Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπα...άλλο το χάρτινο ρε για το οποιο προσωπικά ντρέπομαι.

Ντρέπομαι οχι για διαιτησία αλλά για τη φουστιά που έκανε ο Σωκράτης απέναντι σε μια καλυτερη ομάδα κατά γενικη ομολογία.

Αλλά εκει δεν έπαιξε ρολο η διαιτησία.

Κατα τα άλλα εδω και 10 χρόνια και εξαιρώντας την ΑΕΚ, δε νομιζω οτι κάποιος που ηταν ανωτερη ομάδα,΄έχασε πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟ όντας καλυτερος το πηρε 2 φορες. Μόνος του διαλύθηκε και τις 2, τη στιγμη που ο Ολυμπιακός επένδυε.

Μέχρι που φθάσαμε στο πέρσι που ηταν η αρχη του τέλους για ΑΕΚ και ΠΑΟ.

Ο ΠΑΟΚ έχει φανει ανετοιμος (2009, 2011), ε τι περιμένεις??

Τα διαιτητικά λάθη που εχουν γινει (πχ οφσαιντ Κατσουράνη στο ντέρμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ προ 2ετίας), δεν επηρέαζε το πρωτάθλημα επι της ουσίας. Ως επίδειξη δυναμης το παιρνω εγω του Βαγγέλα στους 5 πολυμετοχικους που κατέστρεψαν μόνοι τους τον Παναθηναικο.

Καλα ολα αυτα..για τα περσυνα δεν μας λες ομως..βεβαια οτι πηραν αεκ - παοκ με παο τους ξεπληρωθηκε μετα στα play-off...

Eτσι ειναι γυριζει ο τροχος ....

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν θελεις να μιλησουμε πάντως για προ 10ετία, εκει υπάρχουν μπόλικες καταστάσεις. :P

Ο Σωκράτης έκανε αρκετά για να προστατέψει τις επενδύσεις του.

Ας πουμε το 2000 επίσης η ΑΕΚ ηταν ανώτερη. Βέβαια οταν έχεις σκάσει 10 μυρια για να φέρεις Τζιοβάνι και Ζαχοβιτς, ενώ οι άλλοι έχουν τον Μάκαρο και τον Τροχανά...ε δε θα τους αφήσεις :P:P :P

Φυσικά υπάρχει και η περιπτωση Καπετάνιου νωρίτερα με πιστόλια κτλ κτλ, αλλά εκει πάμε πολυ παλιά και αμα τα ξεκινήσουμε δε θα τελειώσουμε ποτέ.

(για εμένα αυτό που έκανε ο Σωκράτης στην ΑΕΚ ηταν έγκλημα. Όχι οτι θα άλλαζε κάτι μετά, αλλά καθαρά για τα 20 εκατομμύρια του Τσ.Λ. -τα οποια και τσέπωσε προφανως, δικαιωματικά βέβαια, γιατι ομολογουμένως έχει βγαλει τον Ολυμπιακο από καταστάσεις ομηρίας στο παρελθόν...βλεπε Καπετάνιος- Και ισως τωρα η ΑΕΚ να ηταν περισσότερο ανταγωνιστική, ισως να μην είχε φυγει ο Κοντός, ίσως πολλά. )

Γενικά ο ΠΑΟ είχε την ευκαιρία του 2 φορές μέσα στη 10ετία αυτή και την έχασε μόνος του (οχι οι οπαδοι, οι επενδυτές του).

Αντιθετα η ΑΕΚ είχε μια ευκαιρία, και της την πήραν (νόμιμα μεν, ανήθικα δε).

Μόνο για αυτό θα έχω να λέω στο μέλλον. Οποιαδηποτε άλλη αναφορά σε διαιτησίες και στημένα πρωταθλήματα από το 2003 και μετά αποτελεί καθαρά μεμψιμοιρία κατ εμέ.

Eτσι ειναι γυριζει ο τροχος ....

Σαφως και γυριζει. Πιστεύεις οτι ο Ολυμπιακός θα ειναι πάντα σε θέση ισχύος?

Για να ανέβει ομως κάποιος άλλος, θα πρέπει να ριξει χρήματα.

Οτι έγινε και στο μπάσκετ δηλαδη.

Οι Γιαννακοπουλοι περίμεναν 8 χρονια για να δημιουργήσουν την αυτοκρατορία τους. Μονο όταν σταμάτησε να τα σκάει ο Κοκκαλης στο μπάσκετ, κατάφεραν να πάρουν πρωτάθλημα.

Αν δεν τα σκάσεις, δε θα σεβαστεί κανεις.

Είναι παγκόσμιο φαινόμενο αυτό. Δεν ισχύει μόνο στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Λαμβάνει κάποιος υπ'όψιν ότι όταν ο x Κόκκαλης, Ψωμιάδης, Πατέρας, Μπατατούδης (σας παρακαλώ μη πιαστείτε απ'τα ονόματα), με δόλια μέσα παίρνει πρωταθλήματα, απομακρύνει τους υπόλοιπους επενδυτές;;;

Ο ταπεινός ΠΑΟΚ του Μπατατούδη εκεί στα τέλη του 90 είχε ρίξει ένα σκασμό λεφτά και με το ζόρι εβγαινε Ευρώπη, ενώ κατά τη γνώμη μου άξιζε και λίγο παραπάνω να φτάσει... Η ΑΕΛ του Πηλαδάκη, εστάλει με συνοπτικές διαδικασίες στη σεκούντα. Η ΑΕΚ το 2008 έπαθε ό,τι έπαθε, ο Παναθηναϊκός του Champions League, ένα πρωταθληματάκι πήρε όλο κι όλο, και είναι από τις καλύτερες ομάδες που έχω δει στη ζωή μου.

Μία, δύο, τρεις όταν βλέπουν οι άλλοι ότι το πρωτάθλημα το παίρνεις με δόλια μέσα κρίνουν ως ασύμφορη την επένδυση και απομακρύνονται απ'τις ομάδες... 5 χρόνια ο Κόκκαλης έκανε ότι γούσταρε, κλείδωσε τη θέση του τσ λ (= σίγουρα πολλά έσοδα) και μετά άστο να τσουλάει. Λογικό και επόμενο ήταν, ο κάθε Βαγγέλας με απλή συντήρηση να σε έχει κάθε χρόνο πρωταθλητή...

Δεν νομίζω να λέω κάτι υπερβολικό. Και νομίζω πως οι περισσότεροι αν σκεφτείτε λίγο ψύχραιμα και ρεαλιστικά θα συμφωνήσετε!

Δημοσ.

Μία, δύο, τρεις όταν βλέπουν οι άλλοι ότι το πρωτάθλημα το παίρνεις με

άδολα μέσα κρίνουν ως ασύμφορη την επένδυση και απομακρύνονται απ'τις

ομάδες... 5 χρόνια να ο Κόκκαλης έκανε ότι γούσταρε, κλείδωσε τη θέση

του τσ λ (= σίγουρα πολλά έσοδα) και μετά άστο να τσουλάει. Λογικό και

επόμενο ήταν, ο κάθε Βαγγέλας με απλή συντήρηση να σε έχει κάθε χρόνο

πρωταθλητή...

Θα σου πω ποιο ειναι το λάθος εδω.

Ο ΠΑΟ ηρθε το 2004 και πηρε ένα δικαιο πρωταθλημα.

ΔΕΝ έκανε τιποτε για να το διεκδικήσει μετά. Διέλυσε την ομάδα του.

Το ίδιο έκανε και το 2009. Εκανε επενδύσεις 50 μυρια με δανεικά, πηρα ένα πρωτάθλημα, έκανε καλη πορεία και τέλος.

Δεν τον φοβισε κάποιος Κοκκαλης...Μόνοι τους διαλυθήκαν.

Ο εκάστοτε Μαρινάκης η Κοκκαλης απλά ενίσχυε την ομάδα του.

Δεν ειχε ανάγκη τη διαιτησία οταν εβλεπε οτι οι άλλοι παιρνουν ένα πρωτάθλημα και διαλύονται.

Και νομιζω οτι δε διαφωνεις.

Για νωρίτερα σου ειπα απ την αρχη οτι έχεις δικιο.

Η Κοκκαλοαυτοκρατορία τελείωσε περίπου το 2002.

Απο εκει και πέρα ο ΠΑΟ είχε τις ευκαιρίες του με την καλυτερη απ όλες πρόπερσι.

Ας προσεχε.

Δε τους φταιει κανεις Κοκκαλης και κανεις Μαρινάκης πλέον.

Τη τελευταία 10ετία ο μεν κάνει επενδυσεις διατηρόταν τα οικονομικά του σταθερά, οι μεν παιρνουν δανεικα, παιρνουν ένα πρωτάθλημα, νικάνε μια Ιντερ και μια Ρομα στην Ευρώπη και χέστηκε η φοράδα στο αλωνι.

Ο άλλος τα σκάσε μια φορα, σου πηρε Ριβάλντο Νικοπολιδη, για 3 χρόνια δε χρειάστηκε να δωσει άλλα λεφτά.

Μετά παράτησε την ομάδα, ήρθε ο επόμενος, έφερε Βαλβέρδε πίσω, οι άλλοι μαλακιστηκαν, and of story.

Δημοσ.

Cossotius συμφωνώ απόλυτα ότι δε πήρατε όλα τα πρωταθλήματα λόγω διαιτησίας! Κάποια τα πήρατε γιατί απλά τα αξίζατε και είχατε καλύτερη ομάδα...

Αυτό που θέλω να πω, είναι όταν κάποιος είχε επενδύσει για να φτιάξει μια καλή ομάδα και εσύ του παίρνεις το πρωτάθλημα, τότε η επένδυσή του πάει στράφη, διαλύεται η ομάδα κλπ..

Γνώμη μου είναι ότι μεταξύ 2001 και 2004 ο Παναθηναϊκός είχε καλύτερη ομάδα, μακράν μάλιστα, και άξιζε 4 double. Για να γίνει αυτή η ομάδα κάποιος έβαλε χρήματα. Και θα αν έπαιρνε ό,τι "άξιζε", θα έβγαζε κι άλλα χρήματα και με αυτά θα μπορούσε να βελτιώσει την επένδυσή του.. Καταλαβαίνεις τι εννοώ ;;;

Δημοσ.

Ο ταπεινός ΠΑΟΚ του Μπατατούδη εκεί στα τέλη του 90 είχε ρίξει ένα σκασμό λεφτά και με το ζόρι εβγαινε Ευρώπη

Θέλεις να σου πω την 11αδα του ταπεινου γάβρου του 1993 με 3 Ρωσους διεθνής που παραλιγο να μην έβγαινε ουτε Ευρώπη?

10 χρόνια έζησα αυτές τις καταστάσεις. Ξέρουμε τι σημαίνει αδικία γιαυτο και παραδεχόμαστε τα παράπονα για τη περιοδο 1997-2001,2, ή τη περιπτωση της ΑΕΚ του 2008.

Γνώμη μου είναι ότι μεταξύ 2001 και 2004 ο Παναθηναϊκός είχε καλύτερη ομάδα, μακράν μάλιστα, και άξιζε 4 double.

Το 2001 και το 2002 σαφως. Το 2003 απέδειξε περίτρανα οτι ηταν μικρή ομάδα.

Το 2004 πηρε πρωτάθλημα. Μπορουσε άνετα να εκμεταλλευτεί αυτά τα χρήματα και να ενισχύσει την ομάδα του.

Ειδε οτι ο Κοκκαλης έφερε τον μεγαλυτερο παιχτη που έχει παιξει ποτέ στα Ελληνικά γηπεδα. Τι έκανε??

Εκατσε θεατής.

Καταλαβαινω τι λες και το δέχομαι απολυτα.

Γιαυτο και αναφέρομαι στη τελευταία 10ετία και οχι νωρίτερα.

Δημοσ.

Επίσης να προσθέσω ότι αν έπαιρνε αυτά τα προταθληματα που άξιζε ο παναθηναϊκός δεν θα υπήρχε και αυτή η γκρίνια προς Βαρδινογιάννη ....... Ούτε το 2005 είχε καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός απλά αυτοκτόνησαν στις τελευταίες αγωνιστικές παο και αεκ

Δημοσ.

Το κακο με τον Τζιγκερ ηταν οτι ελάχιστες φορές έβαλε σοβαρά το χέρι στη τσέπη. Η μια φορά που το έκανε, πήρε πρωτάθλημα...2004.

Ο άλλος τα έσκαγε μόνιμα μέχρι και το 2008 με μικρά διαλείμματα.

(η περιπτωση της ΑΕΚ που έχασε 0-1 απ τον Ιωνικο και έχασε το πρωτάθλημα πότε ηταν?Το 2005?)

Δημοσ.

Θέλεις να σου πω την 11αδα του ταπεινου γάβρου του 1993 με 3 Ρωσους διεθνής που παραλιγο να μην έβγαινε ουτε Ευρώπη?

10 χρόνια έζησα αυτές τις καταστάσεις. Ξέρουμε τι σημαίνει αδικία γιαυτο και παραδεχόμαστε τα παράπονα για τη περιοδο 1997-2001,2, ή τη περιπτωση της ΑΕΚ του 2008.

Το 2001 και το 2002 σαφως. Το 2003 απέδειξε περίτρανα οτι ηταν μικρή ομάδα.

Το 2004 πηρε πρωτάθλημα. Μπορουσε άνετα να εκμεταλλευτεί αυτά τα χρήματα και να ενισχύσει την ομάδα του.

Ειδε οτι ο Κοκκαλης έφερε τον μεγαλυτερο παιχτη που έχει παιξει ποτέ στα Ελληνικά γηπεδα. Τι έκανε??

Εκατσε θεατής.

Καταλαβαινω τι λες και το δέχομαι απολυτα.

Γιαυτο και αναφέρομαι στη τελευταία 10ετία και οχι νωρίτερα.

Γεννήθηκα το 1989, παρακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα, περίπου απ'το 1998. Ειλικρινά δεν θυμάμαι την περίοδο που λες, αλλά σε καμία περίπτωση δε σε αμφισβητώ. Έχω διαβάσει για τα του καπετάνιου και δε μου κάνει εντύπωση το σημερινό κόκκινο παλιά να ήταν πράσινο ή κίτρινο ή μαύρο... Το 2003, είχε σπουδαία ομάδα ! 5 από τους βασικούς του ήταν βασικοί της πρωταθλήτριας Ευρώπης την επόμενη χρονιά! Εγώ λοιπόν πιστεύω ότι αν είχε 4 σερί τίτλους, θα είχε χρήματα (ή θέληση) να απαντήσει στον Ριβάλντο... Κατά τ'άλλα χαίρομαι που συμφωνούμε.

Το θέμα είναι τι γίνεται από δω και πέρα... Σε μας (ΠΑΟΚ) ήρθε ένας άνθρωπος που φαίνεται διατεθημένος να ρίξει χρήμα.. Μακάρι να δούμε ένα πρωτάθλημα με 2 διεκδηκητές το οποίο θα παιχτεί επί ίσοις όροις. Και να το πάρει ο καλύτερος ή τυχερότερος :)

Έτσι εξυγειένεται για μένα ένα πρωτάθλημα. Ό,τι έγινε, έγινε! Ας αφήσουμε τους ανθρώπους που έχουν και θέλουν, να επενδύσουν και να κυνηγάμε όλοι όποιον πάει να λερώσει το άθλημα !

Δημοσ.

Ευχαρίστως να μάθω την δεύτερη..

Δε με εκανες quote. Η μια ειναι αυτη που γραφει ο cossutius.

Η αλλη αναφερεται στα συγκεκριμενα παιχνιδια.

Δημοσ.

Αnubis αν θες πες μου λιγο τι εννοεις για τη διπλη σημασία του quote γιατι μάλλον το έχασα :P

Ναι το 2005 ήταν που είχε χάσει η ΑΕΚ 0-1

Oντως το κοιταξα και εγω μετά. Πολλοι λένε οτι το χε πουλησει το παιχνιδι. Δε ξέρω.

we_will_rise δεν έχουν να κάνουν οι παιχτες αλλά η απόδοση αυτων.

Εν πάση περιπτώση μεγάλο το λάθος του Τζιγκερ να καταστρέψει την ομάδα του 1-4.(δε το γράφω ειρωνικά αυτο)

Τα πράγματα πάντως πλέον ειναι πολυ διαφορετικά.

Ο Μαρινάκης δε πα να σκουζει, αν έρθει νέος σοβαρός επενδυτής θα αναγκαστεί να βάλει και αυτός λεφτά.

Και εκει θα δουμε ωραίο πρωτάθλημα ή τον Ολυμπιακό να παθαίνει τα ιδια με τον ΠΑΟ. Γιατι τωρα ολα ευκολα ειναι για τον Βαγγέλα. Οκ πιστεύω στην εξυγιανση που θελει να κανει στον Ολυμπιακο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...