Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε Μποχού, εσύ δεν έλεγες στο νήμα της ομάδας σου ότι είμαι τρολ; Αποφάσισε τι είμαστε να κανονίσουμε κι εμείς την πορεία μας.

Δημοσ.

Καλα ρε φιλε να σκεφτεσαι αυτα που λες? Ποιος το ειπε οτι δεν υπαρχει offside απο τον τερματοφυλακα?

Πλακα μας κανετε?

Δημοσ.

Δεν πειράζει. Κλασσική περίπτωση. Και δεν ξέρεις και απαντάς και με ύφος.

Σαν τη μισή εξέδρα δηλαδή.

Που να μη ζήταγε και συγνώμμη κιόλας ο άνθρωπος :P :P

Δημοσ.

Play of the night για την ευρωλιγκα: Φαουλ του Μασιουλις στον Λορμπεκ στις βολες ο ναβαρο και αντι ναλλαξει η κατοχη εγινε ταυτοχρονα φαουλ στον ναβαρο...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΜΟΝΙΚΑ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η Φάση του Ντιέ με τον Ζέκα γιατί ήταν κόκκινη; Κλώτσησε την μπάλα προς τον παίκτη μετά το σφύριγμα του διαιτητή;

Δημοσ.

Ναι, ήταν φάουλ στον Ζέκα και αφού έπεσε και σφύριξε ο ρεφερης, ο Ντιέ συνέχισε το παιχνίδι κλωτσώντας από πολύ κοντά την μπάλα στο πρόσωπο του πεσμένου.

Στην αρχή μου φάνηκε αυστηρό, αλλά μετά σκέφτηκα ότι είναι κίτρινη απλά να συνεχίσεις το παιχνίδι μετά το σφύριγμα του διαιτητή.

Δημοσ.

Δεν ηταν στο προσωπο αλλα στην πλατη του Ζεκα αλλα ναι ειναι κοκκινη γιατι φαινεται οτι το κανει εσκεμενα,ασχετα αν το κανει ή οχι

Δημοσ.

Σορρυ για το τρολλαρισμα αλλα εδω εχουμε φ4 (και ειμαι και απο τον καναπε) ΧΕΣΤΕ ΤΟΝ ΖΕΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΡΕ ΜΙΖΕΡΟΙ!!!

kidding αλλα ποιος ασχολειται με τους αχρηστους...thats the point!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...