man of steel Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 MVP του σημερινου αγωνα: Μαρινακης, Γιαχος, Τριτσωνης. Θα ειναι αδικο να δωσουμε τον τιτλο σε εναν απο αυτους, πρεπει να τον μοιραστουν ολοι. Μπραβο στα πρεζακια -ανεξαρτητως ομαδος- που ακομα εχουν κουραγιο και παιρνουν στα σοβαρα το "ποδοσφαιρο" εντος συνορων. Ο Σωκος τουλαχιστον το χειριζοταν εξυπνα το θεμα και κρατουσε εναν Α ανταγωνισμο, εδινε και κανα τιτλο απο δω κι απο κει για να υπαρχει φαινομενικος ανταγωνισμος και ενδιαφερον απο τον κοσμο, ετουτος ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ δεν αφηνει ουτε στον Αστερα αυτα που δικαιουται. Να πω οτι επαιζε με ΠΑΟ, οκ. Αν η ταφοπλακα του ελληνικου ποδοσφαιρου εχει ονοματεπωνυμο, τοτε αυτο ειναι Β. Μαρινακης. Ξεφτυλικια για νιοστη φορα. Και θα είναι από τις ελαχιστότατες φορές που θα συμφωνήσω μαζί σου.Αποτελεί ντροπή για το άθλημα
capten- Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Καμιά αντίρρηση.Ντροπή η διαιτησία αλλά γιατί να μην είναι υπέυθυνοσ ο τουίτης? Τέσπα αυτό το νήμα είμαι σίγουρος είναι το νήμα των πικραμένων.Περαστικά.
DKNI Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Τέσπα αυτό το νήμα είμαι σίγουρος είναι το νήμα των πικραμένων.Περαστικά. Ποσο χρονων εισαι ρε μαν? (και δεν το λεω ειρωνικα, αληθεια θα ηθελα να το μαθω. ΜΑΚΑΡΙ να μου πεις οτι εισαι πανω απο 30-35)
FilipposMD Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Φιλιππε φιλιππε εισαι εδω? Ευτυχώς δεν ήμουν, αποφάσισα να βγω και να μην δω καν το ματς. Είδα τα χάλια στα στιγμιότυπα. Ντροπή.
Superpie Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 τι? κ αλλο πεναλτι επνιξε για τον αστερα?? το αφησα μετα κ δεν ειδα την παραταση. χαχαχαχ για πολλα γελια ειναι τελικα. 1 ματς ειπα να δω φετος κ βλεπω οτι η κατασταση δεν αλλαξε καθολου. ο ολυμπιακος πρεπει να παιρνει τα παντα στοπ. Αηδία σήμερα όχι για την ομάδα μου αλλά για τον χοντρό πανίβλακα μαφιόζο και αρχιλαμόγιο πρόεδρο της.Αι στο διάολο ρε χοντρέ σε σιχαθήκαμε. MVP του σημερινου αγωνα: Μαρινακης, Γιαχος, Τριτσωνης. Θα ειναι αδικο να δωσουμε τον τιτλο σε εναν απο αυτους, πρεπει να τον μοιραστουν ολοι. Μπραβο στα πρεζακια -ανεξαρτητως ομαδος- που ακομα εχουν κουραγιο και παιρνουν στα σοβαρα το "ποδοσφαιρο" εντος συνορων. Ο Σωκος τουλαχιστον το χειριζοταν εξυπνα το θεμα και κρατουσε εναν Α ανταγωνισμο, εδινε και κανα τιτλο απο δω κι απο κει για να υπαρχει φαινομενικος ανταγωνισμος και ενδιαφερον απο τον κοσμο, ετουτος ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ δεν αφηνει ουτε στον Αστερα αυτα που δικαιουται. Να πω οτι επαιζε με ΠΑΟ, οκ. Αν η ταφοπλακα του ελληνικου ποδοσφαιρου εχει ονοματεπωνυμο, τοτε αυτο ειναι Β. Μαρινακης. Ξεφτυλικια για νιοστη φορα. Παιδια το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα πεθανε.Απο εδω και περα,Βαζελοι και Γαυροι μονο μπασκετ..Ειλικρινα το λεω,δεν αξιζει ουτε το παραμικρο ευρω μας να το χαλαμε για το Καραισκακι,το Οακα ή την Λεωφορο,δεν αξιζει πως να το κανουμε.Αφηστε να δουμε που θα φτασουμε,υπαρχει και πιο κατω αραγε? Γεματα ΟΑΚΑ και ΣΕΦ απο εδω και περα,και στην Α1 και παντου..Να βλεπουμε κατι που αξιζει,και να βλεπουμε καθε χρονο f4 και με τις 2 Ελληνικες ομαδες εκει..
Cossutius. Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Απο εδω και περα,Βαζελοι και Γαυροι μονο μπασκετ. Μη το λες...αν αρχίσουν να γινονται τα ιδια που γινόντουσαν στο μπάσκετ μεχρι πριν 3 χρόνια, θα χαθεί και απο εκει το ενδιαφέρον, ή απλά θα ασχολουνται μόνο όσοι ειναι υπερ αυτου που νικάει...κλασικά.
LRoi Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Τι γινονταν στο μπασκετ πριν 3 χρονια? Τίποτα ρε, όλα ήταν ρόδινα. Μαρινάκη, συνέχισε, καλά το πας.
SpirtouLisS Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 παντως χανετε ματσαρα μεμφις οκλαχομα στο nba για να ασχολειστε με διαιτησίες (αναξιες) 1
HERTHAN Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Τίποτα ρε, όλα ήταν ρόδινα. Μαρινάκη, συνέχισε, καλά το πας. Γιατι για ποιο πραγμα μιλαμε? Καλα το παει δεν διαφωνω και λιγα κανει.......δεν με νοιαζει ντιπ ομως εγω να ειμαι καλα!
DKNI Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 παντως χανετε ματσαρα μεμφις οκλαχομα στο nba για να ασχολειστε με διαιτησίες (αναξιες) Αυτοκτονια Οκλαχομα απο το 81-81 Γυρνας τετοιο ματς και κανει 1. επιθετικο στον αιφνιδιασμο στο 81-81 2. 0/2 βολες ο Ντουραντ 85-81 3. αψυχολογητο τριποντο ο Φισερ στο μπρεικ απο κλεψιμο στο 85-81 1
nikos21aek Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Τι τίτλο έδινε ο Κόκκαλης από εδώ και από εκεί που το χειριζόταν και πιο έξυπνα; 1 πρωτάθλημα που πήρε ο παναθηναικός σε 17 χρόνια; Το ίδιο και το αυτό είναι. Απλά ο Μαρινάκης παίζει με αντιπάλους ήδη διαλυμένες ομάδες (είτε λόγω Κόκκαλη, είτε λόγο λαμόγιων). Η μόνη διαφορά που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι ο Κόκκαλης εξέτρεφε στρατό πασοκτζήδων (βολεμένων με παραφουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς από κέρδη "από το στοίχημα και το κίνο") ενώ ο Μαρινάκης εκτρέφει στρατό χρυσαυγιτών φέρνοντας νέα ήθη και έθιμα στο χώρο. (Ξύλο σε δημοσιογράφους, εκφοβισμούς κτλ που συνεπάγεται ότι το μεγαλύτερο μερίδιο των δημοσιογράφων αν και φοβισμένοι τον πολεμάνε "κομψα" μην τυχόν και φάνε και αυτοί κανένα σκατόξυλο.) Δεν επιτρέπονται πολιτικά μηνύματα. Δεν σχολιάζω κάτι πολιτικό. Απλά αυτή είναι η μόνη διαφορά που βλέπω. 1
javavall Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Κάποια στιγμή ίσως να δούμε και την εισαγωγή του instant replay, που ήδη υπάρχει σε τόσα αθλήματα. Όπως με το goal-line technology για το οποίο ο Sepp Blatter ήταν αρνητικός τόσο καιρό αλλά μετανόησε, Blatter had been opposed to goal-line technology until Frank Lampard’s disallowed goal in the 2010 World Cup και τώρα βλέπουμε την FIFA να ετοιμάζεται να την εφαρμόσει. http://www.fifa.com/aboutfifa/organisation/marketing/qualityprogramme/news/newsid=2051971/index.html Άποψή μου είναι ότι μέχρι το ίδιο το ποδόσφαιρο να θέσει κάποιους αξιοκρατικούς κανονισμούς, δεν αξίζει η οποιαδήποτε συζήτηση για την διαιτησία που οδήγησε σε ένα αποτέλεσμα. Απλώς την αποδέχεσαι. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2013 από javavall
Προτεινόμενες αναρτήσεις