daPro Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 δεν ειπα οτι επειδη του εσκισε την φανελα αλλα επειδη τον κραταει κατω. Φάουλ έκανε ο Heinz στον περπέρογλου στο ξερό δίποντο που έριξε απο έξω δεξιά. Αλλα δεν δώθηκε Μαθαίνουμε κανονισμούς σήμερα. Όταν σκίζεται μια φανέλα είναι φάουλ forced! Όταν ανοίγει μια μύτη τι είναι; Τεχνική ποινή! Άσχετα αν υπάρχει φάουλ ή όχι! Άνοιξε μύτη τέλος τεχνική ποινή!! την παλευεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Αποψη μου, ο ΟΣΦΠ πηρε για ξεκαρφωμα 1-2 σφυριγματα στην αρχη, κ μετα οταν πηγαινε να βρει ρυθμο, ειτε αμυντικα ειτε επιθετικα, τον σταματουσαν με χαζα φαουλς. Με χειρουργικη ακριβεια εγινε η δουλεια. Το ματς σταματουσε χωρις λογο και αιτια, κατι που ευνοησε απιστευτα τον Παο, που εχω ξαναπει, δεν εχει χημεια παρα μονο σε συγκεκριμενα σχηματα. Οι ψηλοι μας, που ειναι ουσιαστηκα ΟΛΗ η αμυνα μας, φορτωθηκαν με ανυπαρκτα φαουλς, και γενικα τους διναν παραβαση οποιαδηποτε επαφη. Ο Χαινς επαιξε 15' και του χρεωθηκαν 5 φαουλς. Γελαει ο κοσμος. Τεσπα, φαινεται δικαιουσαι να κερδιζεις Σιενα-Μπαρτσα-ΤΣΣΚΑ, να παιζεις πολυ καλυτερα απο τον Παο σε 4 ματς, αλλα δε θα παρεις οτι σου αξιζει, αλλα ότι σου δωσουν οι γκριζοι λυκοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fluke Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Cry moar... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Αποψη μου, ο ΟΣΦΠ πηρε για ξεκαρφωμα 1-2 σφυριγματα στην αρχη, κ μετα οταν πηγαινε να βρει ρυθμο, ειτε αμυντικα ειτε επιθετικα, τον σταματουσαν με χαζα φαουλς. Με χειρουργικη ακριβεια εγινε η δουλεια. Το ματς σταματουσε χωρις λογο και αιτια, κατι που ευνοησε απιστευτα τον Παο, που εχω ξαναπει, δεν εχει χημεια παρα μονο σε συγκεκριμενα σχηματα. Οι ψηλοι μας, που ειναι ουσιαστηκα ΟΛΗ η αμυνα μας, φορτωθηκαν με ανυπαρκτα φαουλς, και γενικα τους διναν παραβαση οποιαδηποτε επαφη. Ο Χαινς επαιξε 15' και του χρεωθηκαν 5 φαουλς. Γελαει ο κοσμος. Τεσπα, φαινεται δικαιουσαι να κερδιζεις Σιενα-Μπαρτσα-ΤΣΣΚΑ, να παιζεις πολυ καλυτερα απο τον Παο σε 4 ματς, αλλα δε θα παρεις οτι σου αξιζει, αλλα ότι σου δωσουν οι γκριζοι λυκοι. Απόδειξη πως ούτε εσύ γνωρίζεις από μπάσκετ. Καθόλου όμως. Κρίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μαλιστα. Εβλεπα το ματς με ενα παιδι που παιζει Β Εθνικη και εναν που εχει σταματησει, αλλα ηταν αρχηγος Εθνικης Ελλαδος. Θα τους μεταφερω οτι μας ειπες ολους ασχετους, και θα προβληματιστουμε ολοι μαζι. Υ.Γ. Ο πατερας του πρωτου, πρωην προεδρος της 13.. Y.Γ.2 Βγαλτε τα γυαλια σας. Ο ΠΑΟ ΔΕΝ παιζει μπασκετ. Ουτε ενας δε βρεθηκε να πει πως παιξατε καλα σημερα και του αρεσε η ομαδα. Αντιθετως, ακομα και σε ματς που χασαμε με 10 ποντους, εμεις παιξαμε πολυ πιο ωριμα και ομαδικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 ακομα και σε ματς που χασαμε με 10 ποντους, εμεις παιξαμε πολυ πιο ωριμα και ομαδικα. Και γιατί δεν κερδίζατε;; αφού παίξατε πιο ώριμα και ομαδικά;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μαλιστα. Εβλεπα το ματς με ενα παιδι που παιζει Β Εθνικη και εναν που εχει σταματησει, αλλα ηταν αρχηγος Εθνικης Ελλαδος. Θα τους μεταφερω οτι μας ειπες ολους ασχετους, και θα προβληματιστουμε ολοι μαζι. Υ.Γ. Ο πατερας του πρωτου, πρωην προεδρος της 13.. Y.Γ.2 Βγαλτε τα γυαλια σας. Ο ΠΑΟ ΔΕΝ παιζει μπασκετ. Ουτε ενας δε βρεθηκε να πει πως παιξατε καλα σημερα και του αρεσε η ομαδα. Αντιθετως, ακομα και σε ματς που χασαμε με 10 ποντους, εμεις παιξαμε πολυ πιο ωριμα και ομαδικα. Αυτό το πρώτο ρε chris το χρησιμοποιείς συνέχεια σαν επιχείρημα και δεν είναι επιχείρημα... Φαντάζομαι όλοι μπορούν να πούνε με ποιους ανώνυμους γνώστες είδαν το ματς και άντε βγάλε άκρη... Επίσης, ποιοι είναι αυτοί που ούτε ένας δεν βρέθηκε να πει ότι παίξαμε μπάσκετ? Αυτές οι γενικότητες δεν είναι επιχείρημα ρε φίλε... Εγώ από την άλλη "δεν είδα ούτε έναν" να λέει ότι σας αδίκησε η διαιτησία, εσύ όμως το έκανες σημαία. Τι σημαίνει αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 To δεχομαι οτι δεν ειναι επιχειρημα καθως μπορει να ψευδομαι, δεν παυει να ειναι ομως γεγονος. Οταν ερθεις/περασεις απο τα μερη μου, εισαι ευπροσδεκτος να δουμε οποιο ματς θελεις! Και πιστεψε με, μια χαρα θα συννενοηθουμε απο κοντα. Επισης το καταλαβαινω οτι εχει κουρασει το θεμα της διαιτησιας. Αλλα εχει κουρασει περισσοτερο να θεωρουμε πως η διαιτησια μπορει να επηρεασει μονο τα ευρωπαικα ματς, και οχι τα εγχωρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fluke Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Όλοι μπασκετογνώστες το παίζουν, αλλά παρόλα αυτά πολύ λίγος κόσμος ασχολείται λέει με το μπάσκετ γενικότερα αλλά και ειδικότερα στην Ελλάδα. Για κλάμματα ή για λύπηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δεν συμφωνώ ρε φίλε, δεν είναι έτσι. Εγώ που είμαι του ποδοσφαίρου και έπαιζα κιόλας, το γουστάρω πολύ και το μπάσκετ και το παρακολουθώ όσο περισσότερο μπορώ. Το ότι πετιούνται όλοι οι πικραμένοι στα φόρουμ να πούνε το μακρύ τους και το κοντό τους 3 φορές το χρόνο, απλά επειδή κάποια ομάδα φοράει πράσινα/κόκκινα/μαύρα, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κόσμος που γουστάρει το άθλημα. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν κάνω εγώ τον ειδικό, απλά μου αρέσει το άθλημα και το παρακολουθώ όσο πιο συχνά μπορώ. Ή έστω το παρακολουθούσα γιατί τον τελευταίο χρόνο δεν μπόρεσα να ασχοληθώ, ούτε καν με ποδόσφαιρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Να ευχαριστήσω ακόμη μία φορά τον Παναθηναϊκό διαιτητή Σχινά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fluke Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Το επόμενο το 2025 τώρα. Μην ξεχάσετε να κάνετε τα παράπονα σας στην 80-20 υπέρ του ΠΑΟ διαιτησία γαυράκια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Ίσως η ποιο όμορφη διαιτησία που είδαμε φέτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε με τους Γκρίζους Λύκους να επιστρέψει στον αγώνα, αλλά ο Ολυμπιακός είχε ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ. ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thermo-sifounas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Ότι σας κάνει να νοιώθετε καλύτερα.Τόσα χρόνια με τα "Nothing" για λάβαρα δημιουργούνε σίγουρα μεγάλα προβλήματα. Κρίμα που δεν έχει το ΙΚΑ δωρεάν παιδοψυχολόγους... Φαινεται οτι τοσα χρονια με τα "everything" για λαβαρα και "φιλαθλους" με επιπεδο δυσκολο να βρεις. Η αξια του ηττημενου φαινεται απο την αντιδραση του στην ηττα και ενω μιλας για παιδοψυχολογους φερεσαι ο ιδιος σαν παιδακι δημοτικου, καλα κρασια Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις