Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Αν δεν είναι διεθνής κάτι μου λέει ότι θα γίνει Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
kosmasgr Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 XAXAXΑ απίστευτα πράγματα. Πένταλι υπέρ του Αστέρα γαργάρα ( μπροστά πάλι ο Τριτσώνης ) και μετά σωστό πέναλτι στον αμπντουν. Αντε δώστε το στον χοντρό το κύπελλο να το σηκώσει. 1
adios_le_pidos Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Και δεν είναι και σίγουρα μέσα στην περιοχή το πέναλτι της ομαδάρας...
kosmasgr Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μέσα ήταν το πένταλι στον αμπντούν. Συνοψίζοντας λοιπόν έχουμε μια περιποιήμενη σφαγή πάλι ( 2 κόκκινες και 2 πέναλτι υπέρ του Αστέρα γαργάρα. )
Str Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 δε θα ενοχλήσει κανέναν που δε θα ξαναδώ σούπερ λίγδα... αλλά ρε παιδί μου, να θες υπέρ σου διαιτησία όταν οι άλλοι έχουν ομάδα και μπορεί να σου κλέψουν το πρωτάθλημα (και τα 20 στρογγυλά) να το καταλάβω... αλλά όταν όλοι έχουν ψοφήσει γιατί ΚΑΙ κάνουν μαλακίες (έστω εσύ είσαι τέλειος και δεν κάνεις) ΚΑΙ γιατί δεν παίρνουν ούτε ψίχουλο... όταν βλέπεις τοπική ομάδα να προσπαθεί και στο κάτω κάτω, κύπελο είναι... όταν όταν όταν... να θες ΚΑΙ εκεί διαιτησία "γιατί έτσι είμαι εγώ" νταξ... απλά ψόφησε ρε παιδί μου και του κάναμε και την κηδεία... 3
leepap Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 δε θα ενοχλήσει κανέναν που δε θα ξαναδώ σούπερ λίγδα... αλλά ρε παιδί μου, να θες υπέρ σου διαιτησία όταν οι άλλοι έχουν ομάδα και μπορεί να σου κλέψουν το πρωτάθλημα (και τα 20 στρογγυλά) να το καταλάβω... αλλά όταν όλοι έχουν ψοφήσει γιατί ΚΑΙ κάνουν μαλακίες (έστω εσύ είσαι τέλειος και δεν κάνεις) ΚΑΙ γιατί δεν παίρνουν ούτε ψίχουλο... όταν βλέπεις τοπική ομάδα να προσπαθεί και στο κάτω κάτω, κύπελο είναι... όταν όταν όταν... να θες ΚΑΙ εκεί διαιτησία "γιατί έτσι είμαι εγώ" νταξ... απλά ψόφησε ρε παιδί μου και του κάναμε και την κηδεία... Tι λες τώρα... εδώ το βάζελο προσπαθούν να τον βγάλουν με το ζορι στην Ευρώπη ...
Str Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Tι λες τώρα... εδώ το βάζελο προσπαθούν να τον βγάλουν με το ζορι στην Ευρώπη ... παίζει να έχεις δίκιο... να τους ρίξουμε κατηγορία?
gatokoritso Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Πω ρε γαμωτο τι το θέλα και έκατσα να δω αυτόν τον εμετό...τελικός κυπέλλου και πρασινα άλογα...
kosmasgr Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Με την εξάδα διαιτητών τι θα γίνει ? Θα την βγάλουν ζάχαρη πάλι ?
PostHelper Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μέσα ήταν το πένταλι στον αμπντούν. Συνοψίζοντας λοιπόν έχουμε μια περιποιήμενη σφαγή πάλι ( 2 κόκκινες και 2 πέναλτι υπέρ του Αστέρα γαργάρα. ) τι? κ αλλο πεναλτι επνιξε για τον αστερα?? το αφησα μετα κ δεν ειδα την παραταση. χαχαχαχ για πολλα γελια ειναι τελικα. 1 ματς ειπα να δω φετος κ βλεπω οτι η κατασταση δεν αλλαξε καθολου. ο ολυμπιακος πρεπει να παιρνει τα παντα στοπ.
man of steel Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Αηδία σήμερα όχι για την ομάδα μου αλλά για τον χοντρό πανίβλακα μαφιόζο και αρχιλαμόγιο πρόεδρο της.Αι στο διάολο ρε χοντρέ σε σιχαθήκαμε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 MVP του σημερινου αγωνα: Μαρινακης, Γιαχος, Τριτσωνης. Θα ειναι αδικο να δωσουμε τον τιτλο σε εναν απο αυτους, πρεπει να τον μοιραστουν ολοι. Μπραβο στα πρεζακια -ανεξαρτητως ομαδος- που ακομα εχουν κουραγιο και παιρνουν στα σοβαρα το "ποδοσφαιρο" εντος συνορων. Ο Σωκος τουλαχιστον το χειριζοταν εξυπνα το θεμα και κρατουσε εναν Α ανταγωνισμο, εδινε και κανα τιτλο απο δω κι απο κει για να υπαρχει φαινομενικος ανταγωνισμος και ενδιαφερον απο τον κοσμο, ετουτος ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ δεν αφηνει ουτε στον Αστερα αυτα που δικαιουται. Να πω οτι επαιζε με ΠΑΟ, οκ. Αν η ταφοπλακα του ελληνικου ποδοσφαιρου εχει ονοματεπωνυμο, τοτε αυτο ειναι Β. Μαρινακης. Ξεφτυλικια για νιοστη φορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις