antreas18 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Σοου διαιτησιας σημερα και υπερ μας(Παναθηναικος) για να μαστε δικαιοι...
kosmasgr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Χαχαχα. Στον ΠΑΟ δικαιολογείται γιατί δεν έχει ομάδα . Χαχα
kanesaxo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 πηρε ενα ο ολυμπιακος,αλλα για να μην γινει καμμια μανουρα παλι και διαγραφεί κανενας διαιτητής πήρε κι ένα ο παο... Τρομεροι ειμαστε.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 To πέναλτι ήταν στην κρίση του διαιτητή. Το έδωσε. Μην το συγκρίνεται με του γαυρου. Όντως δεν ήταν όμως. Θα το ξαναδώ όμως γιατί είδα μόνο ένα Ρέπλαυ. Κόκκινη στον κουμορτζι δεν δόθηκε πάντως.
Alxnks Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 περα απο το οτι ηταν μουφα το πεναλντι και παρολα αυτα εδωσε κιτρινη στον κουμορτζι..κοκκινη γιατι να δωσει; ηταν σε προφανη θεση για γκολ ο λετο; επειδη εγω τη φαση την ειδα και μολις εγινε αλλα και σε ολα τα ριπλει που εδειξε...ενα καρο παιχτες υπηρχαν τριγυρω...στην αρχη της μεγαλης περιοχης..πλαγια εφευγε με τη μπαλα.. τι απο ολα αυτα θα δικαιολογουσε κοκκινη καρτα εστω και σε πραγματικο πεναλντι;
kanesaxo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Αρχικά δεν υπάρχει πεναλτυ χωρίς κιτρινη καρτα. Συνεπως εφοσον εδωσε το πεναλτυ επρεπε να δωσει και κιτρινη στο κουμουρτζι για τα ματια του κοσμου. (εαν ειναι τελευταιος,κοκκινη). Απ'οτι διαβάζω ομως παντού,πέναλτυ ΔΕΝ υφιστασται ουτε κατα διάνοια,δεν ειδα ομως ακομα βιντεο. Και αν μαλιστα δεν εχει βγαλει κιτρινη στον κουμορτζι,ο κακος το εδωσε ηθελημενα. Υ.Γ. πατως θα γελασω πολυ το βραδυ με κεινο τον τύπο στην νετ που κρινει τις φάσεις.Τον γκράντε αρχιδιαιτητή. Θα αρχισει τα "με την πρωτη ματια δεν ειναι,αλλα να,αλλα νου,αλλα απο κεινη τη καμερα ισως,μα μου, ε νταξει ετσι ειναι το ποδοσφαιρο,χοχοχο,δινονται που και που αυτα και γινονται λαθη". Edit: ειδα πως εδωσε κιτρινη στο κουμορτζι.Κρατησε ντεμεκ τα προσχηματα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 περα απο το οτι ηταν μουφα το πεναλντι και παρολα αυτα εδωσε κιτρινη στον κουμορτζι..κοκκινη γιατι να δωσει; ηταν σε προφανη θεση για γκολ ο λετο; επειδη εγω τη φαση την ειδα και μολις εγινε αλλα και σε ολα τα ριπλει που εδειξε...ενα καρο παιχτες υπηρχαν τριγυρω...στην αρχη της μεγαλης περιοχης..πλαγια εφευγε με τη μπαλα.. τι απο ολα αυτα θα δικαιολογουσε κοκκινη καρτα εστω και σε πραγματικο πεναλντι; Κοκκινη στην αλλη φαση που ανατρεπει τον λετο στην αντεπιθεση,δευτερη καρτα.
EKTELESTES Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Είπε 1 Κυριακή να δώσει και σε εμάς δώρο η διαιτησία και φρόντισε αμέσως να πατσίσει. Ας ποστάρει κάποιος και του Ολυμπιακού που δεν ήταν πέναλτι. Την φάση με τον Τοροσίδη που έγινε νωρίτερα αν έγινε, δε θα φώναζε κανείς ( ήταν και δεν ήταν, αλλά ήταν σαφώς πιο πολύ πέναλτι από αυτό που έδωσε μετά ) ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΛΕΤΟ: http://www.dailymotion.com/video/xgp47n_penalti-sto-leto_sport
FilipposMD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Αρχικά δεν υπάρχει πεναλτυ χωρίς κιτρινη καρτα. Αυτό τώρα από πού βγαίνει;
Στέλιος7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Αρχικά δεν υπάρχει πεναλτυ χωρίς κιτρινη καρτα. Νομιζω πως αυτο δεν ισχυει, αν ξερει καποιος τον κανονισμο να μας διαφωτισει. Edit:Περιττο να πουμε πως δεν υπαρχει πεναλτι.
kanesaxo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Αυτό τώρα από πού βγαίνει; Μιλησα διαβαζοντας τα ανωθεν ποστ ΧΩΡΙΣ να δω τη φαση.Εαν διαβαζες το ποστ μου θα το καταλαβαινες. Επισης εγινε edit απο κατω,μολις ειδα πως βγηκε η κιτρινη. Απο κει βγαινει
Alxnks Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Κοκκινη στην αλλη φαση που ανατρεπει τον λετο στην αντεπιθεση,δευτερη καρτα. ε ενταξει..κατσε καλα, πριν μισο λεπτο ειχε δωσει κιτρινη και μουφα πεναλντι...θες στο καπακι να στον αποβαλλει κιολας; μηπως να το σταματησει το παιχνιδι κιολας υπερ σας;
FilipposMD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μιλησα διαβαζοντας τα ανωθεν ποστ ΧΩΡΙΣ να δω τη φαση.Εαν διαβαζες το ποστ μου θα το καταλαβαινες. Επισης εγινε edit απο κατω,μολις ειδα πως βγηκε η κιτρινη. Απο κει βγαινει Εγώ καταλαβαίνω ότι εννοείς πως γενικά, αν σφυριχτεί ένα πέναλντι, πρέπει οπωσδήποτε να δώσει και κίτρινη (τουλάχιστον). Αυτό δεν ισχύει. Αν το πέναλντι είναι ένα σπρώξιμο σε παίκτη που είναι στη γωνία της περιοχής, με πλάτη στο τέρμα πχ, δεν βγαίνει κίτρινη.
we_will_rise Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μόλις είδα το πέναλτυ του ΠΑΟ... Έχει καταντήσει αηδία..
kosmasgr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Γιαυτό ξεκολάτε απο το πρασινο-κόκκινο πρωτάθλημα της Παράγκας των παιδοβούβαλων και δείτε κανά σοβαρό να χαρείτε μπάλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις