Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
e ναι, μια είναι...την μέτρησα
εσύ ξεκινα το μέτρημα...στο άπειρο...
εντωμεταξύ, αφού βγήκε απθ μέση ο βάζελος και η αεκ, ας ασχοληθούμε με τον παοκ..
έχετε πλακα όντως...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αηδιασε κανενας ΠΑΟΚτσης και εφυγε απο το γηπεδο; Μαλλον οχι

Το πρόσεξες ότι ο ΠΑΟΚ έχασε, έτσι; Ενώ ο Ολυμπιακός το πήρε το κύπελλο όχι χάρη σε ΜΙΑ αλλά χάρη σε ΠΟΛΛΕΣ διαιτητικές αποφάσεις;

Δημοσ.

Το πρόσεξες ότι ο ΠΑΟΚ έχασε, έτσι; Ενώ ο Ολυμπιακός το πήρε το κύπελλο όχι χάρη σε ΜΙΑ αλλά χάρη σε ΠΟΛΛΕΣ διαιτητικές αποφάσεις;

Α πες έτσι, ότι το αποτέλεσμα μετράει...

Δημοσ.

oh the irony...μας τη λένε και οι γαύροι τώρα...
εντάξει....η παράγκα της τούμπας...
yo kids u so funny

Γιατι δεν βγηκε ο Αλαφουζος τωρα με κανενα τουιτ να πει τιποτα για το γκολ οφσαιντ του Σαλπι? Μπορει να μου απαντησει καποιος Παναθηναικος αυτο?

Δημοσ.

Γιατι δεν βγηκε ο Αλαφουζος τωρα με κανενα τουιτ να πει τιποτα για το γκολ οφσαιντ του Σαλπι? Μπορει να μου απαντησει καποιος Παναθηναικος αυτο?

γιατί δεν πήραμε κούπα

Δημοσ.

α αυτος ειναι ο λογος ετσι? Οταν εβγαινε δλδ και εκανε τουιτ στην 5η-6η αγωνιστικη ειχα παρει εγω καμια κουπα? Δεν νομιζω...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Α πες έτσι, ότι το αποτέλεσμα μετράει...

Στην κρίση των οπαδών για το αν το παιχνίδι είναι στημένο; Εσύ τι λες, να μην μετράει; Σίγουρα.

Φυσικά, παρέλειψες το δεύτερο μέρος που έγραψα, προφανώς γιατί σε βόλευε, όπου ανέφερα το πρόβλημα των ΠΟΛΛΩΝ διαιτητικών λαθών, όχι ενός.

Αν θέλεις να το συνεχίσω, αυτό το δεύτερο το θεωρώ πράγματι σημαντικότερο από το πρώτο.

Δημοσ.

Ποιες ειναι οι πολλες διαιτητικες αποφασεις που στερησαν απο τον Αστερα το κυπελλο ρε φιλε? Θα μας τρελανεις? Τι αλλο εγινε που απο αυτο εχασε το κυπελλο?Επαιξε καλυτερα οκ,αλλα στο δευτερο ημιχρονο δεν εκανε και τιποτα ο Αστερας,προσεξτε,δεν ειπα οτι ο ΟΣΦΠ επαιξε μπαλαρα,αλλα ποια ειναι αυτα τα ΠΟΛΛΑ διαιτητικα λαθη?

Ειπατε ακομα οτι το πελαντυ του Αμπντουν ηταν μουφα..ελεος πια!

Δημοσ.

Αφου τα ζυγιζεις ολα με το κανταρι να πουμε οτι το ενα ηταν πεντακαθαρο οφσιτε, αρα δωθηκε Γκολ που δεν επρεπε ενω το αλλο ηταν πεναλτυ+καρτα που ισως γινονταν γκολ, ισως ο αστερας επερνε υπεροπλια ισως ισως....Που γερνει το κανταρι αραγε;

Παντος μην εκτειθεστε οι του ΠΑΟΚ τα play off εχουν και αλλα παιχνιδια, και οπως και στο πρωταθλημα θα την χρειαστειτε την διαιτησια...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αφου τα ζυγιζεις ολα με το κανταρι να πουμε οτι το ενα ηταν πεντακαθαρο οφσιτε, αρα δωθηκε Γκολ που δεν επρεπε ενω το αλλο ηταν πεναλτυ+καρτα που ισως γινονταν γκολ, ισως ο αστερας επερνε υπεροπλια ισως ισως....Που γερνει το κανταρι αραγε;

Παντος μην εκτειθεστε οι του ΠΑΟΚ τα play off εχουν και αλλα παιχνιδια, και οπως και στο πρωταθλημα θα την χρειαστειτε την διαιτησια...

Χαχαχα, πιο παραλογισμός πεθαίνεις! Και καλά όλα τα άλλα, τα προσπερνάω, δηλαδή αν πεις σε μια ομάδα "τι προτιμάς; Γκολ ή πέναλτι και κόκκινη", θέλεις να μου πεις ότι οι περισσότερες θα πούνε γκολ, έτσι;

Ας γράψουμε για πολλοστή φορά ότι μιλάμε για πολλές αποφάσεις, όχι για μια.

Και ας προσθέσω ότι δεν είμαι ΠΑΟΚ, οπότε άσε το δεύτερο πρόσωπο.

Superpie, καμία ελπίδα.

Δημοσ.

Χαχαχα, πιο παραλογισμός πεθαίνεις! Και καλά όλα τα άλλα, τα προσπερνάω, δηλαδή αν πεις σε μια ομάδα "τι προτιμάς; Γκολ ή πέναλτι και κόκκινη", θέλεις να μου πεις ότι οι περισσότερες θα πούνε γκολ, έτσι;

Ας γράψουμε για πολλοστή φορά ότι μιλάμε για πολλές αποφάσεις, όχι για μια.

Και ας προσθέσω ότι δεν είμαι ΠΑΟΚ, οπότε άσε το δεύτερο πρόσωπο.

Superpie, καμία ελπίδα.

Γιατι καμια ελπιδα? 25 λεπτα γεματα ειχε το παιχνιδι..Και σου ξαναλεω,δεν δινεις καμια ελπιδα να το γυριζαμε η να βαζαμε γκολ..Που το ξερεις οτι δεν θα επιανε το πεναλτυ ο Καρολ ή οτι δεν θα το εχανε ο Αστερας?

Δημοσ.

Ακόμη και να μην έμπαινε το πέναλτι ο Ο.Σ.Φ.Π. δεν είχε ελπίδες να κερδίσει το κύπελο με 10 παίκτες. Με 11 και χρειάστηκε διαιτητική παρέμβαση για κερδίσει.

Δημοσ.

Ποια ακριβως ηταν η διαιτητικη παρεμβαση περα απο το πεναλτυ που δεν εδωσε στο χερι του Μανιατη,ωστε να του χαρισει την νικη ο διαιτητης? και επισης που το ξερεις οτι δεν θα ειχε ελπιδες να κερδισει ο Ολυμπιακος ακομα και με 10 παιχτες? Εισαι σιγουρος οτι θα εβαζε γκολ ο Αστερας?  γιατι 1-1 ηταν το ματσ,μπορει να πηγαινε στα πεναλτυ το παιχνιδι..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...