Προς το περιεχόμενο

Διαιτησία

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Hταν προεδρος της ομάδας σου οταν πηρες πρωτάθλημα. Και το γεγονος οτι υποστηριζει τον Βαγγέλα μονο 2 πράγματα μπορει να μαρτυρά.

1. Καλυπτει και το δικο του βρωμικο πρωτάθλημα

2. Δεν υπήρχε καμια παράγκα.

Τοσο απλό και τοσο κατανοητο

Αφου λοιπον ο Βαγγέλης μας, καθάρισε το βρωμικο ποδόσφαιρο, ηρθε η ωρα να καθαρισει και το μπάσκετ απο τη παράγκα του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

3. Δε θέλει να φάει το κεφάλι του με τους νονούς που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο.

Δε λέω πως αυτή είναι η απάντηση, αλλά δε μαρτυρά απαραιτήτως μόνο αυτά τα δύο πράγματα που λες. Λογικά μιλώντας.

Κατά τα άλλα, το ότι επιχαίρονται κάποιοι που χάνεται μία ακόμη ευκαιρία να ξεκαθαρίσει λιγάκι η σαπίλα και επικρατεί ο νόμος του φόβου, της συνενοχής ή της σιωπής, είναι ενδεικτικό της νοοτροπίας που μας οδήγησε εδώ που μας οδήγησε.

"Ε, τι, από εμένα θα αρχίσεις;" Και δεν αρχίζεις από πουθενά.

"Ε, τι μιλάς, κι εσύ βρώμικος είσαι". Και έτσι πλατσουρίζουμε όλοι στα λασπόνερα, ευτυχείς.

Αλλά, δεν πειράζει, θα καθαρίσει το μπάσκετ ο "έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας", με την ευγενική χορηγεία της Unicef.

• Like 2

Αφου λοιπον ο Βαγγέλης μας, καθάρισε το βρωμικο ποδόσφαιρο, ηρθε η ωρα να καθαρισει και το μπάσκετ απο τη παράγκα του.

Kαι νομιζεις οτι ο βαγγελας γουσταρει να πεταει 15 μυρρια καθε χρονο..Οχι μεγαλε κανεις τεραστιο λαθος

Δε λέω πως αυτή είναι η απάντηση, αλλά δε μαρτυρά απαραιτήτως μόνο αυτά τα δύο πράγματα που λες. Λογικά μιλώντας.

Κατά τα άλλα, το ότι επιχαίρονται κάποιοι που χάνεται μία ακόμη ευκαιρία να ξεκαθαρίσει λιγάκι η σαπίλα και επικρατεί ο νόμος του φόβου, της συνενοχής ή της σιωπής, είναι ενδεικτικό της νοοτροπίας που μας οδήγησε εδώ που μας οδήγησε.

"Ε, τι μιλάς, κι εσύ βρώμικος είσαι". Και έτσι πλατσουρίζουμε όλοι στα λασπόνερα, ευτυχείς.

Αλλά, δεν πειράζει, θα καθαρίσει το μπάσκετ ο "έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας", με την ευγενική χορηγεία της Unicef.

Δε σε πάω μία, αλλά ρε γαμώτο τα λές τόσο ωραία...

Δε μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο

+1926

Μάγκες αγωνιστικά ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος από όλες τις ομάδες... Και το λέω εγώ που είμαι Παναθηναϊκός! Αλλά αυτό το πράγμα που κάνει με τη διαιτησία (Και εννοώ αυτό το κόλπο με τα φάουλ και τις κάρτες) είναι εμετικό...

Μ αρέσει δε που ο λάτρης των στατιστικών Νικολακόπουλος είναι στο μόνο που από την αρχή του πρωταθλήματος δεν αναφέρεται επιδεικτικά!

Μάγκες αγωνιστικά ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος από όλες τις ομάδες... Και το λέω εγώ που είμαι Παναθηναϊκός! Αλλά αυτό το πράγμα που κάνει με τη διαιτησία (Και εννοώ αυτό το κόλπο με τα φάουλ και τις κάρτες) είναι εμετικό...

Υπαρχει και κατι πιο εμετικο απο τις καρτες. Ο ιδιος ο Νικολακοπουλος

Πρώτον, ποιος φοβάται τους νονούς που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο? Ο Πατέρας? :shock:

Δεύτερον, που είναι η ευκαιρία να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τη σαπίλα?

Την τελευταία φορά που κάποιος βγήκε μπροστά με αυτό το ευαγγέλιο, είδαμε τα παρακάτω:

http://www.youtube.com/watch?v=D3NGqvsmK-g

Κανένα ποδόσφαιρο δεν θέλουν να ξεβρωμίσει, κανείς από τους άμεσα εμπλεκόμενους.

Να έχουν το πάνω χέρι θέλουν, ώστε να μη ρίχνουν λεφτά και να μπορούν να ισορροπούν τα αγωνιστικά τους μειονεκτήματα, με ευνοϊκές διαιτησίες.

Στο μπάσκετ αντίθετα, μιλάμε για μία ομάδα που έχει ρίξει πάνω από 100 εκατομμύρια τα τελευταία 7 χρόνια και κατάφερε να πάρει (την άφησαν να πάρει καλύτερα) ένα πρωτάθλημα και κανά δυό κύπελλα.

• Super Moderators

Πρώτον, απαντώ στο ότι "μπορεί να συμβαίνει μόνο ένα από τα δύο". Προφανώς και δε συμβαίνει μόνο ένα από τα δύο, λέω εγώ. Ο Πατέρας θέλει να απεμπλακεί από το χώρο και γι' αυτό (όχι μόνο στη δίκη) πορεύεται με το "δεν ξέρω, δεν είδα" του Πιλάβιου και όλων των άλλων (ακόμη και ο λαλίστατος Κούγιας ανακάλυψε "καλούς ανθρώπους"). Κανείς δεν ξέρει, τίποτε δεν έγινε, στημένα δεν υπάρχουν. Εδώ στην Ιταλία ολόκληρη Γιουβέντους έπεσε κατηγορία, κι εμείς εδώ θα τους βγάλουμε και δημάρχους στο τέλος. 

Δεύτερον, σαφώς είναι ευκαιρία όταν, επιτέλους, η δικαιοσύνη κινητοποιείται, να γίνει κάτι: γιατί, αν περιμένουμε από την ΕΠΟ και το συνεταιρισμό... 

Εντωμεταξύ, δεν την αντιλαμβάνομαι αυτή τη "λογική" του "ξοδεύω, άρα πρέπει να παίρνω". Τι είχε ξοδέψει δεκαετία του '90 η οικογένεια Γιαννακόπουλου στο μπάσκετ και τι πήρε; Και πρωτάθλημα με πλεονέκτημα έδρας έχασε, και από όλα τα καλά.

Τα λέει και ο "εφοπλιστής" αυτά (ο "έγκλημα"), τα λένε και οι παρατρεχάμενοί του: "επενδύει", άρα... Ε, όποιος επενδύει, να κατεβαίνει στα ημίχρονα να δίνει ευχές, κι εμείς να χαιρόμαστε (και άμα λάχει κλείνουμε και τον άλλο στο ασανσέρ που έβγαλε γλώσσα...)

Και επειδή επενδύει, ο Αστέρας δεν μπορεί να πάρει κύπελλο, δεν κάνει βρει παιδί μου.

Αλλά, εντάξει, γιατί τα ίδια (μα, όχι, αγαπητέ μου, τι λέτε, χειρότερα) κάνουν και οι άλλοι στο μπάσκετ. Τέλεια. 

Δεν είπα ότι ξόδεψε, άρα έπρεπε να πάρει κάτι με το έτσι θέλω.

Είπα ότι ενώ επένδυσε, κάτι που δεν ισχύει για τους ποδοσφαιρικούς ανταγωνιστές του Ολυμπιακού, δεν τον άφησαν να διεκδικήσει αυτά που δικαιούταν.

Συνεχίζω όμως να διακρίνω μία εμμονή απέναντι στον Μαρινάκη, όταν από πολύ νωρίτερα ο εφευρέτης της αλητείας και κατέβαινε στα αποδυτήρια και κανόνιζε τις κληρώσεις των διαιτητών, δικαίωμα που του κληροδότησαν ο πατέρας του και ο θείος του και τζόγαρε στη Μαλαισία κλπ.

Και ξαφνικά πρόπερυσι ανακαλύψαμε ότι ο Μαρινάκης είναι ο κακός και αν απομακρυνθεί αυτός θα ξεβρωμίσουμε.

Όχι κύριοι, να ξεβρωμίσει πρώτα το μπάσκετ και η Ελλάδα από τη Βιανέξ και μετά να πέσει ο Ολυμπιακός στη Γ με την ΑΕΚ για τα στημένα, εφόσον αποδειχτεί δικαστικά η ενοχή του προέδρου του (βέβαια μετά θα πρέπει να πέσει μαζί του και ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ τοπικό και ο Αστέρας που άνοιξε τα πόδια στον Άρη κλπ κλπ κλπ γιατί για όλους έχει φακελάκια η UEFA)

• Super Moderators

Δεν ξέρω τι ανακάλυψες εσύ ξαφνικά πρόπερσι.

Εγώ είμαι αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι τους χαχόλους που όταν ο Κοσκωτάς ήταν με βραχιόλια στις ΗΠΑ, είχαν αναρτήσει πανώ "κάτω τα χέρια".

Κατά τα άλλα, αυτά που έγραφα και πριν: ο νόμος του φόβου, της σιωπής και της συνενοχής. ("Άμα πέσουμε εμείς, θα πέσουν και οι άλλοι". Ε, να πέσουν, χίλιες φορές.)

Αλλά, ναι, η Βιανέξ. Όχι, η Ιντρακόμ. Όχι, η χούντα. Όχι, οι ναζί. Και κάπως έτσι, στη χώρα της φαιδρής πορτοκαλέας, οι "μη μιλάτε" πορεύονται μια χαρά.

Αρκεί που έχουμε ένα λόγο να αισθανόμαστε νικητές κάπου, τέλος πάντων, το πρωί της Δευτέρας.

• Like 2

Hταν προεδρος της ομάδας σου οταν πηρες πρωτάθλημα. Και το γεγονος οτι υποστηριζει τον Βαγγέλα μονο 2 πράγματα μπορει να μαρτυρά.

1. Καλυπτει και το δικο του βρωμικο πρωτάθλημα

2. Δεν υπήρχε καμια παράγκα.

Τοσο απλό και τοσο κατανοητο

Δεν βλέπεις τι ωραία που καθάρισε; Όργια γίναν πάλι σε ματς των ΠΑΟ - ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ. Αδικήθηκαν οι 2 πρώτοι ευνοήθηκε η ομάδα σου.

Δεν μπορεί ο διαιτητής να μην είδε ούτε την αγκονιά του Σαβιόλα ούτε και το χέρι του Μανιάτη. Και δεύτερη φορά φέτος να γίνεται αλλοίωση αποτελέσματος μέσα στην λεωφόρο, στερώντας μας 1 βαθμό.

"Καθάρισε" το ίδιο το ποδόσφαιρο μάλλον και ψόφησε. 

΄Οσο για την απάντησε που μπήκε στον κόπο και σου έδωσε ο Snoob είναι και το λογικότερο. Mια που αποσύρθηκε απο την μπάλα γιατί να ανοίγει μέτωπα; Γιαυτό λοιπόν υποστήριξε ψωμιάδη-Μαρινάκη και όχι κάποιον απο τους 2 μεμονωμένα, όπως θες να το παρουσιάσεις εσυ (γιατί μόνο έτσι βρίσκει ευστάθεια η στρεβλή λογική σου)

Όχι κύριοι, να ξεβρωμίσει πρώτα το μπάσκετ και η Ελλάδα από τη Βιανέξ και μετά να πέσει ο Ολυμπιακός στη Γ με την ΑΕΚ για τα στημένα, εφόσον αποδειχτεί δικαστικά η ενοχή του προέδρου του 

Στην τύχη νομίζεις θα το αφήσει ο Μαρινάκης; Εσύ στην τύχη θα το άφηνες; Εδώ οι μάρτηρες άρχισαν και τα γυρνάνε διάβασα. 

Ξαφνικά η Ελληνική δικαιοσύνη απέκτησε "βάρος" και κύρος....έχετε πλάκα.

Snoob

Ειμαι 100% σίγουρος οτι δεν κατάλαβες το νοημα του ποστ, εφόσον έκατσες να μου απαντήσεις σοβαρά.

Αν ήθελα να κάνω σοβαρή κουβέντα δε θα απαντουσα στον συγκεκριμένο χρήστη, αλλά σε οποιονδήποτε άλλον.

Κατα τα άλλα επειδή το πας σε σοβαρή κουβέντα θα σου απαντήσω πάνω σε αυτο.

Ελάχιστοι χαιρονται και αυτοι ειναι όσοι ψάχνουν φθηνές δικαιολογίες για τη κατάντια των ομάδων τους. Αντι ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του, ψάχνει να βρει πράγματα που δε μπορει να αποδειξει. Το άδειασμα του ΟΑΚΑ πέρσι με τον Αστέρα Τριπολης ηταν η αποδειξη οτι ο κόσμος δεν ανέχεται την αδικία. Δε βλέπω να έχει γινει κάτι τέτοιο στο μπάσκετ ας πουμε....

Ο Πατέρας δεν έχει κανέναν να φοβηθεί μια που το ανέφερες. Αν ειναι δυνατόν....Μιλάμε για τεράστιο μέγεθος...Ο άνθρωπος εσκαγε στο Καραισκάκη με 30 φουσκωτους που μπορουσαν να δειρουν ολόκληρη θύρα... :P :P

Εντωμεταξύ, δεν την αντιλαμβάνομαι αυτή τη "λογική" του "ξοδεύω, άρα πρέπει να παίρνω". Τι είχε ξοδέψει δεκαετία του '90 η οικογένεια Γιαννακόπουλου στο μπάσκετ και τι πήρε; Και πρωτάθλημα με πλεονέκτημα έδρας έχασε, και από όλα τα καλά.

Φαντάζομαι οτι δε θυμάσαι τι ξοδευε και ο Κοκκαλης για το μπάσκετ την ιδια εποχή και τι κορμό ομάδας ειχε φτιάξει. Επειδη πηρε ο ΠΑΟ τον Ουιλκινς? Σο what? Με την επενδυση στον Αμερικάνο πήρε ένα Ευρωπαικό. Αν καθοταν και στους τελικους ισως να επαιρνε και το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναικος πήρε κεφάλι όταν ο Κοκκαλης σταμάτησε να χρηματοδοτεί τον Ολυμπιακό. Απολυτα λογικό. Ο ένας συνέχισε να ξοδευει ό άλλος έπαιζε με ηγέτη τον Βουκσεβιτς...

Απ την αλλη εδω και μια 7ετία οι Αγγελόπουλοι έχουν χαλάσει τα μαλλιά της κεφαλής τους, έχουν πάρει 2 συνεχόμενα Ευρωπαικά, και έχουν φθάσει σε 3 τελικους Ευρωλίγκας, αλλά συνεχιζουμε να βλέπουμε τυχαίες "κληρωσεις" με τον Παναθηναικο σε άδειο ΣΕΦ...

Η άποψή μου είναι πως οποιος θέλει να ξεβρωμισει τον αθλητισμο, ας κάνει πρωτα την αυτοκριτική του ως φιλαθλος-οπαδός...

Aν αποδειχθει οτι η ομάδα μου ειναι μπλεγμένη οπουδηποτε, εγω με χαρά θα πάω να τη βλέπω στα τοπικά.

Πριν γινει αυτό, θα περιμένω να παίζει στα ιδια τοπικά και ο Παναθηναικός και όσοι έχουν μπλεχτει σε αυτές τις ιστορίες.

Γιατί ειναι όλοι μπλεγμένοι, ΑΝ συμβαίνει κάτι.

Demon εγω δε θέλω την απάντηση του Snoob που ο άνθρωπος πιστεψε οτι κάνουμε σοβαρη κουβέντα και μπηκε στο κοπο να απαντησει. Τη δικη σου θέλω που την αποφευγεις. Επεσες στη παγίδα που ο ίδιος πηγες να στήσεις και τωρα χρησιμοποιεις τα γραπτά του mod για να σωθείς? Θα περίμενα κάτι καλυτερο απο κάποιον που μόνιμα προκαλει και δημιουργεί εντάσεις στο φόρουμ.

Παντως ρωμαιε, κριτικη για στημενες κληρωσεις κανεις, για το οταν στην ομαδα σου χαριστηκαν δεν σε ειδα να κανεις. Οποτε μην κατηγορεις τους αλλους.

Εδώ οι μάρτηρες άρχισαν και τα γυρνάνε διάβασα.

Μολις τους ειπαν ειπαν οτι έχουν όλοι λερωμένη τη φωλιά τους ε?

Θα θελα πάντως πολυ να γινει καμια καταδικη και να αρχισουν να κελαιδάνε ολοι. Θα έπεφτε πολυ γέλιο...

Θα περίμενα κάτι καλυτερο απο κάποιον που μόνιμα προκαλει και δημιουργεί εντάσεις στο φόρουμ.

Kάπου εδώ μπαίνεις ignore list, να μην σε ενοχλώ. Και έτσι δεν θα μου το ξαναπαίξεις admin.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...