Προς το περιεχόμενο

Διαιτησία

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Δεν μας ενδιαφέρουν οι και καλά αντικειμενικές απόψεις που κυριαρχούν. Και στη Μαδρίτη αν πάς τις ίδιες γελοίες δικαιολογίες θα βρείς να κυριαρχούν για την Μπαρτσελόνα π.χ. Και για το αν η Λάρισα έχει ουδέτερους, καλά εδώ γελάμε. Γιατί κάτι μου λέει οτι αν δεν έπεφτε η ΑΕΛ το κλίμα θα ήταν διαφορετικό;

Εμ... το κλίμα αυτό υπάρχει εδώ και πολλάάά χρόνια... Επίσης, αυτή η φωνή που σου λέει διάφορα, λέγεται φανατισμός. Εδώ δεν μπορεί να καταλάβει τη διαφορά "Ολυμπιακοί-Παναθηναϊκοί και ρωτάω στη Λάρισα" με το "Ρεαλ-Μπαρτσελόνα και ρωτάω στη Μαδρίτη".

Βλέπεις και μόνος σου...

Κι εμένα οι φίλοι μου οι βάζελοι τα ίδια με εσένα λένε, περίεργα πράγματα.

Βέβαια όταν τους πετυχαίνω στη ζούγκλα τους και τους αλλάζω τα φώτα με τον Αμπντούν, μετά τους φταίει ο Τζίγκερ, αλλά ντάξει, Ελλάδα είμαστε, ο καθένας έχει μία άποψη, σαν τις τρυπίδες ας πούμε...

Άσε με εμένα. Εγώ είμαι αντιολυμπιακός και δε βλέπω ιδιαίτερα μπάσκετ. Με τους υπόλοιπους μίλα. Δες πόσους φίλους έχεις εκεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν μπορώ να εκλάβω το κοινό της Λάρισας αντικειμενικό, για χίλιους δυό λόγους, απλά. Το μόνο που ξέρω είναι οτι όταν θές να βρείς δικαιολογίες, βρίσκεις με το τσουβάλι, είτε Ισπανός είτε Έλληνας.

ΥΓ. Ο διαβοητος 3ος τελικος του 2010 με το κλεμενο πρωταθλημα του ΠΑΟ και τα τανκς του ΟΑΚΑ:

http://www.youtube.com/watch?v=2qTZEMCVCqw

ΥΓ2. Στο αντιστοιχο βιντεο των γαυρων για τον ιδιο τελικο οι μισες φασεις ειναι για γελια. Τις σχολιασαμε και παλιοτερα.

Φτιαγμενο βιντεο απο ανθρωπο ασχετο με κανονισμους, η αλλιως τυφλο. Αλλα ειπαμε, πες πες κατι μενει.

Στη φάση που ο Κατσουράνης δεν καλύπτεται έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον Μέλμπεργκ.

Τέλος η προπαγάνδα. Οι φάσεις που διαμαρτύρεται ο βάζελος είναι για γέλια. Πες, πες όμως, κάτι θα μείνει.

Στη φάση που ο Κατσουράνης δεν καλύπτεται έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον Μέλμπεργκ.

Τέλος η προπαγάνδα. Οι φάσεις που διαμαρτύρεται ο βάζελος είναι για γέλια. Πες, πες όμως, κάτι θα μείνει.

Επιχειρηματα.

Εγω δεν λεω-λεω γενικα κι αοριστα σαν εσενα, εγω ποσταρω βιντεο με φασεις στη διαθεση σου και παιρνω μαγκιορικες απαντησεις/αλλα λογια να αγαπιομαστε/κατι μεταξυ αοσμου χιουμορ και προσπαθειας για ατακα, σαν την δικη σου.

ΥΓ. Ο ΠΑΟ δεν διαμαρτυρεται για αυτες τις φασεις. Ουτε για τη χθεσινη διαιτησια διαμαρτυρηθηκε, ουτε για του ΟΑΚΑ, ουτε για του πρωτου τελικου. Μην κρινεις ουτε εκ της ομαδος σου, ουτε εξ'ιδιων τα αλλοτρια.

ΥΓ2. Οι παραπανω φασεις ειναι μονο απτην τελευταια περιοδο απο μια διαιτησια τανκς που με καθε τροπο προσπαθουσαν να με σπρωξουν στη νικη και να σε κλεψουν. Ξαναδεστες με αυτο στο μυαλο :rolleyes:

ΥΓ3. Κακως απαντησες καθως δεν ανηκεις σε καμια απτις τρεις κατηγοριες που ανεφερα ως ικανες για συζητηση. Οποτε για σενα υπαρχει το : "6 Ευρωπαικα ειχα και ειχες 1, ποια διαιτησια μου λες τωρα ναουμε?!?!". Και εκλεισε η κουβεντα εδω :)

ΥΓ2. Στο αντιστοιχο βιντεο των γαυρων για τον ιδιο τελικο οι μισες φασεις ειναι για γελια. Τις σχολιασαμε και παλιοτερα.

Φτιαγμενο βιντεο απο ανθρωπο ασχετο με κανονισμους, η αλλιως τυφλο. Αλλα ειπαμε, πες πες κατι μενει.

http://www.youtube.com/watch?v=tmer8zKb_UU

Κάτσε δες αυτό το βίντεο και πες μου τί από όλα αυτά δεν είναι παράβαση.

Οτί είναι για γέλια, είναι το μόνο σίγουρο, φαίνεται και από τη φάση που ο Μπατίστ πηδάει απ'έξω στη διεκδίκηση.

http://www.youtube.com/watch?v=tmer8zKb_UU

Κάτσε δες αυτό το βίντεο και πες μου τί από όλα αυτά δεν είναι παράβαση.

Οτί είναι για γέλια, είναι το μόνο σίγουρο, φαίνεται και από τη φάση που ο Μπατίστ πηδάει απ'έξω στη διεκδίκηση.

Βλεπε ΥΓ3.

Συν τοις αλλοις τα ξανασυζητησαμε αυτα. Τοτε. Τωρα αν εσυ ελειπες απτο φορουμ δεν πειραζει, οπως εχεις πει το παρακολουθουσες καθημερινα, αρα ξερεις οσα ειπωθηκαν

Αν δεν έχεις τι να πεις το γυρνάς στις ζεμπεκιές.

Κατανοητό, καθότι πάντα τοποθετούσουν σε ότι σε συνέφερε.

Εχω κατι να πω (σε εσενα): 6 Ευρωπαικα και ακομα μιλας για διαιτησια?

Κατα τ'αλλα σε εχω υπερκαλυψει στα προηγουμενα ποστ μου, αν δεν καταλαβαινεις τι γραφω, το προβλημα σιγουρα δεν ειναι απο εδω.

Εξαλλου, αλλος πεταχτηκε σφηνα σε αυτο που εγραψα για να κανει τον μαγκιορη τυπο και πανω στο στριμωγμα μου πεταξε ενα βιντεο για το οποιο εχω απαντησει στο προηγουμενο ακριβως ποστ, αλλα πιο αναλυτικα σε παλαιοτερα ποστ μου. Αν εσυ εθελοτυφλεις και βλεπεις μονο οτι σε βολευει, ας ειναι. Δεν περιμενω να αλλαξεις και ποτε σου, εδω που τα λεμε, γιαυτο σου λεω οτι δεν πληρεις καμια εκ των 3 προυποθεσεων για να κατσω να κουβεντιασω σοβαρα περι διαιτητικων θεματων. Εισαι ο κλασικος γαυρος που το μπασκετ το θυμαται τον Μαιο, που παιρνει γραμμη απο τον Πρωταθλητη και την αναπαραγει με οποιο προχειρο επιχειρημα βρισκει και εαν δεν υφισταται επιχειρημα αρκειται στις ιδιες και τις ιδιες καραμελες. Ενδεικτικα τα ποστ σου κατα τη διαρκεια του πρωτου και του δευτερου φετινου τελικου.

Οποτε σε αυτο το θρεντ, ελαβες και την τελευταια απαντηση απο εμενα, περι μπασκετ.

73-38, αποκλεισμός σε Τελ Αβίβ - Σαραγόσα από τους τελικούς, τεσσάρες με ανατροπή στο ΟΑΚΑ, στη Λεωφόρο, στο Καραϊσκάκης, Μήτρογλου βιαστής - πιστολέρο, 39 πρωταθλήματα, Κόκκαλης βαζελοκτόνος, πρίγκηπες για φίλημα.

Συνεννοηθήκαμε νομίζω.

73-38, αποκλεισμός σε Τελ Αβίβ - Σαραγόσα από τους τελικούς, τεσσάρες με ανατροπή στο ΟΑΚΑ, στη Λεωφόρο, στο Καραϊσκάκης, Μήτρογλου βιαστής - πιστολέρο, 39 πρωταθλήματα, Κόκκαλης βαζελοκτόνος, πρίγκηπες για φίλημα.

Συνεννοηθήκαμε νομίζω.

Αν συνενοηθηκαμε λεει?

Τα επιχειρηματα σου μηνες τωρα, στην παραπανω παραγραφο συνοψιζονται γενικως και γυρω απο αυτην περιστρεφονται μονιμως, αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι. Αρα συνενοηθηκαμε οχι τωρα, αλλα προ πολλου.

Την αντιΠαναθηναικη γλωσσα την επιστρατευεις γενικα, οχι μαζι μου. Εγω, μεχρι να σκασεις μυτη και να μου απαντησεις μιλουσα γλωσσα που εσυ δεν καταλαβαινεις, εξου και η εκτος τοπου και χρονου πρωτη απαντηση σου. E ναι στη συνεχεια, αφου σου απαντησα που σου απαντησα, ειπα να το κανω στην διαλεκτο που με πιανεις.

Πολλα ειπαμε και σημερα ομως. Next time παλι.

Δυο κουβέντες περί διαιτησίας.

1) Είναι δεδομένο για μένα -και για πολλούς άλλους πιστεύω- ότι τόσο ο Ολυμπιακός στη μπάλα όσο και ο ΠΑΟ στο μπάσκετ έχουν ευνοηθεί σκανδαλωδώς στις πρόσφατες παντοκρατορίες τους. Απλά ο Ολυμπιακός δεν έχει ευρωπαϊκούς τίτλους, γιατί το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο ανταγωνισμός δεν μας δίνει τη δυνατότητα να επικαλούμαστε αντίστοιχες δικαιολογίες με αυτές των πράσινων ("αφού πήρα ευρωπαϊκά, λογικά τα πρωταθλήματα τα άξιζα..." well, not exactly, δεν πολυσυνηθίζεται αυτό σε κανένα άθλημα ούτε προβλέπεται από το Σύνταγμα).

2) Σε ότι αφορά τα βίντεο των διαφόρων σφαγών και όχι μόνο, έχουμε δει πολύ μπάλα και μπάσκετ(εγώ μπάσκετ πολύ λιγότερο), τόσο ώστε να αποφεύγω να στέκτομαι σε οριακά οφσάιντ ή μια επαφή. Αλλά διάολε, στα 37 μου, όταν υπάρχει διαιτητική πρόθεση την καταλαβαίνω (βλέπε Μπατίστ να χοροπηδάει εκτός)! Και την καταλαβαίνουμε όλοι μας.

Ας χαλαρώσουμε, λοιπόν. Φέτος έκατσα να δω το F4 και τους τελικούς του πρωταθλήματος και ευτυχώς μέχρι στιγμής δε μου γ@μήσανε τα βράδια τα κοράκια. Ελπίζω να μη συμβεί στους εναπομείναντες αγώνες. Δε χρειάζεται να ξέρω όλες τις υποπεριπτώσεις pick n roll και όλες τις αντίστοιχες άμυνες για να έχω άποψη, μερικά πράγματα βγάζουν μάτια.

χαχαχα εγραψες φιλε :mrgreen:

Αυτο με τα ευρωπαικα πρεπει να καταλαβετε καποια στιγμη οτι δε σημαινει παντα κατι για τετοιες περιπτωσεις. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι υπαρχουν πολλες ομαδες που πηραν ευρωπαικο, η πηγαν τελικο και στη χωρα τους δε πηραν πρωταθλημα. Να δωσω το παραδειγμα της τσελση που δεν εβγαινε ουτε τς. Λ στη χωρα της?? η μηπως της μπαγερν??

Ευρωπαικο δε συνεπαγεται και πρωταθλημα παντα, οποτε το να λετε οτι πηρα ευρωπαικο αρα αξιζα και πρωταθλημα, δε στεκει παντα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...