Tilemaxx Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 ΘΕΟΣ. Μας διαμαρτύρεσαι για την φάση που του έκαναν 15 φάουλ εκεί, κόντεψαν να τον σπρώξουνε στο γήπεδο του ποδοσφαίρου σχεδόν Ηθικός νικητής ο Ολυμπιακός! Που διαμαρτυρήθηκα ακριβώς; Εγώ απλώς έκανα ένα recap του τι έχει γραφτεί εδώ μέσα απο την λήξη του παιχνιδιού και μετά. Εγώ το πρώτο πράγμα που έγραψα ήταν οτι η αποψινή διαιτησία το μόνο που ΔΕΝ έκανε ήταν να διαμορφώσει αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ειχα μια κοπελα καποτε σαν την Μαργαριτα ,ειχαμε σοβαρη σχεση κιολας.Μια φορα που ειχαμε παει βολτα με το τζιπακι της στην Ραφηνα,στον γυρισμο μαλωσαμε για τις ομαδες και με κατεβασε απο το αυτοκινητο.!!! Υστερικη γαβρινα,η Μαργαριτα ειναι αγια μπροστα της. Αλλα για κακη μου τυχη οι καλυτεροι μου φιλοι ειναι Γαβροι.Ποιος με καταραστηκε ρε παιδι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Αλλα για κακη μου τυχη οι καλυτεροι μου φιλοι ειναι Γαβροι.Ποιος με καταραστηκε ρε παιδι μου. Εγώ πάντως έχω κάνει ένα τάμα στον Αγιο Βαγγέλα να σε κάνει γάβρο. Σκέφτηκες πως τα ιδια κάνουν και οι μαθητές σου??? :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Εγώ πάντως έχω κάνει ένα τάμα στον Αγιο Βαγγέλα να σε κάνει γάβρο. Σκέφτηκες πως τα ιδια κάνουν και οι μαθητές σου??? :mrgreen: Πα πα πα ,δαγκωσε την γλωσσα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kill_bill2 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 ναι ειπαμε 20%-80% Αν δοθούν αυτά τα σφυρίγματα στον σεφ αντεστραμμένα και κερδίσουμε, να δω τι θα λες. Για 2-3 φάσεις θα μιλάτε και σεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 ΘΕΟΣ. Μας διαμαρτύρεσαι για την φάση που του έκαναν 15 φάουλ εκεί, κόντεψαν να τον σπρώξουνε στο γήπεδο του ποδοσφαίρου σχεδόν Επιθετική άμυνα λέγεται αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fluke Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Και στο ποδόσφαιρο το πέναλτι που δεν δώθηκε λέγεται κλάδεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Εχει ανοιξει σχολη ο Ιωαννου βλεπω... Μαθαινουμε μεσα απο αυτο το θρεντ και τους ορισμους διαφορων μπασκετικων ορων πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Εχει ανοιξει σχολη ο Ιωαννου βλεπω... Μαθαινουμε μεσα απο αυτο το θρεντ και τους ορισμους διαφορων μπασκετικων ορων πλεον. Ο Χατζηφωτίου έχει ανοίξει τη σχολή για εκείνο το τέταρτο δεκάλεπτο πρόπερσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ειχα μια κοπελα καποτε σαν την Μαργαριτα ,ειχαμε σοβαρη σχεση κιολας.Μια φορα που ειχαμε παει βολτα με το τζιπακι της στην Ραφηνα,στον γυρισμο μαλωσαμε για τις ομαδες και με κατεβασε απο το αυτοκινητο.!!! Υστερικη γαβρινα,η Μαργαριτα ειναι αγια μπροστα της. συνεχισε να ειναι κοπελα σου μετα απο αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 συνεχισε να ειναι κοπελα σου μετα απο αυτο; Εσύ θα συνέχιζες να είσαι μαζί της αν σε πετούσε κλωτσηδόν από το αμάξι της? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Εσύ θα συνέχιζες να είσαι μαζί της αν σε πετούσε κλωτσηδόν από το αμάξι της? ε ειπα να το ριξουμε λιγο στο χαβαλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Πάντως, μέχρι κι εγώ που γενικά δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία, στο χθεσινό ματς άρχισα τη γκρίνια από το πρώτο δίλεπτο, γιατί φαινόταν ότι θα τα κάνουν σκατά οι διαιτητές. Όπως και έγινε, με αποκορύφωμα το "δε σφυρίζω τίποτα στο τελευταίο λεπτό". Μπουκέτο να έπεφτε σε κάποια από τις τελευταίες φάσεις, δε θα σφύριζαν. Όσο για το αν έγινε φάουλ στον ΔΔ πριν πατήσει, η απάντηση είναι "εξαρτάται". Με βάση τα σφυρίγματα στο πρώτο δεκάλεπτο, μέχρι και αντιαθλητικό σφυριζόταν άμα λάχει. Με βάση τα σφυρίγματα των τελευταίων λεπτών και άμυνα για σεμινάριο να το πεις, μέσα θα είσαι. Έτσι όπως σφύριξαν χθες οι 3, είναι λογικό να τους διαμαρτύρονται και οι δύο. Θα μου πείτε, αν τους πιέζουμε όλοι τόσο, μπορούν να σφυρίξουν σωστά και ψύχραιμα; Μπορεί και όχι, αλλά το αποτέλεσμα είναι να χαλάσει ένα ματς που θα μπορούσε να είναι πολύ καλό και ενδιαφέρον για καθαρά μπασκετικούς λόγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fluke Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Διαιτητές αντάξιοι της χώρας μας είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις