LRoi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έφταιγε ο Βοσκάκης, ο επόπτης ήταν άχρηστος χθες.
Crash_Batic Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Εντάξει για να μην λέμε και μαλακίες τσομπάνος εντελώς ήταν εχθές ο Βοσκάκης. Ακόμα και εγώ που είμαι Ολυμπιακός αναρωτιόμουν μερικές φορές τί δίνει ή τί δεν δίνεi αντιστοίχως .... Αν ο Πανιώνιος λεγόταν Ολυμπιακός , και ο Ολυμπιακός Άντερλεχτ μα την παναγία θα έσπαγα την τηλεόραση Σημερα ο διαιτητης τι ηταν φιλε μου? Θα μας πεις σημερα για το οφσαιντ που εκοψε στον Αστερα στα πρωτα λεπτα του αγωνα και για τα φαουλ που ηταν 23-3 υπερ του ΠΑΟ στο δευτερο ημιχρονο?
Dropsreef Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν παρακολούθησα δευτερόλεπτο.Τσέκαρα στο ημίχρονο το σκορ είδα κουλουράκια λέω πάμε ολοταχώς για κουβά ξανατσέκαρα το σκορ κοντά στο 70' λέω εντάξει πλερωθήκαμε και αντίο ζωή.
firewalker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Για το offside δεν ξέρω. Δεν είδα το παιχνίδι από την αρχή. Στα φάουλ δεν υπάρχει κανένα λάθος (χάρήστικε σε μερικά στον Αστέρα). Μόνο μία κίτρινη που χάρησε σε έναν παίκτη του Παναθηναϊκού θυμάμαι. Σοβαρό λάθος ηταν που δεν έδωσε το πέναλτι στον Φιγκερόα και δεν άφησε με 10 τον Αστέρα.
Crash_Batic Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Για το offside δεν ξέρω. Δεν είδα το παιχνίδι από την αρχή. Στα φάουλ δεν υπάρχει κανένα λάθος (χάρήστικε σε μερικά στον Αστέρα). Μόνο μία κίτρινη που χάρησε σε έναν παίκτη του Παναθηναϊκού θυμάμαι. Σοβαρό λάθος ηταν που δεν έδωσε το πέναλτι στον Φιγκερόα και δεν άφησε με 10 τον Αστέρα. Μαλιστα,το ακουσαμε και αυτο για πεναλτι και αποβολη για τον Αστερα..Οσο για τα φαουλ,δεν τα ειδες καλα μαλλον..Τουλαχιστον τα μισα του δευτερου ημιχρονου ειδικα δεν ηταν.Δεν δινονται με την πρωτη επαφη ή τζαρτζαρισμα λες και επαιζαν μπασκετ..Μπορεις να δεις στιγμιοτυπα να δεις το οφσαιντ που κοβει..
margaritagr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Φυσικα και τα"κουκια" ηταν υπερ του παναθηναικου σημερα. Καθε επαφη και φαουλ το δινε. Ασε που ο διαιτητης εληξε το ματς νωριτερα απο τις καθυστερησεις που ειχε δωσει.
Crash_Batic Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 15 ολοκληρα δευτερολεπτα νομιζω Κατι αψιμαχιες που εγιναν λογω του fair play,κατι στον τραυματισμο του παικτη του Αστερα +6 αλλαγες= 3 λεπτα καθυστερησεις και αυτες κουτσουρεμενες...
KREATOR13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Κατι αψιμαχιες που εγιναν λογω του fair play,κατι στον τραυματισμο του παικτη του Αστερα +6 αλλαγες= 3 λεπτα καθυστερησεις και αυτες κουτσουρεμενες... Οντως κριμα,ηθελα να δω και δευτερο γκολ απο τον παιχταρα τον Φιγκεροα
Crash_Batic Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Βρε να εβαζες και αλλο..Συζητηση κανουμε,δεν ειπα κατι διαφορετικο.. Ειπα και πριν οτι επαιξες την καλυτερη σου μπαλα.Ειναι κακο να παραδεχτεις οτι οντως πηρες και εσυ τα "σπορια" που μας ειχατε πρηξει χθες και για το οφσαιντ που εκοψε στον Αστερα?
firewalker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Στο 2ο γκολ του Παναθηναικού ήταν πέναλτι και αποβολή κανονικά. Τα υπόλοιπα είναι χαζομάρες.
KREATOR13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Βρε να εβαζες και αλλο..Συζητηση κανουμε,δεν ειπα κατι διαφορετικο.. Ειπα και πριν οτι επαιξες την καλυτερη σου μπαλα.Ειναι κακο να παραδεχτεις οτι οντως πηρες και εσυ τα "σπορια" που μας ειχατε πρηξει χθες και για το οφσαιντ που εκοψε στον Αστερα? Ναι φιλε μου απλα αυτη τη συζητηση(για τα φαουλ) εγω τη θεωρω μιζερη γι'αυτο και την αποφευγω και στεκομαι στο καλο προσωπο και τη νικη της ομαδας μου.Προσωπικα εγω δεν σε εχω πρηξει για το χτεσινο σας παιχνιδι και δεν εχω προβλημα να παραδεχτω οτιδηποτε αρκει να ΙΣΧΥΕΙ.
Crash_Batic Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Στο 2ο γκολ του Παναθηναικού ήταν πέναλτι και αποβολή κανονικά. Τα υπόλοιπα είναι χαζομάρες. Χαζομαρα ηταν και το τετ-α-τετ που εκοψε στον Αστερα με οφσαιντ?
KREATOR13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Χαζομαρα ηταν και το τετ-α-τετ που εκοψε στον Αστερα με οφσαιντ? Ο ΣΚΑΙ δεν ειπε τιποτα παντως
Crash_Batic Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι φιλε μου απλα αυτη τη συζητηση(για τα φαουλ) εγω τη θεωρω μιζερη γι'αυτο και την αποφευγω και στεκομαι στο καλο προσωπο και τη νικη της ομαδας μου.Προσωπικα εγω δεν σε εχω πρηξει για το χτεσινο σας παιχνιδι και δεν εχω προβλημα να παραδεχτω οτιδηποτε αρκει να ΙΣΧΥΕΙ. Οπως παραδεχτηκες ενα πραγμα την φαση του Κουτσιανικουλη που δεν αφησε το πλεονεκτημα? Δεν ισχυει οτι στο 10ο λεπτο στο τετ-α-τετ δεν υπαρχει οφσαιντ? Δεν ισχυει οτι κερδισες 23 φαουλ στο δευτερο ημιχρονο και ο Αστερας μονο 3 και που τα περισσοτερα (νομιζω 5-6 φασεις ηταν μονο του καραφλα παικτη του Αστερα) δεν ηταν φαουλ ανακοπτοντας αντεπιθεσεις του Αστερα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις