Cossutius. Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 http://www.sport-fm.gr/article/656321 Καραλολ!!!!! Ηθελα να ξερα ποσες σελιδες θα ειχαμε αλλάξει αν έπαιζε εναντιον του Ολυμπιακου!!! 1
firewalker Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Για τον πέουλα ο Κάκος. Ορισμός του πέναλτι και κόκκινη. Χωρίς να έχω δει replay. Ήμουν σίγουρος πως το έδωσε και το γύρισα στο μπάσκετ... Μαντάρα τα έκανε ο Κάκος. Πολύ μαντάρα. Και σήμερα τα ίδια... Και ο Σπάθας στην Τρίπολη από είδα μόλις...
Cossutius. Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Για πες για τον Σπάθα, τι ειπαν στην τηλεόραση? Γιατι απορώ βασικά. Ήταν τοσο ανωτερος ο Ολυμπιακός που θα μου κάνει εντυπωση να υπάρξουν παράπονα για διαιτησία. Ειπαν κάτι για τη 2η κιτρινη του Σανκαρε? 1
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μιλάμε γειά τον Κακο εάν το πιστεύετε ότι το έκανε επίτηδες τη να πω
firewalker Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Για πες για τον Σπάθα, τι ειπαν στην τηλεόραση? Γιατι απορώ βασικά. Ήταν τοσο ανωτερος ο Ολυμπιακός που θα μου κάνει εντυπωση να υπάρξουν παράπονα για διαιτησία. Ειπαν κάτι για τη 2η κιτρινη του Σανκαρε? Δεν έπρεπε να δώσει τις κάρτες στον παίκτη που απέβαλε, και γενικά κάποια σκληρά φάουλ που δεν σφύριξε.
LRoi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δεν έπρεπε να δώσει τις κάρτες στον παίκτη που απέβαλε, και γενικά κάποια σκληρά φάουλ που δεν σφύριξε. Δεν έπρεπε να του δώσει τη δεύτερη κίτρινη? Θα τρελαθούμε εντελώς? 1
linuslost Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δεν έπρεπε να δώσει τις κάρτες στον παίκτη που απέβαλε, και γενικά κάποια σκληρά φάουλ που δεν σφύριξε. Mας κοροιδευεις τωρα ε???? Τα σκληρα τακλιν της Τριπολης ομως δεν τα εδειξε...
Cossutius. Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Καλά μη φωνάζετε στον firewalker. Μεταφέρει αυτά που έλεγαν στη τηλεόραση ο άνθρωπος. Για το τάκλιν του Σανκαρέ, δε νομιζω οτι υπάρχει καν αμφισβήτηση. Και απευθειας κοκκινη μπορουσε να δωσει. Πιο καθαρό δε γίνεται. Αλήθεια πως δικαιολόγησε ρε fire την άποψή του για το θέμα αυτο? Τι ειπε δηλαδη? Οτι δεν ηταν σκληρό το φάουλ?
firewalker Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Καλά μη φωνάζετε στον firewalker. Μεταφέρει αυτά που έλεγαν στη τηλεόραση ο άνθρωπος. Για το τάκλιν του Σανκαρέ, δε νομιζω οτι υπάρχει καν αμφισβήτηση. Και απευθειας κοκκινη μπορουσε να δωσει. Πιο καθαρό δε γίνεται. Αλήθεια πως δικαιολόγησε ρε fire την άποψή του για το θέμα αυτο? Τι ειπε δηλαδη? Οτι δεν ηταν σκληρό το φάουλ? Εγώ έκανα λάθος. Για την δεύτερη λέει μόνο. www.youtube.com/watch?v=HqwG6hW2fjM#t=1m0s
linuslost Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ έκανα λάθος. Για την δεύτερη λέει μόνο. www.youtube.com/watch?v=HqwG6hW2fjM#t=1m0s Που και η δευτερη πεντακαθαρη ειναι...! Αφου ξερει οτι εχει καρτα δεν επρεπε να το τραβηξει.
LRoi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Sorry, αλλά το youtube link παραπέμπει στην αρχική σελίδα του παρόντος νήματος.
firewalker Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Και εγώ έτσι νομίζω αλλά ο "καθηγητής" το εξήγησε αλιώς.
Tyler Durdenn Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Όλη η διαιτησία στην Ελλάδα είναι λίγο στημένη! Εδώ ο Ολυμπιακός δέχεται στατιστικά 1 κάρτα/ αγώνα. (21 κίτρινες - 0 κόκκινες). Η επόμενη ομάδα είναι ο Πανθρακικός με 45 κάρτες (+2 κόκκινες). Στα φάουλ ο Ολυμπιακός έχει κάνει 263 φάουλ ενώ ο ΠΑΟΚ 331!! Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει 321! Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει 334 φαουλ ενώ ο ΠΑΟΚ 289 κι ο ΠΑΟ 330! Μιλάμε για δικαιωσύνη!! Για διατητές 50-50 χωρίς φόβο και χωρίς προκατάληψη! Οι παίκτες του Ολυμπιακού κι οι παίκτες των άλλων ομάδων! Α ρε Ελλαδίτσα! Πρωτάθλημα να ναι κι ότι ναι ναι!
LRoi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Ε, ναι, στατιστικά να το δει κανείς, αν είσαι ένα επίπεδο πάνω από τον ΠΑΟΚ, πέντε πάνω από τους υπόλοιπους και καμιά δεκαριά πάνω από ΠΑΟ, ΑΕΚ, λογικό είναι να σου κάνουν περισσότερα φάουλ και να αμύνεσαι ευκολότερα χωρίς φάουλ, ενώ λογικό είναι να μην πηγαίνεις σε σκληρό παιχνίδι που δε σε συμφέρει, εξού και οι ανύπαρκτες κόκκινες. Ρε βάζελοι, που ξεφυτρώνετε εδώ μέσα σαν τα μανιτάρια, κανέναν αγώνα έχετε δει φέτος ή διαβάζετε άρθρα στα λαχανί νέα και μπαίνετε εδώ μέσα και τα αναπαράγετε ως δική σας άποψη? 1
Cossutius. Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 . Ρε βάζελοι, που ξεφυτρώνετε εδώ μέσα σαν τα μανιτάρια, κανέναν αγώνα έχετε δει φέτος ή διαβάζετε άρθρα στα λαχανί νέα και μπαίνετε εδώ μέσα και τα αναπαράγετε ως δική σας άποψη? Πολύ διπλοεγγραφή ρε παιδί μου. Στο τέλος θα καλέσω τη θυρα 7...χαχχαχαχαχαχαχαχα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις