Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πηρε ενα ο ολυμπιακος,αλλα για να μην γινει καμμια μανουρα παλι και διαγραφεί κανενας διαιτητής πήρε κι ένα ο παο...

Τρομεροι ειμαστε.

Δημοσ.

To πέναλτι ήταν στην κρίση του διαιτητή. Το έδωσε. Μην το συγκρίνεται με του γαυρου. Όντως δεν ήταν όμως. Θα το ξαναδώ όμως γιατί είδα μόνο ένα Ρέπλαυ.

Κόκκινη στον κουμορτζι δεν δόθηκε πάντως.

Δημοσ.

περα απο το οτι ηταν μουφα το πεναλντι και παρολα αυτα εδωσε κιτρινη στον κουμορτζι..κοκκινη γιατι να δωσει; ηταν σε προφανη θεση για γκολ ο λετο;

επειδη εγω τη φαση την ειδα και μολις εγινε αλλα και σε ολα τα ριπλει που εδειξε...ενα καρο παιχτες υπηρχαν τριγυρω...στην αρχη της μεγαλης περιοχης..πλαγια εφευγε με τη μπαλα.. τι απο ολα αυτα θα δικαιολογουσε κοκκινη καρτα εστω και σε πραγματικο πεναλντι;

Δημοσ.

Αρχικά δεν υπάρχει πεναλτυ χωρίς κιτρινη καρτα.

Συνεπως εφοσον εδωσε το πεναλτυ επρεπε να δωσει και κιτρινη στο κουμουρτζι για τα ματια του κοσμου. (εαν ειναι τελευταιος,κοκκινη).

Απ'οτι διαβάζω ομως παντού,πέναλτυ ΔΕΝ υφιστασται ουτε κατα διάνοια,δεν ειδα ομως ακομα βιντεο.

Και αν μαλιστα δεν εχει βγαλει κιτρινη στον κουμορτζι,ο κακος το εδωσε ηθελημενα.

Υ.Γ. πατως θα γελασω πολυ το βραδυ με κεινο τον τύπο στην νετ που κρινει τις φάσεις.Τον γκράντε αρχιδιαιτητή.

Θα αρχισει τα "με την πρωτη ματια δεν ειναι,αλλα να,αλλα νου,αλλα απο κεινη τη καμερα ισως,μα μου, ε νταξει ετσι ειναι το ποδοσφαιρο,χοχοχο,δινονται που και που αυτα και γινονται λαθη".

Edit: ειδα πως εδωσε κιτρινη στο κουμορτζι.Κρατησε ντεμεκ τα προσχηματα.

Δημοσ.

περα απο το οτι ηταν μουφα το πεναλντι και παρολα αυτα εδωσε κιτρινη στον κουμορτζι..κοκκινη γιατι να δωσει; ηταν σε προφανη θεση για γκολ ο λετο;

επειδη εγω τη φαση την ειδα και μολις εγινε αλλα και σε ολα τα ριπλει που εδειξε...ενα καρο παιχτες υπηρχαν τριγυρω...στην αρχη της μεγαλης περιοχης..πλαγια εφευγε με τη μπαλα.. τι απο ολα αυτα θα δικαιολογουσε κοκκινη καρτα εστω και σε πραγματικο πεναλντι;

Κοκκινη στην αλλη φαση που ανατρεπει τον λετο στην αντεπιθεση,δευτερη καρτα.

Δημοσ.

Είπε 1 Κυριακή να δώσει και σε εμάς δώρο η διαιτησία και φρόντισε αμέσως να πατσίσει. Ας ποστάρει κάποιος και του Ολυμπιακού που δεν ήταν πέναλτι. Την φάση με τον Τοροσίδη που έγινε νωρίτερα αν έγινε, δε θα φώναζε κανείς ( ήταν και δεν ήταν, αλλά ήταν σαφώς πιο πολύ πέναλτι από αυτό που έδωσε μετά )

ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΛΕΤΟ:

http://www.dailymotion.com/video/xgp47n_penalti-sto-leto_sport

Δημοσ.

Αρχικά δεν υπάρχει πεναλτυ χωρίς κιτρινη καρτα.

Νομιζω πως αυτο δεν ισχυει, αν ξερει καποιος τον κανονισμο να μας διαφωτισει.

Edit:Περιττο να πουμε πως δεν υπαρχει πεναλτι.

Δημοσ.

Αυτό τώρα από πού βγαίνει;

Μιλησα διαβαζοντας τα ανωθεν ποστ ΧΩΡΙΣ να δω τη φαση.Εαν διαβαζες το ποστ μου θα το καταλαβαινες.

Επισης εγινε edit απο κατω,μολις ειδα πως βγηκε η κιτρινη.

Απο κει βγαινει:)

Δημοσ.

Κοκκινη στην αλλη φαση που ανατρεπει τον λετο στην αντεπιθεση,δευτερη καρτα.

ε ενταξει..κατσε καλα, πριν μισο λεπτο ειχε δωσει κιτρινη και μουφα πεναλντι...θες στο καπακι να στον αποβαλλει κιολας; μηπως να το σταματησει το παιχνιδι κιολας υπερ σας; :P

Δημοσ.

Μιλησα διαβαζοντας τα ανωθεν ποστ ΧΩΡΙΣ να δω τη φαση.Εαν διαβαζες το ποστ μου θα το καταλαβαινες.

Επισης εγινε edit απο κατω,μολις ειδα πως βγηκε η κιτρινη.

Απο κει βγαινει:)

Εγώ καταλαβαίνω ότι εννοείς πως γενικά, αν σφυριχτεί ένα πέναλντι, πρέπει οπωσδήποτε να δώσει και κίτρινη (τουλάχιστον). Αυτό δεν ισχύει. Αν το πέναλντι είναι ένα σπρώξιμο σε παίκτη που είναι στη γωνία της περιοχής, με πλάτη στο τέρμα πχ, δεν βγαίνει κίτρινη.

Δημοσ.

Γιαυτό ξεκολάτε απο το πρασινο-κόκκινο πρωτάθλημα της Παράγκας των παιδοβούβαλων και δείτε κανά σοβαρό να χαρείτε μπάλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...