Προς το περιεχόμενο

Διαιτησία

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πειτε μου οτι θα τις βγαλετε να τις μετρησετε τωρα ολυμπιακοι και παναθηναικοι, για να δειτε ποιος την εχει μεγαλυτερη.( την αδικια στους σημερινους αγωνες)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επεσε συρμα δηλαδη να δωθει πεναλτι στον ΠΑΟ λογω τους αισχρου πεναλτι που ειχε δωθει πριν στον ΟΣΦΠ?Ποιος εδωσε την εντολη?

Παντως στην φαση του Λετο,που σιγουρα δεν ειναι πεναλτι,ενω ο Κουμορτζι εχει προθεση για τη μπαλα,ακουμπαει και το ποδι του Λετο στην απομακρυνση,ενω στο πεναλτι του Γαβρου ηταν τραγικα εξωφθαλμο.

Εγω ποσταρα προσφατα οτι δεν πρεπει να ασχολουμαστε με την διαιτησια,αλλα να εισαι φιλαθλος του ΟΣΦΠ(δεν λεω οπαδος γιατι εκει μιλαμε για εχθρο του αθλητισμου)και να μιλας για διαιτησια μετα απο 13 χρονια που η Ελλαδα ειχε γινει Κοκαλισταν,ειναι εξοργιστικο.

Και αν θελουμε να το παμε πονηρα,απο αγωνιστικης πλευρας αλλο να δωσεις πετσινο πεναλτι σε σημειο που εισαι στο μηδεν ισοπαλια και ετσι να παρεις προβαδισμα νικης,και αλλης σημασιας να παιρνεις πετσινο ισοφαρισης.Εχει διαφορα αγωνιστικα,ετσι?

Και αν θελουμε να το παμε πονηρα,απο αγωνιστικης πλευρας αλλο να δωσεις πετσινο πεναλτι σε σημειο που εισαι στο μηδεν ισοπαλια και ετσι να παρεις προβαδισμα νικης,και αλλης σημασιας να παιρνεις πετσινο ισοφαρισης.Εχει διαφορα αγωνιστικα,ετσι?

και πονηρα να το παρεις δεν συμφαιρει παλι το βαζελο...αν εληγαν τα παιχνιδια σε εκεινο ακριβως το χρονικο σημειο του πεναλντι (χωρις να δοθουν τα πεναλντι εννοω)...εμεις θα παιρναμε ισοπαλια (1 βαθμο), ο παναθηναικος θα εχανε (0 βαθμους).... εχει διαφορα ε; ;)

εν το μεταξυ...ο σπικερ της νοβα ηταν πιο προσεκτικος σημερα..συνεχεια ελεγε οτι ετσι το ειδε ο κακος...που να ξανασχολιασει και να πει τη δικη του γνωμη μετα τα της περασμενης βδομαδας! χαχαχα!

Εγω το μόνο που ξέρω ειναι πως δυο ομάδες που προσπαθούν να σωθούν σφάχτηκαν στο γόνατο.Λοιπα σχόλια του στυλ ειναι πιο πολυ πεναλτι και πιο λιγο πεναλτι ας τα σχολιασουν ο γαυρος και η πράσινη αντίστοιχα με εξώφυλλα τις μαϊμούδες....

και πονηρα να το παρεις δεν συμφαιρει παλι το βαζελο...αν εληγαν τα παιχνιδια σε εκεινο ακριβως το χρονικο σημειο του πεναλντι (χωρις να δοθουν τα πεναλντι εννοω)...εμεις θα παιρναμε ισοπαλια (1 βαθμο), ο παναθηναικος θα εχανε (0 βαθμους).... εχει διαφορα ε; ;)

Το θεμα ειναι φιλε μου οτι κανεις μια υποθεση που δεν στεκει βασει της λογικης.

Ενω αν μιλησουμε με αγωνιστικα και πραγματικα κριτηρια,το να παρεις ενα ανυπαρκτο πεναλτι εκτος εδρας οταν εισαι ΟΣΦΠ,αλλοιωνει το ματς υπερ σου γιατι μετα πρεπει να ανοιχτει η μικρη ομαδα ,που μεχρι τοτε σε επαιζε κατω απο την σεντρα,για να ισοφαρισει.Σου δινει και ψυχολογικο προβαδισμα κ.τ.λ. Μη πουμε οτι συμφερει και ψυχολογικα γιατι κανεις φθορα στον αντιπαλο σου που παιζει εκτος εδρας με πιο αξιομαχο αντιπαλο και εχει νευρα για την αδικια και ειναι αγχωμενος για την νικη.

Κοιτα ας μην παμε σε συγκριση αδικιων,ποια ηταν η χειροτερη γιατι εσεις ειστε σε θεση βαθμολογικης ισχυος.Αν θελεις να εισαι ομαδα και εχεις κυρος δεν κανεις τετοιες ατιμιες οταν εισαι στο +5 και επρεπε μαλιστα να ησουν στο +10.Ετσι δεν ειναι?

Το θεμα ειναι φιλε μου οτι κανεις μια υποθεση που δεν στεκει βασει της λογικης.

Ενω αν μιλησουμε με αγωνιστικα και πραγματικα κριτηρια,το να παρεις ενα ανυπαρκτο πεναλτι εκτος εδρας οταν εισαι ΟΣΦΠ,αλλοιωνει το ματς υπερ σου γιατι μετα πρεπει να ανοιχτει η μικρη ομαδα ,που μεχρι τοτε σε επαιζε κατω απο την σεντρα,για να ισοφαρισει.Σου δινει και ψυχολογικο προβαδισμα κ.τ.λ. Μη πουμε οτι συμφερει και ψυχολογικα γιατι κανεις φθορα στον αντιπαλο σου που παιζει εκτος εδρας με πιο αξιομαχο αντιπαλο και εχει νευρα για την αδικια και ειναι αγχωμενος για την νικη.

Κοιτα ας μην παμε σε συγκριση αδικιων,ποια ηταν η χειροτερη γιατι εσεις ειστε σε θεση βαθμολογικης ισχυος.Αν θελεις να εισαι ομαδα και εχεις κυρος δεν κανεις τετοιες ατιμιες οταν εισαι στο +5 και επρεπε μαλιστα να ησουν στο +10.Ετσι δεν ειναι?

εσυ το πηρες εντος εδρας; εσενα σε επαιζε ο πανιωνιος μονο αμυνα μπροστα απο τη μεγαλη του περιοχη η ειχε καλυτερες ευκαιριες απο εσενα, ειχε βαλει ηδη γκολ και εσυ ησουν εκεινος που ειχε ηδη ανοιχτει και κινδυνευες να φας γκολ δευτερο και να το ξεχασεις το ματσακι;

μην με τρελαινεις τωρα! τα ιδια παιχνιδια ειδαμε (αν τα ειδες κι εσυ) :)

και ξαναλεω..ουτε το δικο μας ηταν, σιγα μην βγω να πω οτι ηταν..η οτι καλα εκανε και το εδωσε κτλ..πρωτος εγω τους κραζω αν δεν παιζουν καλα!

χαχαχα, που ναι κεινο το παληκαρακι τωρα να μου πει "εσεις οι ΜπαοκτΖηδες διαρκως πιπιλατε την καραμελη της διαιτησίας,μας εχετε κουράσει"...

Αδικα προφανως. :lol: :lol: :lol:

Καλοχώνευτα.

Νομιζω πως αυτο δεν ισχυει, αν ξερει καποιος τον κανονισμο να μας διαφωτισει.

Στελιος7 και γιατρέ ζητώ συγνώμμη.Μολις κουβέντιασα με φίλο του "χωρου" και μου ανέφερε πως δεν ειναι καθε πεναλτυ και κιτρινη.

Ρε Benign ενταξει Παναθηναϊκος είσαι δεν εισαι Μπαρτσα ουτε Ρεαλ.Με το 1-0 στην πλάτη εσυ κυνηγάς το παιχνίδι,εσυ πρέπει να ανοιχτείς και οι άλλοι να ταμπουρωθούν,Με το πεναλτι που σου δινει σε ξαναβαζει στο παιχνίδι...Ας μην ψάχνουμε δικαιολογίες στην φιλοσοφία των σφυριγμάτων.Δεν έχει νόημα....

Το να πω το αυτονοητο πως το δικο μας πεναλτι ήταν μουφα νομίζω πως υποβαθμίζω την νοημοσύνη μου...

Αντιστοίχως,το να πω το αυτονόητο πως το δικό σας πεναλτι ήταν μουφα υποβοθμίζω ξανά την νοημοσύνη μου...

Επίσης σχόλια του στυλ ειναι πιο πολυ πεναλτι και πιο λιγο πεναλτι και να δειτε εκει τι κανει ο παιχτης κτλ κτλ νομιζω πως δεν χρηζουν σχολιασμού

χαχαχα, που ναι κεινο το παληκαρακι τωρα να μου πει "εσεις οι ΜπαοκτΖηδες διαρκως πιπιλατε την καραμελη της διαιτησίας,μας εχετε κουράσει"...

Αδικα προφανως. :lol: :lol: :lol:

Καλοχώνευτα.

Στελιος7 και γιατρέ ζητώ συγνώμμη.Μολις κουβέντιασα με φίλο του "χωρου" και μου ανέφερε πως δεν ειναι καθε πεναλτυ και κιτρινη.

ε ενταξει, το εχετε και συνηθειο να μανουριαζετε και να κλαιγεστε με το οτιδηποτε εχει να κανει εστω και 1-2 χιλιομετρα νοτιοτερα της θεσσαλονικης!

βεβαια..αν εισαι ικανοποιημενος να εχετε 23 γκολ ενεργητικο και 18 παθητικο και με βαση αυτα πιστευεις οτι θα επρεπε να ειστε και πρωτοι και να παιρνετε σερι πρωταθληματα...παω πασο :)

Τους αγωνες δεν τους εχω δει,ειδα μονο τις φασεις των πεναλτι.Το επιχειρημα μου ειναι οτι αν καποιος θελει να βγαλει ενα πορισμα ποιος απο τους δυο μεγαλους,ωφεληθηκε περισσοτερο απο τα δυο πετσινα πεναλτι ,κατα των γνωμη μου αυτος ηταν ο ΟΣΦΠ.Η γνωμη μου ειναι σαφης και την εγραψα πριν.Δικαιωμα σου να διαφωνεις.Δεν βλεπω ομως να εχεις ξακαθαρα επιχειρηματα.

Μονο και μονο που εισαι στο +5 και σου σφυριζουν και ανυπαρκτο πεναλτι,αυτο απο μονο του,κι ας ετρωγε σημερα 5 απο τον Πανιωνιο η ομαδα μου,ειναι καθαρη προκληση για τους Ελληνες φιλαθλους.

(Αυτο το σχολιο ειναι για τον Αλεξ απο πανω.)

Ρε Benign ενταξει Παναθηναϊκος είσαι δεν εισαι Μπαρτσα ουτε Ρεαλ.Με το 1-0 στην πλάτη εσυ κυνηγάς το παιχνίδι,εσυ πρέπει να ανοιχτείς και οι άλλοι να ταμπουρωθούν,Με το πεναλτι που σου δινει σε ξαναβαζει στο παιχνίδι...Ας μην ψάχνουμε δικαιολογίες στην φιλοσοφία των σφυριγμάτων.Δεν έχει νόημα....

Το να πω το αυτονοητο πως το δικο μας πεναλτι ήταν μουφα νομίζω πως υποβαθμίζω την νοημοσύνη μου...

Αντιστοίχως,το να πω το αυτονόητο πως το δικό σας πεναλτι ήταν μουφα υποβοθμίζω ξανά την νοημοσύνη μου...

Επίσης σχόλια του στυλ ειναι πιο πολυ πεναλτι και πιο λιγο πεναλτι και να δειτε εκει τι κανει ο παιχτης κτλ κτλ νομιζω πως δεν χρηζουν σχολιασμού

Δεν διαφωνω σε αυτα που λες.

(Σας αφηνω να βγαλετε ακρη παιδες,ειμαι απογοητευμενος,μακαρι να υπηρχε τροπος να γινοταν αφαιρεση των βαθμων και των δυο ομαδων λογω των ανυπαρκτων πεναλτι και ας εχανε η ομαδα μου.Παω να δω καμμια ταινια τρομου για παρηγορια.Καληνυχτες απο μενα.)

Τους αγωνες δεν τους εχω δει,ειδα μονο τις φασεις των πεναλτι.Το επιχειρημα μου ειναι οτι αν καποιος θελει να βγαλει ενα πορισμα ποιος απο τους δυο μεγαλους,ωφεληθηκε περισσοτερο απο τα δυο πετσινα πεναλτι ,κατα των γνωμη μου αυτος ηταν ο ΟΣΦΠ.Η γνωμη μου ειναι σαφης και την εγραψα πριν.Δικαιωμα σου να διαφωνεις.Δεν βλεπω ομως να εχεις ξακαθαρα επιχειρηματα.

Μονο και μονο που εισαι στο +5 και σου σφυριζουν και ανυπαρκτο πεναλτι,αυτο απο μονο του,κι ας ετρωγε σημερα 5 απο τον Πανιωνιο η ομαδα μου,ειναι καθαρη προκληση για τους Ελληνες φιλαθλους.

(Αυτο το σχολιο ειναι για τον Αλεξ απο πανω.)

ως προς το ηθικο κομματι ισως συμφωνησω λιγο μαζι σου οτι εχεις δικιο.

αλλα καθαρα αγωνιστικα πρεπει να δεις κι εσυ οτι ο παναθηναικος οφελειται πιο πολυ.

ε ενταξει, το εχετε και συνηθειο να μανουριαζετε και να κλαιγεστε με το οτιδηποτε εχει να κανει εστω και 1-2 χιλιομετρα νοτιοτερα της θεσσαλονικης!

βεβαια..αν εισαι ικανοποιημενος να εχετε 23 γκολ ενεργητικο και 18 παθητικο και με βαση αυτα πιστευεις οτι θα επρεπε να ειστε και πρωτοι και να παιρνετε σερι πρωταθληματα...παω πασο :)

Eυτυχώς που μου ανοίγεις τα μάτια με αυτά που βλέπουμε στα γήπεδα

:-)

Αυταπάτες δεν τρεφουμε για την ομαδα μας,αλλα τουλάχιστο δεν παιρνουμε 15 βαθμους το χρονο δώρα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...