MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 δεν ειχε ειδοποιησει κανεις την καε οτι θα λειπουν πηλοιδης κορομηλας απο την κληρωση.και οπως αποδειχτηκε ηξεραν ποιους εβαζαν με το χειρουργιο στο τελος μπας και κλασει ο πεθαμενος Κοψε τον πρωταθλητη, σε εκθετει. Χθες ξεβρακωθηκες εις διπλουν με το θεμα των τεχνικων ποινων, της αποβολης Ζοτς και των σειρηνων (οπου ακουσαμε οτι υπαρχει μετρηση σε decibel ), σημερα μας κανεις νεα σεμιναρια αγνοιας και συγχυσης... Συνεχιζε να μας κανεις να γελαμε. Εγω για κατι τετοιους users απολαμβανω το φορουμ τετοιες εποχες. Που φωναζουν οφφσαιντ στους αιφνιδιασμους του ΠΑΟ και ψαχνουν να δουν γιατι δε σηκωσε σημαιακι ο διαιτητης. Στη συνεχεια ερχονται να κανουν μπασκετικα σεμιναρια στα φορα. Ετσι η νεα φανταστικη ιστορια σημερα ειναι οτι δεν ηξερε κανεις πως ο Πηλοιδης και ο Κορομηλας εχουν υποχρεωσεις στο εξωτερικο, οι οποιες κατα τ'αλλα ηταν κανονισμενες ΠΡΙΝ την εναρξη των τελικων...
firewalker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 το ξερω.ο σκινγηλιας στην κληρωση διαιτητων τρελαθηκε και ειπε οτι ειναι στημενο και οποιους θελουν βαζουν και ειχε δικιο σαυτο.δεν ειχε ειδοποιησει κανεις την καε οτι θα λειπουν πηλοιδης κορομηλας απο την κληρωση.και οπως αποδειχτηκε ηξεραν ποιους εβαζαν με το χειρουργιο στο τελος μπας και κλασει ο πεθαμενος Τι δουλειά έχουν να ενημερωθούν οι ομάδες; Τι θα έκανε μία Κ.Α.Ε.; Θα ζητούσε να πάνε πίσω τα παιχνίδια; Θα απαγόρευε στους διαιτητές να πάνε στο σεμινάριο που ήταν κανονισμένο από πριν; Τόσο ανοργάνωτοι ήταν στην Κ.Α.Ε. Ο.Σ.Φ.Π. που δεν έψαξαν τις συνέπειες μετά την πρώτη αναβολή; Αυτός που το είπε και αυτοί του το έκαναν σημαία πρέπει να έχουν καθαρή βλακεία/μάζα αηδίας στο κεφάλι τους αντί για λογική. Όχι μόνο κατάφεραν να γελάει μαζί τους όλη η μπασκετική Ευρώπη αλλά μείωσαν και έναν τίτλο που όλα έδειχνα πως θα κατακτήσουν.
Andy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Κοψε τον πρωταθλητη, σε εκθετει. Χθες ξεβρακωθηκες εις διπλουν με το θεμα των τεχνικων ποινων, της αποβολης Ζοτς και των σειρηνων (οπου ακουσαμε οτι υπαρχει μετρηση σε decibel ), σημερα μας κανεις νεα σεμιναρια αγνοιας και συγχυσης... Συνεχιζε να μας κανεις να γελαμε. Εγω για κατι τετοιους users απολαμβανω το φορουμ τετοιες εποχες. Που φωναζουν οφφσαιντ στους αιφνιδιασμους του ΠΑΟ και ψαχνουν να δουν γιατι δε σηκωσε σημαιακι ο διαιτητης. Στη συνεχεια ερχονται να κανουν μπασκετικα σεμιναρια στα φορα. Ετσι η νεα φανταστικη ιστορια σημερα ειναι οτι δεν ηξερε κανεις πως ο Πηλοιδης και ο Κορομηλας εχουν υποχρεωσεις στο εξωτερικο, οι οποιες κατα τ'αλλα ηταν κανονισμενες ΠΡΙΝ την εναρξη των τελικων... για να τα λεμε και ολα ζηλεψαν την (εκνευριστικοτατη) σειρηνα μας και την εφεραν και στο οακα.. btw ποτε δεν καταλαβα τι χρησιμευει!δν αποδιοργωνωνεις μονο τον επιτιθεμενο αλλα και τον αμυνομενο...επομενως μηδενικο το κερδος.. οσο για τον firewalker και καλα το παραπονο ειναι οτι δεν τους ενημερωσαν οπως επρεπε.. αλλα καλα να παθουμε..ας μαζευαν τα ζωα που πεταξαν τις πετρες για να μην πηγαιναν οι τελικοι μερικες μερες μπροστα..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 οσο για τον firewalker και καλα το παραπονο ειναι οτι δεν τους ενημερωσαν οπως επρεπε.. αλλα καλα να παθουμε..ας μαζευαν τα ζωα που πεταξαν τις πετρες για να μην πηγαιναν οι τελικοι μερικες μερες μπροστα.. Δεν ξερω τα της "ενημερωσης οπως επρεπε", αλλα τα σεμιναρια της FIBA ειναι σε fixed ημερομηνιες οπως επισης και το ποιοι θα συμμετεχουν σε αυτα. Δεν ειναι κατι μυστικο. Αλλα ακομα και να τους "ενημερωναν οπως επρεπε" εγκαιρως, θα αλλαζε κατι? Παλι σε σεμιναρια θα ηταν οι εν λογω διαιτητες, παλι ο 5ος τελικος ιδια ημερομηνια θα ηταν, παλι δε θα μπορουσαν να διαιτητευσουν, παλι ο Σκινδηλιας θα κλαιγοταν σαν τον saks80 για στημενο πρωταθλημα... Η τακτικη του ΟΣΦΠ με το θεμα της διαιτησιας ειναι ξεκαθαρη. Γκρινια ακομα κι οταν δεν υφισταται καποια προφανης μηχανοραφια/αδικια εναντιον του, ωστε να υπαρχει ετοιμη η καραμελα σε περιπτωση ηττας. Και φυσικα για να επηρεασουν κοσμο και διαιτητες οσο γινεται (τον κοσμο γινεται και παραγινεται αν κρινω απο πολλους στα φορα που διαβαζω).
Andy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δεν ξερω τα της "ενημερωσης οπως επρεπε", αλλα τα σεμιναρια της FIBA ειναι σε fixed ημερομηνιες οπως επισης και το ποιοι θα συμμετεχουν σε αυτα. Δεν ειναι κατι μυστικο. Αλλα ακομα και να τους "ενημερωναν οπως επρεπε" εγκαιρως, θα αλλαζε κατι? Παλι σε σεμιναρια θα ηταν οι εν λογω διαιτητες, παλι ο 5ος τελικος ιδια ημερομηνια θα ηταν, παλι δε θα μπορουσαν να διαιτητευσουν, παλι ο Σκινδηλιας θα κλαιγοταν σαν τον saks80 για στημενο πρωταθλημα... Η τακτικη του ΟΣΦΠ με το θεμα της διαιτησιας ειναι ξεκαθαρη. Γκρινια ακομα κι οταν δεν υφισταται καποια προφανης μηχανοραφια/αδικια εναντιον του, ωστε να υπαρχει ετοιμη η καραμελα σε περιπτωση ηττας. Και φυσικα για να επηρεασουν κοσμο και διαιτητες οσο γινεται (τον κοσμο γινεται και παραγινεται αν κρινω απο πολλους στα φορα που διαβαζω). παντα ετσι γινεται και θα γινεται για την ομαδα που προσπαθει να ανεβει στην κορυφη!βλεπε παναθηναικο στην μπαλα αλλα και σε ξενα πρωταθληματα!παντου υπαρχουν γκρινιες..αλλα τι να κανεις...οποιοδηποτε πλεονεκτηματα μπορουν να αποκτησουν οι ομαδες το κυνηγανε μεχρι τελους
washcloud Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 εγω το ξαναδα το ματς και η νετ στην πρωτη εγραψε κατω τεχνικη ποινη ομπραντοβιτς οχι παγκος που λες εσυ και μετα εριξε απο μια σε ιφκοβιτς και ζελικο.συνολο 2 ο ζελικο.αν μπορεις απεδειξε μου το αντιθετο.δεν ασχολουμαι αλλο με ατομο που δεν εχει ιδεα απο μπασκετ.εσυ εισαι απ αυτους που διαβαζουν πρασινη και συμφωνουν οτι τα 5 φαουλ σε 1 λεπτο ηταν φυσιολογικα. ...έχω συμφωνήσει...."σιωπηλά" με την οπτική σου σε κάποια σου ποστ που έχει πάρει το μάτι μου. Και χωρίς να το έχω ψάξει, νομίζω πως συμφωνώ με την άποψή των "δύο τεχνικών στον Ζοτς", απ' ό,τι έχω διαβάσει εδώ (διότι όταν παίχτηκε ούτε που το πρόσεξα). Επίσης φορές-φορές είτε υπερβάλλει ο Midi "υποστηριζόμενος την ομάδα του" (βλέποντας τα αμφισβητούμενα από...πράσινη οπτική γωνία), είτε και κάνει λάθος (γνώμη μου) (κυρίως όταν αφορά διαιτησία το ζήτημα). Αλλά, είναι άδικο να γράφεις για "άτομο που δεν έχει ιδέα από μπάσκετ". Πόσο μάλλον όταν έχει κατ' αναλογία έχει πει τις περισσότερες "θετικές κουβέντες" για ΟΣΦΠ, απ' όσους είναι "δηλωμένοι Παναθηναϊκοί" εδώ μέσα. Το δε μπάσκετ που "ξέρει", φαίνεται, αν κάτσει κανείς και προσέξει τα ποστ του, χωρίς να λάβει υπ' όψιν ότι είναι ΠΑΟ. Τώρα αν μεταξύ σας φτάσατε να κοκοροτρώγεστε, αυτό είναι άλλο... Κατά τ' άλλα, ΣΥΜΦΩΝΩ πως το ΔΕΟΝ θα ήταν να έχει γράψει περισσότερα (προφανώς με αναφορά σε λινκς που το αποδεικνύουν, με κείμενο, εικόνες, βίντεο κλπ) γι' αυτό που ισχυρίζεται, καθώς έχω κι εγώ τις αμφιβολίες μου κατά πόσο έχει δίκιο στο συγκεκριμένο και αρκείται στο "δε θα το καταλάβαινε ο πάγκος του ΟΣΦΠ;"...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 @wash προχειρο λινκ που λεει οτι η τπ χρεωνεται στους παγκους http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=143508&catid=1 Εχω επισης λινκ με real time περιγραφη του αγωνα που δεν αναφερεται σε καταλογισμο ΤΠ Κι εχω και τον Ιωαννου που επικαλειται ο ειδικος μπασκετικος της παρεας, που ειπε οτι την ΤΠ την εφαγε ο Ζοτς. Και μιας και ο λογος του Ιωαννου ειναι εγγυηση ειδικα οταν μιλαει για μπασκετ, πες μου, γινεται παιχτης που θα χρεωθει με 5 φαουλ να μην τον αποβαλλεις? Προφανως για να μην αποβληθει ενας παικτης δεν εχει συμπληρωσει 5 φαουλ.
Andy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 @wash προχειρο λινκ που λεει οτι η τπ χρεωνεται στους παγκους http://www.newsit.gr...=143508&catid=1 Εχω επισης λινκ με real time περιγραφη του αγωνα που δεν αναφερεται σε καταλογισμο ΤΠ Κι εχω και τον Ιωαννου που επικαλειται ο ειδικος μπασκετικος της παρεας, που ειπε οτι την ΤΠ την εφαγε ο Ζοτς. Και μιας και ο λογος του Ιωαννου ειναι εγγυηση ειδικα οταν μιλαει για μπασκετ, πες μου, γινεται παιχτης που θα χρεωθει με 5 φαουλ να μην τον αποβαλλεις? Προφανως για να μην αποβληθει ενας παικτης δεν εχει συμπληρωσει 5 φαουλ. ΥΓ. Αυτο που αναφερθηκε παραπανω οτι η ΕΡΤ εγραψε απο κατω ΤΠ Ομπραντοβιτς ειναι ψεμα. Ενα απτα πολλα που διαβασαμε και δειχνει την αξιοπιστια του λογου ορισμενων ατομων εδω μεσα... 1 πρωτη παει στον ζοτς η δευτερη παει στους 2 παγκους!!end of story!! δεν επρεπε να αποβληθει ο ομπραντοβιτς
Sred Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 οι μισοι βαζελοι λενε οτι ειναι απο διαιτησια κ οι αλλοι απο κωλοφαρδία. αντε ειναι μερικοι εδω μεσα που εχουν τα αρχιδια κ το παραδεχονται Κωλοφαρδια μπορει να υπαρχει γιατι το μπασκετ ειναι και τυχη αλλα για θεματα διαιτησιας ειδικα οι παναθηναικοι δεν πρεπει να μιλανε.Αν και οι περισσοτεροι πλεον δε εχουν να πουν κατι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 1 πρωτη παει στον ζοτς η δευτερη παει στους 2 παγκους!!end of story!! δεν επρεπε να αποβληθει ο ομπραντοβιτς Ε ναι αυτο λεω.
Andy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ε ναι αυτο λεω. το λεω και εγω για να το ακουσουν απο καποιο ολυμπιακο για να το πιστεψουν
washcloud Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 @wash προχειρο λινκ που λεει οτι η τπ χρεωνεται στους παγκους http://www.newsit.gr...=143508&catid=1 Εχω επισης λινκ με real time περιγραφη του αγωνα που δεν αναφερεται σε καταλογισμο ΤΠ Κι εχω και τον Ιωαννου που επικαλειται ο ειδικος μπασκετικος της παρεας, που ειπε οτι την ΤΠ την εφαγε ο Ζοτς. Και μιας και ο λογος του Ιωαννου ειναι εγγυηση ειδικα οταν μιλαει για μπασκετ, πες μου, γινεται παιχτης που θα χρεωθει με 5 φαουλ να μην τον αποβαλλεις? Προφανως για να μην αποβληθει ενας παικτης δεν εχει συμπληρωσει 5 φαουλ. Από εμένα κλήαρντ το θέμα μετά το λινκ (...ειδικά περί "Ιωάννου", συμφωνώ κι εγώ, από την πρώτη στιγμή που το έγραψες, διότι έχει πετάξει κατά καιρούς πολλές αμπαλοσύνες πάνω στην περιγραφή. Όχι ότι τον θεωρώ τόσο άσχετο - πιο πολύ "εκνευριστικός" είναι απ' ό,τι άσχετος. Αλλά λέμε). Θα έπρεπε πάντως να το είχες "υποστηρίξει", από πιο πριν, με "στοιχεία"... (...βέβαια, είσαι καλή μπιπ κι εσύ ως γνωστόν, αφού τα κοπανάς καμμιά φορά κατόπιν εορτής, αφού έχεις "αφήσει" τον άλλον να λέει..."τα δικά του"... Αλήτη! :ρ) (...αυτό με τα 5 φάουλ δεν το έπιασα)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 (...βέβαια, είσαι καλή μπιπ κι εσύ ως γνωστόν, αφού τα κοπανάς καμμιά φορά κατόπιν εορτής, αφού έχεις "αφήσει" τον άλλον να λέει..."τα δικά του"... Αλήτη! :ρ) Δεν γινεται ποτε των ποτων να συμπληρωσει ενας παιχτης 5 φαουλ και να τον αφησουν στο παρκε. Το ιδιο συμβαινει και με τις ΤΠ, δε μπορει ο κανονισμος να λεει 1+1=2=αποβολη και οι διαιτητες να ξεχνουν να αποβαλουν τον προπονητη και να το ξεχναει και ο αντιπαλος παγκος. Το προβλημα δεν ειναι ο Ιωαννου εν προκειμενω, αλλα ο αυταρχισμος χρηστων που αγνοουν κανονες μπασκετ. Toν ρωταω χθες τι προβλεπει ο κανονισμος για τις σειρηνες που ακουγονταν οταν κατεβαζαμε την μπαλα και απαντησε "Τιποτα δεν προβλεπεται, υπαρχει οριο σε decibel και η σειρηνα το τηρει" Κι αυτος ο τυπος, που στο αντιαθλητικο φωναζει "ΚΟΚΚΙΝΗ ΡΕ" κρινει την γνωση των υπολοιπων πανω στους κανονισμους και το αθλημα του μπασκετ...
washcloud Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 ...για τα "5", απλά δεν κατάλαβα για ποιά ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ το έλεγες...Αλλά τεσπά, δεν είναι ότι ζητάω "επιβεβαίωση" - απλά μου ΄ρθε και ρώτησα. (χμμμ.... εκτός κι αν το εννοούσες ως "υπόθεση εργασίας"...)
firewalker Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Λάθος του επόπτη στην Βέροια. Ο Ζοζέ πως και δεν μίλησε για τα λάθη των διαιτητών που τον έφεραν στο -5; Περίεργο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις