Προς το περιεχόμενο

Διαιτησία

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτό που με εκπλήσσει είναι ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που παίρνουν στα σοβαρά το ελληνικό πρωτάθλημα. Το άσπρο μαύρο έχει γίνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που με εκπλήσσει είναι ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που παίρνουν στα σοβαρά το ελληνικό πρωτάθλημα. Το άσπρο μαύρο έχει γίνει.

Aνάλογα αν είσαι σε θέση χαλίφη ή οχι. Μη ξεχνάς πως οι περισσότεροι θέλουν να γίνουν Χαλίφιδες. :)

Το κακο ειναι πως ενω ο Ολυμπιακος εχει στατιστικα που βγαζουν ματι σε σχεση με τον Παναθηναικο, ερχεται ο καθε μ@λ@κας διαιτητης και κανει το νουμερο του εκθετονας την ομαδα αφου ουτε αναγκη τους εχει τους γκρι ουτε υπαρχει κανενα ουσιαστικο κινητρο σε ενα τετοιο πρωταθλημα.

Το κανουν ομως. Αν δεν το κανανε και τα αποτελεσματα ηταν τα ιδια, ΤΟΤΕ θα λεγαμε οτι ο Ολυμπιακος δεν εχει αναγκη την διαιτησια.

Τωρα ομως που η διαιτησια τον ευνοει(λιγο ή πολυ σχεδον σε καθε αγωνα) δεν μπορουμε να το πουμε.

Αλλα το φαινομενο ο διαιτητης να ευνοει την μεγαλη ομαδα σε σχεση με την ασημαντη ουτε το προκαλεσε ο Ολυμπιακος ουτε ειναι καινουριο, ας μην ξεχναμε και αγωνες του Παναθηναικου λιγα χρονια πριν, παλι τα ιδια γινονταν.

Χαιρω πολυ. Εγω δεν κατηγορω τον Ολυμπιακο οτι πρωτοτυπει στο θεμα ευνοιας της διαιτησιας και οτι ειναι ο πρωτος που το κανει, εγω τον κατηγορω οτι εχει την ευνοια της διαιτησιας.

Το οτι και ο Παναθηναικος δηλαδη παλια ευνοουνταν απο την διαιτησια αυτο σημαινει τι? Οτι τωρα που ευνοειται ο Ολυμπιακος ολα ειναι μια χαρα και κανενα προβλημα?

Ωραια λογικη.

Ωραια=ΥΠΕΡΤΡΑΓΙΚΗ, φυσικα.

Φυσικα κατανταει κουραστικο να υπαρχει αντιδραση σε καθε αγωνα του Ολυμπιακου, αλλα τι να κανουμε φετος ποναει περισσοτερο λογω της ανυπαρξιας των περισσοτερων ομαδων.

Ας μην ευνοειται σχεδον σε καθε αγωνα για να μην υπαρχει αντιδραση σχεδον σε καθε αγωνα.

Αυτο που κατανταει κουραστικο ειναι οτι ευνοειται λιγο ή πολυ σχεδον σε καθε αγωνα....

Το αν το χρειαζεται ή οχι ειναι ΑΣΧΕΤΟ.

Αυτο που ποναει ειναι πως φετος ο Ολυμπιακος πηρε το πρωταθλημα απο τον σεπτεμβρη, οντας η μονη ομαδα με ροστερ και χωρις προβληματα, και καθονται ολοι οι "καλοπροαιρετοι" φιλαθλοι και ψειριζουν καθε παιχνιδι για να βρουν το διαιτητικο λαθος και να κραβγασουν "στημενο το πρωταθλημα".

Λες και ο Μαρινακης εχει κανενα λογο να φοβαται τον μεγαλο καρναβαλο των ελληνικων γηπεδων και σου λεει δεν στηνω ενα παιχνιδι να γουσταρω.

Ας μην υπηρχαν διαιτητικα λαθη μικρα ή μεγαλα ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ και σχεδον σε καθε ματς του Ολυμπιακου και κατα 98% υπερ του παντα, για να μην τα σχολιαζαμε.

Αφου υπαρχουν ομως....

Αν βοηθάει, εγώ έχω πρόβλημα και τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και την ομάδα μου την ίδια όταν ευνοούν.

Δεν βοηθάει.

(πραγματικά καταντάει κουραστικό, εδώ σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε και χέστηκε η Φατμέ στο Γιενί τζαμί, αν έσφαξαν το παράρτημα του ΠΑΟ στην Πάτρα)

• Like 1

Δεν βοηθάει.

(πραγματικά καταντάει κουραστικό, εδώ σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε και χέστηκε η Φατμέ στο Γιενί τζαμί, αν έσφαξαν το παράρτημα του ΠΑΟ στην Πάτρα)

Βασικά χεστήκαμε και ας πέσει και ο γάβρος Δ Εθνική.

Ας μου ρίξει 10 γκολ ο βάζελος.

Ποιός θα μου κάνει καζούρα όταν δε θα έχουμε δουλειά?

Κοντεύει η ώρα για πολλούς...

• Like 2

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Ενώ στο φιλικό στο Καραισκάκης ,  εγώ ειδα δύο καραπέναλτι που δε δώθηκαν στους Παγουράδες.

Κάτσε, αποφάσισε πρώτα αν ηταν φιλικό ή αν ήταν πέναλτι, να το ξανασυζητήσουμε.

Γιατί οι παγουράδες μια χαρά το πάλεψαν το ματσάκι. Εκτός κι αν δεν το πάλεψαν και τους αδίκησε και η διαιτησία.

Oh wait... :shock:

• Like 1

Λετε για το γκολ της ΑΕΚ απο οφσαιντ,δεν λετε ομως τις κοκκινες που δεχτηκε η ΑΕΚ αλλα κια την κοκκινη στον Αγκανθο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...