LRoi Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Το τεμπο αυτο συμφερει τον Ολυμπιακο με την ενοια οτι σε εκτος εδρας παιχνιδι δεν μπορει ο αντιπαλος να πιασει ρυθμο οταν καθε επιθεση σταματαει. Αρα ποντο-ποντο ως το τελος και αγιος ο Θεος στις τελευταιες επιθεσεις για το 0-2. Διαφωνώ. Έχεις μεγάλους σε ηλικία και ξεζουμισμένους παίχτες, ενώ εγώ κ@υλωμένα πιτσιρίκια που τρέχουν χωρίς χαλινάρι. Οι διακοπές ευνοούν τον ΠΑΟ so far. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Το τεμπο αυτο συμφερει τον Ολυμπιακο με την ενοια οτι σε εκτος εδρας παιχνιδι δεν μπορει ο αντιπαλος να πιασει ρυθμο οταν καθε επιθεση σταματαει. Αρα ποντο-ποντο με βολες ως το τελος και αγιος ο Θεος στις τελευταιες επιθεσεις για το 0-2. Στην εδρα μου σαφως θα με βολευε να μην σταματαει συνεχως το παιχνιδι, να μπει κανα 3ποντο να ξεσηκωθει ο κοσμος κλπ κλπ. Τωρα εκτος απο εσενα και εμενα βαριουνται και 15.000 κοσμου που υπο αλλες συνθηκες θα ηταν παραγοντας στη ψυχολογια των 2 ομαδων. Σε λιγο θα αρχισουν να χασμουριουνται οι οργανωμενοι οπως παει το παιχνιδι. Διαφωνώ. Έχεις μεγάλους σε ηλικία και ξεζουμισμένους παίχτες, ενώ εγώ κ@υλωμένα πιτσιρίκια που τρέχουν χωρίς χαλινάρι. Οι διακοπές ευνοούν τον ΠΑΟ so far. Και οι δύο δίκιο έχετε υπό προϋποθέσεις. Άλλες χρονιές θα συμφωνούσα απολύτως με τον Midi. Μια ζωή ο ΠΑΟ έκανε ένα ξέσπασμα με τρίποντα και αιφνιδιασμούς, έπαιρνε διαφορά και αντίο ζωή για τον φιλοξενούμενο. Φέτος όμως, πρώτον ο ΠΑΟ έχει δείξει ότι δεν τα πάει εκεί τα ματς και δεύτερον ο Ολυμπιακός επιδιώκει τον γρήγορο ρυθμό. Οπότε, αν δεν ανοίξει το ματς δε θα μάθουμε ποιον ευνοεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μηπως συμφωνειτε τωρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Χαχα, σωστός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Λογικό το βλέπω, βγήκαν τα τανκς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Αι καλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Midi, τώρα εσένα σου φαίνεται ίδια η φιλοσοφία των διαιτητών στο δεύτερο ημίχρονο, που πέφτουν κορμιά και σφυρίζουν ούτε τα μισά; Είναι σοβαρή διαιτησία αυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Σιγά τα κορμιά που πέφτουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Midi, τώρα εσένα σου φαίνεται ίδια η φιλοσοφία των διαιτητών στο δεύτερο ημίχρονο, που πέφτουν κορμιά και σφυρίζουν ούτε τα μισά; Είναι σοβαρή διαιτησία αυτή; Σοβαρότατη είναι αν έτσι έχεις μάθει τόσα χρόνια. Ξύλο από τη μία, τίποτα από την άλλη. Ανύπαρκτο φάουλ στον Ντόρσει και στο καπάκι επιθετικό του Μπατίστ που δεν δίνεται και υποψία βημάτων του Γιασικεβίτσιους. Εντάξει, αν αυτό είναι μπάσκετ, εγώ λέω να το γυρίσουμε στο πόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thermo-sifounas Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Οι διαιτητες αλλαζουν φιλοσοφια σφυριγματος κατα το δοκουν, τα χουμε δει χρονια τωρα Αρχιζει το 4ο δεκαλεπτο, προτεινω να ξεκινησουμε ηδη απο τα 5 φαουλ να μην αγχωνονται οι διαιτητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Εγώ πάντως δεν μιλάω για εύνοια του ΠΑΟ. Ο ΠΑΟ ήταν αυτός που εκμεταλλεύτηκε την αλλαγή, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Το πρόβλημά μου είναι ότι έχεις 3 διαιτητές που ξεκίνησαν το ματς με έναν τρόπο που είναι φανερό ότι δεν μπορούν να κρατήσουν 40 λεπτά (γιατί θα αποβληθούν όλοι με 5 φάουλ) και ξαφνικά αποφασίζουν να αλλάξουν στυλ στο ημίχρονο. Στο 3ο δεκάλεπτο σφυρίχτηκε κανένα φάουλ σε σκριν, σε πλάγια βήματα ή εκτός φάσης, όπως στα 2 πρώτα; Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ανύπαρκτο επιθετικό στον Σάτο, βήματα του Χάινς, επιθετικό του Ντόρσει, αγκωνιά του Παπανικολάου. Ήθελα να ήξερα που το πάνε τα κοράκια σήμερα. Ανύπαρκτο φάουλ στον Σάτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thermo-sifounas Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ανύπαρκτο επιθετικό στον Σάτο, βήματα του Χάινς, επιθετικό του Ντόρσει, αγκωνιά του Παπανικολάου. Ήθελα να ήξερα που το πάνε τα κοράκια σήμερα. θα σου πω εγω που το πανε, αφου φροντιζουν να προηγηθει η ομαδα σου με διαφορα ασφαλειας, δινουν και 2 ανυπαρκτα σφυριγματα στον αντιπαλο να εξισορροπησουν ταχα μου την πλαστιγγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Φάουλ στο κάρφωμα του Μπατίστ που δεν δόθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ανύπαρκτο επιθετικό στον Σάτο' date=' βήματα του Χάινς, επιθετικό του Ντόρσει, αγκωνιά του Παπανικολάου. Ήθελα να ήξερα που το πάνε τα κοράκια σήμερα.[/quote'] 8 δευτερα του καλαθη που δεν τα δινει και τρωμε καλαθι!!! περα απο τα διαιτικα σαν πολυ δν εχει ανοιξει ο ρυθμος; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις