Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιζει.Ειναι παντως απο αλλες εποχες...Θυμιζει λιγο απο Γιαννακοπουλο στα καλα του.

Θα διαφωνήσω. Δεν μου φάνηκε να βούτηξε ο παίκτης. Απλά ήταν δύσκολο να μείνει όρθιος.

Θα αρχίσει δίαιτα ο Μαριδάκης.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακαλούνται οι χρήστες που τελούν υπό προσωρινό αποκλεισμό για παραβίαση των κανόνων όπως διαβάσουν κάποια στιγμή τους κανόνες: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η διατήρηση δύο λογαριασμών.

Εφόσον, τέλος πάντων, φλέγονται να γράψουν την άποψή τους, ας λάβουν ορισμένα στοιχειώδη μέτρα:

α) να ΜΗΝ εγγράφονται από την ίδια IP διεύθυνση με τον προσωρινά αποκλεισμένο λογαριασμό και

β) να μη γράφουν με τη νέα τους ταυτότητα πράγματα που φανερώνουν ότι μας ήξεραν και πριν τη σημερινή εγγραφή τους.

Για τυχόν απορίες, με pm αποκλειστικά.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ποσους μηνες θα τιμωρηθει ο κ.Κουκουλακης τωρα?Υπαρχει κανονισμος που να τιμωρει ακομη και με μονιμη διαγραφη τον διαιτητη που εδωσε πεναλτι με σκανδαλωδη τροπο εκει που δεν υπηρχε τιποτε?Ρωταω γιατι δεν ξερω.

Δημοσ.

Ποσους μηνες θα τιμωρηθει ο κ.Κουκουλακης τωρα?Υπαρχει κανονισμος που να τιμωρει ακομη και με μονιμη διαγραφη τον διαιτητη που εδωσε πεναλτι με σκανδαλωδη τροπο εκει που δεν υπηρχε τιποτε?Ρωταω γιατι δεν ξερω.

Δεν θα τιμωρηθεί, θα βαθμολογηθεί με πάνω από 8

Δημοσ.

Με την ιδια ποινη που ελαβαν και οσοι εδωσαν ψευτικα πεναλτι σε αλλες ομαδες..

μην βάζεις στο ίδιο τσουβάλι τον Ολυμπιακό με τις άλλες ομάδες...

Δημοσ.

μην βάζεις στο ίδιο τσουβάλι τον Ολυμπιακό με τις άλλες ομάδες...

αυτο ακριβως.. :)

ψαχνετε να βρειτε και το παραμικρο για τον Ολυμπιακο ενω οταν γινεται σε αλλες ομαδες ειναι ενα απλο λαθος.. Σημερα το "λαθος" ηταν εξωφθαλμο και προκλητικο θα ελεγα παρ' ολα αυτα εχουν γινει και πολλα ιδια "λαθη" για αλλες ομαδες.. Προσωπικα αλλαξα καναλι και απλα το εβαζα για λιγα δευτερολεπτα για το σκορ.. Με ξενερωσε

Δημοσ.

αυτο ακριβως.. :)

ψαχνετε να βρειτε και το παραμικρο για τον Ολυμπιακο ενω οταν γινεται σε αλλες ομαδες ειναι ενα απλο λαθος.. Σημερα το "λαθος" ηταν εξωφθαλμο και προκλητικο θα ελεγα παρ' ολα αυτα εχουν γινει και πολλα ιδια "λαθη" για αλλες ομαδες..

ρε φίλε, για ποιο λόγο να είμαστε ΌΌΌΌΌΌΌΛΟΙ εμπαθείς (αν αυτό εννοείς) με τον Ολυμπιακό ;;; Δηλαδή, δεν μας δίνεις ούτε μία στο εκατμμύριο να έχουμε εμείς δίκιο και να τα βλέπεις εσύ αλλιώς ;;

Δημοσ.

ρε φίλε, για ποιο λόγο να είμαστε ΌΌΌΌΌΌΌΛΟΙ εμπαθείς (αν αυτό εννοείς) με τον Ολυμπιακό ;;; Δηλαδή, δεν μας δίνεις ούτε μία στο εκατμμύριο να έχουμε εμείς δίκιο και να τα βλέπεις εσύ αλλιώς ;;

Αν θες την προσωπικη μου αποψη ολα ξεκινησαν την εποχη των σερι πρωταθληματων.. Σιγουρα υπηρχε ευνοια αλλα σιγουρα υπηρχε και καλυτερη δυναμικη απο τις αλλες ομαδες.. Αντι λοιπον να κοιτανε την καμπουρα τους, κοιταζαν τα σφυριγματα του Ολυμπιακου (οι παραγοντες κλπ κλπ) οποτε και ξεκινησε ολη αυτη η ιστορια και το αντιΟλυμπιακο κινημα αν μπορω να το πω ετσι.. Η φραση υπαρχουν δυο ειδων υποστηρικτες στην Ελλαδα οι Ολυμπιακοι και οι αντιΟλυμπιακοι δεν ειναι τυχαια

οπως ειδες πρωτος βγηκα και ειπα οτι δεν ηταν πεναλτι και αναρωτιομουν αν θα βγει ο Μαρινακης να μιλησει για διαιτησια τωρα.. Δεν ειδα κατι διαφορετικα απο εσας

Δημοσ.

α) να ΜΗΝ εγγράφονται από την ίδια IP διεύθυνση με τον προσωρινά αποκλεισμένο λογαριασμό και

Αααα, αυτό ψάχνατε και σέρνονταν η βάση... :P :P :P

Δημοσ.

Αν θες την προσωπικη μου αποψη ολα ξεκινησαν την εποχη των σερι πρωταθληματων.. Σιγουρα υπηρχε ευνοια αλλα σιγουρα υπηρχε και καλυτερη δυναμικη απο τις αλλες ομαδες.. Αντι λοιπον να κοιτανε την καμπουρα τους, κοιταζαν τα σφυριγματα του Ολυμπιακου (οι παραγοντες κλπ κλπ) οποτε και ξεκινησε ολη αυτη η ιστορια και το αντιΟλυμπιακο κινημα αν μπορω να το πω ετσι.. Η φραση υπαρχουν δυο ειδων υποστηρικτες στην Ελλαδα οι Ολυμπιακοι και οι αντιΟλυμπιακοι δεν ειναι τυχαια

οπως ειδες πρωτος βγηκα και ειπα οτι δεν ηταν πεναλτι και αναρωτιομουν αν θα βγει ο Μαρινακης να μιλησει για διαιτησια τωρα.. Δεν ειδα κατι διαφορετικα απο εσας

προσωπικά, πιστεύω ότι έχω ανοιχτά τα μάτια μου, και σαφώς και δέχομαι ότι τουλάχιστον τα μισά πρωταθλήματά του (απ'το τελευταίο σερί), τα άξιζε ο ολυμπιακός. Δεν κρίνω απ'αυτά...

Δες τι έκαναν στον Δαλούκα, έναν πέναλτι δώρο στον βασικό του αντίπαλο έδωσε, και ο Μαρινάκης με επίδειξη δύναμης τον ξήλωσε... Ε και να μην είσαι κακόβουλος, πως να πιστέψεις οτι τα επόμενα λάθη υπέρ του οσφπ είναι τυχαία ;;;

Ο ολυμπιακός (κατά κύριο λόγο), καλώς ή κακώς έχει βιάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο

Δημοσ.

Ελα να βγει ο μαρινακης στο τηλεφωνο γιατι δεν τον ακουσα ουτε μετα το παιχνιδι με τον παοκ και ανησυχω..εχει χασει την λαλια του απο το υπερθεαμα της ομαδας του να φανταστω? Λογικο και εγω ενθουσιαζομαι.

Κατα τα αλλα περιμενω διαγραφη κουκουλακη και να μιλησει για το 50-50 μου φαινεται υπεροχη ιδεα

Δημοσ.

Ελα να βγει ο μαρινακης στο τηλεφωνο γιατι δεν τον ακουσα ουτε μετα το παιχνιδι με τον παοκ και ανησυχω..εχει χασει την λαλια του απο το υπερθεαμα της ομαδας του να φανταστω? Λογικο και εγω ενθουσιαζομαι.

Κατα τα αλλα περιμενω διαγραφη κουκουλακη και να μιλησει για το 50-50 μου φαινεται υπεροχη ιδεα

Θα μιλήσει ο μαρινάκης. Αν δεν το κάνει θα ξεφτιλιστεί άσχημα μετά από τα όσα κατά καιρούς έχει πει.

Δημοσ.

Θα μιλήσει ο μαρινάκης. Αν δεν το κάνει θα ξεφτιλιστεί άσχημα μετά από τα όσα κατά καιρούς έχει πει.

To περιμενω πως και πως..Ειδικα αμα αναπτυξει την ιδεα του για το 50-50 με τις απειλες του κατα καιρους θα ειναι τοπ τηλεθεαση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...