foufoutios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 προσωπικά, πιστεύω ότι έχω ανοιχτά τα μάτια μου, και σαφώς και δέχομαι ότι τουλάχιστον τα μισά πρωταθλήματά του (απ'το τελευταίο σερί), τα άξιζε ο ολυμπιακός. Δεν κρίνω απ'αυτά... Δες τι έκαναν στον Δαλούκα, έναν πέναλτι δώρο στον βασικό του αντίπαλο έδωσε, και ο Μαρινάκης με επίδειξη δύναμης τον ξήλωσε... Ε και να μην είσαι κακόβουλος, πως να πιστέψεις οτι τα επόμενα λάθη υπέρ του οσφπ είναι τυχαία ;;; Ο ολυμπιακός (κατά κύριο λόγο), καλώς ή κακώς έχει βιάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο Ο μαρινακης εχει κανει λαθος που εκφραζεται με οπαδικα αισθηματα απ τη στιγμη που ειναι προεδρος στη Super League.. Το οτι ξηλωσε εναν διαιτητη θα ειναι σωστο αρκει να ξηλωσει και τον σημερινο.. Δε περιμενω ομως κατι τετοιο και ουτε περιμενω να βγει οτι αδικηθηκε ο Αστερας.. Δεν εχει βιασει ο Ολυμπιακος το ποδοσφαιρο αλλα ολοι οι παραγοντες που εχουν μπει για να κονομησουν ή για οποιονδηποτε αλλο προσωπικο τους λογο.. Κανενας δεν ειναι εκει που ειναι για το καλο του ποδοσφαιρου.. Anyway... Για εμενα ηταν αδικο το σημερινο αποτελεσμα και ειναι κριμα γιατι δεν το εχει αναγκη ο Ολυμπιακος για να φτασει πρωτος στο τερμα.. Δε μου αρεσει να γραφω σε αυτο το thread αλλα οταν βλεπω κατι τετοιο δε γινεται να απεχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μονο εμενα θα μου φανει αστειο αμα βγει και πει πχ οτι δεν ηταν πεναλτι? όχι! Κι εμένα θα μου φανεί αστείο.. Ειδικά αν πει "Δεν θέλω τέτοια σφυρίγματα για την ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ μου" και εννοεί "μπράβο αγορίνα μου, δίνεις το καλό παράδειγμα" Ο μαρινακης εχει κανει λαθος που εκφραζεται με οπαδικα αισθηματα απ τη στιγμη που ειναι προεδρος στη Super League.. Το οτι ξηλωσε εναν διαιτητη θα ειναι σωστο αρκει να ξηλωσει και τον σημερινο.. Δε περιμενω ομως κατι τετοιο και ουτε περιμενω να βγει οτι αδικηθηκε ο Αστερας.. Δεν εχει βιασει ο Ολυμπιακος το ποδοσφαιρο αλλα ολοι οι παραγοντες που εχουν μπει για να κονομησουν ή για οποιονδηποτε αλλο προσωπικο τους λογο.. Κανενας δεν ειναι εκει που ειναι για το καλο του ποδοσφαιρου.. Anyway... Για εμενα ηταν αδικο το σημερινο αποτελεσμα και ειναι κριμα γιατι δεν το εχει αναγκη ο Ολυμπιακος για να φτασει πρωτος στο τερμα.. Δε μου αρεσει να γραφω σε αυτο το thread αλλα οταν βλεπω κατι τετοιο δε γινεται να απεχω Ο Μαρινάκης συνεχίζει αυτά που βρήκε έτοιμα και γίνεται αρεστός στους οπαδούς της ομάδας του (ελπίζω όχι στους φιλάθλους της ομάδας του).. Το ότι ξήλωσε έναν διαιτητή δεν είναι σωστό σε καμία περίπτωση. Ας τον τιμωρήσει, όχι όμως να τον ξηλώσει. Και ο Κολίνα να ήταν θα έπαιζε μόνο οσφπ μετά από τέτοιο ξήλωμα... Το δέχομαι αυτό με τους παράγοντες, αλλά θες η τύχη, θες η ιστορία, στις συνειδήσεις όλων μας έχει θέσει τον οσφπ την πιο μισητή ομάδα του πρωταθλήματος... Τυχαίο είναι που μερικοί πορωμένοι που στα Ευρωπαϊκά στηρίζουν τον αντίπαλο του οσφπ ;; Με αυτά και μ'αυτά αντί να καμαρώνουμε όλοι που έχουμε μια φραγκάτη ομάδα στην Ελλάδα που ακούγεται και στην Ευρώπη την σιχαινόμαστε και χαιρόμαστε με τις αποτυχίες της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Το sport-fm.gr ειχε αρχικα τιτλο: ''Θα μπορουσε χωρις αυτο?'' και μετα απο 5-10 λεπτα το μετετρεψε σε: ''Θα μπορουσε και χωρις αυτo''! :lol: Οντως πουλημενοι,δεν το ηξερα αλλα τωρα το πιστευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Kαλα ποσο πετσινο ηταν το πεναλτυ, που ως και τα διαφορα ειδησεογραφικά ιντερνετικα πρακτορεία το αποκαλουν "πεναλτυ δωρο" ??? Κατα τ'αλλα δικαιο πρωταθλημα και κλαιγομαστε για τη διαιτησια. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στέλιος7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Yπαρχει πεναλτι στον Τοροσιδη που δεν δοθηκε.Δεν πειραζει, ισως την επομενη αγωνιστικη να δοθει καποιο αναποδο πλαγιο αουτ.Κατι θα βρειτε να πειτε για να δικαιολογησετε το -5 Αν ο Ολυμπιακος ειχε παρει τα σφυριγματα που εχει παρει ο Παο φετος θα ημασταν στο +10 σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Yπαρχει πεναλτι στον Τοροσιδη που δεν δοθηκε.Δεν πειραζει, ισως την επομενη αγωνιστικη να δωθει καποιο αναποδο πλαγιο αουτ.Κατι θα βρειτε να πειτε για να δικαιολογησετε το -5 αν βρεις φαση, σε παρακαλω ποσταρε τη. Ολοι μου οι γνωστοι το ιδιο λενε κ εγω δε το χω δει ελπιζω να το δειξουν στον σκαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στέλιος7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 αν βρεις φαση, σε παρακαλω ποσταρε τη. Ολοι μου οι γνωστοι το ιδιο λενε κ εγω δε το χω δει ελπιζω να το δειξουν στον σκαι Εχεις δικιο, παραλειψη μου που δεν εδωσα λινκ πριν. http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=34911 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 αν βρεις φαση, σε παρακαλω ποσταρε τη. Ολοι μου οι γνωστοι το ιδιο λενε κ εγω δε το χω δει ελπιζω να το δειξουν στον σκαι Στο www.sport.gr έχουν ανεβάσει τις φάσεις του αγώνα, έχει και τη φάση του Τοροσίδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Αν ο Ολυμπιακος ειχε παρει τα σφυριγματα που εχει παρει ο Παο φετος θα ημασταν στο +10 σημερα. Εχετε χιουμορ τελικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στέλιος7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Εχετε χιουμορ τελικα Χωρις χιουμορ θα ετρωγα καθε μηνα μπαν με αυτα που ακουμε ωρες ωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Αν θες την προσωπικη μου αποψη ολα ξεκινησαν την εποχη των σερι πρωταθληματων.. Σιγουρα υπηρχε ευνοια αλλα σιγουρα υπηρχε και καλυτερη δυναμικη απο τις αλλες ομαδες.. Αντι λοιπον να κοιτανε την καμπουρα τους, κοιταζαν τα σφυριγματα του Ολυμπιακου (οι παραγοντες κλπ κλπ) οποτε και ξεκινησε ολη αυτη η ιστορια και το αντιΟλυμπιακο κινημα αν μπορω να το πω ετσι.. Η φραση υπαρχουν δυο ειδων υποστηρικτες στην Ελλαδα οι Ολυμπιακοι και οι αντιΟλυμπιακοι δεν ειναι τυχαια οπως ειδες πρωτος βγηκα και ειπα οτι δεν ηταν πεναλτι και αναρωτιομουν αν θα βγει ο Μαρινακης να μιλησει για διαιτησια τωρα.. Δεν ειδα κατι διαφορετικα απο εσας Μόνο που υπάρχει κάτι που σου διαφεύγει. Από πότε όποιος παίζει καλύτερη μπάλα κερδίζει σίγουρα? Τρανταχτό παράδειγμα η ομάδα του αείμνηστου Κυράστα που έπαιξε άλλη μπάλα και πήρε τίποτα... Εσύ βέβαια το βαφτίζεις δυναμική. Μα η δυναμική πως χτίζεται? Με νίκες δεν χτίζεται? Νίκες που δεν έπαιρνες πάντα με την αξία σου. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του γαύρου του κόκκαλη ήταν ένα, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. Έμπαινες μέσα στο γήπεδο και πίστευες τόσο εσύ όσο και ο αντίπαλος ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο ολυμπιακός θα κερδίσει. Ακόμα και με τον Παναθηναικό αυτό συνέβαινε. Βγάλαμε losers στο ελληνικό πρωτάθλημα ένα μεγάλο μέρος της εθνικής που σήκωσε ευρωπαικό.. Και ποιοι ήταν οι winners? Ο πάντος ο αμανατίδης και ο ανατολάκης? Οκ, μην τρελαθούμε τώρα... Κι όμως, ακόμα κι αυτοί απέκτησαν ψυχολογία νικητή. Αυτά δεν είναι μικροπράγματα για να τα προσπερνάς έτσι. Κι όσο πέρναγε ο καιρός, τόσο μεγάλωνε το κομπλεξ και ο φόβος των αντιπάλων και άλλο τόσο μεγάλωνε η σιγουριά των δικών σου. Το έχω ξαναπει, στα 2 στα 3 ή στα 5 πρωταθλήματα θα μπορούσαν να πούνε πολλοί ότι ήταν κάλπικα, ακόμα κι αν δεν ήταν. Στα δέκα και στα δώδεκα όμως, αν δεν ήταν κάλπικα μόνο κάποιος γραφικός θα τολμούσε να αμφισβητήσει αυτή την ομάδα. Κι όμως πέρα από εσάς τους ίδιους κανένας δεν σας αναγνωρίζει αυτή τη "δυναστεία". Για όλους είναι δεδομένο και αποδεδειγμένο ότι δεν αξίζατε αυτά τα πρωταθλήματα. Δεν στο λέω για να σου αλλάξω γνώμη και να σε πείσω. Απλά θεωρώ ότι εκφράζω όλους τους υπόλοιπους και σου εξηγώ πως έχει η κατάσταση. Τέλος, αυτό το "αντιολυμπιακός και ολυμπιακός" είναι παραμύθι των φυλλάδων σας που σας έγινε συνήθεια. Το καταλαβαίνει μέχρι και μικρό παιδάκι. "Εμείς οι δυνατοί που μόνοι μας τα βάζουμε με όλους και είμαστε υπερήφανοι γι'αυτό και μπλα μπλα μπλα" Την ίδια στιγμή που ο πολύς κόσμος γνώριζε για τις φιλικές σχέσεις που είχατε με 5-6 ομάδες στην α εθνική. Για τουυς υπόλοιπους τι περίμενε? Περίμενες π.χ. όταν επί 3-4 χρόνια περνάγατε από την τούμπα με διαιτησίες 100-0 να σαςυποδέχονται μετά με ροδοπέταλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Χωρις χιουμορ θα ετρωγα καθε μηνα μπαν με αυτα που ακουμε ωρες ωρες Ναι ρε αδικησε και προσπαθεις για το 50-50 ρε τραβα στο redplanet και κανε με και κανα report Μου το παιζετε και κλαμμενοι να πουμε.. ΥΓ: Εγω το εχω δηώσει αν δεν παθει ο ολυμπιακος τα ιδια δεν θα καταλαβει ποτε Γι'αυτο θελω πρωταθλημα στα χαρτια..Διαιτητη να μου δινει πεναλτι εξω απο την περιοχη...Να μου δινουν πεναλτυ οποτε γουσταρω και να βαζουμε και κανα φιλαθλο της παναθας να κανει το διαιτητη δεν με χαλαει(μπαμπας σπαθας-μαζαρακος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 χαχαχα! για να δουμε τι θα πειτε τωρα για τη διαιτησια με το δικο σας μουφα πεναλντι!! χαχαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 περιμενω τα αναλογα ποστ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στέλιος7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Ναι ρε αδικησε και προσπαθεις για το 50-50 ρε τραβα στο redplanet και κανε με και κανα report Μου το παιζετε και κλαμμενοι να πουμε.. Αλλοι βγαινουν να γκρινιαξουν για τη διαιτησια πριν δουν ολες τις φασεις..... Μονο τρολ θα εκανα report και εσυ δεν μου εχεις δωσει τετοια δειγματα, αν θες κανε τον εαυτο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις