Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αυτό το σφύριγμα θα μιλήσω μόνο. Η μπάλα δεν χτύπησε ποτέ γραμμή και ο διαιτητής βιάστηκε να το σφυρίξει, μήπως και γυρίσει το ματς στα τελευταία 25 δευτερόλεπτα. Αλήτες.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ευχαριστήσω τον διαιτητή Σχινά που ξεβράκωσε πολλούς.

Μόνο για την μη διακοπή του αγώνα μπορεί να πει κάποιος σήμερα για τους διαιτητές. Στα άλλα ήταν όπως ακριβώς στα τρία παιχνίδια που πέρασαν.

Δημοσ.

Διοτι ως γνωστον υπαρχει κανονισμος για τις σκισμενες φανελες. Μαθαινουμε μπασκετ παλι

midi παιζεις σε καποια ομαδα?ποσα χρονια?

Δημοσ.

Μίλησαν οι καρκίνοι στο τέταρτο δεκάλεπτο σήμερα.

Αν ήμουν βάζελος θα ντρεπόμουν για αυτό το κατάντημα που το κρατάνε με νύχια και δόντια όρθιο.

Αντιπροσωπευτικότατη η παρακάτω φωτό για αυτό το σκήνωμα

movieplotstrueweekendat.jpg

Δημοσ.

Καλα εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι έτσι κι αλλιώς για τις παράγκες σας, άσε τους άλλους.

Έτσι κατάρευσε η ομάδα σου στο 4ο δεκάλεπτο

Το σπρώξιμο στα προηγούμενα 3 δεκάλεπτα δεν το είδαν οι γάβροι... στο 4ο ανοίξαν τα μάτια τους.

Δημοσ.

Ξεστραβώσου, απαντάω στον άλλον που τσουβάλιασε Μπάσκετ-Μπάλα παράγκα. Και λέω πότε τα κάναμε αυτά στο μπάσκετ. Τα γάβρικα "το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός να κερδάνε" πότε τα ακούσαμε στο μπάσκετ; Αυτά λέω.

Ποιός ΠΑΟΚ ρε και ποιός γιός. Για τον Γκαγκα μιλάμε και για τις παράγκες σας.

Πότε έγινε εισαγγελική δίωξη στον Πατέρα; Ρε μην μεθάς

Ρε μεγάλε πόσο απάλευτος είσαι? Καταλαβαίνεις τι λες?

Ποια εισαγγελική δίωξη στον Πατέρα ρεεεεε? Μπρρρρρρ τα γίδια. Εγώ έγραψα ότι στις κασέτες με τα στημένα ακούγεται και ο Πατέρας με τον Αγαπούλα, συνεπώς δεν σε παίρνει να μιλάς για τα στημένα.

Χρησιμοποιείς για να δικαιολογήσεις την "υγεία" σου στο μπάσκετ επιχειρήματα της μπάλας, τα οποία είναι άκυρα, γιατί είσαι χωμένος στη βρωμιά εξίσου. Τι δεν καταλαβαίνεις, να στο γράψω στα κινέζικα την τρέλα μου μέσα.

Δημοσ.

Χρησιμοποιείς για να δικαιολογήσεις την "υγεία" σου στο μπάσκετ επιχειρήματα της μπάλας, τα οποία είναι άκυρα, γιατί είσαι χωμένος στη βρωμιά εξίσου.

Έτσι περηφάνια για αυτή την ομάδα με τα 39 καθαρά πρωταθλήματα.

Ακόμα και μόνοι σας το λέτε ότι είστε βρώμικοι.

Δημοσ.

Έτσι περηφάνια για αυτή την ομάδα με τα 39 καθαρά πρωταθλήματα.

Ακόμα και μόνοι σας το λέτε ότι είστε βρώμικοι.

Δεν έχουμε ψευδαισθήσεις, να τραγουδάμε πρωτάθλητη των σπορ παντοτινε και να βρέχει σφαλιάρες σε όλα τα σπορ παντοτινά.

Δημοσ.

midi παιζεις σε καποια ομαδα?ποσα χρονια?

Δεν εχω ουδεμια σχεση με το μπασκετ, προπονητης του καναπε ειμαι, αλλα ξερω τουλαχιστον οτι σε ποδοσφαιρα μπασκετ και αλλα συναφη αθληματα η σκισμενη φανελα δε συνιστα παραβαση, οπως διαβασαμε παραπανω. Μια που εισαι και ποδοσφαιρακιας δεν πιστευω να διαφωνεις, ε?

Στη συγκεκριμενη φαση λοιπον περιμενω εναν (1) να μου υποδειξει που υπαρχει φαουλ στον Ντορσι, περα απο τις εκ του ασφαλους ευπεπτες (για εναν ασχετο) αερολογιες τυπου "του σκισανε τη φανελα και δε δωσανε τιποτα".

Δημοσ.

Εγώ λέω να ξεκινήσεις πρώτα να μαθαίνεις πότε ένας παίχτης που είναι στημένος δεν δικαιούται επιθετικό και μετά μπορούμε να μιλήσουμε και για τη δύναμη του μυαλού που μπορεί και σκίζει φανέλες.

Δημοσ.

Ωραία, ετοιμαστείτε μέχρι το 5ο ματς να συζητάμε αν το σκίσιμο της φανέλας είναι φάουλ. Ορμάτε παλικάρια...

Εγώ το είχα πει :mrgreen: . Πάντως μη βιάζεστε, έχουμε 3 μέρες ακόμα.

Δημοσ.

Εγώ λέω να ξεκινήσεις πρώτα να μαθαίνεις πότε ένας παίχτης που είναι στημένος δεν δικαιούται επιθετικό και μετά μπορούμε να μιλήσουμε και για τη δύναμη του μυαλού που μπορεί και σκίζει φανέλες.

Χερι εσκισε τη φανελα. Υπεδειξε μας στο βιντεο πού (εβαλα και τονο για να το καταλαβεις) γινεται το φαουλ, αλλιως σταματα να τρολαρεις με ευπεπτες ατακες που επειθαν εσενα μεχρι περυσι.

Τα αλλα, ξερεις αυτα που με νουθετεις απο που να αρχισω να μαθαινω κανονισμους μπασκετ, ξερεις...Μην το πω και φανω και μπαν:)

Αλλα απο ατομο που ακομα νομιζει οτι η σκισμενη φανελα υπαγεται σε κανονισμο, ε παραπαει ναουμε.

Δημοσ.

Δεν εχω ουδεμια σχεση με το μπασκετ, προπονητης του καναπε ειμαι, αλλα ξερω τουλαχιστον οτι σε ποδοσφαιρα μπασκετ και αλλα συναφη αθληματα η σκισμενη φανελα δε συνιστα παραβαση, οπως διαβασαμε παραπανω. Μια που εισαι και ποδοσφαιρακιας δεν πιστευω να διαφωνεις, ε?

Στη συγκεκριμενη φαση λοιπον περιμενω εναν (1) να μου υποδειξει που υπαρχει φαουλ στον Ντορσι, περα απο τις εκ του ασφαλους ευπεπτες (για εναν ασχετο) αερολογιες τυπου "του σκισανε τη φανελα και δε δωσανε τιποτα".

θυμαμαι οτι ηταν για διεκδικηση της μπαλας κ η καμηλοπαρδαλη κραταει τον γοριλα απτην φανελα...παει ο Ντορσει να πηδηξει για ριμπαουντ κ ο αλλος τον βασταει απτην φανελα κατω.αυτο ειναι φαουλ!!!δεν εγεινε ετσι?

Δημοσ.

Φάουλ έκανε ο Heinz στον περπέρογλου στο ξερό δίποντο που έριξε απο έξω δεξιά. Αλλα δεν δώθηκε

Μαθαίνουμε κανονισμούς σήμερα. Όταν σκίζεται μια φανέλα είναι φάουλ forced! Όταν ανοίγει μια μύτη τι είναι; Τεχνική ποινή! Άσχετα αν υπάρχει φάουλ ή όχι! :mrgreen: Άνοιξε μύτη τέλος τεχνική ποινή!! :shock: :shifty:

Δημοσ.

Φάουλ έκανε ο Heinz στον περπέρογλου στο ξερό δίποντο που έριξε απο έξω δεξιά. Αλλα δεν δώθηκε

Μαθαίνουμε κανονισμούς σήμερα. Όταν σκίζεται μια φανέλα είναι φάουλ forced! Όταν ανοίγει μια μύτη τι είναι; Τεχνική ποινή! Άσχετα αν υπάρχει φάουλ ή όχι! :mrgreen: Άνοιξε μύτη τέλος τεχνική ποινή!! :shock: :shifty:

Σε καποιο προσφατο παιχνιδι σκισανε οχι τη φανελα, αλλα το φρυδι του Καιμακογλου...Βγηκε εξω με αιματα.

Μπασκετικη αναλυση σαν αυτες που ειδαμε σημερα:

Τα κορακια δε δωσανε ουτε αντιαθλητικο (για να τρεχει αιμα, ε αντιαθλητικο θα του κανανε, τι διαολο?), ουτε καν φαουλ. Το φρυδι σκιστηκε με το μυαλο του αντιπαλου συμφωνα με τα κορακια!

θυμαμαι οτι ηταν για διεκδικηση της μπαλας κ η καμηλοπαρδαλη κραταει τον γοριλα απτην φανελα...παει ο Ντορσει να πηδηξει για ριμπαουντ κ ο αλλος τον βασταει απτην φανελα κατω.αυτο ειναι φαουλ!!!δεν εγεινε ετσι?

Περιμενω να δημοσιευτει το βιντεο σε καποιο σαιτ πρωτου το σχολιασω. Οχι επειδη δε θυμαμαι τη φαση, αλλα επειδη οσο δεν υπαρχει βιντεο, θα υπαρχει το επιχειρημα "του σκισαν τη φανελα, ΦΑΟΥΛ ΡΕ!" οτι και να πει κανεις. Οχι πως μετα θα παψει να υπαρχει, διοτι καποια πραγματα σε αυτον τον κοσμο δεν νικωνται απο τιποτα, απλα λεμε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...