Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Μπερκ δεν είναι οφσάιντ και ο Κουτσιανικούλης είναι οφσάιντ γι'αυτό γυρνάει την φάση πίσω και δίνει φαουλ σε λίγο θα μας πείτε ότι δεν.έπρεπε να δοθεί κόκκινη στον παίχτη του ΟΦΗ η μόνη φάση που ευνοεί τον ΠΑΟ είναι η λανθασμένη υποδείξει οφσάιντ στον παπαζογλου

Φιλε αν δεν ειναι οφσαιντ ο Μπερκ δεν ειναι ουτε ο Κουτσιανικουλης και επρεπε να αφησει πλεονεκτημα..Που βλεπεις το οφσαιντ του Κουτσιανικουλη?Ακομα και αν δεν τον καλυπτει ο παικτης που ειναι διπλα του τον καλυπτει ο αλλος που ειναι απο την αλλη μερια,δεξι μπακ του ΠΑΟ δλδ

post-275135-0-30078500-1379849092_thumb.jpg

Iδια ευθεια ειναι οπως και του Μπερκ.Οποτε αποφασιστε,ή ειναι και τα δυο οφσαιντ ή κανενα απο τα δυο.Δεν γινεται να ειναι στην ιδια ευθεια και οι δυο και ο Μπερκ να μην ειναι Οφσαιντ και ο Κουτσιανικουλης να ειναι

Ιδια παρομοια φαση και με του Μητρογλου που το γκολ ακυρωθηκε

post-275135-0-26137900-1379848923_thumb.jpg

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ φιλε,οτι πεις..Μια φορα να παραδεχτειτε ενα υπερ σας σφυριγμα και τι στο κοσμο..

Οσο για τον Μπερκ δεν λες τπτ..Ιδια φαση με του Μητρογλου αλλα δεν ακυρωσε το γκολ..

Παντως ο Κουτσιανικουλης δεν ειναι οφσαιντ.. Αν και η καμερα δεν ειναι στην ευθεια...

Δημοσ.

Εγώ να παραδεχτώ ότι θέλεις αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο Κουτσιανικούλης είναι οφσάιντ. Τη θες να σχολιάσω για τον Μήτρογλου δεν είναι ούτε αυτός οφσάιντ και κακός ακυρώθηκε το γκολ του

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ενταξει οκ,λογικο ηταν να βλεπεις οτι ο Κουτσιανικουλης ειναι οφσαιντ..

Το παραδοξο ειναι ομως οτι δεν σηκωνει την σημαια ο βοηθος ωστε ο διαιτητης να γυρισει την φαση πισω,και απο την στιγμη που δεν σηκωνει την σημαια ο βοηθος θα επρεπε να αφησει το πλεονεκτημα...

Δημοσ.

Οκ φιλε,οτι πεις..Μια φορα να παραδεχτειτε ενα υπερ σας σφυριγμα και τι στο κοσμο..

Οσο για τον Μπερκ δεν λες τπτ..Ιδια φαση με του Μητρογλου αλλα δεν ακυρωσε το γκολ..

Παντως ο Κουτσιανικουλης δεν ειναι οφσαιντ.. Αν και η καμερα δεν ειναι στην ευθεια...

Αυτό ήταν offside ? 

Δημοσ.

Σαφως και ηταν οφσαιντ,κακως μετρησε..Δεν εχω προβλημα να παραδεχτω κατι για την ομαδα μου φιλε μου,αλλοι εχουν το προβλημα αυτο..

Δημοσ.

Σαφώς. Στο πειθαρχικό κομμάτι οπως πάντα. Γιατι αλλιώς ειναι τρομερός διαιτητής

Ειπαμε.. για κατι πρεπει να του προσαψουμε... Φετος ειναι οι καρτες του χρονου τα αραουτ..

Να το ξέρουμε απο εδώ και περα οτι ολα πρέπει να ειναι αναλογικα ντε κ καλα.. Και οσο για αυτό που λες για τις απώλειες λογω καρτων για το ντέρμπι με τον Παο δεν ισχυει γιατι εχουν δικαιωμα να επιλέξουν το παιχνίδι που θα τις εκτισουν.. Εξάλλου δεν θα υπαρχουν απώλειες αφου ολα είναι παραρτήματα τι αγχώνεστε? Ετσι δν είναι? Τι να ανοιξουν τα πόδια τα παραρτήματα με τον Σαβιολα και τον Μανιάτη στην 11αδα τι χωρις αυτούς...

Δημοσ.

Εντάξει για να μην λέμε και μαλακίες τσομπάνος εντελώς ήταν εχθές ο Βοσκάκης. Ακόμα και εγώ που είμαι Ολυμπιακός αναρωτιόμουν μερικές φορές τί δίνει ή τί δεν δίνεi αντιστοίχως .... 

Αν ο Πανιώνιος λεγόταν Ολυμπιακός , και ο Ολυμπιακός Άντερλεχτ μα την παναγία θα έσπαγα την τηλεόραση

Δημοσ.

Εντάξει για να μην λέμε και μαλακίες τσομπάνος εντελώς ήταν εχθές ο Βοσκάκης. Ακόμα και εγώ που είμαι Ολυμπιακός αναρωτιόμουν μερικές φορές τί δίνει ή τί δεν δίνεi αντιστοίχως .... 

OFF_TOPIC:

με τρωει το χερι μου φιλε drops για τον αστερα σημερα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...