imr Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Κάποια στιγμή ίσως να δούμε και την εισαγωγή του instant replay, που ήδη υπάρχει σε τόσα αθλήματα. Όπως με το goal-line technology για το οποίο ο Sepp Blatter ήταν αρνητικός τόσο καιρό αλλά μετανόησε, και τώρα βλέπουμε την FIFA να ετοιμάζεται να την εφαρμόσει. http://www.fifa.com/aboutfifa/organisation/marketing/qualityprogramme/news/newsid=2051971/index.html Άποψή μου είναι ότι μέχρι το ίδιο το ποδόσφαιρο να θέσει κάποιους αξιοκρατικούς κανονισμούς, δεν αξίζει η οποιαδήποτε συζήτηση για την διαιτησία που οδήγησε σε ένα αποτέλεσμα. Απλώς την αποδέχεσαι. Εχουμε κανονισμους οπως ο διαιτητης γραμμης... Ο οποιος και αυτος ηταν ακριβως μπροστα στην φαση και δεν ειδε τιποτα.. Εγω εχω σταατησει να ασχολουμε με το ποδοσφαιρο εδω και χρονια, πηγα στο γηπεδο (με τον Αστερα) και πραγματικα μιλαμε τρομερη αηδια. Θελανε να αναβαθμισουν και το κυπελο, να το κανουν γιορτη του ποδοσφαιρου, οι αδειες εξεδρες στην απονομη τα λενε ολα. 1
javavall Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Εχουμε κανονισμους οπως ο διαιτητης γραμμης... Ο οποιος και αυτος ηταν ακριβως μπροστα στην φαση και δεν ειδε τιποτα.. Μίλησα για αξιοκρατικούς κανονισμούς.
nik1234 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 βαρέθηκα να ασχολούμαι με διαιτησία......ας παίξει ο ολυμπιακός μόνος του στο κύπελλο - πρωτάθλημα......χωρίς καμία άλλη ομάδα.....δεν έχει νόημα πλέον να παρακολουθείς ποδοσφαιρο στην ελλάδα.....
LRoi Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Κάποια στιγμή ίσως να δούμε και την εισαγωγή του instant replay, που ήδη υπάρχει σε τόσα αθλήματα. Όπως με το goal-line technology για το οποίο ο Sepp Blatter ήταν αρνητικός τόσο καιρό αλλά μετανόησε, και τώρα βλέπουμε την FIFA να ετοιμάζεται να την εφαρμόσει. http://www.fifa.com/aboutfifa/organisation/marketing/qualityprogramme/news/newsid=2051971/index.html Άποψή μου είναι ότι μέχρι το ίδιο το ποδόσφαιρο να θέσει κάποιους αξιοκρατικούς κανονισμούς, δεν αξίζει η οποιαδήποτε συζήτηση για την διαιτησία που οδήγησε σε ένα αποτέλεσμα. Απλώς την αποδέχεσαι. + όσα θες. Ακόμα και στο μπάσκετ όμως που υπάρχει το instant replay, είναι στη διακριτική ευχέρεια των διαιτητών να δουν το instant replay. Αν δεν τους αναγκάσουν οι Παγκόσμιες Ομοσπονδίες να χρησιμοποιούν τα μέσα που έχουν, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Σε ημιτελικά Champions League και έχουμε δει πολύ χειρότερες διαιτησίες, τι περιμένατε δηλαδή να δείτε στην Ελλάδα, κάτι καλύτερο?
firewalker Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Αυτοί που ασχολούνται συστηματικά με την διαιτησία στο μπάσκετ, πως θα την έκριναν την σημερινή;
firewalker Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δεν έχω κρίνει ποτέ διαιτησία στο μπάσκετ. Τους θεωρώ μέρος του παιχνιδιού τους διαιτητές στο μπάσκετ.
Tilemaxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Στο τέταρτο δεκάλεπτο πήρε τα σπόρια η Ρεάλ, έπρεπε να δωθεί + 1 αντιαθλητικό σε φάουλ πάνω στον Σπανούλη, αλλά στα προηγούμενα δεκάλεπτα ήταν 50-50. 1
Superpie Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ενταξει,στο 4ο δεκαλεπτο το περιμεναμε ολοι οτι θα πεσει λιγο σπρωξιμο και βολες βολες βολες.. Στα αλλα δεκαλεπτα οκ,σχετικα καλη διαιτησια αλλα και τα λαθακια τους δεν τα παρελειψαν αλλα οκ,δεν ηταν και τιποτα τραγικο..Θα μπορουσε να ειναι ακομα καλυτερη κατα την αποψη μου.Ε δεν λεει και δευτερη τεχνικη ποινη,θα τρωγανε +20 μετα και δεν ελεγε
margaritagr Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Τωρα που βαλε οφσαιντ γκολ ο Σαλπιγγιδης ο Μαρινακης φταιει
firewalker Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Με την λογική της Π.Α.Ε. Ο.Σ.Φ.Π. το κανόνισε ο Μαρινάκης, ναι. Για να την φέρει στον Σαββίδη που κανόνισε τον τελικό προχθές.
lary7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Αηδιασε κανενας ΠΑΟΚτσης και εφυγε απο το γηπεδο; Μαλλον οχι 1
gamanos Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Στην απονομή πάντως δεν ήταν κανείς, έλειπε και το κύπελλο ακόμα. Επίσης ο Αλαφούζος tweetαρε : Σκούζατε σε μένα για το κυτπελλάκι; ΘΑ βγάλω τον ΠΑΟΚ δεύτερο. Παράγκα του ΠΑΟ από πίσω. Όλα τα παιδάκια στο νηπιαγωγείο το είπανε.
LRoi Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Να τοποθετηθεί ο Καραφλούζος για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου μέσω twitter άμεσα. Βρώμα, μπόχα... 1
tsakonas Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 oh the irony...μας τη λένε και οι γαύροι τώρα... εντάξει....η παράγκα της τούμπας... yo kids u so funny
Προτεινόμενες αναρτήσεις