουμε εμείς, θα πέσουν και οι άλλοι". Ε, να πέσουν, χίλιες φορές.)

Αλλά, ναι, η Βιανέξ. Όχι, η Ιντρακόμ. Όχι, η χούντα. Όχι, οι ναζί. Και κάπως έτσι, στη χώρα της φαιδρής πορτοκαλέας, οι "μη μιλάτε" πορεύονται μια χαρά.

Αρκεί που έχουμε ένα λόγο να αισθανόμαστε νικητές κάπου, τέλος πάντων, το πρωί της Δευτέρας.

Επειδή κι εγώ είμαι αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι τι γινόταν τη δεκαετία του 90, ο Κοσκωτάς καταδικάστηκε. Τότε δεν είχε παράγκα ο Ολυμπιακός? Ο Σαλιαρέλης δεν καταδικάστηκε? 

Ο Βαρδινογιάννης πότε καταδικάστηκε και γιατί?

Επαναλαμβάνω, παρεμβαίνεις συνεχώς όταν έχεις να πεις κάτι εναντίον του Ολυμπιακού και όταν τα ίδια και χειρότερα γίνονται από παράγοντες του ΠΑΟ, προτιμάς τη σιωπή.

Να κλείσει και η Ιντρακόμ και η Βιανέξ και όλες. Ούτε λεφτά βγάζω από αυτούς, ούτε θα πεινάσει η χώρα αν κλείσουν.

Αλλά να ξέρουμε για τι μιλάμε, όχι μόνο ο κακός Μαρινάκης και οι άλλοι άγιος ο Θεός.

• Like 1

• Super Moderators

Για να ξέρουμε για τι μιλάμε, έχω 5 (ολογράφως, πέντε) μηνύματα στο νήμα.

Κατά τα άλλα, παρεμβαίνω συνεχώς.

Εντάξει, δε θα έπρεπε να με εκπλήσσει, για τα ίδια ακριβώς με έχουν "κατηγορήσει" οπαδοί όλων των ομάδων εδώ μέσα, δεν είσαι ο πρώτος.

Κακώς πήρα στα σοβαρά τον Cossutius και κακώς νόμισα ότι είναι δυνατόν να γίνει συζήτηση. Δε θα επαναληφθεί.

Ρωμαιε αναφερω οτι το ιδιο συστημα που "εστησε" την φετινη κληρωση καποτε σου "χαρισε" το -2. Οποτε εφοσον ειναι το ιδιο συστημα αυτα που λες πεφτουν σε αντιθεση. Για την εποχη κοσκωτα ημουν πολυ μικρος για να την ξερω :)

Για να ξέρουμε για τι μιλάμε, έχω 5 (ολογράφως, πέντε) μηνύματα στο νήμα.

Κατά τα άλλα, παρεμβαίνω συνεχώς.

Εντάξει, δε θα έπρεπε να με εκπλήσσει, για τα ίδια ακριβώς με έχουν "κατηγορήσει" οπαδοί όλων των ομάδων εδώ μέσα, δεν είσαι ο πρώτος.

Κακώς πήρα στα σοβαρά τον Cossutius και κακώς νόμισα ότι είναι δυνατόν να γίνει συζήτηση. Δε θα επαναληφθεί.

Έχεις γράψει κατά καιρούς και στα άλλα αθλητικά νήματα. 

• Super Moderators

Bεβαίως και έχω γράψει.

Λόγου χάρη, στο νήμα του Ολυμπιακού, σε σύνολο 8868 μηνυμάτων, έχω ούτε λίγο ούτε πολύ... 12 (ολογράφως, δώδεκα) μηνύματα.

Στο νήμα του Παναθηναϊκού, δε, έχω δώσει ρέστα, αφού σε 8845 μηνύματα, έχω γράψει 3 (τρεις) φορές. 

Παρεμβαίνω συνεχώς λέμε. Για να μην πούμε πόσα, από αυτά τα μηνύματα, είναι συντονιστικές παρεμβάσεις και χαλάσουν οι εντυπώσεις που πας να δημιουργήσεις.

Το αφήνω εδώ το θέμα, γιατί -παρότι θα μπορούσα να βρω και τι ακριβώς έχω γράψει, και πόσο "συχνά" επιτίθεμαι στον Ολυμπιακό, δε νομίζω ότι αξίζει να διαθέσω κι άλλο χρόνο στην απάντηση τέτοιου είδους "επιχειρημάτων".

Καλή συνέχεια.

• Like 1

Οποιος μιλάει για παράγκα επιτίθεται στον Ολυμπιακό-Χαλάει το thread. Τα περιττώματα που βλέπει όποιος κάθεται να δει superligda δεν το αναφέρει κανένας.

Επειδή κι εγώ είμαι αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι τι γινόταν τη δεκαετία του 90, ο Κοσκωτάς καταδικάστηκε. Τότε δεν είχε παράγκα ο Ολυμπιακός? Ο Σαλιαρέλης δεν καταδικάστηκε? 

Ο Βαρδινογιάννης πότε καταδικάστηκε και γιατί?

Για αδικήματα εκτος ποδοσφαίρου. Είδες εσύ να πηγαίνει μέσα κανείς στην Παράγκα 1 ή έγινε γαργάρα το θέμα; Στην 2 το ίδιο δεν πάει να γίνει;

Ο ίδιος ο Λιάνης υπουργός αθλητισμού δεν δήλωσε οτι φοβόταν τον κόκκαλη και δεν έκανε καμία κίνηση; Θες βίντεο;

Κατα τα άλλα ο Βαρδινογιάνης γιατι δεν καταδικάστηκε με 6/21 πρωταθλήματα. Ή ο πατέρας.

Ρωμαιε αναφερω οτι το ιδιο συστημα που "εστησε" την φετινη κληρωση καποτε σου "χαρισε" το -2. Οποτε εφοσον ειναι το ιδιο συστημα αυτα που λες πεφτουν σε αντιθεση. Για την εποχη κοσκωτα ημουν πολυ μικρος για να την ξερω :)

Κοιταξε, νομιζω οτι το -2 έχει μια εμφανή διαφορά με αυτο το πράγμα που έγινε φέτος με τη κληρωση. Αν και μεταξυ μας και επειδη δεν αναφέρομαι σε προκλητικό χρήστη πιστευω οτι έγινε τυχαία.  Δεν έχω κανέναν ικανό για κάτι τέτοιο. Ούτε καν τον Μάκαρο.

Snoob να έχεις υποψη σου, οτι στα αθλητικά και ειδικά σε θέματα διαιτησίας, απαντάμε βάση του ποιος χρήστης ειναι απέναντί μας. Αν εσύ, ο anubis κτλ κτλ έγραφες τα ιδια θα σου απάνταγα σοβαρότατα. Όλα έχουν να κάνουν με το αν ο απέναντι προσπαθεί να δημιουργήσει εντάσεις ή οχι.

Πέρα απο τα τρολαρίσματα και τις επιθέσεις κάποιον υποστηρικτών της παράγκας, ας δούμε και 1-2 σοβαρά άρθρα και δηλώσεις για την εκκρεμή υπόθεση των στημένων. 

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/stimena/ola-kathara-gia-toys-martyres-yperaspishs.2469657.html

Link.png Site: Εδώ οι μάρτυρες για τα στημένα βγάζουν λάδι αρχιλαμόγια.

Link.png Site: Και εδώ η συντονισμένη προσπάθεια της ΕΠΟ να καλήψει τον γάβρο(και όχι μόνο) και να τον αθωώσει μεθοδικά.

"....Σε αυτό το 15μηνο θέλαμε να προσφέρουμε κάτι, αλλά μας αντικατέστησαν και μάλιστα μετά από εμάς δεν πήγε κανένας εισαγγελέας. Έβαλαν έναν φορολογικό δικαστή να ασκήσει εισαγγελική έρευνα"....".

Ποιος είναι ο Φάκος; Και γιατι παραμερίστηκε; Link.png Site: Εδώ

Με 2 λόγια, η ελληνική δικαιοσύνη προσπάθησε να κάνει κάτι εξαρχής, και η ΕΠΟ δίνει αγώνα χαρακωμάτων κάλυψης και αθώωσης της σαπίλας.

Αυτά απο το contra.gr και όχι απο εμένα τον ψεύτη. 

«Η μεθοδευμένη ευτελής προσπάθεια συγκεκριμένων μέσων αθλητικής ενημέρωσης, ιδιοκτησίας του Δ.Γιαννακόπουλου, να ενοχοποιηθεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο Πρόεδρός της για ανύπαρκτο «παράπτωμα» έπεσε στο κενό.
Με σημερινή απόφασή του, ο Αθλητικός Δικαστής απάλλαξε και τους δύο, κρίνοντας ότι δεν συνέτρεξε οιαδήποτε παράβαση κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στις 14/10/2013.
Οι κατασκευασμένες κατηγορίες τελικά εξέθεσαν τον εμπνευστή και ενορχηστρωτή τους
».

Έτσι. Συνεχίστε τη προσπάθεια να καθαρίσετε το άθλημα παδιά. Σας στηρίζουμε και εσάς και τον Βαγγέλη της καρδιάς μας. Να μας παίρνει λεφτά να του τα δινει σε χρόνια, του πολυχρονεμένου μας :-)

Απολογήθηκε για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων ο διαιτητής Καλόπουλος Αντιμετωπίζει δυο κακουργηματικές κατηγορίες για δωροδοκία και δωροληψία, αλλά και για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες

http://www.skai.gr/news/sports/article/244539/apologithike-gia-to-skandalo-ton-stimenon-agonon-o-diaititis-kalopoulos/

Υπαρχουν αποδειξεις οτι τα πηρε; Απο που κι ως που δωροδοκια. Ενα ανθρωπινο λαθος ηταν οπου εκει καλυπτα και εγω τον Κατσουρανη. Απο που νομιζεις βγηκε το ανεκδοτο; Δυο μετρα offside ηταν. Αυτο που πρεπει να λεμε κανονικα ειναι οτι στο offside του Τζιμπουρη στο 2-1 τον καλυπτες εσυ!!!

Σα δε ντρεπεσαι λεω εγω. Εισαι κακεντρεχης

«Η μεθοδευμένη ευτελής προσπάθεια συγκεκριμένων μέσων αθλητικής ενημέρωσης, ιδιοκτησίας του Δ.Γιαννακόπουλου, να ενοχοποιηθεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο Πρόεδρός της για ανύπαρκτο «παράπτωμα» έπεσε στο κενό.

Με σημερινή απόφασή του, ο Αθλητικός Δικαστής απάλλαξε και τους δύο, κρίνοντας ότι δεν συνέτρεξε οιαδήποτε παράβαση κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στις 14/10/2013.

Οι κατασκευασμένες κατηγορίες τελικά εξέθεσαν τον εμπνευστή και ενορχηστρωτή τους».

Έτσι. Συνεχίστε τη προσπάθεια να καθαρίσετε το άθλημα παδιά. Σας στηρίζουμε και εσάς και τον Βαγγέλη της καρδιάς μας. Να μας παίρνει λεφτά να του τα δινει σε χρόνια, του πολυχρονεμένου μας :-)

Σε τι αναφέρεται το παραπάνω;

Το τακλιν του Λαγού στον Μπαντιμπακα ήταν όχι απλα ορισμός της κόκκινης αλλα ο παίχτης πρέπει να τιμωρηθεί και από τη Σουπερλιγκα με 1-2 αγωνιστικές! Δολοφονικο!<br><br>

Φυσικά δεν εχει καμία σημασία! Ο παίχτης δε βγήκε, ο ΠΑΟ μετά από αυτό έβαλε 2 γκολ και έφυγε παλικάρι απ τη Κρήτη!<br><br>

Όλοι ξέρουμε φυσικά τι θα γινόταν αν ήταν παίχτης του Ολυμπιακού στη θέση του Λαγού!!!<br><br><br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

Για να δουμε θα κατηγορηθεί για αλλοίωση αποτελέσματος ο διαιτητής;;; Χαχαχαχαχαα

Που ειναι οι εισαγγελατοι του φόρουμ;;

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...